Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Help!

Én ma napközben egyáltalán nem tudok jönni közétek, csak majd késö este. Kép

Kérdezem tisztelettel: mindenkinek rendben az utaztatása? Többször felajánlottam, hogy bárkiért szivesen elmegyek akár nyugatiba akár keletibe. Mindenkinek van már soförje, vagy csak nem vettétek észre hogy én is ajánlkozom? Kép

A mobilom rajta van a listán, kérem szépen a találkozó szervezöit legyenek kedvesek egy sms-t vagy valamit dobni, hogy tudjam mi a dolgom. Hány órára hova, stb. Elöre is nagyon köszönöm.

NORCI!!!!! Nagyon örülök! (Ancsikának meg javaslom egy jóstanfolyam elvégzését. Hónapok óta ezt mondogatja, jön az öszi babaesö és lám....! )
Kép Kép Kép

Lotti
Lotti

Haliho!

Norci: gratulaKép

Nalam szokas szerint semmi....

orsoly
orsoly

Orsoly,
mar tegnap is meg akartam kerdezni, neked hogy alakul a hod? 72 nap azert nem semmi!
Sugar
Sugár

Norci,
Szinte biztosra tudtam, amikor átlépted a 28 napot!!!! Azért mert mindig 28 naposak voltak a ciklusaid.

Nagyon nagy gratula a papának és a mamának.

Márti,
A terhességi mellfájós és a mensis tüneteket én külön veszem, látott tapasztalataim alapján:

1. A mellek nehezülése, egészére vonatkozó fájdalma, mensis tünet
2. A MELLBIMBÓ érzékenysége, az, hogy a ruha is irritálja, az olyan érzés amikor tinédzser voltál és nöttek, és fájt még az érintés is, na az terhességi tünet.
3. Feszülés, mindkettö.

Persze ezek csak az én agyamban fogalmazódtak meg így, és az szerint, hogy láttam már sok kismamát és sok jellemzö tünetet is, nomeg sok mensis tünetet is.

és persze, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Most megyek, ujjongok örömömben és már látom, hogy a lista szépen lassan elfogy!!!

Pusszancs,
Moni
mj

Sugar: nem merem mert abszolute nem volt ertekelheto attol, hogy nem volt peteeresem....
Valamint baratnom matr tobb mint egy eve meri, allitolag tokeletes a gorbeje, es meg neki sem jott ossze...pedig mindig pontosan beidozitenek, stb....
De megegyeztunk hogy egyszerre fogunk szulni, szal lehet ram varKépKépKép
Kepzeljetek, tegnap voltam az Istvan Korhaz nogyogyaszatan....nagymamam van benn, ma mutik, lehet eppen mostKép Elmentem wc-re...hat az egy borzalom!!! Budos volt, kosz volt, undorito volt! Teljesen kiakadtam....raadasul egy olyan helyen, ahol azok a betegek valoszinu sokkal fogekonyabbak mindenfele ijes fertozessel szemben...A szuleszetre nem emrtem felmenni....tutira elbogtem magam, most is a siras kerulget....Hmmm, lehet megis jon a mensim, akkor vagyok ilyen depisebbKép

orsoly
orsoly

Andi!

