Sziasztok!
Biztos jó volt a tali! Irigyellek benneteket!
Mi jól vagyunk, Aput pénteken hazaengedték, elég jól van, bár 6 hét múlva lesz még egy kis műtét, valami drótot kivesznek a térdéből. De legalább otthon van.
Tomika mostmár hasrafordulóbajnok lett, pillanatok alatt fordul, kinyomja magát, és vigyorog, büszke. És emeli a fenekét is, mintha mászni akarna. Persze tudom, hogy még nem, de ezek a mozgások már annak ez előzményei lehetnek.
Ma nappal kb. 2 órát aludt 3 részletben, de az éjszakák elég jól telnek.
Remélem, nem kiabáltam el. Holnap ugye nem lesz eső? Mert ki akarunk menni a húgom kislányával a Vadasparkba. Szegény alig volt még valahol, mert amikor megérkeztek, 5 napig esett, után meg nem sokkal, Apu eltörte a térdét. Kell neki valami programot szervezni.
Babamama!
Köszi, legközelebb csak almalevet fogok neki adni, de megvárom a hónap végét (akkor lesz 6 hónapos).
Kész a homokozó?
Itt nálunk a ház előtt elbontották a régi játdzóteret a múlt héten, de még nem csináltak semmit. Nyilván jövőre lesz csak kész az új játszó. Nekünk mondjuk nem baj.
Karmen!
Nem lehet, hogy a foga jön Orsinak?
Mi minden este altatjuk Tomikát (cici vagy kézben), mostanában olyan furcsa szirénázó hangot hallat, mielőtt elalszik. Amikor ezt meghalljuk, tudjuk, hogy jön a szundi.
Gabi3!
Továbi jobbulást Flőrának!
Nem bánom én sem, hogy anyás Tomika, csak a fogam nem lesz kész sose.
Ági!
Grétivel egy napon születtek, csak Tomika 4-5 órával korábban. Utána egy szobába kerültünk, azóta tart a barátság.
Nagyon jó lesz nektek Prágában! Ha hazajöttök, majd találkozzunk!
Dancsi!
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ha egy baba nagyon gyorsan fejlődik, van amikor csökken a hízás üteme. Ez normális.
Én is úgy csináltam, hogy ha Tomika kevesebbet hízott, többször tettem cicire (bár ő egyébként is sűrűn szopik).
Tomika ilyen ügyesen nyomja ki magát hason: