Új privát üzeneted érkezett!

Dituli, holnap miért kell UHU-ra menned a dokidhoz? Mert keveset mozgott Miló és sejtik, hogy a születésére készül:)?
Ez így szokott lenni a végefelé, hogy NST és UH gyakran van? (tanulok tőletek)
Én is ebben a "csodálatos" időben mehetek holnap terhespatológiára. Megint délután 3-ra érek haza a Péterfyből. Miért választottam ilyen messzi kórházat? :?
Vendég

TWIST
Már nem kellett volna uhura mennem múlt héten voltam, csak mivel egyet sem mozgott ezért küldött a másik doki a sajátomhoz aki holnap rendel. Mondtam hogy utána már mozgott de kérte hogy biztos ami biztos alapon menjek szépen ultrahangra.

dita75

MONIC
Hát nem tudom mit higgyek, majd a fiatalúr eldönti hogy kiváncsi-e a kinti világra vagy sem. Én örülnék ha mehetnénk végre, már a mai nap is késő nekem mert olyan nagyon terhes vagyok! :D
Elküldjem neked priviben a fotót? Ide nem teszem fel, nagyon csúnya. :( Legalább el tudnád dönteni hogy lent van-e vagy sem, bár most már olyan mindegy! :)

TWIST
Nekem most kétszer van a héten NST.

dita75

vius: Gratulálok a kislányodhoz. Jó egészséget és sok tejcsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Isten hozott Drága Darinka! Kép

Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!

Boni!
Zsiguuuuuuuuuuuuuuu cukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkki!

Twist!
A csajok jól elmondták a homeós szereket. Nekem még annyit ajánlottak, h ha ezeket szedem ne igyak mellé laktoherbet. A laktoherbtől semmivel sem lett több tejem amúgy. Nekem a ricinus c. jött be.

Nekem nehezen jött az előtej (de nálunk az első hónapban tápos ótlás is volt), sokat fejtem és mellre tettem a babát, ez segített.

Ditus!
Nekem sem volt előtejem. Napjában hányszor telefonálnak neked, h nem szültél-e meg?

Ja! Én végig biztos voltam benne, h túlhordom, aztán 39+0nál kibújt.

Moncsi!
Remélem piri nem kínoz sokáig, és hamar jön.
20150601134430

Viki ZSiga is 39+0nál bújt ki :wink: :lol:
Vendég

Dita,

akartam kérni én is, hogy priviben küldd el légyszi, csak nem akartam tolakodó lenni :oops:
Amikor Twist és te is feltettétek egymás alá a fotókat akkor a tiéd szemmel láthatóan SOKKAL lejjebb volt mint Twistté :wink:

Twist,

laktoherb nekem sem jött be, lett egy kicsivel több tej de Danikának iszonyú hasfájást okozott :twisted:
Nekem még az alkoholmentes sör jött be, attól dőlt a tej.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Boni!
Láti! Láti!

Alszik a Bubusod?

Moncsi!
Én a csokis kekszre esküszöm, mint tejszaporító. Komolyan!
20150601134430

Sziasztok!

Vius!

Hatalmas gratula Darinka baba érkezéséhez, csodaszép kislány! Gyors összeszokást kívánok!

Viki, Boni!

Dóri is 39+0-n pottyant ki :)

Az Urtica Urens nekem nagyon bevált tejszaporításra, és a rostos baracklé is. És a rengeteg szoptatás és fejés. Állítólag a görögszénamg tea is hatásos, azt nem próbáltam.

Dita!

Nem tartasz tolakodónak, vagy kíváncsiskodónak, ha én is kérnék priviben fotót? :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ziasztok jelentem via kialudta magát :D darinka volt anyuját meglátogatni és cicire is rakták egy idő után bemérgesedett és sirt gondolom éhes volt rá rakták vius hasára akkor megnyugodott de mikor elvitték ujra sirt.. bikfy is észre vette hogy hasonlit apujára akkor biztos már hogy nem csak mi beszéljük be .....zoli meg is lepődött hogy magát látja benne szohoz sem jutott na meg persze a meghatottságtol ....ha minden jol megy vasárnap jöhetnek haza.. udv mindenkinek és köszönik a gratuláciokat és a szurkolást ha még lesz kép rakunk fel bocsi a sok irásért vius anyu

Kép

Kép
vius
Baja

Vius anyu (Darinka nagyija :wink: ),

örülök, hogy Vius már ébren van, és találkozott Darinkával :lol:
Nagyon jólesik, hogy írsz nekünk és tájékoztatsz az eseményekről. Vius büszke lehet az anyukájára! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

39+0. Bakker az 3 nap ha a mait nem számolom bele. :P
Nem telefonálnak olyan sokan, inkább a boltban, bankban meg egyéb ilyen jellegű helyeken csodálkoznak hogy még mindig egyben vagyunk? Tegnap is amikor mentem az NST-re az előtérben ült egy nő a férjével meg egy féléves forma gyerekkel. Épp tolatok be a főbejáraton mire hangosan felkiált úristen mekkora hasa van ennek a kismamának!

