Új privát üzeneted érkezett!

Bri :?: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

He-he :twisted: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

vgyok csak marhara faj a hasam...ugy gorcsol meg ulni sem tudok :( sosem nyavajgok es birok mindent inkabb 5vv mint ez a fajdalom :x

irtam a masik topikokba is most ti jottok visszaolvasok aztan pakolnom kell :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri épp akartam már írni, ha ma már nem jönnél, jó utat kívánok neked holnapra :!:
Már reggel mész :shock: :?: Azért kár, hogy elmész... :roll:
Na, de mindjárt megint kezdődik a projekt, és jöttök :!: :wink:

betty615

Bikfy
Basszus dokid nem semmi :shock: en barinomnek a nodokija meg aszonta ezt a paroddal egyutt erdemes vegigcsinalni es ok egyutt jartak szurizni :shock:

Csillag
Ne is mond ezzel a bohokas sasszemmal fiatalitom magam :lol: Es nem tuloztam mert tenyleg jol neztel ki....en betegen aaah megse mutatnam magam szornyen tudok kinezni :oops:

Princzi
Gyonyoruseges a bebiked :D

Csibuc
Azert annyira nincs baj,hogy kateterezzenek szerintem meg a vegen ngyob baj lesz,mint volt :shock: :shock: majd ha visszajottem csinalunk egy masik 24oras EKG-t es ha valami van akkor megyek vizsgalatra :roll: Ne hari,hogy meg mindig nem valaszoltam arra a privire asszem ez meg varat magara :? :oops:

Mares
Valami mindig kijon olyan nincs hogy semmi nem folyik ki...de a lenyeg elindul felfele es kusznak a petevezeto iranyaba ezen nem kell izgulni :wink:

Milyen
Hianyzik a dumaparty veled :? ma sem volt semmi jo majd blogomba irom valamikor hetvegen mert mar nem is farasztalak vele titeket meg komolyan leirom es lefaradok :x csutin indul a gep 12:30 8)

Betty
Nem lehetett volna csorogni mielott mentek :twisted: b@sszus neked is ez az e.u. :roll: sajnalom :? Meselni nem tok mert meg bekell pakolni :x

Annmari
Beszamolo majd kesobb...vv megvolt mindent elinteztem eredmeny majd holnap jon emailben :roll:

Lujzi
Ah azon mar tulvgyok :roll: de azert koszi...koszonjuk anycis hireket...a szivevel volt baj? :shock: es veled mizu? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tovabbra is drukkolok csajok mindenkinek!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remelem minden jol megy es penteken jovok 8)

Utalok pakolni es repulni is :x :twisted: De apacskat nemsokara lathatom :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Lujzedli, klassz, hogy bekukkoltál hozzánk, tedd sűrűbben, az sem baj, ha nincs mit mesélned éppen.

Bridget, jó utat, remélem, ma már jobban van pocikád! És mindjárt látod szíved csücskét, tök jó, gondolom nagyon vágysz már a karjaiba. :)
Amúgy már volt időm hozzászokni a betegséghez, úgyhogy össze kellett szednem magamat, mégsem mehetek 6 hétig fertelem kinézettel az utcára. :lol:

Amúgy képzeljétek, kb. 3 napja már nem fáj a torkom (kop-kop-kop), ez annyira hihetetlen, el sem tudjátok képzelni ezt az egészet, hogy 6 hétig mit szenvedtem, most meg végre tudok úgy nyelni, hogy nem fáj. Bár a hangom még mindig nem az igazi, lehet, hogy már nem is lesz. :(

Ölelés, szép napocskát!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Cijjja Bettym!!

