Köszönöm szépen a jókívánságokat.
Ma a nevem napja tiszteletére lustultam: csak egy rendet mostam, melegszendvics volt a vacsora, és ki sem mentünk az eső miatt. Lilla baba egész nap szörcsögött, kezdek profi lenni az orrszívásban.
Férj, segítség: Hááát, izé... Én Lilla baba 2 hónapos kora óta nem voltam nélküle sehol. Azelőtt meg pontosan egy alkalommal voltam távol, elmentem a belvárosba terpeszpelust venni neki. A férjem nem ért rá, dolgozott, anyámék épp itt voltak, de ők meg nem ismerik a várost. Így én mentem nagy hajrában a gyógyászati üzletbe, nem néztem se jobbra, se balra, csak rohantam, és reménykedtem, hogy elég lesz neki a lefejt tej. Persze végigaludta az egészet.
A férjemre nem hagyom, mert nálunk nincs megszabott étkezési idő, eléggé gyakran szopizik egy-egy kicsit. Ettől még persze segíthetne, ha itthon van, de többnyire itthon is dolgozik látástól mikulásig.
Így kénytelen vagyok bírni cérnával, de el is mondtam, hogy szülinapi ajándéknak de jó lenne egy szabadnap...
Annus: Jó az új frizurád.
Nekem is kéne valamit csinálni a fejemmel, de az utolsó fodrászati kalandomból még nem tértem magamhoz. Akkor úgy volt, hogy apa vigyáz Lillára, de persze akkor is dolgoznia kellett. Így magammal vittem a fodrászatba. Egészen addig kisangyal volt, amíg el nem kezdték vágni a hajam, onnantól fogva viszont üvöltött. Így muszáj volt kézbe fognom, a hajam hullott ránk. Utána itthon 2 órán át vakartam a hajat magunkról meg a ruhánkból. Szóval én egyhamar nem megyek fodrászatba, inkább nekiesem én...
Ja, képzeljétek, eladtam életem első dolgát a teszveszen, másfél doboz megmaradt tápszert. Olyan béna voltam, hogy elnéztem, a postaköltséget az eladó állja volt beállítva.
Így most kénytelen vagyok ingyen elküldeni Dunaújvárosba.
Mozza: A férjednek jobbulást kívánok!
Netti: Jó, hogy nem lett baja Borónak. Úgy látszik, mostmár tényleg minden lépésére vigyázni kell.
Esztó: Álmosnak nagyon huncut a mosolya.
Ági: Ármin nagyon merengő tekintettel képes nézni.
Reny: Gyógyulást kívánok!
Na, megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!
Réka