Na, először is, jó éjszakát.
Aztán: Léna nagyon dögös, Bogi gyönyörű a szemeivel.
Tuti csak nem volt kedve enni Lénának. Látod, estére megjavult!
Inci, jó, hogy kiderült a toklász. De mi az???
Kutyafüle, tanulj, légyszíves! Meg kell mihamarabb csinálni azt a diplomát, azért ha reálisan nézed, most van rá esélyed, 2 pici mellett nehéz lesz! Szóval hajrá, akármennyire is utálatos! Mi drukkolunk! Én meg lehet, hogy szolidaritásképp szintén nekifogok vmi tanulásnak, egyre jobban úgy érzem, szeretnék egy orvosi diplomát is. Ne nézzetek hülyének, má régóta jár ezen az agyam...
Kicsit fura, mert a zenei pálya ellen beszéltek anno a szüleim, hogy csináljak jogász vagy orvosi diplomát, mert nem hitték el, hogy vagyok annyira tehetséges, hogy felvegyenek a Zeneakadémiára. Az orvosiban, jogiban biztosak voltak. Én döntöttem a zene mellett, és, ha úgy látnám, hogy tutira meg fogunk tudni ebből élni hosszútávon is, akkor nem gondolkoznék, de sjanos, ahogy látom a helyzetet, nem biztos. Az orvoslás pedig nagyon érdekel, nem mellesleg eléggé egészségügyi környezetben vagyok nap mint nap, nem tartom elképzelhetetlennek. De azért jól bele kéne húzni, hogy felvegyenek valaha... Meg hát, hogyan finanszíroznánk még tanéveket??? Meg azt sem tudom, persze, hogy mikor tanulnék, ha fel is vettek... Na, ez most kijött. Nem tudom, mi lesz ebből.
Tinu, ügyi vagy a vezetéssel!
SzopiSzofi!
Sajnálom, hogy Csaninál nem jön be a trükk, csak olyan mérges voltam magamra, mindig elfelejtettem megírni. Azért csak lesz neki elég tej, és hát ezek szerint ő sem nagyon akarja ezt a hozzátáplálás ügye ilyen hamar. Semmi gond!
Csajok, nektek a gyermekegészségügyi kiskönyvben nincs hozzátáplálós ajánlás??? Mert nekünk van, és sztem az is egy jó táblázat. Vagy nem???
Reny, jaj, jobbulást! Azért remélem, hogy nem vagy influenzás!! Orvoshoz nem mész? És remélem, hogy hagyják a lányok, hogy segítsen anyud!
Adraci, tesódnak is jobbulást!
Anita, jó, hogy a lányok jobban, mostmár elmúlhatna a takony is!
Vanni, azért sztem szívd az orrát, ha szörcsög, hogy kapjon rendesen levegőt!
Lili és Lara ügyesek!
Na, azért mi is beszállunk a fiúk védelmébe! Csak én nem tettem fel képeket, mert gonosz vagyok.
Dani irtózatosan sokat kutyázik, szinte egész nap négykézláb áll, időnként kilövi magát előre, így halad a kitűzött cél felé. Van, amikor 1-2 mászómozdulat is van már, csak azért még nem tudja összehangolni a dolgot, ezért előre bukik. Háromszögelés is megy (lásd Lara), mellécsücsülés időnként véletlenül, és olyankor úgy meglepődik, hogy egyből kiterül a hátára.
Amikor Dani kutyázik, akkor Samu mondja: "Dani vau-vau". És mivel Dani egész nap ezt csinálja szinte, a bátyjának egész napra ad közölnivalót.
Ja, és megfigyelésem: pucéran sokkal ügyesebb Dani, mint ruhában. Nyilván a bőre nem csúszik annyir, mint a ruha, könnyebb hozzátapadni az éppen aktuális "talaj"hoz.
Na, elég volt, megyek, mert azért aludnék is, fejés után.