El ne keseredj! Ha megnezed, amit irtam, akkor en is csak 1 Kép rajzoltam. Azaz a teny egy kicsit elszomorit, de nem igazan keseredtem el, sot! Kép vagyok! Tudod, hogy nem a honap elejetol szedtem, es amikor elkezdtem (13. napon), mar diagnosztizalva voltam "anovulacios ciklus"-ra. Azaz eselyem se lehetett volna. Ezzel szemben valami volt, mert akkor (anovulacios ciklusban) barna trutyival kellett volna indulnia (mint mar jo nehany honap ota), es emlekszel, meg tegnap is azt irtam, hogy semmi jel (maskor mar ket napja trutyiznek..). Csak este kezdte a trutyi, de nehany oran belul meg is jott (es ez igy mar normalis). Te pedig a ciklus elejetol szeded! KépKép
Nekem az eddigi vizsgalatok alapjan nincs bajom (hormonszint, pajzsmirigyhormon rendben), csak epp nincs peteeresem, HSG-m, laparom meg nem volt. (Elobb legyen peteeresem! Addig nem mennek laparra! Ebben a honapban lesz peteeresem! Kép) A ferjem sincs meg kivizsgalva (a jovo heten lesz), mert valahol azt olvastam, hogy 5 akciomentes nap utan erdemes, es mi a babacsinalasra koncentraltunk.
De most mar kezdem elhinni, hogy nincs semmi bajunk Kép, csak en stresszeltem be, es ez boritott mindent fel.
Szoval elkeseredesre semmi okod! KépKépKépKép De tenyleg!
Minannyian masok vagyunk, neked volt peteeresed, minden eselyed megvan mar ebben a honapban. Kép Kar, hogy en csak ilyen keson talaltam ra a MACA-ra (altalatok).
Csak azt nem tudom, hogyan tovabb. Gyogyszer (Serophen extra adag) vagy csak MACA? Pedig meg ma dontenem kellene, mert ha gyogyszer, akkor fol kell hivnom a dokimat (UH miatt). Nagy dilemma!

Eszter
Beszti

szijasztok szoke es nem szoke `mamik`!

mar csak 1-et alszunk!!!!!!!KépKép:eeeees TALI!KépKép

jelentem fekete felhok elvonultak a fejem folul,jokedvem vanKépKép

Norci!!!!!!!!!!!
Igen,igen,igen!Eljen!!!Gartulalok tiszta szivembol nektekKépKépKépApa tudja mar??

Ancsi
Van 1 kis gondom.Nem igazan van buszom akkor amikor oda kene ernem eletek.Nem tudnatok atjonni a nyugatiba?Vagy ugy van buszom,hogy tobb mint 1 orat kene ratok varnom vagy ugy,hogy12.20-ra erek a nyugatiba.Ugye te pesten dolgozol?Ne hari de nem tud a ferjem felhozni pestre es nala lesz az auto.

Monchy

Akkor tuti,hogy a nyugatibol viszel minket,mert ha jol szmaolom akkor ott mar 5 leszunk veled egyutt.

puszi Kriszti
kriszti

Orsoly!
Én úgy tudom, hogy a siros - depresszios idoszak lehet terhessegi tunet is. De hat a menis es a terhessegi tuneteket szinte lehetetlen szetvalasztani! Kép
Szerintem jovo heten mindenkeppen menj el dokihoz!

mj!
Orommel olvastam a mellfajos tunetek csoportositasat. Ugyan nekem tegnap negativ volt tesztem, es a hom meg csak 9. Kép napja van fent, de a melltunetem egyertelmuen a 2. Irto erzekeny a mellbimbom, pedig nem szokott.
Es ezt tenyleg nem csak bekepzelem.
Utalok varni es remenykedni!

Sugar
Sugár

MJ Moni

Neked meg nem javasolt semmilyen vervizsgalatot a dokid?Igaz meg az elejen vagytok,de mar kerhetnel egyet.Nem?

Eszter

A 13 nem a szerencseszamod veletlenul???KépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Csak meg egy adalek a tegnapi naphoz:
Orsoly esetere visszaterve.
Lehetne o is terhes, meg mas is, akinek esetleg honapokig nem volt mensije, igen egyszeru okok miatt. Ez hasonlit a szoptatas alatti idohoz, amikor az nok egy reszenek nincs mensije (eppen akkor a prolaktin magas szintje akadalyozza), de amikor megjon, azelott van egy peteerese, es az mar megtermekenyulhet (Ezert is kell szoptata alatt is vedekezni, mert nem tudni, hogy ez mikor kovetkezik be, van akinek szinte azonnal, avn akinek meg honapok mulva (nekem pl. csak 8 honap mulva jott meg)). Magyaran, a peteeres megelozi a mensit. Igy ha valakinek, akinek honapokig nincs mensije, valamikor megis van peteerese, akkor mensi nelkul lehet babaja (tobb honapos mensiszunet utan). Persze ennek feltetele a peteeres. Remelem ertheto.
(Bocs, nem akartam tulzasba vinni, meg biztos sokatok tudja ezt igy, de a tegnapiakbol ugy ereztem, hogy ez nem mindekinek tiszta, es vaahogy "csodanak" tunik, ha valakinek nincs mensije, es megis lesz babaja)

Orsoly!
Neked meg szoritok, hogy barmelyik iranyba is, de vegre doljon el a dolog! (En nem is tudom, hogyan birod, nagy lelkierod lehet). Orvos mit mond?

