Na hello csajszikak
Elore szolok, hogy NEM tortent semmi extra velem, hogy ilyen sokat irok.... hi hi
Latom, azert ti is irogattok...
Gyere
Pritta Van itt mas is Svedorszagbol,
Nozavi, igaz csak 1x irt, de talan idecsaljatok egymast...
Kolyok, de jo, hogy irtal
Es jol vagytok
Gratulalok a felidohoz
Es az uj lakashoz
Szerintem koltozni nem veszes terhesen, hiszen a nehez dobozokat ugy is a ferfiak cipelik, nekunk csak pakolni kell. En 9 hetes voltam, amikor Brisbanebol Sydneybe koltoztunk. Edu, ez teged se tartson majd vissza a kistesoprojektol
Edu, sajnalom ezt a mehszajugyet, de tul leszel rajta. Es meg olyan fiatal vagy, belefer meg tobb teso is.
En privat korhazban fogok szulni, mert van maganbiztositasunk is. A dokim magyar, jo fej, allandoan kolat iszik es ejszakazik, van 2 macskaja, csak a titkarnoje egy harpia... Havonta 1x lat, Doppler, dumcsizas, vernyomas hasmeres es minden alkalommal elmondja, hogy szuper jo szulesem lesz es ha akarom, semmit nem fogok erezni... he he.
Rima, 41 fok egy hetig
Gondolom aggodtal rendesen
De a lenyeg, hogy jol vagytok
Milyen az a scooter
Csajok, kepeket kerek a sracokrol
Mi jol vagyunk, szuleim egy korutazas kapcsan "beugranak" 2 napra hozzank. Sokaig dilemmaztak, jonnek-e, feltek ugyanis nekivagni egyedul, idegenvezeto nelkul. Ferjem persze szidja oket (hogy csak ennyi idore tellett nekik), ami nekem szarul esik, de megnyugtattam, hogy legelabb nem fogja tul soakig farasztani az anyosa, akitol a hideg razza
Pedig anyuakm a legjobbindulatu ember a foldon, csak kicsit sokat beszel es ismetel
Aztan elmegyunk megint par napra Eszak Ausztraliaba, most Cairns-be, utana meg rokon es vendeginvazio lesz. Tudjatok, mar irtam, jon a most valofelben levo 29 eves sogornom a 3 eves kislanyaval vagy 6 hetre, egyutt fogunk karacsonyozni. A szuper paros 6 ev utan mondta be az unalmast. Na ezt mar csak azert irom, mert tenyleg ugy elodatak magukat, hogy haj
A baba is hamarabb jott naluk, allandoan rohigcseltek, vihogtak a hatunk mogott, ami az en hirtelen haragu ferjemet baromira felidegesitette. Apjuk mindig mondta, nezd, ok milyen boldogok... stb. Aztan most kiderul, hogy sogornom evekig szenvedett a ferje szornyu termeszetetol es meg kellett jatszania magat, hogy annak megfeleljen. Na, de legelabb lesz mirol pletyoznunk, sogornomet ugyanis nagyon csipem, csak ha ferjevel egyutt muatatkozott, volt mindig olyan furcsa. De legelabb mar tudjuk miert...
A HASAM NO; NEM KISEBB
higgyetek el
A kepek csalnak, azt hiszem, a ruha szuksege es szine sokat szamit. Hetekre bontva irtam Olival is, mekkorara terebelyesedtem, es nagyobb most a hasam nehany cm-rel, a sulyom meg ugyanannyi. De majd csinalok 28 hetesen is kepet es megmutizom...
Amugy en tenyleg ugyanolyan konnyeden elem meg a masodik terhessegemet is es nem erzek nagy kulonbseget, hacsak azt nem, hogy annak idejen valoban akkor pihenhettem, amikor akartam, a munkam tobbnyire ulomunka volt, most viszont Oliver diktalja a tempot es nincs az, hogy este 6-tol a TV elott terpesztek
Azt erzem, hogy ha nem alszom eleget, meglehetosen faradt tudok lenni, de hal Istennek annyira melyen alszom, hogy ha Oli felsir (szerencsere most ritkan), arra apjuk kimegy es elintezi. Negativum, hogy most a masik labam is visszeres lett, amivel majd valami plasztikai sebesznek kezdeni kell valamit...
