Új privát üzeneted érkezett!

Tünde: én is úgy tudtam, ahogy Te :D :D
csip-csip18

[quote="susytunder"]
írta:
susytunderTünde
Milyen az első advent? :lol:
Advent december elsején kezdődik, akkorra szokták feldíszíteni a házakat, ajtókat, ablakokat. Nekem is van már egy ideje karácsonyi hangulatom. :)

én ezért estem egy kicsit zavarba... azt hittem hülye vagyok... :lol: :lol: :lol:

de akkor a lényeg, hogy elméletileg november 29-én lehet díszíteni, és gyújtható az első gyertya??? hurrá!!! hiszen az már csak 2 és fél hét!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Senki nem feltételezett rólad ilyet...

Kép
Kép
susytunder

susytunder :lol: :lol: :lol: csak képletesen írtam! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

De jó csajok, akkor már tényleg nagyon közeledik a karácsony! :lol: ....Én még senkinek nem vettem semmit....Ti hogy álltok az ajándékokkal??

KépKép
gyancsi

gyors bekukk, Suzytunder, beadatod magadnak? :roll: Mikorra tervezed? Én felhívtam a védőnőmet, de olyan kocsog volt :shock: azt mondja ha akarok bármit tudni a kismamiknak való oltásról, menjek el a nőgyógyászomhoz és kérdezzem meg. Kösz.
A karit én is nagyon nagyon várom már! Majd ha leadtam a dolim, akkor elkezdek ezzel a témával foglalkozni :)
Ancsikám, szóval akkor nincs olyan para kinn, mint amit a tvben mondanak, ez megnyugtató, mert dec 20án megyünk a vásárba :)

Kép
Kép
onlány

Húú tényleg, Onlány el is felejtettem, hogy jöttök " felénk"!! :lol: ...És milyen ez a Bécsi vásár???Mert én még sosem voltam.....Bár gondolom hasonló, mint itt van, csak nagyobb....Én imádok puncsozni, meg sétálgatni ilyenkor, annyira szép, hogy ki van világítva minden :D ...Szeretem a karácsonyt, csak azt nem, hogy sokszor pont azt veszíti el ami a lényege lenne, a szeretet és hogy együtt a család....Sajnos sokszor ezt elfelejtik az emberek és csak azzal foglalkoznak, hogy kinek milyen drága ajándékot vegyenek és képesek letaposni a bevásárló központokban egymást.....Na ezt nem szeretem!! :roll:

KépKép
gyancsi

Egyetértek veled. Nagyon sokan az ajándékok drágaságát részesítik előnyben. Nagyon szép amúgy, ugye a Rathausnál szokott lenne, illetve van 2, egy kicsi és egy nagy, de meseszépen kivilágítva és roppant hangulatos. Mindenfélét lehet kapni, általában puncsot :oops: :D ami isteni finom :P

Kép
Kép
onlány

Akkor egy rúgóra jár az agyunk :lol: ....Mi is mindig puncsozni megyünk, talán egyszer ha vettünk ott valamit, de a puncsos standok belőlünk élnek :D

KépKép
gyancsi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: jajaj! Nagyon finik, mi még nem mentünk végig az összes kínálaton, kb a felénél járhatunk olyan 15félét próbálhattunk ki, de nekem eddig a naris juj de mejött, meg a az a karácsonyi weinachts akármi :p

Kép
Kép
onlány

kár, hogy most nem ihatok, maximum nézhetem, ahogy emberem issza a fini meleg nedűt :shock:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Na egy helyzetjelentés:

Bementem a dokihoz,mondom neki hoztam egy ramaty afp-t,azt mondja áhh,mondom de tényleg nagyon gáz!! Azt mondja mennyi,mondtam neki mennyi...azt mondja az nem ramaty,az csak egy afp,és tudom miért ennyi???
Mondom hát mert kövér vagyok,na és akkor rábolintott és ugyan azt elmondta amit én nektek ide bemásoltam egyik nap.....azt mondta nyugodjak meg :!: :!: :!:
Ugyhogy mit ne mondjak fel lélegeztem :D ...
Méhszájam rendben van,írt fel vasat azt el kell kezdenem szedni(maltofer)..
Aztán azt mondta mikor megkezdödik a nagy zabálás ideje :lol: :lol: azaz karácsony akkor elkezdhetem a magne B6-ot is,és még vigantol olajat is fog felírni...hu ennyi minden :roll: :roll:
Szoval röviden tömören ennyi volt...aztán apival csaviztunk egy kicsit vettem magamnak a Deichman-ba egy cipőt(6000-ről 3000 ft volt :) ,nem hagyhattam ott ennyiért)

Szép estét mindenkinek!!!!
Vendég

kírus!
de jó :!: akkor minden rendben :D

ezt a "ramaty-nem ramaty"-játékot én is eljáccottam vele, csak a hormonprofilommal:
-gáz lett.
-nem lehet az annyira gáz!
-de mondom.
-nincs semmi bajod. mozogsz, lélegzel -ekkor elé raktam a papírt- hú, b*zd meg!
:lol:

ancsi!
puncsot én is ceretem... szoktam főzni karácsony táján... mert olyan jó karácsony-illata lesz a lakásnak tőle :) de mivel a kedves nem szereti, és azért kiönteni mégsem való, kénytelen vagyok meginni egyedül az egészet :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, nálunk nem lesz "ajándék hegyek" karácsony...inkább együtt az egész család, nyugi van, béke, szeretet...jó nagyon eszünk, kártyázunk, társasozunk, iszunk (most Én is fogok, ha csak addig nem jön a csoda :wink: ), egy kis jelképes ajándékot adunk egymásnak és nekünk ez jó, nálunk ez a karácsony :!: :wink:

Nagyon szeretek díszítgetni, remélem most is lesz rá időm előtte, mert szinte végig dolgozom még 23-án is, mert nem sok szabim maradt :!:
Várom nagyon, szeretnék már Én is eljutni egyszer Bécsbe a nagy vásárra, a nővéremék mindig szoktak menni...biztosan nagyon gyönyörű lehet...de majd egyszer :!:
Pestre szoktunk felmenni minden évben kari előtt, ikea, árkád, pláza...ajándékokat mindig pesten veszek, ez a Szeged egy nagy k@k@ :?

Az adventi koszorún az első gyertyát karácsony előtt 4 héttel kell meggyújtani :!: Tünde, nem dec.6 :?: :?: :?:

Kírus, örülök, h megnyugodtál
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!!

Ja Onlány, tényleg basszus, te most nem is ihatsz :? ....Valahogy kiment a fejemből, én meg genya módon reklámozom itt :wink: ...De egyébként van alkoholmentes puncs is, amiben csak gyömölcs van!!

Kírus- nagyon örülök, hogy doki bácsi végre megnyugtatott téged :lol: ...Látod, hogy nem kell hinni a hülye AFP-nek!! :wink:

-J- Akkor te annyira nagylelkű vagy, hogy feláldozod magad és megiszod egyedül a puncsot :lol: ...Te milyen nemes lelkű egy leányzó vagy!!! :D

Zsu- Na nekem is ez szimpi, amit leírtál, kis jelképes ajándék, családi programok, evés, ivás, vidulás :wink: ...Nálunk igazából a gyerekek akik kapnak mindig valami "nagyobbat", mert hát egy gyereknek a karácsony az nagyon nagy dolog....Emlékszem amikor öcsém kicsi volt ( most 21 lesz már) akkor mindig azt számolta, hogy hány darab ajándékot kapott....Egyszer vettünk neki egy 25 db-ot matchbox készletet és mindegyiket egyenként becsomagoltuk....azta a boldogságot kellett volna látnotok az arcán :lol: ...Annyira cuki volt!!!!Most már nem számolja az ajándékokat :D
Na csajok, lépek, ma megyek valami tanfolyásra a reptérre, valami pszichológiai baromság, gondolom megnézik, hogy nem én vagyok-e baltás gyilkos :D

Szép napot mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

KÍRUS!!! nagyon örülök a híreknek! De jó neked.... :) (kicsit azért irigykedem ám...de talán már nekem sincs sok hátra és kiderül minden...)