Látom lopod a tetűűűűket :D

visszaolvasok!

addig valaki megnézné a görbémet, mert kezdek aggódni, mintha nem is emberke lennék, totál összevisssza :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares, amíg csak a görbe elején ilyen cikcakkos, addig nem olyan vészes, de ha a második fele is ilyen lesz, akkor hormonális gondok lehetnek a háttérben. Amúgy a mai leesés lehet akár beágyazódási hőesés is, remélem, tényleg az. :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

hormonzavaros vagyok???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettym

akkor most frankón hiába mentetek vagyis jöttetek Pécsre??? de hát ez azért felháborító...nem?? meg mi az hogy lehet, hogy ebben az évben nem is lesz ilyen vizsgálat? :( én azt gondoltam, hogy a lombik arról szól, hogy a párokat segítik bébikéhez jutni...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
dehogy vagy hormonzavaros, hiszen jók az eredményeid :!:

Ez a vizsgálat nem a lombikhoz tartozik, ez párhuzamosan fut csak éppen most vele...a lombikhoz kész van minden, abba már semmi nem kell.
Csak ki akarjuk deríteni, hogy Apinak miért, mitől lehet ilyen kevés spermiumszáma....scak úgy, az ő érdekében érted :?:
Aztán el kezdtük most ezt a folyamatot, ezért volt múltkor a genetika neki, meg a hormonlabor, amibe ugye kérték a tesztoszteront is.....és most az ugye lemarad...tehát nem fontos, majd jövőre folytatjuk akkor...
Nincs reagens anyag, nincs rá pénz a kórháznak, amivel meg tudnák határozni a tesztoszteron hormonszintjét, és most ez azért ugrik, mert azt mondták, lehet, hogy idén már nem is lesz, mert kifogytak pénzileg, és nem tudják megvenni a reagenst.
Szal ennyi, remélem most már érted :wink:
Ez nem zavar be nálunk sehova, csak idegesítő volt ez a potyaút kicsit :roll:
Mert mi sem szarjuk a pénzt :!: :lol:

betty615

Bettym

na igen, a pénz részét is akartam említeni, meg gondolom párod így nem tudott melózni sem... ( nekem októberben 2 nap táppénz 4 ezerrel kevesebb fizut eredményezett...)

Különben a szuriktól jól vagy???

Én csak azért aggódok, mert mi az hogy ilyen összevissza megy a hőm...???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
azt sajna nem tudom, mitől ugrálhat így a hőd :roll:
De még várd ki a végét, lehet, hogy majd ezután megnyugszik :lol:
Hát igen, én is ezekről beszéltem :roll:
Nincs semmi mellékhatásom még mindig...eddig :roll:
Mondjuk majd ezután jön a java, 1 cn.-től (pl. a predisolon az egyik amit szednem kell, az egy szteroid alapú gyogyi)..és még jön a többi..kúpok meg minden..azt mondta a férjem, hozzám sem mer majd nyúlni :lol: hát akkor majd én nyúlok hozzá :lol:
Viszem a mézesbödönt az ágy mellé :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

BEttym

és újra jönnek a mézes-hetek hatás :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:lol: :lol: :lol:

betty615

Túl sokat nézem a netet, túl sok dolgot látok, és még a végén az én görbémre is rávezetem ezt :D

na mindegy lesz valami, mi apival remélem mindent megtettünk, bár lehet, hogy kicsit korán voltunk együtt... de ahogy Bri írta, talán nem az összes folyt ki :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tudják, hol a helyük, ne aggódj, azok oda bemennek, ami kifolyik, az legnagyobb részt az ondó folyadék, amiben a spermiumok vannak.

betty615

Sziasztok,

Újak csatlakozhatnak? Lenne egy kérdésem. Esthajnalcsillag, most találtam erre a topikra, és ha elúbb tudom, nem veszek csillió forintért tesztet... Ma vettem, Babymark, 3190 ft volt 5 db! Ha ebben a hónapban sem jön össze (15 hónapja próbálkozunk, első Clostis hónap, 17. nap), veszek tőled 50-et!!! :-) Ha még mindig árulod... ugye igen?
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a 14, 15. napon a teszt totál negatív volt (épp csak gúvadó szemekkel látható 2. csík), tegnap nem tudtam tesztelni, mert este jöttem rá, hogy elfogyott, erre ma ezt teszteltem:

Kép

Ez ugye totál pozitív? Vagy tévedek? Inkább megkérdezem. (Majd még azért holnap is tesztelek)
Vendég

