Új privát üzeneted érkezett!

hat ez okes de amikor jovok haza en lombikra jovok....akkor akarmi is derul ki mar nem tudjak orvosolni a lombik elott...ez a baj :? ezert lett volna jo meg mielott elmegyek de erre meg kiderult a bekavaras :?

A mensmentisbe jelentkeztem be :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helyes, én is oda járok. MElyik dokihoz?
Vendég

Nomina
üdv. itt 8)
Kép
Én ezekről az oltásokról nem tudok sajna nyilatkozni :roll:
De ha van kedved, gyere többet hozzánk :wink:

Csibuc
holnapra nektek jó utat :!:
Vigyázzatok magatokra ott a messziségben :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lapteto atadoooo 8)

Szia Betty hol jartal? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
este néztem a csillag születik-et, azért nem jöttem 8)
De ha tudom hogy ilyen sz@r lesz, akkor inkább netezek :roll: :lol:
Mire írtál, má nem voltam...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nekem konnyu mert laptopom van igy az agyban nezem a tevet is meg nyomom is ha kell bar estere nem megy nekem a gepezes lefarad a szemem :x

Megyunk uncsitesomhoz este jovok csak 8)

Csibuc
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Bridget, aranyos csajszi vagy, kellemes hangocskával, én is örülök, hogy beszéltünk :wink:

Csibuc, azért az érdekes, hogy azt mondta a doki, hogy túl sok lesz egy hasznos baktériumból a szervezetben :roll: Ezt hogy okoskodta ki? Na mert pl. ott van még a lacto-n kívül a sokféle hasznos bélbaktérium, és én még olyat nem hallottam, hogy bárkinek ebből túl sok lenne a szervezetében, ami ártalmas.
Ezt nem lehet eltúlozni, ha nincs szüksége a szervezetednek rá, egyszerűen nem fogadja be, és kész. Mint a túl sok C vitamint is, egyszerűen kiüríti a szervezet, nem lehet túladagolni.
Persze nem vitának írtam, csak azért, hogy nehogy bárki ezek miatt féljen beadatni a Gynevac-ot.
Ebben a szerben ami egyedül káros lehet az, ha a benne lévő tartósítószerre allergiás valaki, de azért ez igen ritka, és ennyi erővel akár egy influenza elleni szuri is árthat. :roll:

Jó utat!

Mindenkit ölelek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!!!!

Élek ám, csak semmi időm sincsen. :?
Most is m ár nem bírtam tovább, hogy be ne nézzek egy kicsit, de rohanok is, mert elforr szerintem a húlevesemhez szánt fizem, amiben a tésztát főzném ki.
:roll:

Hiányoztok ám nagyon. Csak futólag olvastam az előző oldalt, de a képeken megint jókat röhögtem. :lol: Hogy honnan szedtek ti ilyeneket! :lol:

Puszi nektek!

Kép
babicsek

Csillag: de sajnos el lehet túlozni a tejsavat is, a betegséget laktacidózisnak hivják :roll: No de mindegy, lehet a dokimnak nincsen igaza és csak az van amit Te is irtál, hogy a legtöbb orvos egyszerűen nem akarja hogy betegei ne járjanak hozzá :roll:

betty, Bri: köszönöm, minnyá idulunk is :(

Kellemes vsárnapot mindenkinek!
Vendég

:cry:

Megjött ....a francba pedig annyira bíztam ebbe a hónapba.
még a jósteszt is kecsegtetőt jelzett...erre meg tessék .
ebbe a hónapba lesz átjárhatóság vizsgálatom...volt már vkinek ilyen ? ha igen írnátok róla?

azoknak akiknek nem jött még össze a babóca használtok ovutesztet rendszeresen?

köszi a válaszokat ...mindenkinek kellemes délutánt .
Vendég

Csibuc

Jó utat!

