Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

betty: nagyon drukk, majd jelentkezz a fejleményekkel kérlek :)

nomina: sajnálom pirit és a műtétet, de bízni kell a csodában, látod milyen-t is, neki is sikerült :D

panny: én szándékosan nem kommenteltem, de voltak percek amikor szívesen megtettem volna :twisted: Mikor mész dokihoz?

babi: azért ha lesz időd gyere ám :wink:

Bri: döbbenet ez a nagy szívverés-szám, lehet egyáltalán valamit kezdeni ezzel? :?

annmari: drukk az átjárhatóságihoz

Csillag születiket mi is néztük, hát nem voltunk elájulva egyáltalán, bár Tabáni nagyon tetszett most is. Talán ő volt az egyetlen, akire határozottan mondtuk a szavazás előtt is, hogy érdemes továbbjuttatni.
Tegnap ideértünk rendben, semmilyen fennakadás nem volt, csak a hasam rosszalkodott megint. Nem tudom mi a franc van velem, de a múlt héten szinte végig hasmars kínozott, tegnap is a repülés előtt még kétszer kellett szaladnom a reptéren. :( Utána semmi, vacsi után és ma reggel megint semmi. A franc sem érti ezt... :?
Drukkoljatok nekem, mert ma hívnak fel a pajzsmirigy eredményekkel. Bár nem írtam róla ide semmit, de jól jönne most egy kis +++++ energia. Délelőtt megtudom, hogy van-e egy bizonyos autoimmun PM-gyulladásom van sem.

Szép napot mindenkinek!
Kép
Vendég

Jó reggelt lányok!

Szokás szerint szaladok dolgozni, este jövök, ha tudok.

Csibuc!

Tőlem mennek a drukkok, nagyon szorítok.

Én is kérnék pozitív energiákat, ma megyek nődokihoz, fertőzés és Gynevac ügyben. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

KépKépKép
bikfy

LAPTETŰ!!!!!!!!!! :D

Ja és még egy (számomra) fontos hír: szombaton új nacit vettem magamnak, nem akartam elhinni, hogy a 40-es méret jó rám. Pedig az :D (Utoljára 4 évvel ezelőtt hordtam ekkora nadrágot.)
Vendég

bikfy: rajtam nem múlik, drukkolok Neked nagyon 8)
Vendég

Örülök a fogyós sikerednek, gratulálok!!

Hajrá 38-as naci!!! Ha így haladsz, hamarosan még az is nagy lesz rád. :lol:

KépKépKép
bikfy

Megvan az eredmény: negatív :D Ez már egy szép nap :D
Vendég

Csibuc
Akkor te tegnap voltal cukros lotyit inni? :shock: A repulestol nekem is megy a hasam mert mar ilyenkor par nappal ideges vgyok az utazas vegett :oops: En mar elotte 2nappal alig eszem olyan kajakat :?
Az eredmenyhez es az uj naciszamhoz: Kép

Bikfy
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc:csak nov.23.-án megyek dokihoz..akkor már lesz szívhang is.....addig fölösleges.

Grat a szép fogyáshoz!
40-es mérettel én is úgy vok hogy hol jó,hol nem jó :oops: :oops: :roll: :roll: :wink:

Betty:na mi volt a vizsgálaton?

Brie:mindjárt mész vissza...várod,már?!

Annamari:én ugyanezeket a híreket hallottam Ukrajnából amit te is megerősítették..a gyerekdokink fia a Lánchíd rádiónál főszerkesztő és ő mesélte hogy sorra kaják a telefonokat és az sms-ket hogy fele sem igaz abból amit itthon a média mutat..egyátalán nincs pánik és a patikák sem üresek.Mi sem oltatunk!!

Csillag születik:hát egy kalap sz@r volt tényleg...a Tabáni szuper volt meg a Bad Boys is..de a többi sajna nagyon gyenge volt..a múltkoriból akik kiestek sokkal jobbak voltak mint aki pl.most továbbjutott(ez a Bence fiú)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny
Epp a masik topikban irtam,hogy csori parom allandoan egyedul van es hogy milyen buntudatom van ezert :roll: mert en itt elvgyok jol erzem magam es most raadasul meg beteg is volt jo lett volna ott lenni apolni :? szal maradnek is...de hetvege ota mennek is vissza mert en lennek a parja a tarsa akinek ott kell lenni mellette...hisz az neki sem a hazaja neki is maas ott :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: nem-nem, én október 12-én voltam utoljára cukros löttyöt inni, a mai eredmény az a szerdai vv eredménye, amikor is megnézték, hogy a szervezetem termel-e antitesteket, amik pusztítják a PM-et. De szerencsére nem.
Hívtad ma a Mensmentist?
Vendég