Kfmares, nekem is régebben jó cikcakkos volt a görbuszom eleje, de ovu után szépen kisimult a görbe, és végülis az a jó. De inkább azt vedd észre, amit utána írtam, hogy akár beágyazódási hőleesés is lehetett, majd kiderül. :wink:

Betty, mi is azóta ezzel a mézesdumával etetjük egymást itthon apussal, az a bizonyos mézes Cumicecillin. :lol:
Ha fél a párod hozzádnyúlni, üzenem neki, hogy mivel annyit szurizod magadat, talán több lyuk is van, amelyikben nem darázs lakik. :lol: :oops: :mrgreen: (bocsi)

Bee, várom megrendelésedet, ha most nem jön össze a baba, de remélem sikerrel jártok! :wink:
Ez a teszt bizony pozitív, méghozzá meglehetősen. Vagyis most kell nagyon akciózni. Szerintem felesleges holnap is tesztelned, mert tuti már nem lesz annyira erős a tesztcsík, de ahogy gondolod, mindenesetre ma és még holnap is apára fel :D

esthajnalcsillag

Rendelés menete és tesztárak:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Karácsonyi akció:

min. 15 db teszt vásárlásakor a Clearblue digitális terhességi tesztet 1900 Ft-os, az Intelligender babatesztet pedig 9500 Ft-os rendkívül kedvezményes áron vásárolhatod meg!

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

esthajnalcsillag

[quote="esthajnalcsillag"]E írta:esthajnalcsillagz a teszt bizony pozitív, méghozzá meglehetősen.

Oké, köszi, megyek és bevetem magam :-D
Majd dec elején írok, hogy mit sikerült összehozni....
Vendég

Sziasztok.

Anycinak a szíve kicsit rakoncátlankodott, kapott lórúgásnyi erős gyógyszert, már dolgozik. egyszer csak rosszul volt, másnapra keze is zsibbadt., így elment dokihoz. A stressz kijött rajta.

Velem: megvagyok, jobb szemem szúr, meg piros,nyavaja tudja mi van vele. Mensi nemsokára jön,hóközben barnáztam, nem tudom,miért? Mensis tüneteim nincsenek.

Veletek mizu, drágák?
lujzedli

Bee

nekem is kb ilyen volt a pozi tesztem :D

fránya kép nekem túl homi.... de ez tuttti h pozika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló Csajok!

Éjszaka megjött az a nyomorult mensim, hogy a fene vinné már el. No sebaj, új ciklus, új remények. :wink:

Végülis ha azt nézem, hogy a PCO miatt volt 45 napos ciklusom is, majd a gyógyszer és diéta hatására sokáig 35 napra jött meg, amióta meg természetgyógyászhoz járok, tovább rövidült és még peteérésem is van. 29. napra jött meg. És szépen éreztem is, hogy 15. napon érett meg a petém.

Ami gebasz, az az, hogy fájt a hasam, hajnali 2-től 6-ig, így egy szemhunyásnyit sem aludtam. Helyette átkoztam a világot, hogy nőnek születtem.

Reggel óta minden okés, ma elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát. Szedtetek már ilyent?

KépKépKép
bikfy

Bri :!:

Igaz ezt már most nem olvasod ,de jó utat kívánok neked :lol: v.v. eredményről majd kérjük a beszámolót :D Remélem a hasmarson már túl vagy :(

bee :!:

Ez egy tuti pozi lh :lol: apára fel :lol: de ugye nem csak decemberben jössz megint :roll:

betty :!: Drukk a mézesheteknek :P Ezen a mézesbödönön még mindig jót nevetek :lol: Csak ne hogy úgy járj mint én ma a tegnapi sex után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mares :!: Ne izgulj :lol: Ha valami bent akart maradni az akkor ott van :roll:
ha meg nem :roll: háááát :roll: van ilyen :cry: :cry:
Vendég

Miért kínoztok engem mindig ezzel a Cumiceccilinnel? :lol: Akárhányszor meglátom, sírva vonyítok, annyira kell röhögni. Fingom nincs, mikorra unok már rá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Annmari!

Miért, hogy jártál tegnap? :shock: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Bri hány órát repül? Hosszú az út?

KépKépKép
bikfy

bikfy :!:

Le sem merem írni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Talán 18 éves koromban jártam így :lol: Most csak 20-al vagyok több :( Tök égő :oops:
Vendég

Most már én is belepirulok. :oops: Mit csináltál vazze??? :lol: :lol: :lol:

Kell a 18-as karika, mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Szija Bee :!:
Üdv. nálunk, persze, hogy csatizhatsz, de ne csak december elején :shock: :wink:
Kép
Full pozi a teszted, úgyhogy ugorj rá Apira :!: :wink:
Dokinál voltatok már vizsgálaton, ilyesmi :?:

EHCS
Kép
Jó volt ez a duma :lol: :lol: :lol:
Ezért küldök neked valamit, hogy te is vidúúújáá:
Kép

Szijja Lujzici :D

Bikfy
én még nem szedtem bcserjét, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni....én csak iszonyat ízű teákat ittam...cickafark, palástfű fúúúúj Kép
Piri monnnyon le Kép ezt neki :twisted:

Annmari
mi történt veled tegnap :?:
Beleragadt a fejed a csuporba :?: :lol: Kép

betty615

na visszatértem én is ....
jót ügyeltem :) .... gólyabál volt ...csomó részeg 14 éves...aki fogadkozott többet sose iszik csak állítsuk meg róka komit...kicsit komikus volt.
HSG elcsúszva januárra.....apinak vizsgálatot meg egy hete előjegyzik....bízom benne ha nem lennék eg dolgozó hamarabb mene ...de így türelmesen telefonálgatok....a beutalónkért jó mi???

EHCS . köszy a teszteket...nagzon hamar ideért ....már alig várom a jövő hetet :)

UUU Betty ayért durva ez a tesztoszteron cucc is...hát egy csomót utaztatok ...a minimum hogy megismétli a vizsgálatot.

pussz
Vendég

aha és ismét megcseréltem a y az z -al.

Én is akarok ilyen ikonokat .....betty , hogy csinálod???

én is ...én is ...én is akarok
Vendég

Székely bácsi súlyosan beteg. Elmegy a fiával a kocsmába, mindekivel iszik
- Hej komám gyere igyunk...me nem tudom meddig élek még nagyon beteg vagyok....me AIDS-es vagyok....

Pár órával később ...bandukol haza apja fiával részegen:
- Há édesapám mért mondta maga mindenkinek hogy aids-es holott maga rákos.....
- Jaj fiam ...há azért me ha meghalok az asszony még mindig csak az enyém marad...mert ha aids-es nem kell majd senkinek.... :wink:
Vendég

Nomina
ezeket a képeket, ikonokat a netről szedem összevissza, annyi van, mint a sz@r :lol:
Mindig elmentem, ha átok valamit. :lol: Jó volt a vicc :lol:
a most te is kapol valamit vidúúúni:
Kép

betty615

nomina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát lányok én tegnap úgy jártam mint 18 éves koromban :!: Reggel melóba készűlve vettem észre hogy nyoma van a nyakamon ategnap esti sexnek :!: :) Elő a púder ,magasnyakú garbó stb. :) Itt tudni kell hogy soha nem járok magasnykúba :roll: Beérek melóba és rögtön megkérdezték mi van velem :?: Nagyon feltűnő volt az öltözékem :roll: én meg mint egy tizenéves azt sem tudtam mit habogjak össze vissza :oops: A gond az hogy mivel soha nem járok garbóban ha holnap megint abban megyek az már túl feltűnő :cry:
Szóval ez az én sztorim :( Nagyon égő :oops: :oops: Tudtok valami módszert amitől reggelre halványabb lesz :?: :?:
Vendég

betty :!:

Inkább a fejem ragadt volna a csuporba :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

Annamari ....en azt a nyak gallert tudom ajanlani -amit a csigolytöröttek hordanak....abból nem látszik ki tuti.... :lol: de mégis feltünő maradsz
Vendég

