Sziasztok!
Wruska
Nem semmi, hogy Oli már sétál!!! Jó hamar elindult, nem?? azért az jó érzés, hogy ennyire anyás, valld be!!!
Nem úgy volt, hogy már tervezitek a tesót? Lemaradtam...
Visszamentél dolgozni?
Csige
Nekem még nem jött meg (most 3 hós Zsigi), de volt néhány napos pecsételésem, amivel elmentem a dokimhoz, hátha gond van. Azt mondta, hgoy az még nem mensi, hanem valami cucc a szülés után. Nálunk egyébként, ahogy megjön, hamarosan indul is a tesóprojekt, mert nem nagyon érünk rá.... Kissé elment az idő.
Talinn: Bandázs
nekem is az egyik első kismamis szerzeményem volt, imádtam.
Na, most mégis van szocpol?? Én úgy tudtam, hogy júliussal megszűnt!
Ja, és az szerintem tök jó, hogy egy héttel nagyobbnak látszik a baba! nekünk is végig nagyobb volt, mint a kora, és szép nagy egészséges kisfiú lett!!!
vonalzÓ???? rámész az oldalra, ahonnan a vonalzót szeretnéd, url -kódot másolod, majd itt a profilodban beilleszted. Ha jól emlékszem, Te kérdezted, hogyan kell csinálni!!!!
Képzeljétek, mi már vagy két hete átalusszuk az éjszakát (7-8 órát), úgyhogy nem panaszkodhatom, egész jókat tudok szunyálni!
mikortól kezdi felnyomni magát négykézláb, mikor kezd kúszni, mászni? vagy a felülés előbb van??? nem tudtok olyan oldalt, ahol össze van szedve, mikor mit csinál a béjbi??
anna