Csibuc
Jaaa az antiTPO?az egy het alatt van meg? :shock: Igen hivtam...mar egy oraja a telon ulok es telefonalgatok :x minden fele...megyek szerdan :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: hát ez most így sikerült. Elvileg megvolt az eredmény péntekre, csak a doki pénteken nem rendel, így csak ma hívtak fel, hogy minden ok. Egyébként 2 nap alatt megvan az anti TPO eredmény. A többi vizsgálatnál pedig mindig 1 nap alatt megvolt, bár gondolom ez azért vizsgálat-specifikus is.
Nah akkor kiváncsi leszek, hogy mit hoznak ki Nálad a vizsgálatok :?: :!:
Csütörtökre megvan az eredmény és ahogy múltkor mondtam, szerintem célszerű mailen átküldetni, mert úgy még hamarabb látod. Múltkor nekem reggel megvolt a vizsi és másnap reggel 6:52-kor már meg is küldték az eredményt. :shock: Az elsőnél júniusban meg asszem délelőtt 11 körül jött a mail eredményekkel. :)
Vendég

Többiek hun vagytok?
Vendég

Bri :!:

FSH-val kapcsolatban azt hiszem válaszoltam ,de lehet a beűltis topikban :lol:

Szóval :!: Romolhat eennyit az eredmény mert kb.3 éve még nekem is "csak" 10-11 volt max. 15 ,de ostanában egyre gyakrabban van 20 felett :(

Én holnap megyek a v.v. eredményemért a terhelés és pajzsmirigy miatt,de megint megnézték az FSH-t is kíváncsi vagyok mennyi lesz :?: Kedden voltam a kaáliba a cn.2.napján ,akkor FSH 24 volt. Rá 2 napra vagyis cn.4.napján voltam a terhelésen és ott is nézték :!: Hát kíváncsi leszek :roll:

Csibuc :!:

Valamit félre értettél :roll:
Én nem megyek átjárhatóságira :wink:
Vendég

betty :!:

mi újság :?: Milyen lett api eredménye :?:
Vendég

Sziasztok csajok

Aláírtam az oviban az oltásról szóló papírt a nem-nél! Azt volt írva a papírosra, hogy ezzel vállalom, hogy veszélyeztetem a gyermekem egészségét. Komolyan mondom tiszta gyerek-gyilkosnak tituláltak bennünket. Az első gondolatom is a nem volt, és hát azt szokás mondani hogy mindig az első gondolat a jó! Hát majd lesz valami, mindenestre szedjük a vitaminokat. Valaki esetleg okosabb lett már a témában azóta? Habár szerintem nem lehet senki elég okos most ebben a témában! Pusszantok mindenkit.
szi77

annmari: bocsánat, valamit nagyon benéztem...
Vendég

Köszi mindenkinek a mai drukkokat először is :!: :wink:
Eredmény 8milla/ml, most 7-tel több, mint a múltkori de még ez is édeskevés ugye pedig szegényem sokat dolgozott vele) :roll:
A hormonprofil teljesen jó, bár a tesztoszteront elfelejtették "kielemezni", egyszerűen kihagyták :shock: , úgyhogy a doki elnézést kért, elküldte most még egy v.v.-re, és sürgősben meglesz szerdára, úgyhogy vissza kell mennünk :roll:

Bri
nemtom, melyik vidire gondolsz hogy rakjam be a blogomba :?:

Csibuc
nagy gratula a gatyába féréshez, csak így tovább továbbra is 8)
Örülök, hogy az eredmények jók lettek :!:

Bikfy...és nálad eredmény :?:

Pusszantok mindenki :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok majd holnap megírom, mi volt. Most annyira ki vagyok akadva, majd szétrobbanok.