ÉVI, MONIC
Megy a rettenet!

dita75

Viki mit láti láti? :oops:

jaj most láttam hogy neked is vanszép karivonid. én is már tegnap akartam csinálni, de nem volt étkezésem rá...

Zsiga még parádézott amikor kérdezted... nem is ültem gép elé...

kíváncsi leszek mai napra. tegnap este ultra brutál anyaapafüggőségben szenvedett .úgy aludt el, hogy egymással szemben álltunk apával, és mindkettőnk kezén feküdt bölcsőtartásban! 8) :shock:és közben énekeltünk neki! ilyent még sosem csinált. :shock:

ja és alig eszik... ez is jellemző a többieknél is.. :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Ditus, kíváncsi vagyok mi lesz a mai UHU-n, mit mond a dokid, hátha megmondja, mikor szülsz.

Lányok köszi a tejszaporítós tippeket! Ezt az Urtica-t csak 3 napig kell szedni, utána már soha többé? Tehát csak a beinduláshoz segít igazából?

Hát ma semmi kedvem terhespatológiára menni, nagyon álmos vagyok, inkább lehet, hogy visszafekszem és kialszom magam. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vius család!
Nagyon sok boldogságot kívánok Darinka születéséhez!

Dita,
A következő már tuti Te leszel! Kitartás most már tényleg csak napok kérdése, és láthatod Milót! :wink:

Monic,
Tegnap voltunk Ringatón! Nagyon jó volt! Pont a hangszerek mellet ültünk, és Réka tátott szájjal nézte, ahogy zenélnek. Szerintem megyünk minden héten ezentúl! :wink:

Hú, az előző oldalra nem emlékszem. :? Mindjárt visszaolvasok.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ja, hát nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket! Réka puszil mindenkit! :D

Boni,
Zsiga már nagyon ügyes, és igazi nagyfiús a pofija!

Évi,
Hát, igen a mosogatógép egy nagyon jó találmány! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dita,

mindjárt nézem!

Nemone,

mi ma voltunk Ringatón és változatlanul tetszett Dancinak. :lol:

Twist,

én az Urticát kb 4 hónapon át szedtem, utána a Ricinusra váltottam

Kép}
monic80

Monic és úgy, ahogy Linácska leírta, hogy első nap 3x5, második nap 2x5, aztán harmadik nap 1x5. És aztán végig 4 hónapon át 1x5?

Ma lemaradtam a terhespatológiáról, nagyon kikészít a front és a szél, alig élek, tiszta kóma vagyok, nagyon szédülök. Dorka is nagyon rugdos a pocimban, ő sem bírja a frontot, már többször megfigyeltem. Szegény babókám.
Vendég

uhun minden oké volt.

TWIST
Nekem eddig az összes homeos bogyó bevált amit csak vettem, el is határoztam hogy bármi bajunk van csak homeoval fogom kezelni.
Ma is vettem a patikában még caulophyllumot meg cimicifugát amit szülés előtt már érdemes elkezdeni szedni. Ezen kívül málnalevél teát iszom még napi 2 bögrével. Kiváncsi vagyok hogy mennyire fog nekem is beválni. Nemsokára be tudok róla számolni! :wink: :lol:

dita75

Ditus, mit mondott a doki, szerinte mikor bújik ki Miló? Mozgott eleget a picúr?

Van valami jó csecsemőápolási könyved? Szerinted melyik a legjobb?
Vendég

Sziasztok!

Twist!

Én úgy tudom, hogy az UU-tcsak kúraszerűen szabad szedni. Így, ahogy Linácska írta, aztán szünet. De azért azt tudni kell, hogy a világ semilyen csodaszere se ér egy kalap semmit se, ha nem teszed gyakran mellre a babát. Hiába termelődik sok tej a bogyótól, ha aztán nem fogy ki a cicből rendszeresen a megnőtt adag, akkor a szervezet újra visszább vesz a tejtermelésből.
A csecsemősnővérek tanácsait meg azért kezeld fenntartással :roll: Előszeretettel állítanak emeletes zöldségeket...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

TWIST
Van annyi mint a szemét, én vagy 10-et biztos elolvastam, főleg olyat ami a kismamiságtól kezdve a baba első két évéig szólt.
Nekem mind tetszett. Nézz körül a könyvtárban.