Eszter
Beszti

Sziasztok Lányok!

Elöször is Norci!
Gratulálok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Nagyon örülök, hogy sikerült!!! Most szívesen lennék a helyedben, de azt hiszem mindannyian így vagyunk ezzel. Kép Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek is: VIGYÁZZ MAGATOKRA!!! És légy szíves húzz magaddal bennünket is!!! Kép Kép

Kriszti!
Persze, hogy ott leszek a Nyugatiban. Mit gondolsz, ha 1/2 1-kor találkozunk valahol az jó? Elfelejtettem már, hogy kinek mikor érkezik a vonata. Nem gyöztem olvasni a tegnapi, tegnapelötti termést és összegabalyodott bennem minden. Kép
Meg sajna, ebben a hónapban nekem nem sikerült! Kép

Orsoly 8c 72 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 47 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 40 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 35 cn Budapest 24 év
Bella 15c 33 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 33 cn ? 32 év
Edi 6c 28cn Maglód 33 év
Gitta 5c 27 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 26 cn Györ 24 év
Márti 9c 25 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 23 cn Szeged 30 év
Eni 2c 22 cn Pécs 26 év
Edina 7c 22 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 21 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 21 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 19 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 18 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 17 cn Adács 27 év
Éva 28c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 13 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 11 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 9 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 8 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 6 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 4 cn Budapest
Kandi72 1c 3 cn 29 év
Cincérke 33c 3 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 2 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 1 cn Szigethalom 26 év

Monchy
Monchy

Lanyok

Asszem terhesseg ugyben en vagyok a rangidos.Szerintem az elso 1-2 het szinte megkulonboztethetetlen/huu de sz.. szo/a mensi elojeleitol.De a bimboeges valoban inkabb a terhesseg jele.

Ok Monchy!a nyugati hatsoparkoloja jo lenne?Tudod ahol a sok taxi is acsorog ott szinte mindig van hely.

Figyuzzatok!Szerintetek az normalis,hogy 9. napon meg mindig 36.8 a hom,nekem mindig max 36.5 volt eddig?!

cupppp K
kriszti

Kriszti!
Semmi gond nincsen!Kép
Akkor Gabóval a Nyugatiba megyünk, kb. 12:20-ra oda is érünk..Kép
Akkor ott találkozzunk! Majd keressük egymást!!

jajjj, de jó...már csak egyet alszunk....KépKépKép

Sugár!
Egy kis remény-Sugár!!!
Szerintem, Te leszel a harmadik esõcsepp!!!KépKép

Lányok,
jövõ szerdán megyek hormonvizsgálatra!
Akkor leszek a 22. napon.
Mit tudtok errõl??
Csak vért vesznek és jöhetek is el? Eredmény késõbb? Vagy csinálnak még velem valamit??

Sugár, Orsoly!
A mensis és terhességi elõjelek, tünetek annyiban különböznek egymástól, hogy ugyanazok, csak terhesség esetén a tünetek nagyban felerõsödnek.
A cicik nehezebbek, duzzadtabbak, a bimbó fáj a póló érintésétõl is, és kicsit csípõ érzést is lehet tapasztalni.
Remélem ezt még idén megtapasztaljuk!!!KépKépKép

Ancsi
Ancsi

Jó reggelt lányok!
Ha igy halad a bejelentések sora két hét mulva üres lesz a listaKép

Norci
Szivböl gratulálokKépNagyon vigyázzatok magatokra.KépKép Emlékszem veled leveleztem a Család Tervezési Kp-ról, kaptál ott valamit? Bár ugy rémlik a görbéd rendben volt.

