Szep estet mindenkinek!
Teljesen uj tag vagyok a forumon, es a pocakosok kozott is, szeretnek csatlakozni hozzatok, ha nem banjatok. 32 eves vagyok, regota vart elso babankat varjuk, most leptem a 7. hetbe, julius 2-4 korul kellene megszuletnie. Szinte semmit nem tudok a szulesrol, sajnos tanacsot sem nagyon tudok senkitol kerni, mert kulfoldon elek. Nekunk mar 2 ultrahangunk is volt, egy az 5. heten es egy masik a 6. heten. (a folyamatos parank miatt). Elkezdtem verezni ugy 10 napja, de igazabol nem is verzes volt, inkabb sotetebb, hat igy vagyunk mar tul 2 ultrahangon. A vasarnapi vizsgalat mar 6 mm-es oriast mutatott, a kicsi szive pedig dobogott, ez mar lathato volt az 5. hetes ultrahangon is, csak meg 1-2 mm-es volt a baba.
Vegigolvastalak titeket, a tuneteket. Hat reszemrol csak annyit mondhatok, hogy ha meg eltetek csokimanias embert....hat az en lennek, most pedig ra sem birok nezni az edesre. Mindenbol a savanyut ennem. Sok mindentol pedig undrodok, hanyni nem hanytam meg. Eleg egyhangu kajat eszek, reggel-delben -este vajaskenyer es citromos tea, mas nem nagyon megy le. Ja meg a savanyu uborka, alma es a mandarin! A fura, hogy elotte ezeket egyiket sem ettem volna meg.
Meg van egy eleg rossz tunetem, a nap nagy reszeben borzasztoan szedulok, igy nagyon sokat kell vizszintesen lennem. Valamelyikotoknel jelentkezett hasono tunet? Nalam most ez a legkiboritobb.
Tovabbi szep estet mindenkinek
Judit