Nomina

Nekem volt átjárhatóságim,ki is derült,hogy a bal oldalam nem átjárható.
Melyik fajta lesz :rtg-es vagy uhg-os?

Én használtam ovutesztet,mivel nem volt peteérésem így nem lett pozitív!A vvt is megerősített ebben...aztán amikor már tojtam rá lett pé.

Többiek sziasztok!
Vendég

Nomina, sajnálom pirit :cry: Na de majd most... :wink: Válaszprivi ment.

Babicsek, jó, hogy benéztél, tedd sűrűbben :wink:

Csibuc, na jó, akkor bölcs majom módjára bekussolok :| 8) , de ahhoz tartom magamat, hogy igen jó a szer, hiszen nekem, és még sok mindenkinek használt. Ha nem is lett babája mindenkinek a szurikúra után, azért a fertőzéses, stb. gondjai többségében megoldódtak.

Betty, mi is néztük a csillag születiket, de tényleg nem volt nagy szám. :? Most megint csak pasik jutottak tovább. :shock: Pont úgy, mint előzőleg. Kivi leszek a kövi részre. A végén csak bőrösvirslibuli lesz. :lol:

Csőcsákány

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Milyen, lehet, hogy csak tojni kell mindenre? :lol: Igaz, jó nagy kupac kaka lesz, :lol: meg büdi, de egyébként sokat lendíthet lelkileg, az tuti. :)

esthajnalcsillag

Csillag

Én nem hittem igazán ebben...de:hónapokig ovuteszteltem,vvt-re ,uhg-ra jártam,átjárhatóságim volt-mind egyértelműen azt mutatta nincs pé,nem vagyok átjárható, a dokim beutalt a Budai Meddőségi Centrumba.Kaptunk időpontot és ugyan majd 3 hónapot kellett várni,de eljött a szept 21 és felmentünk,bejelentkeztünk,Addigra teljesen lenyugodtam,mert tudtam,ott majd segítenek rajtunk.
Szept.22-ére vártam pirit..de már nem jött.... :D

A dokim csak úgy hívja:csodababa!! 8)
Azt mondta,annyi esélyt adott nekünk a spontánra,mint a lottóötösre....
Vendég

milyen :!:

Ezek szerint valóban csodababátok van :!: olyan jó lenne ha mindenkihez beköszöntene a várva várt bébi :lol:

Bri :!: Ne hari de már nem tudom mit kérdeztél tőlem :roll: és sajnos most nem nagyon tudok vissza olvasni :(
Fel tennéd mégegyszer a kérdést FSH-val kapcsolatban :?: Mégegyszer bocsi :oops:

Bikfy :!:

Gombákellen nagyon jó ha kerűlöd a tejtermékeket és az élesztős dolgokat :( tehát,kenyér ,pékárú :!: bár nekem nem szokott gombám lenni,de mi már 3 hónapja nem fogyasztunk tejterméket és a kenyeret magunknak sütjük tönköly lisztből élesztő nélkül :!:

Csibuc :!:

Jó utat neked :!: :lol:
Vendég

De aranyosak vagytok...olyan jó hogy bejelentkeztem ide :) ...
eddig csak olvasgattam....

..hát nekem csak a bal lehet majd átjárható ...remélem az lesz ...mert a jobbat kivették petefészkestől a nyáron ....(dermoid cysta)

hormonok rendben, UH -on petérés volt, lh teszt alapján is....

abba reménykedtem, hogy a doki clostit ajánl fel majd ...de nem előbb ezt ...hát inkább nem kérdeztem rá... tudjátok a végén még okoskodásnak veszi...

nem tudom milyen lesz Uh, Rtg holnap kiderül...
huu egy csodababa nekem is jol jönne....pussz csajok
Vendég

Nomina

Ha kórházban csinálják akkor valószínűleg az ún hsg-d lesz ez a rtg-es(ezt támogatja a tb).