Valaki vigasztaljon meg... a 23. napon 36,4-re lement a höm. Ilyenkor már nem hiszem, hogy van ov., ha nincs akkor viszont teljesen rossz az egészKép ÉS ráadásul várhatok 40 napot, hogy megjöjjön.Kép Lehet, hogy ez az egy hónap rossz, mert az eddigiek jók voltak.
Gy
Névtelen

Gy=Györgyi
Csak megint eltoltam a küldést.
Györgyi

Monchy
Sebaj, fel a fejjel.

Sugár,
Nagyon drukkolok!

Kriszti,
Dr. Fábián elküldte páromat spermavizsgálatra, de ö azt mondta, hogy majd csak jövöre megy el. Úgyhogy már alig várom a januárt, ha addig nem jön össze.

Szóval, most várakozó állásponton vagyok. Addig a dokibá nem csinál nálam semmi vizsgálatot, amíg a páromé nincs meg.

Az is igaz, hogy a témát még júniusban vetettem fel neki, és azóta nem is beszéltünk róla. Mármint a spermavizsgálatról. Lehet, hogy érdemes lenne mégegyszer felkérnem öuraságát, hogy menjen el. Különben ö nem olyan, hogy a férfiasságát érezné megkérdöjelezve. De akkor miért nem akar elmenni még idén??? Ezek a pasik!!!!

Moni
mj

Lányok köszönöm a sok gratulát. Ha nyugodt körülmények között leszek net közelben töviről hegyire mindent megosztok veletek!

Norci

Ui. Mondtam, hogy ősszel termékenyebbek a nők.
Norci

Ancsi!

Nekem csak vervetel volt a hormonvizsgalat (1 kemcso) semmi mas.

Gy!
Ha hosszu a ciklusod, akkor meg lehet a 23. nap ov.. Az egyik fogamzasgatlo modszer szerint (persze ez csak adat) az elmult 8 honap leghosszabb ciklusa - 11 nap-ig lehet valamikor termekeny az ember elvben (ezt a szot alahuznam). (40-11=29). (Persze ez tiszta hulyen hangzik, mert akkor ez alapjan (ha nem szeretnek babat) nekunk a 10-33. napig vedekeznunk kellene, ami ugye rohejes, ha azt is hozzavesszuk, hogy kb 7-8 napig tart a mensim. Most viszont azt jelenti ez, hogy ez ido alatt legyunk egyutt! Kép)
Csak innentol kezdve ugorjon fol a hod, es akkor minden rendben, tenyleg a 23. nap a ov..

Eszter
Beszti

Ancsi, mj! De jo lenne!
Csak attól felek, hogy nagy lesz a pofaraeses!

Kedves Nevtelen - Gy! Miert ne lehetne a 23. napon ovulacio? Akinek hosszuk a ciklusai, annak eltolodhat, nem?
Nem ertem a gondolatmeneted....

Norci! En is kivancsi vagyok mindenre, sot Erazmusz tanacsaira is....

Sugar
Sugar
Sugár

Andi,
Te voltál az aki azon gondolkozik, hogy Maca mellett szedjen e Serophenet? Nem találom a hozzászólást.
A javaslatom az lenne, hogy kérdezd meg E-töl, ha még nem tetted volna meg.
Ö biztos, hogy fog tudni tanácsot adni, mert ugye az orvosnak nem mond(hat)tad meg, hogy Macát szedsz.

Üdv,
Moni
mj

Köszi a leirásokat, de tudtok valakit, aki huszon valahanyadik napon lett terhes?

Moni
Nem lehetne valahogy mégis csak rávenni a párodat a vizsgálatra? Kár lenne hónapokat várni, csak azért, mert most nincs kedve. Mi lenne, ha valami más modszert találnál ki a meggyözéséreKép "Hisz nálad biztos, hogy minden rendben van .. egyéb női praktikák.
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Barátnőim!

Egy kicsit bejöttem melózni, mert már hiányoztak a kollégáim és a légkör, de még mindig hányingerem van és szédülök, úgyhogy megyek inkább haza hamarosan.

SZOMBATON ANCSIVAL ÉRKEZEK A KELETIBE., ha megtaláljuk egymást a vonaton, de miért ne találnánk meg?

Ki is kap fel minket? Monchy, ugye te vagy az?

