Sziasztok!
Boszi!
Na halihó....végre! Az nem baj, ha a hemadoki "sűrűn" akar látni. Mondjuk engem ez megnyugtat(na), mert tuti, hogy RENDESEN odafigyelve törődik Veled!!!! Szóval én nem aggódnék emiatt. Ha Hugival minden okés, annak meg mégjobban örülök!
Minden okés lesz, majd meglátod!
És Lara hogy van? Akkor januárban kezdi az ovit? Vagy inkább szeptemberben? Te megkérdezted Sándort vagy a házi dokidat, erről a h1n1-ről, hogy mit javasol? Na ha van időd, akkor gyere.....mégha csak egy héten egyszer is, de legalább annyira, hogy jól vagytok, minden okés.
Kriszta!
Hát ebben az oltásos dologban, azt nem értem, ha 14 éves korig ingyenes, akkor ha nem az oviban vagy a suliban adatom be, minek kell érte fizetni 3 ezer forintot?!?!?!
Mert én doki bácsinkat megkérdeztem, hogy nem oltaná-e Ő be, mert nekem meg Adrinak is jobb lenne, erre azt mondta, hogy nagyon szívesen, de akkor meg kell venni a vakcinát 1990 ft. + 1000 ft az, hogy beadja. Szóval, ha akarom adja Ő, de akkor pénzbe kerül és inkább adassam be az oviba, mert akkor ingyenes. Szóval ezt a részét totálisan nem értem......hozzáteszem doki bácsink se nagyon.
Evvan. Mi is oltatjuk Adrit, meg magunkat is! Vagyis János tuti én még kicsit gondolkodom rajta, de házi doki nénim a héten szabin van, úgy hogy inkább megvárom míg visszajön és diskurálok vele erről, hogy ő mit gondol.
Sajnálom, hogy a csütörtök nem jó.
Legközelebb remélem el tudtok majd jönni.
Judy!
75 az nem is olyan rossz!
Még János is ezt mondta!
Kabát meg nagyon jól éz ki!
Anyós-apóshoz meg inkább nem mondok semmit, csak összeteszem a két kezemet és hálát adok a Jóistennek, hogy nekem naggyon jók vannak!
Megyek megnézem ma a zoknit, hogy kaptak-e.
Orsi!
Na akkor most már totál nyugodt vagyok!
És cseresznyevirág, tényleg nagyon szép!
És ahogy Vero is írta már, nem kell, hogy megvédd Anyukádékat "vezetéssel kapcs." Tudjuk miről beszéltél
és nem bántásnak szántuk !
Ezt mi is "túléltük" már a rokonyoktól!
Koli remélem jól
és akkor csütörtökön talizunk! Kaja tuti lesz! Több féléből is választhatsz!
Tenci!
Örülök, hogy a mostani felállás jobban tetszik Neked! Most már nekem is!!!
De ha megnézed még egyszer, akkor láthatod, hogy Tőle is lányom lenne!!!!
Zoé nagyon cukkancs és ahogy elnézem tiszta apja.....egyenlőre!
Csütin mi lesz? Lesz autód? Ha nem, időben kukorékoljál!!!!
Téli gumik még nincsenek fent!
De nyárival is tudok vezetni!
És azzal is megy az ótóóóóóóó!!! De János azt mondta, hogy csütig felrakja nekem a téliket!
Tegnap párolt zöldség volt, rántott csirkemellel meg krumpli leves. Ma meg zölbab főzi lesz. Az szombatról maradt, úgy hogy ma tényleg láblóga!!!!! És még a vasalással is végeztem tegnap!
Ja és tuti nem viszem Adrit csütin, mert szerdán mennek Bábszinházba és csütin rajzolás meg megbeszélés lesz a darabról!
Szóval ilyenkor másnap még nagyon fel vannak pörögve! Egyébként a Csizmáskandúrt nézik meg!
Vali és Mindenki!
Campiba a Pán Petya játszóház a Tropicariummal szemben van!
Remélem nem téved el senki!
És persze, hogy Anyukáknak/Apukáknak is be lehet menni!!!!! Hát különben ki vigyázna a Gyerkőkre?! Ez nem gyerekmegörző, hanem játszóház!!!!!
Na mentem ebédelni. Vagyis Jázt ebédeltetem bár még nem ébredt fel a délelőtti szunyákálásából!
Szép napot Mindenkinek!
Pussz![/b]