Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Sziasztok! :)

Én is ma voltam a BMC-ben 3. napi uhun. Mnyh 3 mm, de a tüszőkről a doki egy mukkot sem szólt, én meg el is felejtettem megkérdezni... Másról beszéltünk közben és kiesett az agyamból. Mától döfködhet a Zuram, egy hét múlva 17-én megyek kontrollra, remélem minden okés lesz, mert ez az uccsó inszemünk (utána lombik). Szeretném ha minden szempontból :wink: az utolsó lenne és 9 hónap múlva babázhatnánk!

Andrea:
Lehet, hogy láttalak? :)

Vicky:
Örülök, hogy sikerült döntenetek a bébi nevét illetően! :)
Képzeld, ma sztrapacskát ebédeltem, de csak 4 evőkanálnyit is alig, mert nemtom mennyi CH volt benne. Isteni finom volt, legszívesebben az egészet magamba döntöttem volna! Nemtom jól csináltam-e? :roll: De mindegy, akkor is jól esett a lelkemnek...

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
Merre vagy? Voltál BMC-ben?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok csajok!

Próbálok vissza olvasni, nem volt jó a netünk és most csinálták meg.
Remélem mindenki jól van!!!

A babócák gyorsan elfogytak, Sajtocska kérnénk még a raktáradból :lol:

Névkérdésbe mi már döntöttünk :D ha kislány Csenge ha fiú akkor Botond.

Viky: nagyon szép kismama vagy és ahogy a többiek is mondták ÉN IS ÉN IS ÉN IS AKAROK :!: :!: :!:

Eszter: mikor lesz a beülti? Nagyon szorítok!!!

Angyalka: hogy vagy?

Sajtocska: akkor megkezdődött az UTOLSÓ inszemetek ez szuper karácsonyra ott lesz/nek a babó/k a pocakodban :lol:

Mi elvagyunk várjuk a januárt :lol: Közbe meg drukkolok ezerrel mindenkinek :lol:

Kép
sztyopane

Üdv mindenkinek!

Jól lemaradtam itt a topic életéről, ezért ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenkire :oops:

Szöszi drága!

Rettenetesen sajnálom hogy nem sikerült :cry: :cry: Hidd el, majd ha halványodik a fájdalom, telik az idő és megint belekezdhettek, akkor újra fel fogsz lelkesülni.

Navared!

Sajnálom :cry: :cry: Ugyanezt tudom írni neked is, mint Szöszinek :cry:

Eszter!
Nem akarom elkiabálni, de nekem is nagyon jó érzéseim vannak Veled kapcsolatban
:wink: Annyit jószándékúlag tanácsolnék (ha megfogadod), hogy ha megvan a beülti, lassíts le egy kicsit mert most inkább ez legyen az első. Előző lombikom után egyfolytában pörögtem, nem biztos hogy jót tett így utólag belegondolva.

Oroszlán!
Örülök, hogy a gyógyszerek meghozták az eredményt. Belegondolok nem semmi, hogy már ilyeneknek is tud örülni az ember :roll:

Sajti!
Mennek drukkjaim neked is++++++++++++++Lassan te gyüssz :wink:

Andrea!
Üdv itt a frumon, mielőbbi babásodást kívánok neked!

Lugi!
Jó hogy írtál magadról. Örökbefogadáson már konkrétan gondolkodtok vagy még csak tervek szintjén? Nem próbáljátok meg újra? Hátha......
Valaki azt mondta, hogy ez az örökbefogadás 2-3 évet is igénybe vehet és ha összejön más úton a bébi, akkor le is lehet mondani. Persze ez a ti döntésetek.

Vicky!
Nagyon ari a pocid, habár a másik topicban már korábban is megcsodáltam :lol: Ja, és ÉN IS ÉN IS!!!!!!!

Woody!
Nagyon drukkolok hogy törd meg itt ezt a negatív hullámot és tesztelj hamarosan egy hatalmas POZITÍVAT!!!!!!

Vörösmacska!
Húú nem lehet semmi anyósod. Meg tudlak érteni, páromnak is van olyan rokona, hogy kikészít amikor eljön. Miért így néz ki a kert, miért van itt ez, miért nem úgy csináljuk és beszél..... beszél..... beszél...... Ja és a drágám lelép dolgozni és otthagy egyedül :):) Hát igen, Ő sem bírja :)

Látom szóba kerültek itt a nevek. Nekem fiúnévben az Erik nagyon tetszik. A Tamás is szép név.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sajt: néha muszály egy picit bűnözni :D :D :D az Olivér név nekem is tetszik :D :D :D

Vicky: igazi kis Barbi-Babád lesz :D :D :D szép ez a lány név is :D

Sztyopáné: nekem is csináltak tavaly allergia tesztet..szerencsém volt azzal kapcsolatban amit írtál sms-ben...Januárban nem fogunk beférni a BMC-be :lol: :lol: :lol:

