Sziasztok!
Mostanában megint nem nagyon voltam....napközben szinte lehetetlen a 2 gyerek mellett neteznem...feszt ők is akarnak,vagy a konektorból húzzák ki a leptop zsinórját és az aksi kb. 5 percig bírja.
Amikor alszanak,akkor mostanában én is,vagy olvasok.Régen volt könyv a kezemben.
Raniko!
H1N1:Eddig én is úgy voltam vele,hogy pánikkeltés,meg felesleges az oltás stb...,de a mai híreket a kismamáról én is hallottam.
Parázok én is.Mondjuk mi már nem járunk sok helyre,kerüljük a tömeget stb...de akkor is.Nálunk Apa beoltatja magát,hogy ő ne hozza haza,de ma én is elbizonytalanodtam.
Annyira nehéz ez.
Párásító:szerintem nagyon hasznos!!!A levegőt is fertőtleníti és a picik légutainak nagyon jó!Nekünk is van/volt (Ábel ugyan lerántotta a polcról,szerintem nem működik,az idén ég nem kapcsoltuk be
).
Angel!
Hasalás:Nálunk Pannit kellett nyüstölni vele.
Volt ordítás,hisztizés és amikor látta,hogy nem hat meg minket,abbahagyta és tök sokáig eljátszott hason.Amikor meg rájött,hogy meg is tud a hárára fordulni,akkor ahogy hasra tettük fordult vissza,de én genya anya vagyok és visszafordítottam.
De nem kellett sokáig szenvedtetni,sokat erősödött és ment is a forgolódás.
Megkérdezhezem,hogy Nálad miért lenne szinte biztos a kistesónál is a koraszülés?
Tudod,az enyémek is elég hamar jöttek (31+5 napra) és persze én is tartok Ráhelnél a koraszüléstől.Persze az ikrek miatt lehetett nálam,hogy nyílt a méhszájam,ill.,hogy beindult a szülés,de most meg már itt a 2 gyerek,akiket azért emelgetni kell néha.
Eddig minden okés,de pár hete visszavettem a tempóból és sokat vagyok vízszintben,keveset emelgetem őket stb...
Timi!
Hú,már mindjárt 34 hetes vagy!
Azta!
Elhiszem,hogy nehezek a csajok és már kb. a 26-27. héttől szenvedtem.
Most azért egészen más.Kitartás!!!
Skrisz!
Fürdés-ordítás:Amíg az enyémek kisebbek voltak,nem volt sírás,viszont mostanában a fiam ordít,ha kiveszi az Apja a kádból.
Vagy a hideg csapja meg (mondjuk a fürdőben jó meleg van
),de inkább az a baj,hogy be kell fejeznie a játékot.Szóval a fürdés utáni ordításban nekünk is van részünk.
Lois/Skrisz!
Szerintem nem kell foglalkozni,hogy a könyvek mit írnak a heti vagy a havi gyerepodásról.Minden baba a saját ütemében hízik,fejlődik.Ha nem fogy,eszik,alszik,jó kedélyű stb...,akkor nem kell ezzel foglalkozni!Hú én sokáig naponta mértem a gyerekeket és ha nem hozta a formát,akkor egész nap aggódtam.
Ráadásul volt,hogy 10-20 dkg-ot fogytak is és kész pánikban voltam.
Szóval szerintem nyugi!
Rólunk:
Mi jól vagyunk,a nagyok napról napra ügyesebbek,okosabbak,zsiványabbak.
Most már néha lehet velük kirakósozni és olyan jó látni,hogy próbálgatják az állatfigurákat a helyükre rakni,gondolkodnak stb...Hát amit egymással művelnek,az meg maga a .....nem is találok szavakat rá,olyan boldogság látni őket,amikor vonatoznak,bírkóznak bújócskáznak,kergetőznek egymással.Sokszor csak hallom,hogy a szobájukból megy a visítozás,kacagás...imádni valóak.
Persze az összeveszés sem ismeretlen,de hát hol nem,ahol testvérek vannak?
A hugi is jól van,sokat rugdos,aktív kiscsaj.Pocak is nő szépen.
Közben készen lettek a Hajnis képek is,aki kiváncsi rá,az megnézheti az albumomban.A gyerekeimtől elolvadtam,olyan helyesek.
Ráhellel is megyünk,ha megszültem,hívom is Hajnit.A hugi se maradjon már ki ebből.
Na,most aztán jó sokat írtam.
Mindenkinek szép estét kívánok!
Puszi
Ági