Leregadnak a szemeim.....megyek tv-t nézni ...(csukott szemmel)
pussz mkinek.
Vendég

Annmari
csináltass Apival a másik felére is, és menj be holnap, mondd, egy magazinban láttad, ez lesz az új divat :lol: :lol:
(másnapra tuti olyan lesz mindenkinek :lol: )
persze ez csak vicc volt :lol:
Nemtom....talán egy kis púder :roll: :?:
Hát ti akkor nagyon hevesek voltatok :!: :lol:

betty615

betty :!:

A púder ehhez kevés :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó éjt lányok :) Ma nagy szunyálás lesz :!: :?: :roll:
Vendég

Annmari, mit szólnál egy csini sálhoz? Mármint díszsál, nem a téli. Csini nyakkendőfélét csinálsz belőle, és öltözék kiegészítőnek tökéletes lehet. :wink:

Betty, nagyon elemedben vagy, micsoda poénok. :lol: A farkasat el is küldtem levélben páromnak meg apáméknak, ők is jót fognak nevetni rajta. :lol:

Bikfy, sajnálom a mensit. Bartácserjét én szedtem egy cikluson át, nagyon klassz, legalábbis nekem bejött, szépen lecsökkentette a ciklushosszamat 29-re harmincvalahányról. De mivel nekem még szopizik a törpim, nem nagyon akartam semmivel sem birizgálni feleslegesen a hormonjaimat.

Nomina, rókasztori :twisted: nem semmi. Jó volt a vicc is, bár kissé morbid. :o

Na csőváz, jóccakát!

esthajnalcsillag

Annmari!

Mondd azt, hogy úgy hallottad, a jó meleg garbó akár 40 %-kal is csökkenti az esélyét a H1N1 szövődményeként fellépő tüdőgyulladásnak. :lol: :lol: :lol:

Még jó, hogy jön a hétvége.

Egyébként meg hun szítta ki? Egy divatos sál esetleg? Persze szigorúan kivágott fölsővel, hogy a cickókra terelődjön a figyelem? :shock:

Egyéb ötletem nincs. Én is azt mondom, ragadt volna inkább a mézes bödön.....

Még 1 valami jutott eszembe, most így hirtelen. Van egy csodaszer, várj, hogy is hívják?............ megvan Cumiceccilin!!!!!!!! Próbálkozzatok ma azzal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy

Bikfy
neked aztán téllleg bejön ez a cumiceccilin :lol: :lol: :lol:

betty615

Innentől kezdve, nálunk bármi betegség lesz, csak ezzel kúráljuk magunkat.

Torokfájás? Izületi gondok? Fejfájás? Kötőhártya gyulladás? -nem probléma, ha van otthon a csodaszerből. :lol:

KépKépKép
bikfy

Kép

betty615

Bri
remélem holnap már jössz... :!:
Majd mesélj hogy mi újság, milyen volt az út, milyen az átállás, meg minden ok :?: :!: :wink:

betty615

Kép

betty615

Mares: én görbéhez sajna nem értek, még egyetlen cilusban sem mértem 4-5 napnál többet, mert lusta malac vagyok :) Viszont hormonzavaros biztos nem vagy, ez nem azt jelenti szerintem...

Csillag: örülök, hogy jobban vagy. Cumicecillin :D :D :D :D :D :D :D

bee: üdv itt nálunk, a tesztedhez gratu, ez nagyon szép pozitív

betty: ezek a képek :shock: :lol:

annmari: sál-sál-sál...

bikfy: elárulod hol veszed a barátcserjét :?: :?: :?:

Bri: remélem hazaértél rendben, várom az eredményeidet!

Mi is hazaértünk tegnap éjszaka. Fogalmam sincs mi van velem, mert 23 cn. elkezdtem barnázni tegnap, most egyelőre nem tudom van-e még. Szerintetek mitől lehet? Bébi aligha van a dologban, a bizonytalan PM eredmények miatt várni akartunk még egy ciklust. Kicsit aggódom, mert ilyesmi még nem vót :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?