Hétfőn azért nem mentem el, a klinikára mert délelőtt máshova kellett mennem és ott a vártnál jobban elhúzódtak a dolgok........sokat kellett várnom!
Plusz nem is voltam jól, rosszul éreztem magamat, örültem, hogy kora délután hazaértem.
Kedden, a hétfői nap munkáját hoztam be, meg a keddi nap munkáját végeztem le.
Szerdán reggel, ahogy elment a férjem, egyből indultam volna tusolni, készülődni és már féllábbal a kádban is voltam, amikor teljesen váratlanul felcsöngetett a barátnőm, hogy szeretne feljönni, mert teljesen ki van borulva. Mit tehettem volna, nem volt szívem azt mondani, hogy most nem jó, hallottam a hangján is, hogy tök ki van, ezért hát mondtam neki, hogy jöjjön fel. Kb. másfél órát volt itt, nagyon ki volt akadva, egyfolytában sírt, nem mondhattam neki, hogy fogd rövidre mert nekem dolgom van. Közbe Anya telefonált, hogy 11 óra fele ügyfél jön, Ő meg valami iratért ment, nem biztos, hogy visszaér.
Na, másfél óra múlva a barátnőm elment én meg neki álltam ismét készülődni a dokihoz. Letusoltam, felöltöztem, ettem egy szendvicset és már készültem is, hogy 10, 15 percen belül el is indulok, amikor Anya férje hívott, hogy valamit el kéne hozni valahonnan, de aztán a beszélgetés végére kiderült, hogy nekem is nekem kell érte mennem, mert valami barátja aki a telefonbeszélgetés közben érkezett meg hozzá, majd elmegy érte.
Jól van mondtam, akkor én már megyek is, mennem kell orvoshoz. Már az előszobába vettem volna a cipőmet, amikor csöngettek. Anya régi kolleganője volt, akivel előző nap megbeszéltünk, hogyhogy ha megy a hivatalba, ugorjon be, mert már régen láttuk. Na, vissza minden levettem a cipőt, fogadtam, dumáltunk, kb. 10 perc után megérkezett Anya is, majd 20 perc múlva az ügyfél is, rá 30 percre pedig egy másik ügyfél is, aki csak egy dokumentumért jött. Ja és közbe szóltak a telefonok! Így aztán tegnap nem mentem el.
Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy na, másnap, azaz ma, ha törik ha szakad, én elmegyek a vizsgálatra
Emiatt ugye 2 napja nincs akció!
Lefekvés előtt eszembe jutott, hogy vajon hol lehet a kis könyvem?!
Félórát kerestem, aztán végül a táskámba meg is találtam. Mondtam is, nem is tudom, hogyan akartam elindulni, amikor ez nem volt kéznél!? Örültem, hogy megvan és hogy másnap reggelre, délelőttre nincs olyan dolgom, elintézni valóm ami miatt nem tudnék a klinikára elmenni.
Ma tusolás, öltözés, evés, és kezembe a kis könyvvel irány a klinika!
5 percet ha vártam amikor kijött egy kis csaj, aki bekopogott a nővérszobánál, ki is jött az a csaj, aki mindig ki jön. Mondtam, hogy rákszűrésre jöttem, azt mondta ma nem lehet jönni, nincs kenet levétel
, hétfőn délelőtt
próbáljam majd meg
Hát ennyit a rákszűrésről!