Új privát üzeneted érkezett!

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, mindenhol tetőm van :shock: :!: :lol:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Neked kell is most a laptető! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Én majd januárban gyűjtögetek! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:lol:
Ok, majd segítünk gyűjteni neked :wink:

betty615

Betty!
Szurizás még ok?Hasad hogy bírja?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
még bírja egyenlőre....néha kis pöttyök maradnak rajta, de nem vészes :wink:

betty615

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, még egyszer meghallgattam (blogodban), nekem annyira tetszik ez a műsor :wink:
Mikor mész uh-ra :?:
Hasba kell szúrnod, Én azt hittem vállba, de akkor ezt bőr alá kell...nem kékül, csak pöttyös :?:
örülök, ha jó lbírod, van-e vmi mellékhatása :?:

Hogy vagytok csajok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Majd colombone jol beveti magat 8) Eu-hoz meg no komment :evil:

Suzy
Hat nem lett meg a papirom vgyis en tegnap voltam bent erte de a profhoz vissza mar nem tudtam menni :roll: Szal abban sem vgyok biztos,hogy mindent latott sot :roll: Parom meg megint mondta a magaet nekem tegnap :roll: De most oszinten kihez menjek?Meg hogy?Ez nem igy mukodik itthon :?
Te is fogdokinal voltal? :shock:

Ancsuka
A helyzet az,hogy a keruleti doki aki ari volt megtette amit tehetett es soron kivul elkuldott ehez a profhoz :roll: Azt mondta a tobbit ezzel a proffal kene megbeszelnem...hivjam fel telon es vele egyeztessek :? Dehat egy ilyen szamomra linkoci palival nem sok mindent akarok kezdeni :?

H1N1-rol tegnap voltam fogdokinal is...van nogyogyasz keresztanya is a csaladjukvan es a tesoja is doki...az aszisztens meg mindenki a csaladban a nem-et karikazta be a suliban... :roll:

Angyal
nivenynek en azert nem irok mert bar az a tokip rola szol az ot vedok ezt kezdik elfelejteni es mar fikazzak azt aki nem veszi vedelmebe ezt a novenyt :roll:
Mai uhu-hoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, sajnálom, h már menned kell, de nemsokára újra jöttök nagy-nagy reményekkel, drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, vigyázz magadra, jó utat!

Kép

Remélem azért nem olyan vészes a dolog a szíveddel kapcsolatban, h katéterezni kelljen :!: :?: :roll:

puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Épp most írtam én is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, másodállásban fogászati asszisztens vgyok :!:
Teljesen sz@arnak ez emberre itthon :!: a párod gondolom ezt nem is érti :?: hogy lehet ilyet, mert náluk nem így van gondolom :!: ez a nagy m.o. :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A H1N1-ről csak annyit, h a környezetemben mindenki azt mondja, h NEM :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Koszonom :) jaah en meg fogdokinal jartam tegnap :lol: Kint oda mesz orvoshoz ahhova akarsz nem igy megy (japanban) Nagy baj nincs mert mondta hogy jo vegulis amig nem okoz gondot addig nem muszaj en meg mondtam hogy semmi problemat nem okoz :roll: es engem ez a magas pulzusszam erdekelt volna :? Arrol nem gagyogott semmit :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Angyal, várunk a hírekkel, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, gondolom, h nem így megy kint, mert sehol nem így van, mint itthon :!:
Nem lehet, h ezt a magas pulzusszámot a hormon mellékhatása idézte elő :?: , talán azt kellett volna a dokinak kideríteni, amivel oda mentél :!: :?: nem is értem miért jött a katéterezéssel :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Durván két hét múlva lesz kromoszóma eredmény látom a vonalzin, és azt neked ki fogja megmondani, vagy kiküldik levélben :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
csak kis pöttyök maradnak, de nem mindegyiknél :wink:
Én sem oltatom be magam :roll:

Angyal
mizu :?: UH :?:

