Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

Hivd fel a falfütés ügyben a következõ telcsiszámot:
Molnár Péter 0630-3507012

Küldött neked emailben árajánlatot a falfütésre.

tvica

Tvica
 
 


Hajni

Ne hagyjátok magatokat,mert az jár!!!elmehetnek a sunyiba!
Ja,és gartula a pocakhoz,ha még nem írtam volna!
Tvica

Nem semmi festõket találtál!És hogy hívják õket?Van Gogh,vagy Monet!Kép
Az önkormányzat malmai meglehetõsen lassan õrölnek.Nem kérdezték,hogy melyik életetekben akartok beköltözni?

Kata

Igen,sajna akönnyûszerkezetesnek ez az átka,arra a falra nem nagyon szabad semmit tenni.De legalábbis nem aláfeküdniKépezt egyébként asztalos mondta.

Mi is néztünk már néhányat,de most ott tartunk,hogy lehet,olcsóbb és jobb,ha mégis építünk.
Figyelmedbe ajánlom a Thegebau Kftlapját,fentebb leírtam.Õk csinálnak téglából is és nagyon jó áron.A könnyûszerkezetesük drága.

Anyapoc

 
 


Sziasztok!

Frissen szerzett lakberendezo papiromat nem akarom sutba dobni, ezert, ha valakinek tanacsra van szuksege, irjon!
Most gyerkoc es munka mellett egyenlore hobbikent csinalnam, tehat: csak batran!

Eva
 
 

 
 

evaanya!
Te vagy az én emberem!?
Én nagyon szeretnék majd egy lakberendezővel konzultálniKép, főleg a színekkel van bajomKép

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Szia Becsi!

Ha osszegyujtotted a kerdeseidet, irj, de ha konkret dolgokrol, szobarol, lakasrol van szo, talalkozhatunk is.

Eva
 
 


Szia Eva!

A ház most készül, ősszel költözünk.Vannak dolgok amik tetszenek, és vannak amik adottak lesznek a kettőt kell majd összehozni ebben majd lehet kikérem a tanácsaidat.Te hol laksz?
Becsi
becsi
Iklad
 
 


Szia Becsi!

BP. Rakoskereszturon. Es Te? Kissebb turakra vallalkozom, de csak a husz honapos fiammal egyutt tudok.

Eva
 
 


Szia!

Hát mi Aszód mellett Ikladon építkezünk, így elég messze vagyunk egymástólKép

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Szia!

Annyira nem gaz, kb. 45 perc autoval. Lakik baratnom Godollon, ismerem a jarast. Bepakolom a gyerekem es rendezhetunk baba-mama ertekezletet. Bar igy nehezebb beszelgetni.

Eva
 
 


Szia!

Ez biztató.Kép

Szoktál is Gödöllőre járni?

Elöszőr látnom kéne hogy álljanak a falak, aztán hogy mivel nem boldogulok.Ha lehet küldenék képeket az email címedre hogy mik tetszenek és Neked milyen ötletek jutnak erről eszedbe.

Becsi
becsi
Iklad
 
 


Szia!

Hogy jarnek, az tulzas. Pedig ket aranyos fia van.

Kuldj kepeket, meg egy alaprajzot is, ha lehet. Gondolom, 1:100 aranyu van.

Eva
 
 


Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy hol lehet olcsón venni (esetleg gyártótól is akár) lépésálló szigetelőanyagot? (hungarocell, nikecell, stb.)

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Megoldódott...

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok!

Eva,
most építkezünk, és ha minden okés lesz, pár hét múlva költözünk. Szeretném a véleményedet, és a tanácsodat kérni. Csinálnék fotókat ( digi )a helységekről, a fürdő,WC,1szoba már kész nagyjából, és jó lenne ha tudnánk konzultálni, és esetleg ötleteket tudnál még nekem adni.
esetleg emilezhetnénk, babanetre ritkábban tudok jönni
dioda1@freemail.hu

előre is köszi

Brokkoli
 


még vlmi
Pestlőrincen lakom, viszont messzebb építkezünk, esetleg konzultálhatnánk.

köszi
 


Kedves Eva!