Nem mondta nem jós! :lol:

dita75

Ditus: azért kérdeztem, hogy a doki mit mondott, mert egy kolléganőm bejött egyszer azzal, hogy a dokija megnézte és azt állította, hogy egy hét múlva szülnek. És csodák-csodája egy hét és egy nap múlva meg is született a kislánya. Benéznek a barlangba megjósolják, mikor jön ki a "kismedve":))))

Évi, a kúraszerű mit jelent? Hogy 3 nap szedés, aztán 3 nap szünet, aztán így tovább? Még nem értem teljesen. De már majdnem.)
Vendég

Twist,

én napi 2X5-öt szedtem, vagy 1X5-öt attól függően mennyi volt a tej.
És Évinek igaza van, a szoptatással tudod a legjobban szaporítani.
Front engem is kikészít, ha éppen nem a fejem fáj migrénesen miatta akkor Danci altatásába én is bealszom, így ma is aludtam 2 órát délután. Tegnap is így jártam, aztán hajnal 1-ig nem bírtam elaludni :?

Kép}
monic80

Twist!

Nekem most 10 hónaposak a gyerekek, és eddig 2 kúrát csináltam. Mikor úgy érzed, hogy most elkél egy kis szaporítás, akkor csinálj egy kúrát, de úgyis érezni fogod. Én úgy szedtem, hogy 3 napig 3*5 bogyót, két napig 2*5-öt, és két napig 1*5-öt, ez kb. épp egy doboznyi bogyi. Ezután már csak fent kellett tartani a sok szoptatással és fejéssel, de erről a fiam mindig gondoskodott is. Ha bármi nem világos kérdezz nyugodtan.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Okés, most már értem a bogyók alkalmazását.

Dituli, neked a front nem tett be?
Nekem nagyon keményedett tegnap délutántól a hasam, ma reggel is egy kő kemény tekegolyót éreztem a hasam helyén és görcsölt is, tehát picit megijedtem. De a Mg segített, most már jól vagyok. Remélem, hogy ma már nem lesz front. Megértem, hogy a kismamik front idején szülnek....
Vendég

Sziasztok!

Némókám!
Isten éltessen! Kép

Twist!
A Kismamák nagykönyvét ajánlom neked, én nagyon szeretem.
20150601134430

Mórning

SZILVIKNEK

Kép

TWIST
nem vagyok frontérzékeny, amúgy meg nagyon elfáradtam tegnap úgyhogy extrán fájt mindenem ilyenkor meg sem tudom különböztetni hogy mi hol fáj, egyszerűen kész vagyok mint a mateklecke.

Azért ma drukkolok hogy még ne menjünk, péntek 13 van. :roll:

Nem tudom hogy miből tudják megállapítani a szülés időpontját gondolom a lepény állapotából, baba elhelyezkedéséből. Az én dokim amúgy sem beszédes.

dita75

sziasztok viáék jol vannak a körülményekhez képest via nagyon gyenge meggyötört de majd csak erösödik hoztam pár képet. tiszta duckos darinka. további szép napot vius anyu Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Anyukáméknál vagyunk, itt nincs net, most csak gyorsan mobilról.

Először is nagy-nagy gratula Viusnak Darinkához!!! :lol:

Aztán néhány szót magunkról, önző módon :lol:
Képzeljétek el, tegnap hogy jártunk. Voltunk Levivel bőrgyógyászaton, nagyon csúnya alkati ekcémája lett. Aztán már majdnem eljöttünk, mikor megkérdezte a doktornő, hogy amúgy van ép rész a gyereken? Én meg mondtam, hogy a hasa, de nézzük meg. És felhúztuk a bodyját, és a köldöke tiszta piros volt, jött belőle valami trutyi, és olyan hülyén állt. Még szerencse, hogy ott vettük észre, és nem itthon, mert így is elég rosszul voltam a látványtól. Na ott letakarította a doktonő, de mondta, hogy menjünk az ügyeletre. Ott megnézték, igazából semmi nagyon vészes nincs, de lehet, hogy nem záródott rendesen születésekor a bélrendszer és a köldök közötti összeköttetés, úgyhogy mehetünk sebészhez, ahol majd valami szondával megnézik. Azt meg sem mertem kérdezni, hogy mi van, ha nem záródott...
Mondjuk az a valószínűbb, hogy a záródáskor visszamaradt még valami váladék ott a mélyén, és az most lökődött ki. Legalábbis nagyon remélem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Ezek nem túl jó hírek. Sajnálom Levit, reméljük a legjobbakat.
Drukkolok hogy minden rendben legyen.