Bri
nekünk levélbe (is) kiküldték a genetikát :idea:
Columbo induljon beee :!: :lol:
Jó utat, minyá induk a géped nem :?: 10 perc :?: :wink:
Vigyázz magadra a felhők fölött is :wink:

betty615

Szuzy
direkt fekete a vonalzid :?:
De hogyhogy nincs rajta kis figura, ami a napokat jelzi :shock: :?:

betty615

Betty, sokan nem kérik az oltást, ma mondták nekem is, h felvehetem, ha akarom ingyen és még 2 hozzátartozóm is kérheti!
Nem kérem, ki tudja milyen ez :?: én félek az ilyenektől :!:

És milyen színű a pötty :?: (bocsi már, h ennyire részletesen akarom tudni :wink: :oops: )

Angyal :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem akartam olyat, igazából nem is ilyet akartam vmit elbénáztam :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Milyet szeretnél :?: Ha lerészletezed, megcsinálom neked :wink:
Vagy elküldöd a képet, hogy mit akarsz bele....stb..

Igen, ha marad pötty, akkor ilyen piros...mondjuk a tegnapi ma már iylen lilás...aztán elmúlik....olyan 2mm átmérőjű lehet, nem nagy.

betty615

Sziasztok lányok :!:

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat, most fogunk 13h-kor indulni, majd hazaérünk és irok Nektek a fejleményekről.

A gyomorideg már megvan négyszer voltam a WC-n.
Sajna nem tudom mi lesz az UH eredménye bár tartok tőle,hogy ott van az endó, mert reggel is nagyon fájt a hasam.

Puszi Mindenkinek :!:

Majd jelentkezem :!:
Vendég

Angyal, drukk++++++++++++++++++++

Kép

betty615

Aranyosak vagytok lányok :D

Kép
Vendég

Betty, köszi :wink:

Angyal, drukkolok én is naon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Na látod.... :lol: Ennyi laptatű minden helyen már nem csak intő jel 8) :lol:

Cukigabi
Neked is gyűjtünk majd jó sok laptetőt :lol:

Angyal
Mennek a drukkok!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok! :lol:

Suzy!
De korán keltél!Te a munkahelyen is tudsz netezni vagy csak otthon?

Angyal!
Várunk!

Betty!
Ki a Colombo?Ha publikus.

Kép
cukigabi
Budapest

Szép estét lányok :!:

Hazaértünk:))
megvolt az UH és hál Istennek a szeptemberi endos ciszta átalakult sima tüszőcisztának igy nem kell laparozni:))
A mai nap ismét uj hittel indulok neki a folytatásnak:))

Az idén már pihizünk, decemberben jönnek az ünnepek, felujitás lesz a debreceni kaáliban, igy a dokimmal közösen megbeszéltük, hogy januárban megyek egy 20-23. napi UH-ra reggel éhgyomorra, mert ha esetleg még ott lesz a ciszta/hiszem, hogy felszivódik, mert nem endós/ akkor csinál egy ciszta punkciót.

Igy ha az meglesz akkor szerintem rövid protokollal fogunk ujból nekivágni de már ciszta nélkül.

Lányok a 2010-es év a Mi évünk lesz Mindannyiunké:))

Annyira boldog vagyok, mert a legrosszabbtól amitől tartottam nincsen.

Nem győzök hálát adni Istennek, hogy bár lassan de szépen egyengeti az életemet.

Kitartással és erős hittel Mindnyájunk gyümölcse megszületik jövőre:))
Köszönöm a drukkokat megvolt a hatása:)))

Pusza Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt lányok :!:
Vendég

Sziasztok!

Angyal én is várom a beszámolod.

Szerintem ma már nem jövök. majd csak holnap.
A folyásom úgy néz ki elmúlt, ma már semmi nem volt.

Kép
ancsuka

Angyal!

Örülök neki, hogy minden rendben reméljünk nem lesz semmi és januárba sok erővel neki tudtok vágni.......

Kép
ancsuka

Sziasztok

húúú, jó sokat írtatok, mindjárt visszaolvasok...