KépKépKép
bikfy

bikfykém! Olvastalak a másik topikban, "remek" hogy milyen orvosok vannak. A házidokkeről csak annyit, hogy én az enyimnek megmutiztam a Mens-ből kapott leleteket és képzeld simán felírja nekem a met-et bármikor amikor kell. És nem kérdez hülyeségeket, nem szól be, csak teszi a dolgát.
Egyébként én is kiakadtam a sztoridon
Vendég

Ja és még valami bikfy! Már csak 8 nap az endós konziig, utána minden jó lesz meglátod. FEl a fejjel! :D Puszillak

betty: örülök, hogy apa eredménye jobb lett mint múltkor, remélem a továbbiakban még jobb eredményt tudtok majd elérni :) Teszto eredményhez drukk!
Vendég

sziasztok csajok.....

Huuu hát sikerült ma beszélni a dokival....telefonon értem csak el ...sajna ... holnap fogad személyesen is....most már biztos, hogy rtg vizsgálat lesz. Nem altat, nem bódít...mondta ügyes voltam műtétkor is ahhoz képest ez semmiség lesz.

Nálunk apa jövő hétem megy vizsgálatra ...remélem minden rendben lesz majd vele....

Az a bajom, hogy be kell feküdni....és nem is a nőgyógyászaton hanem a radiológia blokkba lesz meg a vizsgálat....mindenki ezen fog csámcsogni ...se perc alatt kitudódik majd ...utálom ezt a kórházba.
de már ott tartok nem is érdekel ki mit mond csak legyek túl rajta ...jöjjön babóca és irány táppénz. Kicsit hosszúra sikeredtem.
pusz nektek
Vendég

Szi77 -- ne aggdódj ezért a fránya oltásért ....kicsit túllőttek a médiában ezzel....Nem lesz semmi baj ha nem adatod be a gyerkőcnek ...ha meg influenzás lesz akkor meggyógyul mint ahogy eddig is ha megfázott - Ez már politika és business szerintem. :lol:
Gyerek osztályon dolgozom - én sem oltattam be magam -eddig mindenki 3-5 nap alatt meggyógyult - és még senkitől nem kaptam el ...... :wink:

Sajna csak most későn tudtam jönni üdv mindenkinek szép holnapot ....
Vendég

Jaah hat mivel a telot nem vettel fel a legitarsasagnal amivel megyek ezert bekellett menjek,hogy roh@djanak meg :twisted: Ngyon merges voltam mert ha nekem holnap menne a gepem es nem tudom lemondani mert nem veszik fel a telefont akkor mi van? :evil:

Irtam egy emailt...azt nem tettek zsebre :evil: Mikor bementem kiderult leepitesek miatt par ember van mert dec 31-ig van csak iroda aztan meg is szunik :shock: de konyorgom akkor is felkell valaki vegye azt a kurv@ telot foleg,hogy nem tolonganak az utasok az irodaban senki sem volt :twisted:

Holnap lesz meg egy utam ha atiratom a jegyem mert nem fogom tudni oket elerni bar azt mondta a csavo emailben levelezhetunk na jah es az atiratast mondom a kartyaszam meg ilyenek...hat azt mondja emailben...mondom ilyet en meg nem is hallottam :shock: :o :twisted: az anyjukat es ha valaki leemeli a lovet a szamlamrol mert en emailben kiadtam ilyen informaciokat :evil: :evil: :evil: :evil: Pipa voltam na :twisted: :oops:

Aztan robogtam tovabb anyuert onnan meg ki Budaorsre felvettem a teszteket amit rendeltem Csillagtol 8) Sokkal csinibb Csillag eloben es betegen,mint a kepek amit jomultkor hozott!Orulok,hogy taliztuuuuuunk :D onnan meg ki a Budaorsi Auchan-ba bevasaroltunk es robogtunk haza 9volt mire hazaertunk :shock:

Holnap csak siman 11-re megyek a szivdokihoz...aztan meg onnan irany a repjegyiroda ha atkell iratnom delutan meg az ismim akar atjonni...mar napok ota nyuz hogy talizzunk...nem lattam 1000eve de semmit nem tud nem erti meg,hogy mindig van valami :roll:

Csibuc
Tudom azt mondtak nekem is szerdan megyek csutin mar kuldik az eredmenyeket...azert nem ertettem miert kellett ennyit varni :oops: Dokim azt mondta a pajzsmirigybe bezavarhat de a cukorba nem hinne :roll:

Bikfy
gyere holnap es meselj! :roll:

Annmari
Nem ott sem hinnem,hogy valaszoltal ott mintha felsem tettem volna a kerdest de mind1 az a lanyeg most irtal mert ezt sajna mastol nem tudom megkerdezni :? De szerintem nem normalis ez a nagy ugras neked 10-11rol ment fel 20ra de nekem 2005-ben volt 4.4 es 2007-ben volt 23 :shock: :roll: Na majd erre rakerdezek a dokimnal ha lesz egy kis idom mert ez azert erdekel am :roll: :?