Ha magánrendelőben,akkor az uhg-os,ez ugyan fizetős,de sokkal kíméletesebb,mint a másik és egyáltalán nem fáj,míg a hsg-re nagyon sokan panaszkodnak. A dokim azt mondta,hogy ő nem szereti a ,ha a készülődő petét rtg sugár éri...míg a másik egy "cukros" oldat.
Vendég

Annmari

Én kívánom mindenkinek ugyanezt a csodát,amit átélhetünk most a férjemmel!Pont egy évet vártunk,mert tavaly szeptember 1-én vették le a spirálomat.
Tudom,ez sehol sincs a mások többéves várakozásához képest-de ugye mindenkinek a maga baja a legnagyobb....
Vendég

nomina :!:

Reméljük holnap mineden rendben lesz az uh-n :!: Majd gyere és mesélj :!: Ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz ,itt a lányok nagyon aranyosak :lol:
Vendég

Hát mivel a doki azt mondta, benn kell maradnom egy napot a kórházban ---gondolom rtg lesz. De mindenképp rákérdezek, no meg arra is, hogy magánrendelőbe nem csinálná meg?
Jobban örülnék ha nem kellene befekdüni,mert se perc alatt pletyka lesz belőle ---- amit nagyon nem szeretnék.

meglátjuk .... a vak is ezt mondta nem de? :lol:
Vendég

Nomina

Akkor tényleg hsg-d lesz/lenne...a másik kb 5-10 percig tart,és semmiféle bentfekvés!
Vendég

Milyen!

Tényleg eszméletlen dolgok vannak....amikor már megnyugodtál h a meddőségiben majd segítenek akkor egyszer csak elkezdett érni a petéd...annyira gyönyörű komolyan..nem akarok csöpögős lenni de ez tényleg csoda :wink: :wink:

Úgy látom P.eltűnt abban a bizonyos topicban :roll: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!!

Hogy vagy kismami??Van már valami tüneted?Tényleg csoda,a 8.hétig el sem hittem,fel sem fogtam,csak amikor láttam,hogyan kalimpál a kis kezeivel,lábaival,na meg a doki kihangosította a szívét...na onnantól már bőgtem!A férjem pont nem volt ott velem,mert éjszakás volt :(

Én pedig várom vissza azt a növényt,mert ha valóban ennyire kétségbeesett,akkor minimum benéz mindennap,nem?

Egyébként,amit írtál,h Boeskeben csalódtál,nos egyetértek!!!
Vendég

Sziasztok :) !

EHCS: Küldök privit, majd rendelnék!

Milyen: De jó hogy vannak még ilyen csodák!!! Ez ad erőt nekünk is, hogy igenis bíznunk kell!

Betty: Hogy megy a szurkálás? :)

Megyek mert fürdik a babócám. Ki kell szednem a vízből, mert jön a Cobra 11, azt imádja nézni.

Kép
babicsek

Bri
hát úgy könnyű, hogy tv-t is tudsz nézni, meg nyomni a gombokat....nekünk asztali gépünk van, igaz, itt a tv is, de én nem tudok egyszerre kétfelé koncentrálni :lol:

Babi
ahogy tudsz azért gyere, várunk :wink:
A képeket innen-onnan szedjük....ki innen, ki onnan :lol:

Csibuc
remélem rendben odaértetek :!:

Nomina sajnálom pirit :evil:
Nekem is volt rtg-s HSG-m, meg laparoscópiám is :arrow: mindenhol rendben vagyok.
LH tesztet egy hónapban annyit szoktam ellőni, hogy le sem merem írni :lol: :oops: :lol:
Sajnálom, hogy ki kellett venni az egyik petefészkedet :roll:
Ha be kell feküdnöd, tuti rtg.-s lesz, én is bent voltam 3 napot.
Nekem volt először egy clostis hónap, de azt mondta a doki, csináljuk meg, mert ha van valami, a clostit is hiába szedem, csak tönkretesz....megcsinálta, és szedtem tovább a clostit :)