DARINKA húsos pofiját megzabálom! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Jaj, de édi Darinka.)))) Olyan nyugis, boldog babóca, látszik, hogy igen elégedett, biztos tele a poci:))

Linácska, sajnálom, ezek rossz hírek:( Még jó, hogy a doki észrevette. Most aztán sajnos nyakadba veheted a várost, irány a sebészet. De bizti nem fájt Levinek a köldöke, mert írtad, hogy viháncolt. Legalább nem fájt neki:)
Vendég

Sziasztok!

Némóci!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Vius!

Nagyon kis husi Darinka baba! Nagyijának köszönjük a képeket!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

VIus anyu,

Darinka baba csodaszép :lol:
Viusnak gyors felépülést kívánok, hát igen, a császár hátránya, hogy a felépülés picit nehezebb.
De azt mondják, hogy majd egyik pillanatról a másikra lesz hirtelen jól, mintha kicserélték volna. AZt nem tudom ez hanyadik napon van, a császárosaink biztos tudnak ebben segíteni.

Évi,

mosogatógép jól szuperál?

VIki mami,

hogy vagytok? Laci apu lebetegedett végül? És Lackó? Még mindig folyik az orra?

Boni mami,

hogy vagytok? Hosszú pillájú kiskirályfi építgeti a kockákat szorgosan? Ezen a hétvégén utaztok haza?

DIta,

húúúúúúúúú, örülök, hogy nem maradtam le semmiről, mostmár folyamatosan éjjel-nappal elérhető vagyok :wink:

Nemone,

nagyon sok boldog nvnapot kívánok!

Kép

Kép}
monic80

Halihó!

Moncsi!
Köszi a kérdést! Apánk kicsit rekedt és orrfolyós, de minden oké. Lacusom szerencsére nem lett rosszabbul. Nem tudom mitől volt az orrfolyás. Az MMR-t 1 hete kapta meg, talán az is bezavart.

Danci jól van? Munkával haladsz?
20150601134430

A Szilviknek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!:-)
Vendég

Viki mami,

munja erre a hónapra kész, most a háztartásbeli elmaradásaimat igyekszem behozni. De ma éppen lazítottam egész nap :oops:
Örülök, hogy a fiúk nincsenek annyira rosszul. Laci apunak további jobbulást!

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Boni!
Remélem el tudtatok utazni!

Moncsi!
Danci hogy viseli, ha házimunkázol?
20150601134430

Viki, nagyon jó ez a Kismamás könyv, amit ajánlottál, de sajna nagyon drága. A Vaterán van pl. 3300-ért. De még körülnézek...

Juhéj, már 32 hetes lettem:-) Még közelebb kerültem ahhoz, hogy talizhassak Dorkával! Éjjel róla álmodtam, annyira jó volt. :-)
Vendég

Twist!
Gondolj arra, h több babát is kiszolgál majd. Érdemes ajándékba kérni, ha lehet.
20150601134430

Desviki, jó ötlet:) :wink:

Dituli, jelentkezz, egyben vagytok még???
Vendég

Twist,
majd 25-én megyünk sebészetre, de anyu ma megkérdezte az övétől (ma ment kötözésre), és bár nem az ő szakterülete, azt mondta, hogy baromság, amit mondtak az ügyeleten. Amúgy ma már össze van záródva, tegnap még bele lehetett látni.

Dita,
az orvosok azért tényleg meg tudják mondani, hogy kb. mikor jön a baba. A méhszáj állapotából és a baba fekvéséből azért tudnak következtetni.
Nekem pl. azt is megmondták, hgogy gyors, könnyű szülésre számíthatok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, én is ilyen dokit szeretnék, aki ilyen szép dolgokat mondana nekem!:)
De jó, hogy másik dokit is megkérdeztél:)) Legalább lehet, hogy nem kell műteni Levit. Ügyi vagy!
Vendég

Most engedett végre be a főrum hogy írni is tudjak!