Orsoly!
Nem kaptam listát az Emilemre, küld el légyszi.gabobali@freemail.hu

Képzeljétek, adtunk egy esélyt ebben a hónapban is babucinak. Igaz már a 20. npon voltam, de nekem 17-18. napon ideális. Szerintetek a 20. nap még jó?

Puszi: Gabó
Gabómanó

NORCI PUSZI A HASADRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÜGYESEK VOLTATOK!!!!!!!!!!!!!!

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Ha minden igaz, én leszek az!!! Bár most ép testben épp hogy csak élek, de ígérem, hogy holnapra összeszedem magam!
Kérdeztem az elöbb Krisztitöl, hogy a 1/2 1-es találka-idöpont jó-e nektek?

Monchy
Monchy

Gyorgyi

lehet ilyenkor is az ovid.En is ugy lettem terhes a fiammal,hogy kb a 30. napon lehetett az ovi

Ancsi
Nekem a 21.-en csak vervetel volt semmi mas.De lehet,hogy neked kert mast is esetleg pisit.

Monchy

1/2 1=COOL,nagyon OK

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Tegnap kértem, hogy vegyetek fel a listára. Biztos elkerülte a figyelmeteket.
Kérlek titeket, hogy aki tudja hogy kell tegyen engem is fel.

Djeszter 2c 21cn Budapest, 29 év

Köszi
Djeszter
Djeszter

Kedves Djeszter!

Bocs, biztos a nagy izgalomban elfelejtödtél. De máris pótolom a mulasztást.

Orsoly 8c 72 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 47 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 40 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 35 cn Budapest 24 év
Bella 15c 33 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 33 cn ? 32 év
Edi 6c 28cn Maglód 33 év
Gitta 5c 27 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 26 cn Györ 24 év
Márti 9c 25 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 23 cn Szeged 30 év
Eni 2c 22 cn Pécs 26 év
Edina 7c 22 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 21 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 21 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 21 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 19 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 18 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 17 cn Adács 27 év
Éva 28c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 13 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 11 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 9 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 8 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 6 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 4 cn Budapest
Kandi72 1c 3 cn 29 év
Cincérke 33c 3 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 2 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 1 cn Szigethalom 26 év

Monchy
Monchy

Lányok!

Csak bekukkantok, mert iszonyú sok melóm van.

Moni!

Nem én akartam Serophent szedni a MACA melett.
Eszter gondolkozik rajta.

Eszter!

Nem vagyok elkeseredve, csak úgy letört a hír, mert eddig csak jó hírrel jött mindenki aki szedte. Akkor neked nem volt tõle peteérésed. Ez érdekes.
Én a te helyedben csak MACA-t szedném, de a ciklus elejétõl. A férjedet is minélelõbb ki kell vizsgáltatni, mert lehet hogy hiába szeded a MACA-t ha neki van esetleg baja. Akkor neki kellene szedni.

Kriszti!

A hõd miatt ne aggódj, mert az normális még ilyenkor.
Mi nem beszélünk meg egy konkrét helyet a Nyugatiban? El ne felejtsd 12:12, ha nem késik.
Mindjárt felhívom a MÁV-ot, hogy hányadik vágányra ér be a vonat jó?

Andi
Andy

Ancsi!

A hormonvizsgálat 1 kémcsö vér, az eredmény legkorábban 2 hét. Ha messzire küldik a vért akkor 3 is lehet. De ha jol emlékszem, akkor orvost váltottál és akkor itt Pesten veszik le a vért és akkor rád is a 2 hét az igaz.

Moncy

Akkor 1/2 1-kor találkozunk a NY-i hátso parkolojában. Az ugye a Westendes oldalon van? Hozzád 4-en, hozzám Mártiék 3-an jönnek (férj+picurka állatkertböl kifolyolag)

Az összesen 7 fö. A többiek hová jönnek, valaki az étteremhez, valakik pedig???????????
Utolso találkahely a Mexikoi uti kisföldalatti végállomás. Ha kijöttök a kisföldalattibol van ott egy zöldséges+ villamos megállo. Szoval oda megyünk mi is most már két autoval, csupa babanetesekkel megrakva.KépKépKépKép
Onnan 3 perces séta az étterem. De hát az idö szuper lesz!!!

UUUUUUUUUUgy várom már!!!!

