Dizzy és a többiek!
Örülök, hogy érdeklődsz, nagyon jól esett. Olvaslak titeket folyamatosan, de ajnos csak ritkán, de akkor sokat.
Voltam kórházban 3 napra, előjött egy fura légszomj, nehézlégzés szerű valami kb. egy hónapja és a dokim úgy döntött, úgy lesz 1-2 napon belól eredmény, ha befektet a klinikára. Nem volt sok értelme az egésznek, hisz a vérvétel eredménye teljese tökéletes lett, a belgyógyász pedig légzésfunkcióra küldött, ami a klinikán természetesen nincs, tehát így is az sztk-ba kellett mennem. Ennek meglett az eredménye és egy egészen minimális hörgőszűkületet mondtak, de annyira kicsit, hogy ez elvileg nem is aszthma, és a tüneteim sem olyanok, de mégis a diagnózis aszthma lett és erre kaptam Ventolin hörgőtágítót. Érdekes számomra ez így, és direkt nem az sztk-ban, hanem a Budai Allergia/Tüdőkő.-ban csináltattam a vizsgáálatokat. Emellett persze azt is mondták, h. szorongás miatt is lehet ez a panasz, ami számomra hihetőbb lenne... No mindegy, ma megyek én is a dokimhoz ezekkel az eredményekkel és megbeszéljük mi legyen.
Az oltással kapcsolatban: Én is másodjára kérdezek végig mindenik, dokikat, védőnőt, stb. Érdekes, de tényleg megváltozott a véleményük, mindenki azt mondja, hogy ajánlja és oltassam be magam. Be is fogom azt hiszem, de még kell pár nap, hogy eljussak a háziorvosig. Én is azon gondlkodtam, hogy ha elkapom és ne adj isten belehalok (jó, ez így brutális, de benne van a pakliban) akkor ezzel az egész család elég rosszul járna, apáról nem is beszélve. Ha beoltatom magam védve vagyok én is és a baba is és nagyon pici az esélye (kb. nulla) hogy a babának ettől lesz baja. Így döntöttem el, hogy oltatok.
Egyébként számomra fura ez, hogy a babának mitól lehet baja, mitől nem. Vagyis születnek úgy is beteg babák, hogy az anya minta-életet élt a terhesség alatt, de volt egy ismerősöm, végig drogozott és egészséges a gyerek. Persze, nem kell kísérteni a sorsot, de szerintem akkor sem lehet megmondani, hogy ez valami miatt alakult-e így vagy eredetileg is így lett volna.
No de ennyi elég lesz most, vigyázzatok magatokra!