Betty
Betettel a blogodba egy klippnek a linkjet amin a kisgyerekek turelmet mutatjak...de azt az egesz klippet beteheted a blogba vgy nem is akartad? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

betty!

gratulálok apa eredméyihez :!: nagyon ügyi hogy így felnövelte a spermaszámot :lol:

Bri :!:

Lehet akkor csak akartam írni és közbe jött valami,utánna megmár nem olvastam vissza,mégegyszer bocsi :( Örülök hogy sikerűlt elintézni a repcsijegyet :) Bankszámlaszámot én tuti nem adnék meg emilben ,soha nem lehet tudni :evil:
Vendég

Ide másolom, mit írtam tegnap az inszemes csajokhoz:

Én még ilyent nem pipáltam!!!

Annyira durva volt a dokinál, Jézusom....................

Mindjárt megírom.

KépKépKép
bikfy

Azt hittem ma egész nap, hogy meg fog jönni, mert többször olyan érzésem volt. De nem jött, viszont a cicim egyre jobban fáj. De nyugi, nálam ez mensi előjel. Mondjuk én még így is örülök, mert a term. gy. hatására úgy tűnik a ciklusom a 35 napról 28-ra csökken.

Na mindegy, lényeg a lényeg. Azt gondoltam, most már elmúlt a gomba, mensi megjön, nem megyek nőgyógyászhoz, mert az megint csak 10.000 Ft. Gondoltam a szurit a háziorvos is felírja, majd a 17-i endokrinológus után elmegyek a nőgyogyimhoz.

Házidoki olyant flegmázott velem, hogy csak na.

Azt kérdezte, mit gondolok magamról, ez a betegség nem vicc, már rég egy meddőségi központban lenne a helyünk, ez így össze-vissza kapkodás, nem normális. Mit képzelek az 500 mg Meforalról? Az ilyen szar cukrot majd megoldja? Ki mondta ezt a hülyeséget? ( Csendben megjegyzem, legutóbb ő is. ) Most felírt egy más gyógyszert, az eredeti 3x-osát. Ugye tudjátok, hogy ezt nem fogom beszedni? Értetlenkedett, hogy miért nem haladunk előre. Gondoltam azért, mert mindenhol falakba ütközünk. Az ilyen ordítós orvosok miatt. Még ezt a megaláztatást. És mindenhol így járok. Minden orvos azt gondolja, nála jobban nem ért hozzá senki, amit az egyik mond, azt a másik lefikázza, én meg basszus egy helyben toporgok.
A szurira azt mondta, nekem felírja, de nem tudja, egy férfit lehet-e ilyennel "bántani". Majd ha egy nőgyógyász javasolja.
Na ekkor gondoltam azt, hogy .............na nem is tudom, értitek. Mi az, hogy egy pasit bántani? Miért, ha egy nőt bántanak, az nem baj?

Őszintén csajok, most mi a teendőm? Már a házidokimat is váltsam le? Miért van az, hogy én mindenhol falakba ütközök? Senki nem ért a betegségemhez és mégis mindenki velem ordít?

Kijöttem és csak röhögök. Hát nem én fogom szégyellni magam. És még amiket mondott, nem is írom le. Nagyon dühös vagyok. Twisted Evil

KépKépKép
bikfy

Megkérdezte még, miért ehhez a diabetológushoz mentem? Miért nem xy-hoz? És mindezt fennhangon.

Hát azért, mert a beutalóm nem hozzá szólt. Meg mert ő sehova nem küldött, mindössze a nődokim próbált meg segíteni.

És az a furcsa, hogy ahogyan leírom, egyre jobban bemérgelem magam. Nehogy holnap visszamenjek hozzá. De azt bizony nem rakja zsebre.

KépKépKép
bikfy

Szóval ez volt tegnap.

