Szia kedves szobatársnőm!(Rékacs)
Na, végre hogy felőled is lehet hallani. Már gondolkoztam azon, hogy írok neked egy SMS, hogy nincs-e valami probléma de nem akartam megzavarni a nyaralásodat. Milyen volt a táncitábor?
De jó, hogy voltál már a 18. uh-on. Én már annyira várom. 13.-án megyünk. Nem tudod, hogy már megjavították már a jobbik UH-os gépet? Mert múlt hét hétfőn voltam AFP (jó
) és akkor azt mondta a dokim asszisztense, hogy inkább kérjünk időpontot az UH-ra, hogy ne kelljen várni olyan sokat, mert már akkor 2 hete rossz volt a gép és nincs hozzá alkatrész, csak hetek múlva.
Képzeld megyünk a Praxisba 27.-én
Spóroltam egy 1000.- Ft-ot, a babaneten jelentkeztem be. Kiváncsi vagyok én is már nagyon, hogy picike milyen nemű? Sokan kérdezik, hogy mit érzek, hogy milyen lesz, de én nem tudom megmondani. Te érezted? A két Uh között 2 hét fog eltelni, dirrekt nem fogjuk megmondani, hogy ha esetleg a Shöpfibe mondanak valamit, hogy ugyan azt a nemet monják-e ott is. Apa most teljessen be van zsongva, hogy fiú legyen és már Petikézi a hasamat is, de kérdeztem tőle, hogy ha lány lesz akkor már nem is jó? erre azt mondta, hogy azt is nagyon fogja imádni és addig megyünk amíg fiú nem lesz. A te Apusodnak nem voltak ilyen kivánságai?
Mi jól vagyunk, vagyis remélem... Mert én még mindig nem érzem, hogy mocorogna. Pedig biztos voltam benne, hogy a 16. héten ő volt, de azóta semmi jele. Már olyan jó lenne ha én is érezném már, mert egy kicsit idegesít, hogy nem tudom hogy mi van vele. Mindenféle rém álmaim vannak néha.
Egyébként már én is dicsekedhetek a pocimmal, pláne a legtöbbször feszülősben vagyok és úgy tetszik. De képzeld, hogy hogy jártam most már egy párszor amikor épp nem voltam autóval. Mentem hazafelé villamossal és nem adják át ám a helyet! Nézik-nézik a hasam és amikor tudatosul bennük, hogy hoppá ez kismama, akkor egyből nyakbénulást kapnak és csak az ablakon bámulnak. De volt olyan hogy, pont felálltak leszállni én meg majd leülök és majdnem elgáncsolt, hogy ő üljön és utána büszkén nézett rám, hogy ő milyen ügyes.
Nekem van farokbajom!!! De eddig nem mertem írni, mert azt hittem , hogy ilyen problémám csak nekem van. A farokcsontom melletti izom annyira be van durranva, hogy szinte feküdni is alig tudok. De te ez annyira fáj! Néha már alig tudok lépcsőzni is, mert ügye mi is a tetőtérben lakunk. (Látod még ebben is eggyezünk
) Valószínő egyébként, hogy én is sokat ülök azért van. Gondolkodtam már rajta, hogy valamivel kezelni kéne, de fogalmam sem volt, hogy mivel. Ez az árnika jó?
Atyám, már megint mennyit pofáztam(írtam). De nagyon örülök hogy megjöttél.
Puszi: Márti(17+6)