Voltam ma a házidokinál,és ő abszolúlt pozitívan áll a H1N1 szurihoz...lehet követem Sajtit és beadatom magamnak,de még megbeszélem a Dr.Nővel előtte,hogy ő mit is gondol erről...
A h.dokim asszisztensének is BMC-s lombik babája van..már 10 éves a gyerkőc...és neki a 4.lombik sikerült...azt mondta,hogy nem feladni, nem elkeseredni,mert mindenkinek sikerül :!: :!: :!: :!: Mindenki verje ki a fejéből a negatív gondolatokat :!: :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok! :D

bocsánat hogy csak most, de olyan nagyon felpörögtünk

úgy volt, hogy ma 12:00re kellett mennem!
Ha reggel 9ig telefonáltak volna, akkor holnap reggel kellett volna!
DE MA VOLTUNK :D
(nem alszom napok óta, de mikor bekómáltam, felváltva álmodtam hogy kedd és hogy szerda lesz a beülti... :) reggel konkrét statisztikával az agyamban keltem, hogy hányszor álmodtam keddet és hányszor szerdát...tök ciki vagyok már... )

minden rendben volt, megnéztük a pirinyókat a 7ből ugyebár 5 indult be nagyon. az 5ből kettő nagyon fejlődött, így őket kaptuk vissza, a többi 3 kicsit lemaradva, de követi öket :D
belőlük valószínűleg fagyik lesznek. holnap vagy holnapután derül ki pontosan, mert ők picit lassabban osztódtak!

Szűcs doktor csinálta!
megint NAGYON NAGYON KEDVES volt mindenki!

én mindig egyedül vagyok a kórteremben... :roll: legutóbb is én voltam az egyetlen punkciós, most az egyetlen transzferes... :D mindig mondják, hogy nagyon el leszek kényeztetve :D :D :D

Szűcs doktor nagyon bizakodó volt, azt mondta nagyon szép 5 naposak :D ...a biológus hölgy is ezt mondta :)
a fejlődésükben ott tartanak, hogy:
- egy blasztociszta, akinek már csak ki kell bújni a burokból és beágyazódni.
- egy mono-blasztociszta, neki még kb fél napot a burokban kellene maradni és utána kibújni és beágyazódni :)

jól elmondtuk nekik hogy mi a feladat :) remélem csinálják.

napi 5 liter folyadék fogyasztásra vagyok ítélve...

az ET előtti Uh előtt megkérdezte Szűcs doktor, hogy van-e panasz a punkció óta, mondtam nagy magabiztosan hogy minden rendben...bedugta az UH-t, és közölte, hogy nem éppen ezt látja...
én úúúúúúúúúúgy megijedtem egy pillanatra...
kicsit hyperstimus vagyok. tele van folyadékkal a pocim, de azt mondta hogy ha iszom, akkor majd meglátjuk hogy hogyan tovább vele...
éreztem én hogy olyan nagy a hasam magamhoz képest... hát tényleg.
sok folyadék és fehérje, és talán "elmúlik"... azt mondta, hogy ha terhesség marad, akkor valószínű telítődik majd még, ha ikrek lesznek, biztosan, de majd kezeljük :)

nem aggódok!!!! :)

nyugodt vagyok, bízom bennük, az orvosokban is és a babcikban is :)

itthon vagyok, pihizek, sok sok túrót eszem, mert Szűcs doki szerint az jó tesz!!!

kérdeztem tőle hogy hogyan állunk a gravitációval :) mondta hogy ne aggódjak, nem esnek ki... :D

november 19-én csütörtökön megyek vérvételre :D

Jajjj Lányok!

köszönöm a támogatást mindenkinek, és a drukkokat :)

puszi Mindenkinek!

Eszter

eszter82
Budapest

...a dilló Uram azt mondja nekem most beléd tesznek egy hiszti-chip-et :lol: :lol: :lol:
már most sajnálja magát, hogy milyen lesz elviselni majd minket :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter

eszter82
Budapest

Sztyopikám!!!
Azzzonnal intézkedem! Tessék:
Kép

A ti neveitek is szépek! Ne izgulj, január már a küszöbön van és rágcsálja! :wink:

Rony:
Kösszike! :)
Az Erik nekem is tetszik, de a Tamás az vmiért nem jön be... Talán összekapcsolom vkivel.
A párod rokonát próbál úgy nézni amikor beszél-beszél, mintha egy filmet látnál, de agyaban vedd le a hangerő és képzelj oda valami tök más szöveget (pl.: egy másik filmnek a szövegét), így "átszinkRONYzálod ami történik. Én már csináltam ilyet 1x 2x és nagyon vicces!!!

Kiss Angyal:
Jó fel hdokid lehet! Klassz, hogy ennyire bíztat és a legfőbb, hogy tudja min mész keresztül, hiszen ő is átesett ezeken a bevatkozásokon/élményeken.