Még egyben, viszont már tényleg nagyon közeleg az idő, mert most már annyira, de annyira ki vagyok hogy na. Tegnaptól már olyan szinten nyom alulról mindenemet a gyerek hogy az aranyerem is kijött és most már semmit nem tudok szinte csinálni egész nap csak fekszem és jajjgatok. Ma voltak jóslófájásaim is. Kicsit be is paráztam mert egymás után elég sokszor jött és már néztem az időt de aztán elmúlt és most már 2 - 3 órája semmi nincs.

Bocsesz hogy mást nem írok de már írtam Monicnak egy baromi hosszú privátot és elfáradtam az ülésbe, no meg kellemetlen ebben a pózban, oldalt fekve meg nem tudok írni úgyhogy csak bejelentkeztem hogy mi van velünk.

Ami még érdekes hogy eddig ment a hiszti az oltás miatt a gyereknél ezért is nem lett kiengedve most a hétvégén a Szlovákiai vizilabdameccsre, erre most mondja hogy a jövő héten mégis megkapja az oltást, aláírta az anyja a beleegyező nyilatkozatot. Na most nem is értem ezt az egészet, de sejtésem szerint azért kapja meg mert fosik hogy nem engedem ide és akkor vége a jó világnak neki a hétvégenként.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

dita75

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D

Vius,
Gyönyörű Darinka! Nyugi hamar jobban leszel a császár után, igaz, hogy a heg azért húzódni fog egy darabig, de az nem vészes.

Dita,
Pihizz amennyit csak tudsz! Nagyon drukkolok már értetek!!! Nekem is tudsz majd sms-t küldeni? Szeretnék legalább gondolatban veletek lenni, és szorítani, hogy minden rendben menjen!

Monic,
Ügyes vagy, hogy végeztél a munkával! A háimunka megvár (sajnos)... :?

Linácska,
Sajnálom, hogy Levinél ilyen furcsaságot találtatok! Remélem, semmi komoly nem lesz!

Twist,
Boldog 32. hetet!

Ma voltunk Trófeában ünnepelni a férjem, a sógorom szülinapját, és az én névnapomat. A férjem, és a sógorom egy napon születtek, de nem egy évben. Jó volt, csak most kidurranok.
Jó hétvégét!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Csajosok!
Nincs véletlenül felesleges libero vonalkódotok?
20150601134430

Viki,
Én pont múlt héten adtam fel postán, így sajna nincs több.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dituli, jó, hogy jöttél. Szóval, közeleg az idő, jaj de jó! A jajgatás és a fekvés.... :? .... hát rám is ez vár, felkészülök lelkileg....
Szorítunk érted Dituli, tarts ki, legyél ügyi!!!!!!!!++++++++++++
Vendég

sziasztok viáék nem jönnek még haza via tegnap is és ma is belázasodott 38.1 nem tudni mi lessz a tejcsivel nahh majd kiderül.mért menne valami jol? üdv via anyu

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS ANYU
NAgyon sajnálom a lázat mihamarabbi jobbulást kívánok!
Remélem a tejcivel is minden rendben lesz.
Mennek a drukkok!

NEMO
Épp most mondtam Monicnak a telefonba hogy valszeg vinni fogom a laptopot magammal mert hordozható netem van és ha lesz rá lehetőség akkor írni fogok és ha lesznek képek és eljutok odáig hogy fel is tudjam tölteni akkor küldöm hogy mindenki láthassa.
Hasonló dologgal készülök mint amikor a tüzijátékot feltettem úgyhogy lessétek majd a fórumot! :)

Örülök hogy jót buliztatok, nekem is sirály volt végre hogy ebben az állapotban nem kellett ma egész nap a konyhában állnom, de sajna holnap nem úszom meg. Kár hogy nem vagyunk hörcsögök akkor elraktároztunk volna ma a mamáéknál a pofazacskónkba a holnapi ebédet is! :)

TWIST
Nem biztos hogy te rád is ez vár, de ha igen hát ez van, kibírtunk eddig is mindent pedig sokszor nem is kaptunk érte semmit, de most mindennél jobban megéri!!!!!!!!! :wink: :lol:
NA most ezt jól megasszontam, de már kicsit fáradt vagyok....
megvárom ki nyer a csillagban és próbálok valamit aludni az éjjel talán 2 órát sikerült annyira fájt mindenem hogy még elaludni sem tudtam.

Anyával is most beszéltem szerinte már ma éjjel megyünk, na majd meglátjuk anya elég boszi..... de emellett meg részrehajló is hisz már nagyon várja a kis uncsikáját. 8)

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?