Zsu, karikor nálunk is a gyerekek kapnak nagyobb ajcsit...én a fenyőfa illatát imádom legjobban, már alig várom, hogy a lakás dísze legyen...milyen színű lesz idén nálatok a fa???

Ancsa! CSak ügyesen a tanfolyáson ám :)

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, már mint a díszekre gondoltál :?:
nagyon szeretem a normann vagy az ezüst fenyőt, eddig volt már mind a kettő és az ezüst fenyőt kis is ültettük és meg is fogta!
a díszek most bordók lesznek, csak díszeket szoktunk tenni, mert a szaloncukor nem tetszik már a fán az csak alatta van egy kis kosárban!
nagyon várom már a karit...imádom a fenyő illatot a lakásban...szeretet, békesség...kell ennél több :?: :?: :?:

És nálatok :?:

Addigra már az amnionon is túl leszel és az eredmény is bízunk benne meg is lesz és egészséges kariotípusú lesz :!: továbbra is nagyon drukkolok :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ZSU

Aha a díszekre gondoltam...nálunk ezüst volt ...szerintem most is az lesz...én is imádom a fenyőillatot, a normannfát szeretjük a legjobban...Szaloncukrot mi is csak a fa alá szoktunk rakni...

Köszi a drukkot! Remélem boldog lesz a karácsonyunk :oops:

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, boldog lesz a kari, meglátod nem lesz semmi gond :!:

Ahogy nézegetem a vonalzókat nagyon telik az idő... :wink: :roll:

Hamarosan...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nocsak, mire jövök. :)
Már itt karácsonyi hangulat uralkodik. :)

Ma mi is befizettük a Bécsi utat dec. 12- re, megyünk kicsit szétnézni.

Zsu
Nálunk sem lesz nagy ajándékozás, leginkább a gyerekek kapnak, a felnőttek csak apróságokat.
Szerintem a karácsony nem az ajándék hegyekről szól.

Iner
Biztos, hogy nálatok is minden rendben lesz!

Kép
Kép
susytunder

Fúúú lányok ennyire ne tolongjatok! :lol:

Na ha már karácsony... hallottátok, hogy megjelent Szinetár Dóra és Berecuki Zoltán karácsonyi duett című albuma? Fent van a youtube- on, nekem tetszik. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!

gyancsi én még senkinek semmit nem vettem, és egyenlőre még 5let sincs... :( most még csak a pénzt gyűjtjük, a fém 200-osat rakjuk félre egy malacperselybe... már sok van, kb 30000, ebből vesszük majd az ajikat... :)

onlány mikor van a leadási határidő?

kírus örülök a jó híreknek! akkor most egy kicsit megnyugodtál...ugye?

-j- jófej lehet ez a doki! és akkor most kell vmit szedned?

suzy78 igazából nem tudom, ezért kérdeztem én is... dec. 24 az csütörtök, ha vasárnaponként kell meggyújtani a gyertyákat, és dec 6-án gyújtjuk az elsőt, akkor megmarad egy a négyből karira... nem tudom, hogy a negyediket szenteste kell??? fogalmam sincs... nálunk csupa-csupa arany lesz minden... tavaly is az volt, és nekem gyönyörű volt! :)

susytunder látod...csak fel kellett hozni a témát és máris ideköltözött közénk a karácsony... :) mi is szerettünk volna kimenni Bécsbe, de idén ez nem fog összejönni... :( nem baj, majd jövőre! :)