Eszter:
Kár, hogy nem tudtunk öszefutni, de a lényeg, hogy nagyon DRUKKOLOK nektek!!! :) Szűcs doki extra alapos, nem kell megijedni attól amit mond, szerintem minden rendben lesz és elmúlik a hiper-mizériád pikk-pakk!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!

sajnálom hogy nem találkoztunk, bár én ma használhatatlan lettem volna... olyan ideges voltam, és aggódó :oops: :oops: :oops: :oops:

Woody!

mikor kell menned vérvételre?

eszter

eszter82
Budapest

sajt: Egészségedre. Nekem az egyik kedvencem a sztrapacska és tök jó cukrot mértem a juhtúrós-baconos után. Csak nem lehet benne olyan sok. Ha én csináltam volna, akkor ki tudnám számolni, de rendeltem.

sztyopane: Szép név a Csenge is, a sógornőméknek lesz Csenge Virág, ha lány lesz.

eszter: Drukk akkor az ikrekhez.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Woodynak pisis teszt lesz szerintem. Az inszem után 17 nappal kell menni tesztelni.

Köszönöm a pocakdicséretet. Én is én is én is akarok mindenkinek ilyet. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: a nővérem is Barbara és szerintem is szép név. Az egyik ismerősöm is Barbi és Babinak becézik.

Sajtocsk: hál istennek már nem sokat kell várni és most jól is esik pihizni kicsit. Köszönöm a képet és le is loptam az ikreimet :wink: :lol:

Kép

Kép
sztyopane

Eszter: biztos minden rendben lesz veled...pihizzél sokat!!!!...kérdés:5 naposan hány sejtesek?

Kép

kiss angyal

Eszter: Nagyon izgi ahogy leírtad, még egyszer sok-sok drukk az ikreknek :))))

Sajt: Lehet, hogy láttuk egymást ... majd legközelebb előre megbeszéljük és akkor tutira megyünk :P ... én reggel 8 előtt ott voltam már, a dr. nőhöz a 2. behívott voltam... Egyébként ma reggel tök kevesen voltunk, ilyen még velem nem is nagyon történt, hogy 9-re végezzek.

Angyalka: Írod, hogy a drnőnél rákérdezel. Mikor mész? Úgy emlékszem most pihenőn vagy egyelőre, ugye?? Vagy ilyenkor is időnként kell járni?

Én ma adtam a vásárlási szenvedélynek... a mhelyem felé beázott a csizmám. El is határoztam, hogy akkor most van itt az ideje, hogy egy újat nézzek. Azt tudni kell, hogy a cipővételek nálam több hetes tortúraként szoktak lezajlani, mire olyat találok ami jó is, tetszik is, árban is frankó... Na ehhez képest bementem az első boltba és .. megtörtént a csoda, talátam 2 csizmát is ami befutó lehet.. és mind a kettő az is lett!!! Most ott figyelnek az előszobában... Csak az a dilemma, holnap melyikbe menjek :)))))

andi
andrea-1

Andi: nem kell járni,de a párom pénteken megy sperma v.-re,most lesz szabin és ezt el akarjuk intézni,mert nem biztos,hogy januárig lesz ilyen alkalmunk(Ő nem M.O.-n dolgozik)...és hát ha úgyis ott leszek pénteken rá fogok kérdezni...ügyes vagy,hogy így elintézted a csizma vásárlást :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Eszter!
Nagyon nagyon drukkolok neked, már csak 8 nap és hivatalosan is kismami leszel :wink:

Woodykám!
Neked is megy a drukk ezerrel 26-ára!!!

Pihenjetek sokat!!!!!

Sajtikám!
Drukk a tüszőnövikhez, és a mhny vastagításhoz! Eszel méhpempőt?

Ronykám!
Jó, hogy benéztél, puszillak!!!

Puszi

1257921871.8435.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Eszter nagyon jó volt olvasni! Remélem Szűcs doki keze szerencsét hoz. Dédelgessed a lurkókat, nagyon drukkolok!!!!!!
Pihizzél sokat és nem törődj semmivel!!!
Remélem mindketten ott virítanak majd az Uh-n. Kép Kép Egy fiú, egy lány, megfelel? Nem is kell olyan sokat várni a vérvételre.
vörösmacska

Köszönöm Mindenkinek! :D

Kiss Angyal!
nekem most 5 és fél naposak voltak, és ilyenkor már nem lehet szabad szemmel látni.
Már nem kis buborékok, hanem egy nagyban kezdesz kis pici kacskaringókat látni...

Vörösmacska!
Igen igen igen!
köszi, az egy fiú és egy lány jó lesz :D

Heni!
remélem úgy lesz és jövő csütörtökön már nagy nagy mosollyal a fejemen fogok kijönni a BMCből :)

Lányok!
az baj ha nem érzek semmit?
a cicim érzékeny, de az azóta mióta a punkció után megkaptam az első progeszteron szurit!
bár nem tudom hogy kell-e éreznem bármit is...remélem minden úgy jó ahogy van! :)

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszter!
Ha nem érzel semmit az is jó, de ha érzel az is! :wink: :lol:
Ez már csak ilyen. Nyugi!!!!!!!! Pihengess, egyél fehérjét és igyál rengeteget!!!

puszi

heni77

Eszter, elszámoltam egy kicsit. Igen nekem csak 26-án kell menni.
Te 1 héttel előbb megtudod a jó hírt!