Amint kiváltottam a szurit, visszamegyek hozzá, elkérem tőle a kártyámat és otthagyom. Nekem elegem van már ebből. Mindenki beleokoskodik valamit a betegségembe és leordítanak, miért nem ezt, miért nem azt csinálta, stb. Mintha nekem lenne a feladatom az, hogy tudjam, ezzel a betegséggel mikor merre hova kell menni és mit kell szedni.

Nem én végeztem orvosit. De durva, hogy sokszor többet tudok dolgokról, mint ők. Én most azt mondom, ha nem lenne internet nekem sosem lenne babám. És ez k...ra elkeserít.

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

Bikfy, micsoda mocsok orvosok vannak :evil: Én már csak tudom, a gyerekdokinkat kétszer is lecseréltem, és az összeset megnéztem itt helyben, mire találtam valakit, végül nem is itteni orvost, mert itt állítom, nem volt épelméjű egy sem. A mostani gyerekdokinkat is úgy találtam, hogy ajánlotta valaki a szomszédos utcából. :) Vele nagyon elégedettek vagyunk, bár néha neki is vannak háklijai, de alapvetően igazán kedves, rendes, főleg a gyerkőcökkel, és nekem ez nagyon fontos.

Szerintem is cseréld le bátran a dokidat, de ne menj vissza hozzá elkérni a kártyát, hanem előbb keress valaki mást, aki normálisabb, és annak mondd meg, hogy kérjen ki téged attól a dokitól. Majd ők egymás között lerendezik. :wink: Így nem marad harag nagyon.
Bár megérdemelné, hogy elküldd a halál f.szára, már bocsi. :oops:

Betty, azért nem semmi urad, nagyon ügyi, 7 millával több kiskrapek, gratula neki! :wink: Lehet, hogy még nem olyan sok, de azért mennyivel több, nemigaz? :D

Bridget, milyen bohókás csajszi vagy te :lol: , az az ugribugri járás, ahogyan repkedtél. :lol: Tök ari. Azért azt állítani, hogy csini vagyok, amikor sötét is volt, meg vastag pulcsiban voltam, enyhe túlzás, de azért jól esik, köszönöm :wink: :)
Az embör-ös dolgon meg még utána is nevettem. Az embörömnek a fülije tudod, még mindig be van dugulva a betegség miatt, ezért rosszabbul hall. :twisted:
Repülős sztori nem semmi :roll:

Csibuc, drukk a jó eredményért, és gratu, a ruhamérethez! Bár én is itt tartanék már. :roll:

Annmari, mi lett az eredmény? Majd írd meg!

Nomina, helyes, csakis magaddal, és a majdani kisbabáddal törődj :wink: Ügyi leszel a vizsgálaton :)

Szi, szar ez az oltásos izé, már én sem tudom, mit gondoljak. Az tuti, hogy nagyon beizzították az embereket, mert tegnap az orvosi rendelőben szinte mindenki azért volt ott, hogy beadassa a Flunal-t. :roll:

Na puszika mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bikfy
hát tőlem amit kapott volna ez a doki......... :twisted:
Én tuti nem tudtam volna türtőztetni magam :evil:
És most akkor mi lesz, hogyan tovább :?: :roll:

Nomina
ne foglalkozz semmivel, és senkivel, csak csináld amit kell....be fogsz feküdni a kórházba szépen, és meglesz pikk-pakk a HSG-d :wink:
Én is a nőgyógyászaton feküdtem (4.em.), és le kellett menni akkor mikor volt, az 1. emeletre, mert ott van a rtg.
Volt rajtam egy hálóing oszt kész....de szartam én rá nagy ívben :wink: , a lényeg az volt, hogy túl legyek rajt :lol:

Bri
tudom már miről beszélsz, csak az a baj (egyébként úgy akartam berakni), hogy nincs hozzá kód, mint a youtube-on is, ahogy van.
Ezért tudtam csak a linket berakni.
Ma is sűrű programod van akkor :roll:
Ez a repteres irodás mizéria nem semmi, kicsit kiakadtam rajt :!: :roll:

Mindenkit puszikálok :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

[quote="esthajnalcsillag"][ írta:esthajnalcsillagcolor=red]Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Karácsonyi akció:

min. 15 db teszt vásárlásakor a Clearblue digitális terhességi tesztet 1900 Ft-os, az Intelligender babatesztet pedig 9500 Ft-os rendkívül kedvezményes áron vásárolhatod meg!
[/color]

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2009.11.10 09:45-kor.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs
de jó neked, hogy talizhattál Brivel :!: És Brinek is, hogy veled talizhatott :!: :wink:
Milyen ez az ugribugri járás :?: :lol:

betty615

Betty, hát olyan sasszé hopp, sasszé hopp-szerű. :lol:

esthajnalcsillag

Hali!

