Sziasztok!!!
Tina, örülök, hogy találtál egy rendes dokit és rendeződni látszanak a dolgok. Egyébként mit mondott a cisztákra? Kell velük csinálni valamit?
Viki, Böbe
az én párocskám is maga ajánlotta fel, hogy elmegy dokihoz. Illetve azt mondta, hogyha megint nem sikerül a baba, akkor ő fogja magát és irány a doki, persze megjött, úgyhogy kértünk időpontot, (persze egész hónapban cukkoltam szegényt a vizsgálattal, főleg az egyik Amerikai Pite-s jelenettel
)a többit meg már tudjátok, pont a vizsgálat reggelén lett zebracsíkos a teszt, úgyhogy doki lefújva.
Egyébként pocakosnak pocakos vagyok, de én mindig is az voltam, de valószínűleg még tovább nőhetett a pocim, mert már meg se kell szólalnom, találkozok egy régi ismerőssel és azonnal mondja is, hogy látom babát vársz. Persze most már boldogan vigyorogva helyeslek.
Úgy egyébként jól vagyunk, csak gyötör az allergia. Gyógyszer ugye kizárva. Már kb. egy hete éreztem, hogy kezdődik valami, de még csak tüsszögés volt, ami viszont, furán hangzik, de nagyon fáj, mindig fogom közben a pocim, mert úgy érzem, repül egyet a méhem föl-le.
Ma reggelre aztán arra ébredtem, hogy szemem könnyben, dörzsölném egész nap, orrom viszket, folyik, és még jobban tüsszögök, 6-7-et egyszerre és mindezt akár 10 percente. Szegény kisbabámat úgy sajnálom. Csak egy egyszerű kis nevetéstől akkorát huppant, mikor az UH-on néztük, akkor most ennyi hapcitól mit csanálhat?!
Ezekután elkezdtem rémképet alkotni, mi történhet vele a sok hapcizástól, majd kerestem a Babanetes Rendelőben erről szóló kérdést, és milyen választ találtam: a tüsszögés, mint hasprés, fokozhatja a méhtevékenységet, az összehúzódásokat és esetlegesen romolhat, kinyílhat a méhszáj. Na több se kellett, úgy bepánikltam, hogy megfogadtam, én ugyan soha többet nem hapcizok, ha érzem, hogy kellene, befogom az orrom, a számon mély levegőt veszek és akárhogy is, de kibírom. Nem tudom, hogy meddig fog működni a dolog, (azóta még nem hapciztam
), de én nem hagyom, hogy ártson a kisbabámnak, meg is kértem a drágát, hogy jól zárja be a kapukat és akármi is történjék, ki ne nyissa semmiképp.
Légyszi küldjetek hapciellenes erőket!!! Nem akarok hapcizni!
Móni