Nyugi, tudom nehéz, de nem szabad figyelni a jelekre. Nem szabad rágondolni nagyon. Minden jó, ha nincs semmi, ha van valami.
Lényeg, ahogy Heni is írta, Pihengess sokat stb...
woody

Sziasztok!

Elnézést, hogy idegenként betolakodok. Már hetek óta olvaslak Titeket és izgulok mindenkiért, akiért épp kell.

Hugomnak 4 éves hármasikrei vannak Konc doktor úr segítségével. Én jövőhéten szombaton kezdem el a szurkát. Kb: mikulásra kapom vissza a manócskákat. Kezdek izgulni magamért is... ez lesz az első és tutira veszem, hogy az utolsó is! Nem lehet másképp :)
avarka

Szia Avarka, üdv itt. Kép Kép Kép Kép Mesélj, milyen problémával kerültetek ide? Én is Tanár Úrhoz járok, nekem dec 3 körül indul a szurkám. Hú nem semmi lehet hugodéknál a 3 baba.
vörösmacska

Köszi a kedves fogadtatást.

Nekem már van egy 15 éves kis (nagy) lányom. Párommal 8 éve vagyunk együtt, neki nincs gyermeke.
Az elmúlt években nem sikerült teherbe esnem, így hamar világossá vált, hogy nem kerek valami! Apa "katonái" nagyon gyatrák. Egész nyáron kezelték, de nem lett jobb. Szeptemberben kiderült, hogy mindkét petevezetékem el van záródva. Megműtöttek.. már egy sincs. Igy teljesen "deffektesek" lettünk. Amúgy teljesen egészségesek, így 1000%-os optimizmussal futunk neki a lombiknak.
3 baba nagy kihívás. A két szülő kevés! Mi max. kettőt szeretnénk egyszerre!
avarka

Sziasztok!

Avarka!
Üdv itt nálunk, mielőbbi pocakosodást kívánok neked! Jól értem, már egy petevezetéked sincs, vagy már 1 sincs elzáródva?
Csak azért kérdem, mert ha jól értelmezem akkor "sorstársak" vagyunk, nekem sincsen meg egyik petevezetőm se. Ja és én is érdi vagyok :wink: :lol:
Felvettelek a táblázatunkba, itt tudjuk követni, ki hol tart, kinek kell éppen drukkolni. Már csak a korod hiányzik belőle
Nagyon jól csinálod, a +++ hozzáállás elengedhetetlen a sikerhez!!!! Csak így tovább!!! Gyere bátran többször ide!

Macsek!
De jó, hogy ti is kezdhettek újra!!! Nagyon drukkolok, hogy most több sikerrel járjatok!!

1258008425.1511.xls

heni77

Kedves Heni!

Nincs petevezetőm egy se, így valóban sorstársak vagyunk, nem csak Érd miatt. A helyzetemet tovább nehezíti, hogy a UH-n nem látják a petefészkeimet sem, így a petesejteket laparoscopiás műtéttel tudják kinyerni :?
A korom: 35 év.
avarka

Szija Avarka, én is üdvözöllek :)
Hát akkor te sem vagy egy egyszerű eset.... Nagyon szorítok, h. tényleg úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretnéd!!! Gondolom, azért az vigyasztal, hogy van már egy nagylányod, sajnos itt a legtöbbünknek nincsen még gyereke, de persze ez nem azt jelenti, hogy te ne akarnád ugyanúgy azt a picit...!!! Drukkolunk itt mindannyian ezerrel egymásnak :D
navared
Szfvár

Sziasztok!

Üdv köztünk Avarka!
Mielőbbi sikereket Nektek is :)

Lányok!

...én lehet hogy kezdek bedilizni... :lol:
azt álmodtam, hogy dolgoztam egy sajtótájékoztatón, valami új újságnak volt a bemutatása. és a főnökömmel ott ültünk, és mindenki kapott ajándékcsomagot.
és kinyitottam és tele volt pelenkával meg popsitörlővel :lol: én meg elkezdtem győzködni a főnökömet hogy adja ide, mert neki úgysem kell :lol: :lol: :lol:

ééés sok volt az álmomban a 4-es és a 17-es szám. hogy mit jelenthet azt nem tudom... :shock:
a barátnőm szerint 17es ikrek lesznek :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

tegnap beszéltünk a BMCvel, és egy apróság fejlődött úgy hogy érdemes legyen lefagyizni, így belőle mirelit babci lett :)

Woody!
hogy vagy?
TE érzel valamit???