Ehcs
mondjuk jobb egy pasi mint egy rúdtáncos :lol:
Szal sztem az egész egy nagy kaka volt, egyedül a Tabányi I. teljesítette, amit kell ....oszt ennyi :!:
Ez azért gáz....ha nekem kellett volna döntenem, ki az a 4 aki továbbjut...háát, meg lettem volna lőve találok e 4-et :roll:

Milyen
látod, látod, az a csodababa mégis bejött, hiába mondta a doki, hogy annyi rá az esély, mint a lottó 5-ös :wink:
Sok erőt ad ez mindannyiunknak :!:

Panny
lehet, hogy a "növény" a másikban elpályázott valahova, mert sokan beoltották :lol: :lol:

Cupp mindenkinek :!:

betty615

Babi
szuri megy, ma egy kicsit vérzett ahogy adtam.. :oops: , de nem érdekes 8) :lol:

betty615

Milyen!

Azóta Boeske priviben foytatta velem :roll:
Ami ma nagyon szarul esett h azt hozta fel hogy amiko anno 2007-ben Olika előttterhes lettem de egy nagyon durva vírus miatt el kellett a 6 hetes magzatot vetetni akkor ő támogatott pedig ő alapból ellenzi az abortuszt(még beteg babánál is).Szal engem ehhez a csajhoz hasonlít???És hogy jön ő hozzá hogy ilyet mondjon?Soha nem volt még ilyen helyzetbe hogy döntenie kelljen hogy egy 99% agybeteg és szívbeteg babát megtartson a már meglévő 2 egészséges gyerek mellé vagy ne :roll: :roll: :shock: :shock: Kívánom h soha ne kelljen neki átélni azt amit nekem akkor.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok

Komolyan mindjárt sírok,hogy én adok erőt nektek-ez olyan megható!!!Bár adhatnék babákat is...

Panny

No comment!!

Az ilyen bigott vallásosaktól meg egyenesen hányok,akik még a tuti beteg baba esetén is ellenzik az abortuszt!!Szánom,az ilyen embereket!!Ne érezd magad összehasonlítva,Te ezerszer különb vagy ennél az egysejtűnél!!
Vendég

Betty

Biztos eltaláltál egy hajszálerecskét....
Vendég

Milyen
hát adj :lol: :lol:

Panny
én is no comment :!:
Ugyanis egyik szavával üti a másikat...ott még azt írta, azon gondolkozott, hogy hogyan menjen el a (azt hiszem 4.-dik :?: ) gyereke, de örült, mert a természet megoldotta, úgy hogy elvetélt :?:
Az ilyen miért papol másnak hülyeségeket :?:
De gyébként megnéztem volna abban a helyzetben, amiben sajnos te is voltál, vagy abban, mikor mondjuk a természet nem "oldja meg" a "gondot" helyette :twisted:

betty615

Milyen
igen, tuti az volt, de épphogy pici vér, letöröltem, és semmi.....úgyhogy nem fájt, köszönöm a lekvárt :!: :lol:
Kép

betty615

Betty

Maximálisan igazad van!!Egy kis idézet boeskétől:

Én teljesen megértelek, én is majdnem így jártam, mikor fél éve váratlanul megláttam a kétcsíkos tesztet. Igaz, nálam megoldódott a dolog, mert 2 hétre rá spontán elvetéltem. De amit abban a 2 hétben éreztem, senkinek nem kívánom.

Mi az,hogy váratlanul??Isten ujja vagy mi?? D...tak,nem??Nyilván védekezés nélkül,számolgatós módszerrel...Akkor meg benne volt a pakliban a gyerek...véletlenül...pfff.....ezt az álszent dumát!!!
Vendég

Milyen!

Ja és ő a nagy vallásos???Senkinek nem kívánja h mit érzett abban a két hétben vallásos létére?Ez beszarás komolyan....

