Sziasztok!
Gondoltam még beköszönök este.
Köszi a bókokat a lánykám miatt. Már le is töröltem az oldalról a képeket, mert igazából én sem szeretem, ha így publikálva vannak a képek. Majd kellene olyan oldalt készítenünk, ami jelszóval le van védve, így akkor oda majd mindent fel tudunk pakolni és csak mi látjuk. Mit szóltok?
Pocaklakó: Meglátod, az Anyai ösztönöd nem fog cserben hagyni, mindent a legnagyobb rendben fogsz a baba körül ellátni, tudni fogod mikor hogy fogd és még azt is, hogy mikor miért sír a Baba. Emiatt ne aggódj, a finom, illatos puha csomag a leggondosabb Anyai karok között a legjobb helyen van. Én is kicsit tartottam anno, de akkora eufória öntött el, hogy ma is a több órányi hajtépés után (mert lányom kezdi a határokat feszegetni, ellenállni nekünk szülőknek), hogy a világ legjobb dolga Anyának lenni. Remélem, 16-18 év múlva is ezt fogom mondani, mikor közli, hogy felnőttem és azt csinálok, amit akarok... persze azért remélem, nem így fog tárgyalni velem/velünk, de ahogy elnézem a kamaszokat, hát időnként biza' egy-kettőnek kiosztanék egy jó kis Atyait a játszótéren.
Az igazi mozzarella miatt pedig irigyellek, mert az nálunk is nagyon megy, na és az egyéb olasz feeling miatt is. A Kék-barlang, Capri és Szicília környéke ma is a nagy kedvenceim közé tartozik, sajnos csak egyszer jutottam el oda, de azóta is vissza vágyom Olaszországba.
Niki: tééééényleg, mekkora vörös haja volt Rikinek, mikor megszületett, mikor megláttam a mostani képet, egyből beugrott az újszülött képe, amit a májusi topicba tettél fel, hosszú vörös hajacska. Nagyon kis vagány kisfiú lett belőle, dögleni fognak érte a csajok
A másik pedig fekete szépség
És igen-igen, még plusz az államvizsga. Már ha jól emlékszem írtam Neked, de most ismét megemelem a kalapom előtted, mert nekem semmi energiám nem marad tanulni. Én a nyelvet gyűröm (gyűrném).
Meme: here ügyben most jól elgondolkodtatál így este 10 táján
én nem vagyok here szakértő, de nem zárnám ki, hogy csak azonos nemű lehetne.
Barbi:kérdezted, hogy Nóri 2,5 éves? A képen annyi volt, de most 2 éves 10 hónapos (pontosan holnap). Kb. 2,5 hónap van Emma és Nóri között. A haja pedig tiszta loknis, gyűrűkben lógnak a fürtjei, ha nem fésülöm ki. Eszméletlen, eszért látszik soknak a haja, de ez még az első babahaja, sosem vágtam neki, növesztettem.
Fókamóka: köszi Neked is a gratut. Elszalad az az 5 nap, majd meglátod. Hányadik hétnél tartasz? Ugye Te írtad, hogy nem szeretnél korai UH-ra menni, inkább kivárod az időt. Jól emlékszem? A mai UH-om után osztom a véleményt, hogy lehet jobb nem tudni, csak akkor, amikor már eltelik 6-7-8 hét. Rengeteg idegeskedést spórol meg az ember.
aita: örülök, hogy beválni látszik a keksz, már ha csak a tudatodban, az is jó...
antekirt: üdv köztünk! gratula Neked! Ha jól látom, 6 hetes vagy. (vonalzód alapján)
Jó éjt Nektek! Már biztos mindenki szundikál, csak én vagyok ilyen éjszakai bagoly.
Manorka