[quote]A írta:nikó!
jaj de jó lenne ha be tudnátok ugorni!Gyöngyinek nagyon szép lakása van ám!Érdemes megnézned Laughing Laughing
Annus, köszi, nagyon aranyos vagy, de az az igazság, hogy csak az 1/3-a az enyém.
Tudod, a padló, a WC, a mosdó, az ablakok, a tusoló, a kád
Niki, ha hozol, csak 1 m2-nyit hozz max. Van egy nagy szőnyeg a nappaliban meg nekünk is van 1 m2-nyi habosműfrászunk. Meg ha úgyis lemászik, akkor tök mindegy...
50 palacsintát sütöttem. Nem kevertem be több tésztát, mert még mindig fogalmam sincs, hányan leszünk valójában.
Annus, Szofi, Tinu, Barbi, Zsüci, Kitty már biztos.
Niki (elválik), Trixi (telefonon), Incike, Vanni, Böbi, Dóri??????? Kit hagytam ki? Jelezzetek légyszi, vagy küldjetek füstjeleket, vagy bármi. Mert ha csak a fenti összetételben leszünk, akkor elég az 50 palacsinta...talán :8 De ha nem, akkor még sütnöm kell. Meg kenyeret is úgy vennék.
Szóval gyertek-gyertek bátran.
Annus sajnálom Izust, és már nagyon utálom azt a fogat. Így elbánni ezzel a csöppséggel.
Niki, a szem (úgy mint a nyelv) nagyon gyorsan gyógyul. Szóval ha látod a javulást, akkor szerintem no pánik.
Mozza, NagyLili még mindig nagyon aranyos. Biztos örülni fog a rokonság a bögréknek
Unikumosat miért nem csináltál