Hmeme
Én is csaszis voltam, így kaptam érzéstelenítést. De 8 órás vajúdás után már azt gondoltam, megváltás lesz. Viszont semmit sem hatott. Lehet immunis vagyok rá, mert egyszer mandula műtétnél sem hatott az érzéstelenítő, így ez már a második volt. Visszatérve a szülésre, a vége az lett, hogy elaltattak és úgy császároztak. Mikor pedig felébredtem, se gyengeségem, se fejfájásom, se semmi nem volt. De akik még kaptak érzéstelenítőt az ismerőseim közül, azoknak sem volt semmi probléma.
Drukk neked holnapra!
Bibar
Engem is a tünetek vizslatása tud kiakasztani, időnként bepánikolok, ha semmi újat nem tapasztalok. Pedig mellérzékenyés van, sőt mintha lufikat cipelnék. Émelygés is kezdődik, bár az a frankó hányinger még várat magára. Sokat pisilek, bár sokat is iszom. A hőm 37 körül van, ezt is képes vagyok többször mérni. Hangulatingadozásom pedig már nevetséges. Egyik pillanatban semmi bajom, utána meg jön a rossz kedv, a "hagyj most békén és ne szólj hozzám" műsor.
De valahol ez a természetes, szeretnénk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. És így is lesz Lányok, meglátjátok!!!
A tünetekre visszatérve pedig ez csak a kezdet. Innentől indul az Anyai aggódás és a féltés, ami teljesen természetes, vagyis, hogy minden rendben legyen a terhesség elején, a közepén, a végén, a szüléskor, az újszülött korban, csecsemőnek, bölcsisnek, ovisnak, iskolásnak és sorolhatnám. De tényleg így van.