Amugy csikom most sincs, talan az olajoknak koszonhetoen, es a borom olyan sima, hogy a nagyitotukor, amivel el tudtam bibelodni orakig, most nyugdijba mehet.... ja, es a hajam, amit azelott 3 naponta mostam, nem kepes zsirosodni
Barcsak igy maradna, de tudom, nem fog...
Mi meg most is nagyon rendszeres eletet elunk. Reggel 7 korul apjuk felkel Olival es amig nem megy munkaba, fel sem keltenek. Ezt csipem
Aztan Olikam megissza a meg most is imadott tapszeret (kakao nem kell) es olvasok neki, edesen figyel ra, keri, hogy mutassam a kepeket, megzabalom. Aztan ha raunt, meg visszabujunk a nagyagyba TV-t nezni, elfetreng velem, amig nezem a reggeli hireket, odahozza a jetekeit. Oltozes, mosogep beinditas, szelloztetes utan kozos reggeli, onnan 9 tajban visszateszem ot az agyba es alszik masfel orat. Ekkor tudok kicsit hazimunkat vegezni. Delben ebed, utana nagy seta, ha jo az ido, martozunk a tengerben. Ha mar jol elfaradt, akkor rakom be a babakocsiba es irany az ABC, ahol az aznapi vacsorahoz valokat megveszem. 3 fele a mar a babakocsiban pilled. Otthon beteszem az agyba es megint csak masfel ora alvas. Ekkor szoktam vasalni, netezni. 5 korul uzsonna, utana ujabb seta, ha apa hazajott, mar vele, akar este 8ig. Ha fozok, akkor is a srakamban van, jatszik a konyhaban, kihozza a jatekait, vagy epp a labosokkal. Mostanaban azert sokat jatszik a szobajaban is magaban. Vacsi, furdes a nagy kadban, pontban 9-kor elalaszik. Ekkor nekunk me van apaval 1-2 orank egyutt kettesben. Szoval igy nez ki egy napunk.
Szerencsere kajaugyben nincs gondom, jo az etvagya, leszamitva azt, hogy bizonyos dolgok nem kellenek, igy a nyers gyumolcs es zoldseg. De a fozelekeket szereti, gyakran csinalok fasirtokat, apja is szereti. Amugy a hus a kedvenc, imadja a hazikolbaszt, a tojast minden kiadasban es a fuszeres eteleket is keri az en tanyeromrol. De megsem zabal, ha jollakott, egyertelmuen jelez, hogy eleg. Most 13,5kg es 86 cm. Olyan jo kis mokany gyerek
Onallo kanalas evessel probalkozasaim vannak, de csakis a konyhako folott... ja, a bilizes meg sikertelen... de jokat jatszik bilivel, mert alagut van alatta, ami autok attologatasara megfelelo.
Es mint elfogult anya, borzasztoan buszke vagyok ra, mert ugy erzem, nap mint nap fejlodik, mutat valami ujat. Persze lehet, mindez tok normalis.... a testreszek mutogatasan es a szinek felismeresen mar reg tul vagyunk. Neha ugy erzem, mindent ert es mar nem lehet akarmit mondani elotte. Beszede is fejlodik, igaz, azt hogy "anya", meg sosem mondta ki, a de a "kipufogo"-t, tokeletesen kimondja. Apja altal ismeri az osszes auto markajat, reszet, en csodot mondok az 50 matchboxahoz, ha meg kell oket nevezni. Csak azt tudom, hogy piros auto, zold auto
Edesen fogja a kezem az utcan, es sokszor megolel, amitol elolvadok. Es nagyon szofogado, atlepi a pocsolyat, nem szalad ki az uttestre, igaz, a hiszti napi problema, ha valami nem ugy tortenik, ahogy o szeretne, pl. hazaindulunk a jatszoterrol... de a figyelme hamar elterelheto es ujra vidam. Idegenekre hangosan nevet, kutyak ele szalad es megolel hatalmas ebeket, sokan csodaljak, milyen kis edes. Buszke magara, ha megdicserik es orommel teljesit feladatokat. Osszesegeben ugy erzem, jo gyerekem van.....
Na, ma jo sokat litaniaztam, ami azert van, mert kisfiam tobb mint 2 oraja alszik... megyek is, felebresztem, mert este nem lesz alvas es megint nezhetjuk a Magyar nepemeseket DVD-n...
Apa meg most hivott, hogy problemas a beteg a mutoasztalon es meg nem tudja, mikor jon...na, ilyenkor szokott hajnalban jonni... pedig mar azt hittem, elviszi o Olit az esti setara en meg pampucolhatok egyet...
Na puszko