Pucur
Pucúr

Lányok!
Kb. negyedórája a bal petefészkemnél pingponglabda-érzésem van, ezek szerint tényleg most van az ovulációKép

Azon hezitálok, hogy mi lenne, ha este egy ici-picit próbálkoznánk???Kép
Vagy inkább várjam ki az októbert? Az eredeti tervemet?
Majd Apa megmondja..KépKép
..ha egyáltalán képes leszek megvárni az esti 11 órási érkezését...KépKép

Ancsi
Ancsi

Andi

Oda megyek a vaganyhoz.OK?

Kriszti
kriszti

Pucur!

Én is nagyon várom már a talit!Kép Az idõ is szép lesz.

Ancsi!

Hát ne hezitálj, hanem menj haza és este kapd el a párod!
Nem kell itt októberig várakozni.

Kriszti!

Megkérdeztem, de nevetett a csaj. Azt nem lehet tudni elõre hányadik vágányra érkezik a vonatom.

Andi
Andy

Andi!
Hát, ezt nem értem...
Mijazhogy nem tudják, hová érkezik a vonat???
Mindennap ugyanaz a menetrend, mindig ugyanoda kell, hogy érkezzen...
Én naponta utazok kétszer is, de mindig ugyanoda érkezek, kivéve, amikor valami extra esemény miatt csúsznak a vonatok...

Na mindegy...a pályaudvarok sem egyformákKép

Ja, oksi, elkapom Apát estére, igazad van, nem várunk semmire..Kép

Ancsi
Ancsi

Haliho!

Akkor 2-kor a Mexikoi uti vegmegallonal levo villamosmegalloban talalkozunk? Vagy menjunk egyenesen az etterembe?

Tiszta depi vagyok, mindenki azt kerdezgeti itt melohejen hogy mi bajom van.... Ha en azt tudnam!

orsoly

Ui: Gabo, emil listastul ment
orsoly

Andi
Akkor felhivalak es megmondod hanyason `allsz`!

Ancsi
Csak nem??KépKép|clipart{wink}

Orsoly
holnap meggyogyitunk!!!!KépKépKépKép

Krisz
kriszti

Kriszti!

OK! Most megyek dolgozni, majd még benézek. Csak annyit írtok, hogy nem gyõzõm olvasni.

Ancsi!

Ezt én sem értem. Lehet hogy ez a liba nem tudta csak megmondani. Én meg azt hittem, hogy milyen bonyolultat kérdeztem.
Valahogy azért csak összehozzuk nem?
Akkor jó "játékot" estére!
Én is megpróbálom rávenni apát egy kis etye-petyére. Habár ma vendégség lesz nálunk.

Andi

Andi
Andy

Monchy!

Köszönöm.

Jó hétvégét kivánok mindenkinek.
Azoknak pedig akik a talira mennek, jó szórakozást.

Djeszter
Djeszter

Kriszti,
Galgamácsán ismersz egy Kövári Ágnes nevü lányt?
Moni
mj

Moni,

Én akartam együtt szedni a Serophenet meg a Macát. De aztán a vége az lett, hogy a Serophenet szedtem 5-8 cn, 9 cn-től szedtem 2×1 Macát, de aztán úgy döntöttem, hogy erre a hónapra elég volt a Serophene is, és nem akartam a drága Macát elpocsékolni, jól jön az még majd ha nem lesz más gyogyi!! Úgyhogy kb. 1 hét után abbahagytam a Macát. Apa szedte kb. 2 hétig, napi 1 szemet (mert hát vele elvileg nincs baj, csak gondoltuk, ártani nem árthatKépKép)

De ha most megjön esetleg (de jó lenne, ha nem!!!!) akkor elkezdem rendesen szedni, napi 3×1-et, mert Serophenet már nem fogok szedni most egy ideig.

Szóval én így csináltam.

Ezzel a mellérzékenység témával jól beleültettétek a fülembe a bogárt (a fiam így mondjaKépKép), hát nem tudom. Nem merek én már semmit hinni, meg aztán nagyban rontja az esélyeket az e hónap első felében végigszenvedett erős folyás (bocsi). Így nyákot sem tudtam nézniKépKép Azóta kikúráltam magam, de nem hiszem, hogy ilyen erős folyással teherbe tudtam volna esniKépKép Bár, ki tudja??!!