Ma megjött...örülök is, meg nem is... holnap megyek uh-ra, még sosem voltam így uh-n, olyan ciki lesz!Remélem nem lesz minden olyan...úgy izgulok!
Vendég

Cukigabi
columbo= Bridget :lol:
Mert mindig kideríti a dolgokat 8) :lol:

Angyal
Kép éljen, éljen :!:
Örülök a jó híreknek, a 2010 mindenki éve lesz :wink:

Zsu
én is úgy megyek, mert nekem még 6 cn.-en szokott lenni v.mi pitty-putty :roll: de hát ez van, te se foglalkozz vele :!:

betty615

Gabi, itt is ott is :wink: amikor beérek a melóhelyre elindítok egy-két vizsgálatot, DNS-t izolálok...de mindig a munka az első, utána a net :!: :wink:

Angyal
Kép
Nagyon örülök a jó hírednek sokat gondoltam rád :!: :wink:
Csajok 2010 a mi évünk :wink:

Zsu, rendben lesz minden ne aggódj, h megjött :!: drukk++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal!
Örülök,h te is jó hírekkel jöttél.Én még ma is nagyon jókedvű voltam a keddi jó hírek miatt. :lol:

Betty!
Bridget?És miért akartok nyomozni?Hogy ki ő? :roll:

Zsu!
Ez a dokinéninek természetes.Azért nedves törlőt vigyél ha tudsz! :wink:

Suzy!
Jó neked.Mi is néha bevisszük a laptopimat,de elég érdekes mikor a munkaasztalomon bekapcsoljuk :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Leragadnak a szemeim...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Suzy!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szijja Szuzy jó éjt :!:

Gabi
hát valami olyasmi, mert tuti, hogy valaki, aki másik néven reggelt....Bri már rájött egy ilyenre 8) :wink:

betty615

Betty!
Ez nagyon izgi!Ha lehet én is szeretném tudni majd :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Persze
hisz egy csapat vagyunk :wink:

betty615

Megyek alszizni,holnap gyártom a temérdek tortát :cry:

Jó éjt!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éjt :!:

betty615

Kép

betty615

Csajok, ma péntek 13 van :roll: :!: :wink:
nem vgyok babonás........ de reggel otthon hagytam a pénztárcámat, amit soha nem szoktam :!: és most éhes vgyok...ma nem maradok itt bent túl sokáig :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Szuzy
sajnálom, hogy otthon maradt a pénztárcád, és éhes vagy most :)
Nekem ez a szerencsenapom....meg is jött piri....már nagyon vártam :D , elvileg holnapra vártam, de mivel most 13 cn.-en volt pé., így gondoltam rá, hogy 27 napos lesz, mivel 13+ 14 nap a luteális fázis, így pont kijön mára :lol:
Úgyhogy örülünk, vasárnap szúrhatom a gonalt is :D , szerdán UH :arrow: minyá fel is hívom őket.....

betty615

Betty, örülök, h neked meg szerencsét hozott, további sok szerencsét mára
Kép

a gonalt a 3. cn-en kell szúrni :?: és a másikat meddig kell még :?:
a szerdai uh-ra meg már el is múlik nem
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát sztem még lesz egy kis pitty-putty, mert 6. cn. pici barna, ilyesmi...
A deca marad, azt szúrom továbbra is, most jön mellé a gonal, egészen UH-ig szúrom mindkettőt.

betty615

Sziasztok

Ma voltam uh-n, minden rendben van, akár most kezdhettem volna a következő lombikot, de a doktornő mondta, hogy az új rendeletek miatt ez most nem lehetséges, dec-ben a karácsony miatt nem lehet, úgyhogy január 8.-án kezdhetek, addig fogigátlót kell szednem! Fúj!

Mindenkinek puszi! Sietek főzni, este jövök! :)
Vendég

Zsu, szuper,akkor ez nagyon jó :wink: :!: addig meg neked is kitartás!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?