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Eszter, tényleg nincsen rá recept, hogy kinek mit kell éreznie... ahogy összegyűjtögettem az infokat, azt láttam, h. a mensi körülbelüli idején, valamiféle fájdalom, furcsa érzés, fejfájás, deréktáji fájdalom volt szinte mindenkinél, na nem mindegyik egyszerre, úh. ne aggódj!!! Az egyik barátnőmnek csak a feje fájt, pedig amúgy minden menzeszkor görcsölt. Én sajnos pont úgy éreztem, mint amikor meg akar jönni, de nem csak azt. Szerintem pihenj sokat, de azért nem kell túlzásba esni, úgy értem kell egy kis mozgás, h. a méhedben legyen vérbőség, h. jól meg tudjanak a picúrok tapadni!!!! Na nem ugrálókötelezésre gondolok, de séta a lakásban, aztán picit a levegőn nem árthat, de úgyis érezni fogod mit bírsz! Ez az én tanácsom... amúgy szerintem minden esélyed megvan, és ha igazam lesz, akkor már sosem fogok a megérzéseimben kételkedni :lol:
navared
Szfvár

Én meg ma reggel pasikról álmodtam :oops: és nem a férjem volt az... reggel nem is emlékszem, hogy elment itthonról, most meg nem veszi fel a telefont és vissza sem hív :( lehet, h. dumáltam is valamit neki??? Hát nálam sosem lehet tudni :shock:
navared
Szfvár

Navared :lol: :lol: :lol:

én az altatásnál paráztam ezen a pasi dolgon...
mikor egyszer régen altattak egy kéz műtétnél, össze-vissza beszéltem utána.
és én annnnnnnyyyyiiiiii pasival dolgozom együtt, hogy most ezen görcsöltem, hogy altatásból felébredve mindent össze fogok hordani Lacinak :lol: mit fog gondolni???
küzdünk a babánkért, én meg más pasikról dumálok?!?!? :shock: :shock: :shock:

de nem történt meg szerencsére :D
ehelyett ezerszer elmondtam hogy mindenki milyen kedves volt
és hogy még csak 5 perce hoztak ki a műtőből. (pedig akkor már 30 perce a szobában vltam) :oops: :oops: :oops:

Szűcs doktor azt mondta hogy péntekig fekvés, és szombattól napi kb 25 perc kényelmes séta...
persze a lakásban így is szoktam kommandózni néha, meg a dokihoz reggelente a szuriért...

eszter

eszter82
Budapest

de remélem hogy hihetsz mostantól a megérzéseidnek!!!!
hajrá Navared megérzései!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok,

Eszter, veled kapcs nekem is olyan jó érzéseim vannak. Az írásaid alapján könnyedén és humorral csinálod a lombikot, valahogy olyan "sikerszagú" minden hozzászólásod :)
A Sejtjeinkben, amikor épp en mbőgtem, én is azon röhögtem, hogy a csajok milyen hangon és miket beszélnek ébredés után. Akinek az iker lányai születtek, az olyan volt, mintha teljesen be lett volna rúgva :lol: Helyesek voltak.

Navared, szerintem az ilyen alfában dumálást nem nagyon lehet érteni, ez max motyogás lehet, ha egyáltalán megtörtént :)

Sajt, merre vagy és hogyan?

Az egyetlen futó inszem akkor most Woody-é?

Nálunk menopurral (megint) megkezdődött a 4. inszem, tegnap voltam UH-n, a jobb oldalon van egy 13mm és egy 14mm jelentkező (plusz PCO miatt még sok kisebb mindkét oldalon). Ez most jobban megy mint a Merionalos stimulálás. Holnap is megyek UH-ra, aztán ha minden jól alakul, jövő hét elején valamikor inszem.

Sting, zugolvasol? Hogy vagytok?

Kakti megint nagyon régen nem írt, ugye?
kpn

Sziasztok!

Avarka!
Én még ilyet nem is hallottam, hogy nem látják UH n a petefészkeket :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ki végzi ilyenkor a laparos műtétet? BMC ből valaki, vagy egy nőgyógyász a kórházban? És a frissen műtött hasadba visszateszik a babákat? Beszéltetek már erről a tanárúrral? Bár tudom, hogy nagyon hamar lehet gyógyulni a laparos műtétből ( nekem is volt ugye 2 ), de olyan furi így. De pont ezért leszel te a kivétel, mert ilyen sokat kell tenned érte!!! :P Drukkolok nagyon.

Álmok:
Én meg tegnapelőtt álmodtam azt, hogy csak 1 petesejtem lett :shock: a stimuból, és arra keltem fel, hogy tök sírtam. Hogy juthatott ez eszembe?????? Még a stimu közelében sem vagyok.......

Hajrá megérzések!
Bár én nem hiszek bennük, de ezt el kell meséljem:
Szomszédasszonyom marhára hisz az ilyenekben, látnokhoz ( látó hoz nem tudom, hogy kell írni ) jár stb....aki fényképről is ránézésre "belelát" a jövőbe :shock:

Na mindegy, ő hisz benne, és nagyon sokszor be is jön amit mond neki. Mondtam neki, hogy vigye már el a párommal közös fényképünket, és kérdezzen rá, hogy mit lát nálunk család ügyben.