Kép
gtunde75

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megvan a kombinált teszt eredményem, negatív! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Suzy
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy!
ilyen hírekre mindig jó befutni :D :) :D :) :D :) :D

tünde!
igen, jófej a dokim... különben nem hozzá járnék :lol:
most nem szedek semmit. azt mondta, hogy köv vérzéskor closti 1. naptól 2x1 egy hétig. persze én biztos vagyok benne, hogy először azt a vérzést is meg kell támogatni némi norcoluttal. azért majd 25-e körül megyek.

tök jó ez a karácsonyi hangulat :) teccik :)
lassan megint elkezdek díszeket gyártani, meg a tavalyiakat újra-sruktúrálom... az még szép lesz: mosás, gőzölés, keményítő főzés, keményítés... a kedves meg hülyét fog kapni, hogy a lakásban megint mindenhol csillagok fognak száradni, keményedni :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok csajok, megint itt! Micsoda karácsonyi hangulat van már itt! Én is nagyon várom. Én csinálok egy adventi naptárt Kendének, olyat ami a praktikában volt. lassan haladok, de remélem kész leszek vele. Pocak jól van, hányinger elmúlt, helyette jött egy fincsi kis fejfájás. Általában minden nap. :roll: Jó lenne már megszabadulni tőle...
Ti hogy vagytok?

Anita

Kép

Kép
anita1984

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Juli, a vérzés első napjától kell majd szedned :?: 5 napig :?: , nekem mindig a vérzés 3. napjától kellett elkezdeni szednem :?:
tudja vki véletlen,h miért 1. vagy 3. nap :?:
nekem a legelső closti előtt mindig sokára jött meg és a vérzést duphastonnal hoztuk meg, de volt olyan, h norcoluttal :!:
Sok sikert, és megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anita, örülök, h rendben vagy eltekintve a jó kis fejfájástól :cry: majd csak megszűnik az is ahogy telik az idő :?: :!:
Kendével is volt ilyen :?:
irigylem a kreatív emberkéket és soha nem voltam az vhogy nem volt idegzetem csinálni, pedig sokan azt mondják, h furcsa, mert a fogászathoz és a körmözéshez is jó, ha van kézügyesség, de az nekem más!ügyi vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy, akinek első nap kell kezdenie, azoknak általában baromi rendezetlen a menzeszük. a 3 és5. nap pedig azoknak akiknek nincs péjük, vagy kis rásegítés kell. Nekem így magyarázta a drim.

Anita, nekem is pont így volt... örültem, hogy elmúlt a hányinger Lizánál, aztán jött a mindennapos fejfájás, szegény. Átérzem a helyzeted :(

Suzytunder, nekem is pont tegnap küldték a kombinált teszt eredményét. Negatív a javából. Neked mik lettek az értékek? (nekem a downhoz 1:9100hez és az edwardshoz 1:50000. Úgy örülök neki. Graulálok neked is a jó eredményekhez :)

Tünde a leadá nov 30, de ekkor már angol annotációval meg beköttetve meg minden fityfenével együtt le kell adni. Jaj úgy félek. Annyira kikészít, tegnap már az idegtől baromira fájt a szívem :shock:

Ancsa, mindjárt itt van az időpontotok!!! dejóóó!

Iner, neked is mindjárt itt van az amnió

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt lányok!

Zsu
Én is imádok kreatívkodni, csak mióta van Kristóf nagyon kevés a lehetőségem rá. Üvegfestés, szalvéta technika... de rég is volt már. :)
Azért a karácsonyi készülődést nem hagyom ki. Én készítem az adventi koszoút, és különböző lakásdíszeket, készül egy asztali fenyő dísz, amihez apának a segítsége is kell, de ha kész, majd megmutatom.

Onlány
A dpwn kór talán 1:2300 a másik pedig tuti hogy 1:52000.
Én is nagyon örülök, és annak is hogy neked is jó lett.