Na jó lelövöm magam, még lehet hogy beköszönök, de ami biztos, hogy:

HOLNAP TALI!!! 12.30-kor találka Pucúrral a Westend felőli oldal parkolójában!!! Előte dobok egy SMS-t, közvetlenül mielőtt beér a vonat!!!

Puszóka,

Márti
Márti

Norci!
Nagy-nagy gratula!!! Nagyon boldog babavárást kívánok nektek!

Bárcsak mindannyian téged követnénk!

Sajnos én azt hiszem holnap Besztit és Monchyt fogom követni. Ma már csak 36,5 a hőm, holnap tuti megjön. Tényleg progi hiányom lehet.

Moni!
A mellfájós táblázat nagyon tetszett. Utólag visszagondolva az ismerösökre tényleg ez lehet a különbség.

Györgyi!
Beja a 28. napon lett terhes, ha jól emlékszem. De az egészen biztos, hogy valahol a ciklus végén. Ugyhogy a huszon valahanyadik nap is lehet jó.

Ancsi!
Én bizony nem várnék októberig!!! A szeptember esös hónapnak tünik, szerintem használd ki!

Sugár!
Szerintem te leszel a következö esöcsepp. Nagyon szorítok neked!

Lányok!
Holnapra jó talizást nektek! Aztán majd meséljetek nekünk is.

Edi
Edi

MJ
En a lokoparkban lakom nem a faluban,de ott sem ismerek szinte senkit.majd holnap elmeselem miert

Krisz
kriszti

Tévedtem. Már ma megjött.

Edi 7c 1 cn. Légyszi csúsztasson valaki a legaljára.

Edi
Edi

Köszi az infokat megnyugtattatok egy kicsit!

Mindenkinek jó hétvégét! Gondolok rátok a talcsi idején!KépKép
Hétfön részletes beszámolot kérek!!

Legyetek jók
Györgyi

A hétvégén jól megnézem a zebrákat! Lehet, hogy hozok egyet...Kép
Györgyi

Lányok!
Lassan elköszönök Tõletek, hogy holnap még többet tudjunk beszélgetni...KépKépKép

Legyetek nagyon jók,
vigyázzatok magatokra!

VISZLÁT HOLNAP!!Kép

Gabóval érkezünk a Keletibe, 11:52-kor, megyünk a Nyugatiba, ott leszünk kb. 12:20-kor!

Telcsi élesbe állítva!!KépKép

Pusszantás,
Ancsi

UI: Mindenkinek jó hancúrt estére..KépKép
Ancsi

Edi,
Nagyon sajnálom, ne add fel. Itt az ösz, hétvégén jó idö lesz, menjünk el kirándulni valahova párunkkal. Jót fog tenni.

De jó azoknak akik már 2 órakor bezárják a müszakot!!! Nem is tudom volt e olyan munkahelyem ahonnan el tudtam volna menni akár 5 óra elött pénteken.

Holnap TALI!
Moni
mj

MJ

Asszem en sem olyan cegnel vagyokKép
Lehet,hogy ma meglepek,uugy szeretnek valami szpet venni magamnak/rucit/.

Kriszti
kriszti

Hali lanyok!

En is leleptem haza, legyetek jok holnapigKép En az etterembe megyek vagy majd talalkozunk ott valahol, majd telcsizek valakireKép

pusssz: orsoly

Ui: mar jobb a kedvem....
orsoly

Lányok!

Én is megyek haza. Akkor holnap tali.

Kriszti!!!

Majd telcsizünk és várlak a vágánynál.
Remélem nem késik a vonatom.

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok Csajok,

Nekem is lejárt a munkaidőm, úgyhogy én is elmentem haza.KépKép

Holnap találkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Pucúr: 12.30. Westendnél parkoló.

Monchy, Kriszti: Szerintem ti is arra kódorogjatok, és akkor biztosan nem kerüljük el egymást!KépKépKépKép

Puszóka,

Márti
Márti

jajj de jo a koran haza jaroknak!Kép
sziasztok

Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?