Azt mondta a csaj, hogy 2009 ben NEM, de 2010 es évre határozottan lát nálunk egy babát! :) :) :) De kéne fogynom azt is látja.
Na ekkor írtam le a jósnőt a francba, mert MINDENKI láthatja, hogy van túlsúlyom, minek ehhez jóslat?? :lol:

Gondoltam lesz@rom a véleményét, és most májusban (2009)kezdünk is. Nem tudom páran már itt voltatok akkor is el is kezdtük újra a kivizsgálásokat, ahol is ugye kiderült, hogy nem kezdhetünk, mert súlyos IR em van, és most jön ugye, hogy DIÉTÁZNI kell ehhez. Persze a Judit ( barátnőm=szomszéd) egyből rákapott, hogy látod a látó csaj megmondta, pedig akkor még szó sem volt erről.

Valahol tök sokszor eszembe jut ez, bár továbbra sem hiszek benne, de lehet van benne valami :?: :?: :?: :?:

Na eldugulok és közben alig várom a 2010 es évet :lol: :P :lol:

Puszi

heni77

Helló KPN!

Hajrá stimu, drukkolok!!!!!!

heni77

Sziasztok Lányok! :)

Egyszer régen én is voltam tenyérjósnál, azt mondta, hogy 28 éves koromban ikreim fognak születni... Csak az a bökkenő, hogy márciusban már 38 leszek, az ikrek meg még sehol a láthatáron :oops: .... Remélem hogy a tenyérjóscsaj tévedett 10 évet és egyébként bejön a meglátása :))
Viszont tavaly voltunk egy ismerősünk céges rendezvényén, és ott meg kártyás jós volt. Brahiból beültünk hozzá.. Na ő azt mondta, hogy lesz gyerekünk, de nekem majd ezért külön "lépéseket" kell megtennem. Hát tessék, a lépések azok megvannak, jópárat megtettem már a BMC felé felfele baktatva....:)))

Kpn: Én is holnap megyek uh-ra a drnőhöz ... szerintem nagyjából kb. ugyanott lehetünk, annyi, hogy nekem most nem lesz inszem, csak a stimut kapom... ugyanúgy Menopurral.

Avarka: Üdv, és csak annyit kívánnék, amit nemrég a többiek nekem is kívántak: Mielőbbi pocakosodást!!!! :))

andi
andrea-1

Eszter, nekem azt mondta lombik utána Szücs doki, h. jóval többet pihenjek, mint szoktam, de azértegy kis mozgás belefér :D biztos látta micsoda kidolgozott izmai vannak és egy sajt@ vagyok - ez csak pojén volt... :lol:

Hát nekem kész fantasyk az álmaim, sokszor azt bánom, h. nem láthatom őket vissza filmesítve. Végül beszéltem a párommal - nem mérges - nem dumáltam semmi ökörséget, de mondta, h. nagyon nem tudtam mit akar ilyen korán reggel :)

Szerintem az a baj a jóslatokkal, h. önbeteljesítőek tudnak lenni. Az ember tudat alatt is befogadja, még ha nem is mindig akarja és képes úgy alakítani az életét, h. bejöjjön :( na persze, ha ez jó dologhoz vezet, az okés, de általában a rosszakra emlékszünk és félünk tőlük. Nekem is jósoltak már sok-sok mindent, de egy idő óta - pedig hihettelenül kíváncsi vagyok - nem kérek belőle. Főleg amiatt, h. hiszek bennük, nem is kicsit... persze van sok kókler, csak ez nem mindig derül ki elsőre...sajnos.
Azt gondolom, h. mindenkinek vannak megérései, csak van aki jobban rá tud hangolódni, nekem is a legváratlanabb időpontokban érkeznek és van úgy is h. nagyon szeretném, ha tudnám mi legyen a köv. lépés de nem csak nem sikerül semmit előhoznom a tudatalattimból :)

Heni, a 2010-es év a tiéd (is) lesz!!!!! ++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

szerintem ez a jóslat dolog olyan, hogy az ember ha meghallgatja, a sok általános dolgot annyira automatikusan alkalmazza a saját élethelyzetére, hogy hirtelen hajlamos elhinni mindent!
én volt hogy meghallgattam ezt-azt, és azt gondolom, hogy ez is egy út, egy irány. az ember mindig tudja befolyásolni az életét egy szinten. szerintem nem szabad ezeket szentírásnak venni, észben lehet tartani mint egy lehetőséget, ami esetleg egy adott élethelyzetben előugrik az agy egy rejtett bugyrából, és figyelmeztet, vagy megerősít, de emiatt nem szabad radikális lépéseket tenni.

nekem elég sokan jósoltak kártyából, tenyérből, aurából, mágiával,... a sok sok rendezvényünkön össze-összefutok az ezotériával is, és ha épp "fogékony" pillanatomban vagyok, akkor meghallgatom.
elvileg most babánk/babáink lesznek, és minden rendben a munkám körül is, de pár éve volt aki azt mondta hogy azonnal váljak el, és vissza se nézzek...

majd meglátjuk!
remélem a babánk/babáink lesznek rész bejön majd :D

...már csak azért is, hogy Navared bízhasson mostantól a megérzéseiben :lol: :lol: :lol:

Navared!