Mi is építkezünk, és amivel gondban vagyok, az a két (elég kicsi) fürdőszoba berendezése, pontosabban a csempézése. Nem tudom, mennyire ismered azt, hogy melyik gyártó milyen jellegű termékeket gyárt. De ha tudnál mondani jó csempeboltot, az is nagyon sokat segítene. Holnap épp a XVII. ker-ben keresgélek majd, miután a Jászberényi úton levő boltokat már végigjártam, de egyikben sem találtam meg álmaim csempéjét.
Olyan csempét keresnék, amelyik
- valamennyire fényes
- nincs márvány vagy egyéb mintázata
- nem túl karakteres a színe, és nem is kék, hanem inkább valami meleg árnyalatú, de világos
- a járólapja és a csempéje meglehetősen hasonlít, a mérete pedig lehetőleg 20*20-as.

Tudnál esetleg segíteni, hogy melyik cég gyárt ilyet? Vagy hogy melyik boltba érdemes benéznem? Bárhol Bp-n és környékén. (Eddig egy Versace csempét találtam, de sajnos az ára elég elrémítő, 9600 ft/nm.)

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Adrienn!

A Home Centernél lakom, holnap de. benézek és referálok Neked.
Még átnézem, milyen propektusaim vannak és majd írok.

Éva
 
 


Kedves Éva!

Köszi szépen. Ma megyek Pestre. Remélem, működik a net a szüleim lakásában. Nem mindig szokott. De majd próbálkozom. Azt hiszem, a Home Centerbe elmegyek valamelyik nap mindenképpen. Ha azon kívül tudsz esetleg olyan boltot, ami nem a főbb útvonalakon van, tehát kevésbé ismert, de ugyanakkor elég nagy a választék, akkor esetleg meg tudnád írni?
Köszi
Adrienn

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Kedves Éva!

Ma végigjártam a Home Centerben található összes csempeboltot, valamint a kerületben még három helyen voltam, továbbá a X. kerületben is megnéztem több boltot. De nem találtam igazán szép csempét.
Az a baj, hogy a most divatos burkolatok nem tetszenek, és csupa olyasmit keresek, ami nem divat. Például a konyhába 10*10-est (eddig ok.), de olyat, amin a dekor nem természeti képződmény (gyümölcsök, stb), nem is kávéscsésze, hanem valami emberi tevékenység vagy annak nyomán létrejött dolog, mint pl. egy falu vagy egy reggeli, vagy iskolába induló gyerekek, vagy bármi, csak köze legyen az emberhez, a gyerekhez. Nekem jó lenne egyébként tehén is a legelőn, de az sincs sehol. A fürdőszobába meg kétféle csempét tudok elképzelni, az egyik kicsit gyerekes, azaz például strandoló emberek, vonat fut a tó partján, vitorlások, stb. Tehát nem halacskák, csigák, kagylók, geometrikus ábrák. De ezek csak olyan párosításban vannak, hogy valami nagyon erős szín alul, és fehér csempe felül, abban a minta. Nekem ebből sem a fehér nem kéne, sem a nagyon erős szín alulra.
A másik lehetőség a fentebb már leírt forma. De alig van olyan csempe, amelyik fényes, de nem mintás. Ráadásul a legtöbb ilyen csempéhez nincs járólap. A dekorcsíkok közt több aranyosat is találtam, de azokhoz se tudtam csempét keresni.

Tudsz valahogy segíteni? Esetleg ismersz valakit, aki ilyen eltévelyedett igényekre is tud javasolni valamit?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe. Kép Adrienn, olvastam, hogy különleges csempét keresel. Mi is nemrég vásároltunk fürdőszobánk felújításához. Rengeteget jártunk mi is utána, míg végül csak úgy véletlenül eljutottunk a Burkolandba. Sokféle csempéjük van, s ami épp nincs raktáron, vagy kiállítva, az megvan katalógusban. Ha még nem kerested őket, javaslom tégy próbát (az áraik középkategóriásak, de megtalálható minden az egyszerűtől a luxusig). Több üzletük is van Bp.-en, mi Budaörsön voltunk. A kiszolgálás pedig egyszerűen remek, tanácsokkal is szolgálnak, s főleg nagyon türelmesek! Szóval csak ajánlani tudom. Kép (Ez itt a reklám helye, de tényleg nagyon elégedett voltam velük.)

