Fix.b!
Köszönöm az együttérző szavaidat! Nem tudjuk az okát a két korai sp.vetélésnek. Mindkettő januári volt, és az egyik közvetlenül egy mellhártyagyulladás után(alatt), ezért arra tippelnek a dokik, hogy valamilyen vírus okozhatta. Azt mondták, hogy ilyen korai vetélésekkel csak akkor kell foglalkozni, hogy habituálisan, többször fordul elő, és nem lesz belőle sosem megmaradt terhesség. Nekem már volt kettő, ezért emögött nem valószínű semmi konkrét ok.
A táblába lehet, hogy bekéreckedek, csak még nem látom át, hogy mennyire tudok majd rendszeresen részt venni a fórumban. De nagyon köszi az invitálást
Bíborlány!
Neked is köszönöm, hogy elolvastad. Bibinek jobbulást. Ha nincs tartósan, több napon keresztül magas láza, és tudod házilag csillapítani, akkor nem feltétlenül kell vele szaladni orvoshoz.
Arikon!
De jó, akkor végre látni már az alagút végét. Nagyon drukkolok, és január sec-perc itt van
Sirkici!
De cuki a kislányod! És azok a gyönyörű fürtöcskék
Jaimee!
Honnan rendeled a ruhákat? Én félek, hogy kép alapján rendelni, nehogy tele legyen foltal, csak a képen nem látszik. Neked milyenek a tapasztalataid? Jó állapotúak szoktak lenni?
Drukk a genetikához (nekem ez lesz a válaszvonal a köv. terhességnél, mert én itt "buktam" el
).
Betty!
Itt is sok drukk nektek! Látom, adod már a szurikat. A beülti mikor lesz kb?
Én ma sem fogok unatkozni, elárasztottak munkával...
Judy!
(Módosítanom kell a hsz-emet, mert látom, hogy közben írtál
) Pont ezért nem értem, mert anyuék még 2-3 napra sem mentek el nyaralni. Azt sem tudták, hogy mi az a nyaralás. Ők nyáron a mezőre jártak szénát csinálni az állatoknak, meg krumplit, kukoricát és egyebeket kapálni. Hát ez volt nekik a nyári szünet. Esténként pedig jókat játszodtak az utcában a gyerekekkel, kitaláltak olyan játékokat, amiket kövekkel kellett játszani, vagy apum mesélte, hogy rongyból csináltak labdát, és azt rúgták a fiúk. Éz ez nem 300 éve volt, hanem egy 65 éves ember gyerekkorában
Mondjuk, nekem is mániám, hogy ne legyen sok játéka a gyerekemnek. Én nem is nagyon vásárolok neki. Az van, amiket kap ilyen-olyan ünnepre, és maximum egy-egy kiskocsit veszek neki, na meg fejlesztő játékokat.