Ezért nem hírdetem én h vallásos vok és nem vok ilyen bigott...hiszek Istenben de nem élek úgy mint egy szent...hívő vok de nem ilyen mint ő..ez nekem nagyon álszent és mesterkélt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Amúgy pg53-t használ Boeske.Emlékszem amikor hozta a két csíkos tesztet a másik topicba mi úgy örültünk(Judyékkal) neki,jobban mint ő...már akkor furcsa volt :?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Pontosan!!! Ezt a magyarázatot szívesen meghallgatnám!Aki vallásos,az örül isten ajándékának,nem?? :shock:
Vendég

Ja-ja!!!!!pontosan erre gondoltam én is!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Pg53-ra pedig:magyarul hazardírozik a védekezésben.... :roll:
Vendég

Na jóccakát mindenkinek,sajna nem tudunk tovább fentmaradni! :D
Vendég

Jóó nyomjátok csajok :lol: Kép

betty615

Bri
nézd mit talláltam neked:

Kép

betty615

milyen!

Jó éjt és vigyázz a picurra :!: :D

Betty!

Nekem is volt amikor a szuri után be vérzett :!: :( Biztos eret találtál de semmi gond :!:

Lányok :!:

Én is olvastam ezt a növényt,de inkább nem szólnék hozzá semmit :!: :evil:
Vendég

betty :!:

Szupi ez a kép :lol: de hol van Bri :!: :roll:
Vendég

Ezt kérdezni akartam :!: :!: :!:
:?: :?: :?: :?:
Vendég

Annmari szijja :!:
Azt tudom, hogy ma ment uncsitesójához, de hogy most hol van, azt nem tudom Kép

betty615

Köszi az infót :!: :lol: Na megyek elteszem magam holnapra ,mert reggel meló :evil: és a hétvégém is elég pörgős volt :!:

Ja :!: Egyébként tegnap voltam Ukrajnában és a fele sem igaz abbol amit a média hírdet :!:
Vagyis én továbbra sem kérek a védőoltásból :!: :evil:
Vendég

Annmari
én ezt gondoltam is, ezért nem is oltatok :wink:

Én is megyek mára....reggel 7-kor indulunk Apit vizsgálják...szorítsatok :!: :wink:
Ugye megjött a genetika, és most jön a kövi lépés az Ő "ügyében".
Ugyhogy csak délután, estefelé leszek majd :!:
Legyetek jók :!:

Kép

betty615

Itt vgyok csak az uncsitesomnal voltunk...aztan haza es atjott batyam...aztan meg anyu rault a gepre most kapcsoltam be fel oraja 8) Csillag szuletik...en is neztem 8) :lol: Katjanak szep hangja volt es a rossz fiuk is tetszettek 8) :wink: :oops: :lol:

Betty
Blogba nem tetted meg be a klippet?Tudod,hogy ne a link legyen hanem a lejatszas maga 8)

Annmari
Itt vgyok 8) Szal talalatam 2005-os leletet amin az FSH-m 4.4volt :!: es nekem 2007ben mar 23-mat mertek :roll: letezik,hogy 2ev alatt ennyit romlottam?????????ennek nem ugy szepen lassan kene :?: :roll:

Csillag
Jo volt veled beszelni kar,hogy nem tudtam kimenni...de jovohetre besuritem 8)

Nomina
Asztmas vgy?Mert azoknak az ultrahangosat csinaljak! :roll: Nem fog fajni nekem is mar 2volt :? sajnalom,hogy nem jott ossze es azt is,hogy fele p.feszked kivettek :? Te nem klimaxolsz ettol :roll:
Ez a teki marha ariiiiiiiiiii :mrgreen: Koszonoooooom :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.11.08 22:53-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Apinak drukk.... drukk... drukk....+++++++++++++++++++++++
Vendég

Betty
Holnapra Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, nagy-nagy drukk nektek!

Szép napot mindenkinek!

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?