Remélem ott megtalálod az ízlésednek és igényednek megfelelőt!

Boróka
 
 


Sziasztok!

Adrienn,
mi is építkezünk, és most lett kicsempézve a fürdőszobánk. fehér sima Alföldi csempe és kék ALföldi, a díszcsík pedig Zalakerámiás halacskás, szuper lett.
A Zalakerámiába vannak szépek a Jászberényi úton, de ha tovább mész az Örs felé a Jászberényin ott van egy sárga épület fürdőszoba felszerelés ki is van írva, ott rengeteg szuperjó csempét és padlólapot találsz ( mi is vásároltunk ott ).
Akkor ott van a Brico Store, OBI, stb..... 1500-3000 Ft körül vannak az árak, szerintem elég jó, és fantáziával egyszerű és olcsó csempéből is ki lehet nagyon jót hozni.
A Száva utcában is van egy csempeáruház, de az méregdrága, nem ajánlom, sőt Törökbálinton a PONTI-t sem, mert az is őrült árakon van.
Eszméletlen sok helyen van, rengeteg a választék.

remélem segítettem

Boróka,
Boróka utcában fogunk lakni hamarosanKép

pusza

Brokkoli
 


Sziasztok!
Képzeljétek, sikerült találnom egy embert, aki csempére melegtechnikával képet készít. Olyan a végeredmény, mint a gyári (pl. Zalakerámiás) bordűrcsempék és dekoros csempék. Felhívtam telefonon, és megbeszéltem vele, hogy fogok vinni egy képet, és ad árajánlatot, hogy mennyiért készítené el. (Nyitok is mindjárt egy topikot, mert a kép megtalálása kicsit nehézségekbe ütközik - egyelőre csak a fejemben létezik, és nem vagyok egy nagy rajztehetség...)
Alapcsempét pedig találtam egy csepeli csempeboltban! Ezzel együtt köszi az ötleteket, még hátra van egy másik fürdőszoba berendezése is, csak egy-két hónappal később kerül sor rá. Úgyhogy el fogok menni az általatok ajánlott boltokba is.
Mindjárt nyitok egy topikot (képet keresek gyerekkönyvben), és abból kiderül, milyen fürdőszobát szeretnék.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Boróka, ti milyen burkolatot választottatok?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Szia Adrienn!

Nem voltam netközelben.
Az Alföldi azt hiszem, most a Villeroy-hoz tartozik, szerintem érdemes megnézni. A Villeroy-nak a csempéit nézted?

Nézd meg ezt a két honlapot is: acromat.hu és varte.hu.
 
 


Szia Evaanya!

Köszi, én meg most kerültem azóta netközelbe, de azóta megoldottuk a problémáinkat, találtam Csepelen egy olyan csempeboltot, ahol sok csempe épp az én ízlésem szerint való volt. Ezzel együtt nagyon köszi a segítséget. Ha elkészül az egész, akkor majd lefényképezem, és felteszem valahogy ide, hátha érdekel valakit ez a csempefestés téma.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok!

Napkollektorral kapcsolatban van valakinek bármiféle tapasztalata?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok mindenki!
Jo régen nem irt ide senki,de talán akad aki rákattint és tudunk neki segiteni.
Ha belsőépitészeti tanácsra vagy különleges burkolatra,üvegtégla helyett alkalmazható üvegre vagy bármire ami diszitéssel vagy üveggel kapcsolatos nézzétek meg a web-oldalunkat és keressetek bátran!
www.sjpalkotasz.hu

seszter



A menyem Micimackó őrült, gondoltam a születendő babának is festünk ilyet a falra. :)
Leírom nektek is, amit találtam, hátha érdekes lehet.
www.kepesfal.hu
szebb, napos napot!
I.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

cron