Hoztam nektek pár viccet:

- Drágám, nem lehetne mégis elvetetni ezt a gyereket?
- Na de Lajos, már elmúlt 10 éves!
- Akkor legalább azt a rohadt hegedujét?

Apróhirdetés!
Egy férfi felad egy hirdetést: "Feleséget keresek!"
Másnap kap száz levelet, mindegyikben ez áll: "Mit szólna az enyémhez?"

Fürdetés!
Az anyuka fürdeti a kisfiát, amikor az megkérdi:
- Anyu! Ha megnövök, nekem is két fütyim lesz, mint Apunak?
- Ugyan már Pistike, honnan veszed, hogy Apunak kettő lenne?
- Amikor pisil, akkor mindig a kicsit veszi elő. Amikor meg megjön
a bejárónő, akkor a nagyobbikat...

Határnál!
Kovács úr és felesége kirándulni megy.
Kovács úr megkérdi a vámostól:
- Aranyat lehet átvinni?
- Lehet.
- És 120 kilót?
- Azt nem.
Ekkor odafordul a feleségéhez:
- Hallod aranyom? Te itthon maradsz.

Délibáb!
Milyen valójában a házasság?
Olyan, mint egy sivatagi délibáb.
A távolban paloták, pálmák, tevék látszanak.
Aztán mikor közelebb érsz, akkor eltűnik a palota, a pálmák és kettesben
maradsz a tevével.

Zöldségesnél!
Egy nő dinnyét vásárol. Vagy harmincat megnyomkodott, szagolgatott,
mire a zöldséges:
- Legközelebb a férjét küldje el vásárolni, az nem válogatós.
- Miből gondolja?
- Ha az lenne, nem magát vette volna feleségül.

Játszunk papást-mamást!
- Játsszunk papást-mamást - javasolja Móricka a kis Ernának.
- Jó, kezdd el te!
- Bár sohase vettelek volna feleségül!

Bosszú!
Összeveszik a házaspár, a férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom íratni, hogy
"Itt nyugszik a feleségem - olyan hidegen, mint életében."
A feleség dühösen vág vissza:
- Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre:
"Itt nyugszik férjem -olyan mereven, mint még soha."

Pusz

esthajnalcsillag

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

betty615

Betty, de szép kecskéd van :lol: :lol:
Klassz az új vonalzid (is) :wink: Hogy haladsz a tűpárnásításoddal? :)

esthajnalcsillag

Ehcs
épp azt néztem, hogy nem is vészes....nincs kék folt, nincs semmi :shock: :lol:
Utána egy kicsit piros, de aztán elmúlik...ennyi.

betty615

Köszi a vonalzidicsit is, bár mamanetes, nemtom hogy fogja bírni.... :roll:

betty615

csillag :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Megjöttem az endo dokkertől!Minden eredményem tökéletes, pajzsmirigy,terhelt cukor,inzulin,májfunkció stb :lol:
Egyedűl a szokásos FSH lett nagyon sz@r :evil:
Szóval BRI :!: Még 2 nap alatt is sokat változik,mert ugye kedden nézték a kaáliba a cn.2.nap akkor 24 lett :evil: csütörtökön voltam megint v.v-n cn.4. nap és ennek az erdménye 38 :evil: :evil: :evil:
De viszont az eastradiol 154 amire azt mondta a doki hogy nagyon jó,mert elvileg ilyen magas FSH-nál már ez 0 szokott lenni :!: Vagyis nem kell feladni mert sikerűlhet :!: Ő is fogigátlót javasolt 2 hónapig,amit persze most nem kezdek el mert a kaáliban írtak egy másik bogyót és most azt szedem :!:
Hát röviden ennyi a mai eredményeimről :!:

bikfy :!:

Szerintem is válts dokit :!: Nem elég nekünk a saját bajunk még akkor ő is megaláz :!: Én már osztottam ki emiatt dokit igaz egyszer volt olyan hogy nem úgy beszélt velem ahogy én azt elvártam volna :evil: Többet nem is mentem hozzá :lol:
Vendég

