Timi!
És én pont így fogok röhögni rajtad....
Nagyon szép a dekoráció, Anyukád nem kicsit ügyes
Ranikám!
Lógj itt , majd mi szórakoztatunk!
Szerintem azért karanténba ne helyezd magad, csak azokat a barátokat kerüld, akik betegek, vagy van valami tünetük (szerintem amúgy is szólnának neked a találkozás előtt, ha van valami bibijük) Ez nem lappangó kórság, ha valaki úgy érzi bujkál benne valami az hanyagoljon, de a többiekkel azért bulizhatsz
Mi is tavaly ültük a Drágám eme kerek szülinapját, én is babát vártam akkor
Én kicsit kornyadoztam, de mindenki remekül mulatott, meglepi-buli volt
Pálgi!
Én is simán elzavarok bárkit kezet mosni, még ha csúnyán néz is, akkor is ha nem nyúl a gyerekhez.
Én megértem, hogy "betojtál", néztem a híradóban ma, remélem jobban lesz a Kismama, ez szívszorító
Oltóanyagról: Én felcsaptam a telefonkönyvet, hívogattam, aztán csak találtam olyat ahol volt
Tobi!
És ez friss fertőzés?? Mert ha valaki hordozó, az ált. mindenképpen kijön a terhesség alatt a meggyengült immunrendszer miatt. Bár úgy tudtam, hogy korábban, nekem a 7.-ik héten jött ki a vállamon, jó szar. De utána többet nem.
Angel!
Szóval hason lehet tv-zni, okééééé
Leokám!
Gratulálok, ez nem semmi!!!
Remélem holnapra szépen egymásra találnak a srácokkal
Liliana!
Üdv itt újra!
Sára gyönyörű.. azok a szemek....
Szöcske!
Én ma a barátnőmnél ezt az etetőszéket csodáltam meg, nagyon szuper, de húzós nagyon!! Ennyit nem szánnék rá. Vélemény?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Skrisz!
Sajnálom, hogy megint tejcsifrász van
Szaporítás, hajrá
Fejéssel szaporítani nem próbálsz?
Ülések:
Én isofixeseket nézegetek, de majdnem leestem a székről, olyan árak vannak
Till!
Sajnálom a strapás napokat
Pocakja nem fáj a kicsi lánynak??
Mi ma egész nap mentünk Zével, nagyon jól vette, oda és vissza is végig aludt. Vittem neki játszószőnyeget, végig karattyolt míg ebédeltünk, szóval tündér volt. Aztán kivillantotta a pasis énjét, a barátnőméknél bukott egy cifrát a bőrkanapéra (pedig sosem szokott), aztán Pusziéknál tolt egy akkorát a pelenkába, hogy megint átöltözés lett a vége
Ez már csak egy ilyen férfigyerek: Eszik, ürít, szellent, böfög de olyan hangosan, hogy csak nézek