Na ez az oltásmizéria engem is kiakaszt! A gyerekorvosunk még két héttel ezelőtt azt mondta elég csak a krónikus betegeket oltani, erre leviszem Mírát a héten tanácsadásra és boldog-boldogtalant olt, aki már betöltötte az egy évet! Most azt mondja kell mégiscsak oltani és hogy ők is rosszul voltak eddig tájékoztatva, az oltást is rosszul dokumentálták, de most minden ok és oltassunk! Most így hogy legyek okos? Ti nem tartotok attól, hogy esetleg az oltásnak valami mellékhatása van? Beoltatjátok a kicsiket, ha elérik az egy évet? Én teljesen tanácstalan vagyok
Vera tök jó kis kép lett Izáról! Kár azért a belépőért, gondolom most nem nagyon tudtad volna megoldani az ausztriai utazást
De nézd a jó oldalát: látod milyen szerencsés vagy! Nyertél!
Erika! Gergő nagyon édes, látom nálatok is menő elszedni a szülők mobilját! A szakállas kép is tuti! Köszi a gyereküléses hsz-t, én is Römert nézek meg még a Concordot. Közben tájékozódtam és kiderült a Römernek nincs is 9-36 kg-ig ülése csak a Concordnak. Azt meg úgy néztem még túl nagy lenne Mírának, dönteni is alig lehet, hiába hirdetik, max. 10 fokot
szerintem az nudli, mert azért még ilyenkor szeretnek aludni útközben a babák. Amúgy én is használtan nézem mert őrült drága újonnan.
Képzeljétek a lányom bojkottálja az általam készített kajákat, egy hete alig eszik a főzelékekből pár falatot, aztán rázza a fejét és ha viszek neki bébikaját azt megeszi
Szerintem most jött rá, hogy a bébikaja fincsi édes, anya meg ezek szerint szarul főz
De nem rakhatok cukrot a kajájába, könyörgöm!
Nálatok nem volt ilyen?
Körkérdés: Ti mit vesztek karácsonyra gyerkőcöknek? Én egy fasza kis fürdőjátékra csaptam le a teszveszen! Jövőhéten érkezik, már csak ki kell bírni, hogy ne adjuk neki oda időnap előtt!