Évi!
semmi oka nincs, hogy a keresztelőtől kezdünk, semmi vallási vagy babona.
Csak Noé pont Karácsonykor lesz 6 hónapos, amikor már el kell kezdeni a hozzátápit, legalábbbis akkor ajánlják, de a védőnő azt mondta, hogy már december elején elkezdhetünk neki adni almalevet kiskanállal, hogy szokja az ízét. Mondjuk én már ha almát eszem, mindig odaadom Noénak, hogy nyalja meg és szerintem szereti. Meg már egyszer adtam neki egy kiskanál almalevet is, amikor almás süti volt, és ki kellett a reszelt alma levét nyomkodni, abból kapott.
Na, és mivel a keresztelő november vége, az már majdnem december eleje, azért tűztük ki azt az eseményt. legalább lehet majd mihez kötni.
Sajnos a tejem még mindig nem elég neki...
Ma csak egy etetésnél volt hiszti, de az is éppen elég sajnos.
Sziszkó!
Úgyhogy megértelek, hogy dokit váltottál, én sem bírom ezt az egy hisztit is, ha csak gyanú is, hogy nem elég a tej és éhes azért sír. De tényleg vannak olyan dokik, meg lányok itt a neten is, akik a végsőkig kitartanak. Néha én is azt érzem, hogy ez a megoldás, ők úgy csinálják, hogy ha kell inkább óránként etetnek, csak ne kelljen tápszerért nyúlni. Mondjuk annyiból jó dolog, hogy ezzel szaporítják is a tejet, mert minél gyakrabban szopizik a babó, annál több tejed lesz. Csak nálunk az a helyzet, hogy Noé ha egy etetésnél nem elég neki a tej, utána rögtön üvölt, és nem az van, hogy előbb lesz éhes. Ha így lenne én is etetnék gyakrabban, de sajna ő szereti degeszre enni magát.
Noé is jó korán kezdte tartani a fejét, nagyon erős baba, ezek szerint Martin is.
Látás....húha...
olyan fokozatos volt, hogy nem is emlékszem...
Gondolkodtam, hogy minden ilyen dolgot felírok, mikor nyúl tárgyakért stb. de inkább nem, mert nehogy ideges legyek majd, ha a következő babunk mindent később csinál majd. Így is a várandósságomról felírtam mindent, már bánom, mert ha valami nem úgy lesz a következőnél tuti izgulni fogok, pedig éppúgy mint a babák fejlődése is különbözik, két várandósság sem lehet ugyanaz.