Annmari
gratulálok a jó híreknek...akkor ezt még beszeded, amit a kaáliban kaptál, aztán utána 2 hónap fogigátló, és mehet a dolog :?:

betty615

betty

Amit a kaáliban írtak azt szedem 2 hóig és a két ünnep közt kell visszamennem akkor ot felírják a fogigátlót és kb,jan. végén kezdhetek :!:

Endrokionológián most csak azért voltam hogy a többi hormonjaimat is megnézessem amíg parkolópályán vagyok :lol:

Egyébként ma a doki is azt modta hogy eléggé ütik egymást az erdményeim vagyis elvileg ilyen FSH-val már nincs peteérés,de amikor megnézte az augusztusi erdményeimet ahol FSH szintén magas volt de a 21.napi v.v.20.5 progreszteront mutatott ami szintén nagyon jó!
Azt mondta rá hogy elég furcsán működök,és ezért ne adjam fel mert ha lombikkal is de lehet babánk :!: :lol:
Vendég

Betty, és nincs semmi bajod a szuriktól egyébként? Rosszullét, hasmenés, stb? Ügyesen szurizol, az bizti :wink:

Annmari, ez nagyon tuti hír, márminthogy a doki bíztat, és hogy akárhogyan is, de lesz babád :) Ugye már csak az a bizonyos türelem és kitartás kell :roll: , de itt megkapod az ösztönzést :wink:

Ölelek mkit :)

esthajnalcsillag

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

Nézzétek meg ezt a videót, az oltásról van benne szó, hogy csak reklám az egész...

Ehcs
nincs semmi mellékhatásom semmitől egyenlőre :wink:

betty615

Sziasztok Csajok!

Hétvége rázós volt, azóta meg mintha minden nap alig tudnék gép közelbe kerülnik, de azért visszaolvastam...

anmari

minden szép és minden jó lesz!!! :D

bikfy

ez nem semmi, ilyen sztori... kész vagyok..... és még azt hittem, hogy csak én találok fura dokikat.... de ne add fel, mert igenis lesz babád!!!!

Bettym

Jaj, gratula api jó eredményéhez!!!! Neharika, hogy nem jutottam ki hozzátok, de még a második lukas órámat is betömték!! :(

Különben szurikákat hogy bíííírod???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csibuc
Gratulálok a 40-es mérethez és a nega erdményhez!
Nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Betty
Azért már az is jó nem, ha apinak javulnak az eredmények. Remélem hamarosan révbe ér. Gyere majd a szerdai eredményekkel :)

Bikfy
Te elveszett kisbárány :)
Ez azért rémisztő, hogy ilyen orvosok százával vannak! :evil: :evil: Remélem hamar találsz magadnak ennél sokkal jobb dokkert!

Üdv és pussz Mindenkinek, akinek nem írtam.
Fájdalom díjként hoztam nektek valakit :)
CRL = 25 mm
ritmusos szívcsőpulzációval:
Kép

Kép

Kép
princzike

Princzi, jaj, annyira édi ez a bébi! Ilyenkor facsarodik a szívem. Olyan jó érzés volt, amikor még én is így láttam a manócskáimat. De rég volt... :roll: na jó, nem annyira rég. Majd egyszer talán még nézhetek én is ilyen képecskéket a pocaklakómról, csak sajna az nagyon sok idő. :cry: Ha egyátalán lesz még. :cry: Én szeretnék, csakhát... na mindegy.
Neked viszont gratulálok, na meg a párocskádnak is :D

esthajnalcsillag

Princi :!:

De jó ilyen képet nézni :D Nagy nagy gratula :!: Az ilyenek legalább erőt adnak nekünk :)
Vendég

Princzike!

Gyönyörű és csodaszép és mesés és fantasztikus és ............nagyon örülök nektek. (és picit irigy vagyok, de ez csak jó irigység :D )

KépKépKép
bikfy

Ehcs!
Na azért én sem maradtam adós, de még így is csak a tizedék kapta meg tőlem annak, mint amit tudtam volna mondani! Viccek: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Betty!
A kecskédet kitettem kezdőlapnak. Odab...sz. :lol: :lol:

Mares!
Te is találtál már ilyen félkegyelmű dokit? Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsés. Nekem ez már nem is az első.

De a jó hír: ma meg is kaptam a kedvenc patikában a Gynevac-ot. Tartottak is. Ez megint picit feldob.

KépKépKép
bikfy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?