én nem tudom mennyi az a kis mocorgás itthon ami kellene!!! eleve egész nap a mosdóba futkosok, mert az az 5 liter víz valahol távozik is, aztán folyton a konyhában bóklászom, hogy a túró és egyéb fehérje adagomat is teljesítsem...
reggel megyek a bacik közt állni a rendelőben... :evil: :evil: :evil:

most akkor sétálgassak is? csak úgy passzióból? :lol:

eszter

eszter82
Budapest

jajjj van még egy hülye kérdésem:

írtátok, hogy akkor érez mindenki valami furit többnyire, mikor meg kellene jönnie...
de az mikor van???
...mert pl én most a 24. napon járok, és mindig 27 naposak a ciklusaim. de gondolom megzavarta a rendszert most az hogy a petécskék kiugrottak a pociból, aztán visszaöltöztek 5és fél napos babák... gondolom nem 3 nap múlva fog elgondolkodni a testem azon hog idő van...vagy de? :oops: :oops: :oops: :oops:
általában nem vagyok ilyen hülye a testemből, de most mi van? :lol: :lol: :lol:
köszi
eszter

eszter82
Budapest

Nem akartam lavinát elindítani ezzel a jóslás dologgal. Mindenki maga dönti el, hogy hisz e benne, vagy nem ( én speciel nem ) de akkor is az enyém lesz a 2010 es év!!!! :wink: :lol: illetve a miénk!!!

Eszter!
Mondtam, szerintem nem mérvadó, hogy ki mit érez, ill mikor!!
Nagyon sok lánnyal beszéltem, aki érezte, hogy megjön neki, sőt olyannal is akinek megjött, DE!!! terhes volt éppen!!!

Ne parázz már, nehogy most rontsd el az egészet!!!!
A nemkevés hormonok miatt nem mérvadó, hogy éppen mit érzel!!! Olyan is van akinek az utró akadályozza, hogy megjöjjön, de akár a baba is ezt teheti :wink:
Szóval az a válasz, hogy nincs válasz.

Nem tudom te láttad e már, de bemásolom neked a "szentírást" ! :)

A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Szóval tessék betartani ezeket!!!

Bár tudom, hogy marha nehéz :)

heni77

Heni!

KÖSZÖNÖM!!!! :D

nem olvastam még, de most jól bevésem a fejembe az egészet!

és nem agyalok :)
legalábbis megpróbálom mostantól :)

...bár így sem agyalok egész nap, mert közben laptopon nyomom az e-maileket, de persze csak amolyan hobbi-dolgozó vagyok.
mikor 2-3 mail után megunom, félre teszem pár órára...

a főnököm 3. napja lázas, így rám irányította a hívásokat
elzavartam dokihoz, nehogy valami gond legyen ha majd visszamegyek... :)

pussz

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, nekem a 28. nap körül fájdogált... DE: figyalambe véve a tízparancsolatot, nem is mondtam semmit :D
amúgy nagyon tetszik, ezt a párom is értékelni fogja!!!
navared
Szfvár

figyelembe :lol:
navared
Szfvár

sziasztok

üdv az újaknak nálunk és mielőbbi babásodást nektek is.

Woody kismami és Eszter kismami sok pihenés fehérje és nyugalom...
ezt kívánom nektek és persze a babaragacsokat.

nálam az a helyzet hogy nem jött meg így hétfőn mehetek de addig még csinálok egy tesztet persze a férjem szerint ne is reménykedjek én viszont persze hogy reménykedek még :)
állandó hányingerem van 2-3 napja és tegnap óta fájnak a melleim nagyon érzékenyek, tehát reménykedek.
bár a férjem szerint lehet hogy a metforminra vagyok ennyire érzékeny bár azt már rég óta szedem....

azért örülnék egy pozitív tesztnek mert vasárnap lesz 6éve hogy eljegyzett a drága.
majd megírom hogy mi lett.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: :D persze,hogy reménykedjél :D ...küldöm a +++++++++++++++++++ neked :D :D :D ahogy Filip sikerült,úgy sikerülhet a 2. babó is :D :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Lukácsné!

naná hogy reménykedsz :) reménykedj is, és egyébként is fontos a pozitív hozzáállás!!!
nagyon szorítok a teszthez és a hétfőhöz is, hogy jól megerősítsék a jó hírt amit a teszt is előjelez majd :D

Woody???

Sajt???