Apának hétfőtől új munkahelye van. Nagyon jó ajánlatot kapott, viszont nagyon kemény munka lesz, programozás. Hozzá közel kerestem egy 4D- s uh- ot, így jövő csütörtökön megyünk, (szülinapomon) nem lenne szebb ajándék attól, ha kislány lakna a pocakomban. De természetesen a kisfiút sem fogjuk a kórházban hagyni. :)

Ma újra süt a nap, mosolyogjatok lányok, itt a hétvége is! Mindenkinek csodás napot!

Kép
Kép
susytunder

onlány, köszi az infót :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

zsu!
[quote]a írta: vérzés első napjától kell majd szedned :?: 5 napig :?:

igen, 1. naptól, de nem 5, hanem 7 napig. biztosra megyünk :lol:
ma fogom kiváltani... igaz, olyan rondán ír a doki, hogy nem látom a recepten, hogy hány dobozzal kért... de majd alkudozom a patikában (kérdeztem tőle, hogy szerinte ebből a macskakaparásból tudni fogják-e a gyógyszertárban, hogy mit akar :?: mire mondta, hogy ő megtanult írni, a patikus meg csak tanuljon meg olvasni... :P )

ops... futás... meló van :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Onlány, örülök a jó eredményednek :!: :wink:

Suzy, írtam régebben, h te szoktál csinálni ilyenkor díszeket, akkor jól emlékeztem, ügyi vagy, a nővérkém is ilyen kreatív! :wink:

Nem vgyok babonás, de ma péntek 13 van :!: :?: :roll:

Jól indult a napom, reggel a boltban vettem észre, h nincs nálam a pénztárcám...de még jó, h befelé menet...vhogy éreztem, h meg kell néznem a táskámat benne van-e...és nem volt...úgyhogy most egy kicsit dühös vgyok...és éhes :!: :!: :!: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok! jóóóó reggelt!

suzy78 hát ez megint mennyire aranyos!!! :lol: :lol: honnan nyúlod ezeket a képeket?

onlány én az annotációt kb fél óra alatt raktam össze, és a konzulensem el volt ragadtatva tőle...pedig úgy ültem le megírni, hogy "na most ebbe meg mi a lóf**t írjak?!?!?!" persze az is igaz, hogy nekem nem angolul kellett... de ezek szerint Te kened-vágod az angolt... :wink: :lol: :wink: :lol:
ne görcsölj ennyire!!!! még van bő 2 heted!!! az alatt meg lehet váltani a világot!!! :wink: záróvizsga januárban? vagy mikor?

susytunder én mindig is nagyon csodáltam azokat az embereket, akik így kreatívkodnak...nekem se érzékem, se türelmem hozzá... én inkább megveszem ami megtetszik...de hogy kitaláljam és megcsináljam...na arra nem vagyok képes... :roll: :lol:

Kép
gtunde75

Juli, az én nődokim is eszméletlen rondán ír, sokszor a patikus kérdezte is, h nem tudom véletlen milyen gyógyszer van ideírva :?: igen ezt már én is hallottam, h akkor tanuljon meg olvasni :!: :wink:
hátha sikerül alkudoznod :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Szegény, utálok éhes lenni, de ezt ne a péntek 13- nak tudd be. :roll:
Most már azt is tudjuk, hogy van egy ügyes nővéred. :)

Tünde
Én is azt gondoltam, hogy nekem ehez nincs ügyességem. Aztán kipróbáltam, és mégis ment, egyre jobban. Sok ötletet "lopok" a netről, nagyon jó kis kreatív oldalak vannak, főleg német oldalak, és vannak kreatív könyvek is. Szóval lehet én is ezek nélkül ötlet szegény lennék, de ha látok valamit, arról sokszor más is eszembe jut. :)

Kép
Kép
susytunder

Tünde, innen-onnan, google :wink:

Suzy, sok sikert és kitartást a férjednek az új munkához, neked/nektek pedig drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és kívánom, h teljesüljön az álmod :!: :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, neeeem...csak akkor jutott eszembe, h ma milyen nap is van :wink:

Különórákat csinálod még németből :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder majd raksz fel képet, hogy miket alkottál?

suzy78 nem hiszem, hogy ez vígasztal, de én is éhes vagyok! de én lustaságból nem mentem be a boltba... sokszor csinálom ezt... ha épp nem vagyok éhes, akkor eccerűen nem megyek be a boltba, aztán egy óra mulva meg kilukad a gyomrom...
nem tudom, lehet, hogy ilyenkor valami olyasmi csodára várok, hogy a reggeli magától utánam jön... :)

Kép
gtunde75

Tünde, na én azt ki nem bírnám, h nem eszem egész nap, általában reggel eszek többet, ebédelni nem szoktam csak otthon 4-5 körül.

akkor már ketten vgyunk éhesek :wink:
juli,csip, ancsi Ti nem vagytok éhesek, mert azt hiszem itt közülünk még Ti dolgoztok :?: (remélem nem felejtettem el vkit :oops: :?: )

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 ahogy itt körül néztem, van itt pár szem mandarin, meg kivi.. azzal elleszek... :)

tényleg többiek merre vagytok?

Kép
gtunde75

én meg találtam egy jó reggelt szeletet :wink:
ma azt tervezem, h nem maradok túl sokáig :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jéééé, én is csak most láttam, ahogy a szállítóleveleket igazoltam le, hogy péntek 13 van... ettől függetlenül remélem, megkapom a 2 doboz bogyót a patikában :D

zsu, akkor ez úgy látszik, általános dolog, hogy az orvosok rondán írnak :shock:

a karácsanyi díszeket én is magamnak reatívkodom össze... tavaly csillagokat horgoltam, idén gondoltam, csinálok mellé még angyalkákat... mert ollan cép, amikor a fán csak az égők vannak, meg fehér csipke-díszek :)

onlány!
hajrá azzal a szakdolgozattal :!:
én hihetetlenül sokat szenvedtem az enyémmel. már kész volt, be volt kötve... vittem is határidőre... utolsó nap :arrow: konzulensem kitalálta, hogy ez nem jó, az nem tetszik... "hát anyád :!: "
úgyhogy szinte az egészet újra kellett írnom, és majd 1 héttel az utolsó utáni leadási határidő után sikerült beadnom. amikor mentem államvizsgázni, a vizsgabizottság még nem is találkozott a szakdogámmal :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zsu, most már kezdek éhes lenni... van a táskámban 2 sajtos kifli, de ma még nem ettem semmit... viszont 2 kávéval már megtámogattam magam :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu
Igen, foglalkozom némettel még, de nem olyan intenzíven mint régebben. Kevés az időm, és még kevesebb lesz.
Köszönjük a drukkot és a szép lóherét. Aranyos vagy!

Tünde
Persze, teszek majd fel képet, majd keresek is a meglévő dekorációkról képet, és akkor azt is megmutatom, hátha kedvet kapsz. :wink:

Lányok ti mit süttök főztök karácsonykor ill advent idején? vagy még hamar kérdezem ezt? :roll:

Kép
Kép
susytunder

suzy78 én se maradok sokáig...legkésőbb fél 3-kor dobbantok... :)

-j- de jó...ilyen díszítést még úgyse láttam... majd kérünk képet a fátokról!!! :)

Kép
gtunde75

Suzy, nálam ez még korai :!: :wink:
a képet én is várom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder én nem nagyon sütök-főzök, mert úgyis az egyik helyről a másikra megyünk vendégségbe, és annak fogunk örülni, ha otthon leszünk és végre nem kell enni... meg ilyenkor rengeteget csomagolnak is... szóval annyi kaja lesz, hogy felesleges... :)
volt olyan év, hogy dec 25-én kétszer ebédeltünk, és még vacsizni is el kellett menni egy harmadik helyre... :) már a fülünkön folyt ki a kaja... :)

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?