Mozza,
remélem kiderül, hogy mi volt, és nem komoly!!!!
Annus,
A hozzátápinál a védőnő és a doki adta az ötleteket... ha rajtuk múlna, már csirkét is kapna Marci, de én valahogy még nem akarom... Na, örülök, hogy meglett a kérdésem, ami a frizurádra irányult:) Jól áll neked ez a hossz, és szín. Kibontva kifejezetten:)
Gyöngyi,
Én is megkaptam az első GYED-et:) Nekem könyvelő személyesen adta be a kérelmet a GYED-re. Bemutatta az eredeti papírokat, és ott lemásolták.
Tinu,
de durva Csongi akrobata bébi:) Szerintem is érzi, hogy megteheti veled, elvégre ollan tapasztalt vagy már Tüci révén:)
Netti,
Hú, én is tuti a babával együtt sírtam volna.... Azt azért jó tudni, hogy nekik egy ilyen eset sem trauma... csak az anyukájuknak egy időre...
A gumiszoba jó ötlet... vajon hol árulnak olyat?:)
Zsuzska,
Hozzátápinál próbálkozás: hát, én 2-szer megpróbálom azokat, amit nem fogadott el Marci elsőre. Először mindíg szopi után próbálom, tehát annyira nem éhes már olyankor, de ami a "foga alá való", azt megeszi akkor is. Amit nem eszik meg, azt megpróbálom 2 etetés között, úgy félidőben, de csak picit, mert nem akarom, hogy a tej rovására menjen. Aztán egy pár napig az az ominózus felejtős, a szó szoros értelmében, remélem elfelejti a rossz élményt:) És akkor próbálom másképp szervírozni, pl az almát párolva, nem nyersen. Aztán ha úgy sem, akkor másnap mondjuk belekeverem abba, amit szeret, pl sütőtökbe, ha így sem nyerő számára, akkor oda van készítve egy adag olyan is, amiot szeret, hogy azért valami kerüljön a pociba, úgyhogy néha menüsor van:) Pl Alma párolva, alma sütőtökkel, és sütőtök magában. Egyébként eddig még olyan nem volt, amit először elutasított, és másodszor elfogadott volna.
Hean,
Éhen halni nem fog:)
Hú, 9800gramm Áron baba, azta!!!!!
Eszter,
HOgy meg van lepődve Álmi, jól látom? Édes bogár:)
Ez a célka mennyire piros! Én is be kell öltözzek majd, ha ezt etetem szerintem....
Adri,
hát, most kicsit sűrűbb lett a taknyi, úgyhogy szívom, de ma csak 2-szer eddig, és alig jött valami, remélem nem lesz komolyabb... Privit megkaptam, ha megírod amail címed, el küldök ról egy videót is szivesen, hogy prezentáljam....
Overál: nekünk már a 74-es kicsi.... 80-as meg iszonyat hosszú, és az ujjánál nem lehet a kis kezét kiszedni, ami inagyon zavarja, már teszteltem... Lehet, hogy kivágom a gumit belőle, hogy vissza tudjam hajtani...
Mennem kell....
Puszi mindenkinek!
Vanni