Macsek???

nagy hallgatásban vagytok!!! :roll: :roll: :roll:

A Sejtjeink c. filmet ti a BMCben vettétek meg???vagy máshol is lehet?
mert most annyira megnézném, persze Heni doktornő, csak kíváncsiságból! :) Véletlenül sem szeretnék agyalni rajta, és ezzel megszegni a Tíz parancsolatot!!! (igazából azt sem tudom milyen ez a film)

Ti mindannyian voltatok annak idején azon a tájékoztatón amit kedd délután tartanak? én mindig lapítok mikor ez szóba kerül valahol, mert nekünk sose sikerült összehozni :oops:
mikor végre mindketten átszerveztük a kedd délutánt, hogy elmehessünk, akkor nyári szünet volt :shock: :shock: :shock:

Kpn!

mennek neked is a drukkok!!! :)

puszi

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Woody, Eszter megy a drukk. Eszter fura álmaid vannak, remélem mi hamarabb szükséged lesz pelenkákra és popsitörlőre. :lol: :lol:
:lol:

Avarka üdv, nagyon jó helyre kerültél. Mielőbbi pocakosodást. Nem vagy egyszerű helyzetben, de Konc tanár úr biztos megoldja.

Heni: Nagyon tetszik a „10 parancsolat”! Majd én is megpróbálom betartani, de biztos nem lesz könnyű. Tuti jó lesz 2010 :wink:

Lukácsné: megy a drukk a pozitív teszthez!!

Egyszer én is voltam jósnál és azt mondta, hogy 1 éven belül tuti terhes leszek. Ez kb 4 éve volt.
Később a család unszolására felhívtam egy természetgyógyászt, aki állítólag már sok nőnek segített teherbe esni. Rögtön azzal kezdte a telefonban, hogy szerinte nekem nem való gyerek, mert a természet olyan csodálatos, hogy ösztönösen tudja kinek való a gyerek, és mivel én már több éve nem esek teherbe, ezért nekem nem. Persze azért hozzá tette, hogy ennek ellenére tud segíteni. Hát, ebből a „segítségből” nem kértem. Azóta se természetgyógyászban se jósnőben nem hiszek, csak az orvosokban. Előtte se nagyon hittem, lehet, hogy ezt megérezték.
mako30

Sziasztok

Üdv az újaknak, mielőbbi sikereket kívánok!

Heni, nálam is az egyik petefészket nehezen lehet megtalálni, nagyon kell nyomkodni közben a hasam :? , de azért megtalálható.
Hajrá 2010!!!

Eszter, Woddy, nagyon drukkolok nektek!!!

Kpn, hajrá 4. inszem!

Lukácsné, sok drukk a + teszthez!

Valamelyik nap én is azt álmodtam, hogy szültem, fiút..., de már volt lányom is.... :D
Ja, és egyszer találkoztam egy idegen fickóval, rámnézett és azt mondta, hogy nekem 4 gyerekem lesz, egy kicsit borsózott a hátam...olyan ijesztő volt maga az ember.
Vendég

A Sejtjeink című filmet én is megnézném, valaki fel tudja tenni a linket újra? köszi szépen
Vendég

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy eltüntem. Sajnos napközben nincs időm már netezni. Közeledik az év vége és nagyon sok munka van ilyenkor. Este meg van, hogy be sem kapcsolom a gépet olyan fáradt vagyok.
De legalább nem gondolkozom, hogy mi van velem.
Tehát nincsenek igazán jelek, de szerintem nem is lehet, mivel még csak vándorolnak a drágák.

Eszter, én onnan tudom, hogy nekem a peteéréstől számított 14 v. 15. napon meg is jön a miki. Inszemnél és lombiknál is így volt. Ott a peteérés az a tüszőrepesztő. Tehát aznaptől számolom, amikor inszem vagy leszívás van.

Sajt, kpn, mennek a drukkok az inszemhez!

Lukácsné, nagyon kiváncsi vagyok az erdményre.

Avarka, üdv nálunk. Remélem az első tényleg befutó lesz.

Zsu, most látom pénteken uh, hát HAJRÁ!

Nekem megvan a Sejtjeink DVD-n. Sajnos nem tudom, hogyan tudnám felrakni a netre. De ha valakinek kell akkor persze kölcsön tudom adni.
woody

Köszönöm szépen mindenkinek a szíves fogadtatást!

Természetesen Koncz doki tisztában van a helyzetemmel, hiszen ő nem látja a petefészkeimet. Azt mondta minden 200. betege ilyen, évente kb. 5. Nagyon meg kell küzdenem ezért a manócskáért, de ettől olyan szép és vágyott! Már most szerelmes vagyok belé :oops:

16 éve, amikor a kislányommal terhes maradtam, azt hittem, hogy meg fog jönni a mensim, olyan görcseim voltak... de szerencsére nem jött, így itt van nekem és imádom!

Hugom 4. lombikja sikerült.. szinte teljesen "minden-mindegy" alapon vágott neki és semmit nem érzett, semmire nem gondolt... és van három kislánya!

Az sztrológusom nekem ikreket látott a csillagokban! :D
avarka

Sziasztok!

Íme a film, remélem jól tettem fel, nekem nagyon tetszik PZS ket készíteni!!!!

Letöltés

Kép

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?