Új privát üzeneted érkezett!

Az én tündérkémet szeretném megmutatni:

Kép
ancsuka

És hogy tudjátok kivel írkáltok:

én és a szerelmem (férjem)
:lol:
Kép
ancsuka

Sziasztok csajok!

Ancsuka!
Mi 2008 májusában döntöttünk úgy,ha jön a baba jöjjön,de nem jött. :cry: 2009 januárba mentünk ez miatt orvoshoz.Az én nőgyógyászom is azt mondta,h ránézésre minden rendben van nálam.Párom dokija meg csak állandóan vissza rendelt minket,h megnézze 1-1 gyógyszer után mi a helyzet a "srácokkal".Kb ez ment 2009.júliusig akkor jelentkeztünk be a BMC-be.Szeptemberre kaptunk időpontot és jövő hét kedden kiderül hogyan tovább,bár nem sok jóval kecsegtettek minket az elején se,mert párom előző leleteit vittük és már akkor mondták,h ez valószínű lombik lesz.
A főnökkel nekünk szerencsénk van :lol: (egy helyen dolgozunk),mert mellettünk áll,azt mondta menjünk a vizsgálatokra amikor kell.Szerintem már ő is várja a babát,végülis párom 15 én meg 9 éve dolgozom ott :shock: .És annó nekik se jött egyszerűen az első gyerek.
Jaj remélem érthetően írtam le :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka
de szépek vagytok.....nagyon aranyos az a kép :!: :wink:
És Vivien.....gyönyörű :!:

Az oligozoospermia azt jelenti, hogy a spermiumszám nem éri el a minimum határt sem....tehát, hogy értsd, a határérték 20 millió/ml-250millió/ml-ig van,míg a férjemé (az utsó eredménye szerint) csak 1 millió/ml. :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy!
Kitartás!
Kép

Betty!
Szuri hogy megy?

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok tetszett az a kisbabas kep :roll:

Angyal
Bocsi remelem nem baj,hogy megadtam Bettynek az oldalt :oops:

Gabi
Neked is 4nap van mar csak hatra :shock:

Ancsuka
Milyen nagy lanyod van 8) Szep ngyon jol latom mar amit latni beloled,hogy rad hasonlit? 8) Paroddal meg ngyon osszhangban lehettek olyan jo benyomasom van igy a kep lattan :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah, a főnök témáról elfelejtettem írni.
Én egy kisboltban doliztam, és azért értették meg a főnökeim a dokihoz rohangálást, mert ők is ugyanebben a helyzetben voltak éppen, és tudták, ez mivel jár.
Bár a vége felé már nem volt nekik kellemes, nem nagyon tetszett nekik, mert áprilisban volt a laparom pont, és akkor 2 hétig nem mentem, a bolt meg nem ment jól....májusban olyannyira be is csődölt, hogy be kellett zárni.
Úgyhogy minket menesztettek a nagyvilágba.....
Azóta nem dolgozom, mert ha valamelyik főnök megtudja, miben vagyunk (márpedig a sok orvoshoz járkálást meg kell magyarázni), akkor úgyis lapát....
Ha dolgoztam volna, mikor el kezdtük volna a lombikot, akkor törvény szerint nem rúghatnak ki, míg a programban részt veszünk, mert védik a lombikosokat. De nem doliztam....
És így már nem is fogok, amíg tart, mert senki nem adna munkát így....aztán ha sikerül (márpedig sikerülnie kell) akkor maradok is itthon, mert mire találnék munkát, simán megszülnék :lol: ebbe a világba :lol:
Nagyjából ennyi, remélem érthetően írtam le....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
hát persze, hogy tetszett :!: :wink:
És nem baj, hogy megadtad Bettynek az oldalt :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Jaj olvastam valamit másik oldalon :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
te kis munkanelkuli :lol: 8)

Gabi
Mit? :shock: Csak nem te is azt :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ti is olvastátok azt?Egy "növény"írta.

Kép
cukigabi
Budapest

Hat lehet egyrol beszelunk bar en meg novenynek sem neveznem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betttttttttttttttttttttyyyyyyyyyy hun vgy? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itten vagyok, csak elkalandoztam kicsit.... :lol:
Gabi
mióta megnyílt a "növény" azóta egyfolytában ki vagyunk akadva Brivel....meg persze Szuzy is :twisted:

betty615

Hát én is kivagyok az ilyenektől!És van képe egy ilyen fórumon megjelenni.Szerintem ez nem erről szól.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Kérdeztem fentebb,h szuri hogy megy?

Kép
cukigabi
Budapest

jah
elfelejtettem válaszolni , bocsi :oops:
Hát megy, megy, semmi extra, csak a mai gyogyiadagtól voltam szarul, voltak mellékhatásai, de már jól vagyok, semmi bajom :wink: :lol:

betty615

Kicsit én is félek a mellékhatásoktól,mert a munkahelyen nem szívesen lennék rosszul.De kibííííííííííírom majd!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Csajszik én ellépek, mert férjecském itt horpaszt a hátam mögött, és nem akarom, hogy zavarja, ahogy ütöm-verem a gépet, vagyis a billentyűket.
Holnap jövök :!:
Ha valaki el kezdi a növény beoltását, akkor én is csatlakozom hozzá :wink:
De lehet, én leszek az első :twisted:

Kép

betty615

"Beoltás"-ez jó!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
En nem hinnem,hogy attol volt hasmarsod szerintem az egy annyira de annyira jo gyogyszer es ha jol tudom ez az amit eleg csak 3napig szedni nem kell 7napig mint a tobbit ngyon szeretem meg 2003ban talaltam ra kicsit mas neven Thaifoldon 8)

En inkabb mondanam a bromot...bar majd meglatjuk holnap...lehet az is hogy az idegesseg hozta ki beloled... :roll:

Gaboo
Na akkor latom egy dologra gondoltunk 8) Amugy en is arra "varok" hogy elkezdje valaki aztan majd lehet nekem is lesz 1-2 keresetlen oltoszerem :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
lehet, hogy igazad van.....de ma már nincs hasmars, úgyhogy lehet, kicsit ingerült voltam :lol:
Igen ezt a sumamedet csak 1 napig kell szedni, 2 db van egy dobozban......majd a kövi adag jön az 1.cn.-en....és ebből több nincs is :wink:

betty615

A növény beoltását el kezdtem...

betty615

Sziasztzok lányok :!:
Kellemes hétvégét :!:

Ancsuka szép családod van :!:

Bri :!:

Dehogy baj, hogy megadtad bettynek is az oldalt :D :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Betty
Majd meglatjuk amugy nekem is volt hogy hasmarsom volt...es olyankor az ember azt kerdi mit is vettem be?Mitol is lehet....antibogyotol nem lesz toleg ettol nem en tenyleg ngyon szeretem es mindig kint is van velem egy dobozzal :wink:

Angyal
Akkor jooo en is ott talaltam a babasat es jo olvasgatni a tobbi kozott :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :!:

:D :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Tegnap is akartam jönni meg is írtam a kis regényemet, csak a net egyszerűen nem akarta a jót!
Ma már meggyógyult, Én is már kezdek magamhoz térni!
Beszéltem a nődokimmal és a helyzet, hogy most pihentetjük a dolgot vagyis most itthon megy a próbálkozás, most semmiképp nem fogunk menni a 4. inszemre majd januárban, ha addig nem jönne össze spontán!
Azért döntöttünk így, mert szeretnék egy kicsit kijönni a gödörből és elfelejteni az előző hármat, nekem ehhez egy kis idő kell!
A férjem maximálisan egyet ért, hiszen ezt is együtt döntöttük el és persze a nődokim is!
4 sikertelen inszem után van lehetőség Kaáliba menni, de ha Én nem szeretnék, akkor lehet még inszemet csinálni, amennyit csak akarok!
Ha a következő inszem sem sikerül, akkor megyünk a Kaáliba, mi ezt beszéltük meg!
Most nem kaptam semmi hormont, próbálkozunk, amint lehet, mert ma reggelre meg is jött, elég görcsösen, de bocsi, h így kiírom, de annyira sötét, borzasztó színe van :?: :roll: :oops:

Angyal, köszi ari vagy! :wink:

Ancsu, aranyosak vgytok a képen és a lánykád milyen szép :?: gratula :!:

Betty, hogy vagy ma :?:

Csajok a "növény" nem válaszol
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A főnök témáról annyit, h nekem a közvetlen főnököm egy áldott jó asszony, mert mindent tud rólam, maximálisan megbízom benne, segít amiben csak tud, akkor megyek dokihoz, amikor csak akarok vagy kell és jó tanácsokkal is ellát :!:
A mai világban meg kell az ilyet becsülni és nem visszaélni vele sztem, örülök is neki, ha emiatt nem kell még külön aggódnom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu, ezt akartam megírni tegnap, de elszállt az egész, na de most talán...
2005 óta rajta vagyunk a babás dolgokon, de az igazi "projekt" 2008 augusztusában kezdődött intenzíven eddig nem túl sok sikerrel!
Röviden a lényeg:2005-ben megállapította az orvosom, hogy PCO-m van és azt kezdtük el gyógyszeresen kezelni. 2 évig szedtem PCO-ra gyógyszert, és egy kicsit jobban is alakultak tőle a dolgok, ugyanis már nem 2 havonta menseseltem, hanem 38-40 napokra, és ez már jónak számított akkor és az uh-on is jobban alakultak a dolgok!!!
Folyamatosan mentem orvoshoz néztük uh-on a változást.
Tavaly voltam hormonprofil vizsgálaton és megállapították, hogy az egyik hormon szintem nagyon alacsony (progeszteron), amitől nincs peteérésem vagyis kezelni kell!
Elkezdtük a kezelést egy újabb gyógyszerrel (Clostilbegyt). 3 hónapig kellett szednem és hatása volt a petefészkeimre, mert mutatott az uh is peteérést és még éreztem is, nem volt kellemes érzés, de örültem, hogy reagált a szervezetem!
3 havi adag clostival sem sikerült, így egy újabb lépcsőfokkal mentünk felfelé, meg kellett csinálni a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot (HSG). Nekem nem volt rossz élményem róla, mert nem fájt annyira ki lehetett bírni, nekem a menses sokkal jobban szokott fájni!
Túl voltam ezen is itt minden rendben volt(azonnal megmondták az eredményt), átjárható volt mindkét kürt, a köv. lépés az volt, hogy csinálni kellett egy együttlét utáni tesztet, amivel megnézték, hogy a méh nyak nyák átengedi-e a spermát vagy nem. rossz lett az eredményem, mert nagyon sűrű a nyák vagyis nem tudja átengedni a spermát.
Akkor azt mondták nekem sokan ne legyek elkeseredve, mert ez jó, végre kiderült a baj, tudjuk, hogy hogyan tovább.
Igen az így is volt, de akkor ezt fel kellett dolgozni!

Most meg a 3 sikertelen inszemet...és akkor jönnek ide a topikba ilyen "növények", akik meg még jobban felidegesítik az embert és egyszerűen felfoghatatlan, h milyen kemény az élet nekünk, h miért kell ennyit küzdenünk és miért nem érdemeljük már meg ennyi szenvedés után :?: az ilyen fajta nem tartja tiszteletben a sok kisbabára vágyót :!:

Bocsi, h ilyen hosszú lettem... :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Ancsuka, a férjem cetebe 500-ból szed reggel és este, bioextra e400-asból reggel, délben, este, én meg a femibion 800-at, még gondolkozok rajta, hogy veszek maca vibe-t, mert elég jókat írnak róla, ez jó lenne mind a kettőnknek!
Nagyon édes a kislányod!!

Látom ti is rátaláltatok ti is a "növényre"! Felháborító! És sajnos elég sokan vannak így, mármint a környezetemben is! :(

Lányok mindenkinek kitartást kívánok!!

Szép estét!
Vendég

Lányok!

Én is oltottam!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Elozo oldalon meg irtam neked de akkor mar targytalan :roll:

Zsu
8)

Gabi
En meg orlodom :roll: De minnya megnezlek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
mi is szedtük a maca vibét még 2007-ben asszem :roll:
Hát nekünk nem jött be....de nálunk a gond sem pici.
Egyik ismerősöm viszont váltig állítja, hogy attól esett teherbe, mert Ők is nekiálltak szedni, és teherbe is esett, de pont abban a hónapban 3 éve próbálkoztak.....lehet, épp csak véletlen volt...vagy tényleg segített nekik, nem tudom...

Szuzy
hát akkor kitartás drága addig is, de tudod, voltak, vannak, és lesznek is csodabébik, úgyhogy addig se add fel teljesen... :wink:

Cukigabi
minyá nézlek én is....

betty615

Betty, nálunk sem pici a gond sajnos...akkor szerinted nem jó?
Vendég

Szép jó reggelt!

Bri, igen olvastam, de sajnos... :cry: :!:

Betty, köszi, dehogy is adom fel, pár nap és sokkal, de sokkal jobb lesz és akkor apára fel :!: :roll: :wink:

Zsu, nekünk meg nagyon ajánlják az FLP-s multi maca-t, sokan azt állítják, h ettől estek teherbe, de sztem ebben elsősorban hinni kell :!:
Nem kizárt, h szedünk mindketten férjecskémmel egy kúrát...rosszat nem csinálhat!

Csodaszép vasárnapot!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, én is azt mondom, mint Szuzy
végülis veszteni nem vesztesz semmit, ha elkezditek szedni.... :wink:
Próbáljátok meg, hátha, hátha...

Kép

betty615

Sziasztok

Suzy, Betti, én kb 3 évvel ezelőtt szedtem a multi maca-t, és összezavarta a ciklusomat, kb 3-4 hónap alatt jött helyre, össze-vissza jött meg, pedig nekem világéletemben pontosan jött meg.
De lehet, hogy mindenkire másképp hat, én még szedtem az ökonetes FEM-et, ez jó az endomatriózisra, és valóban jobb lett tőle, nem görcsöltem tőle annyira.Akkor lehet, hogy inkább átgondolom mégegyszer ezt a vitamin dolgot!
Na megyek, ma tartjuk apu és a bátyám névnapját!
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkit végigolvastam, de most nincs időm írni...
Viszont egy fontos dolog érdekel, milyen "növényről" beszéltek?
Vagy én lennék a "növény" nem egészen értem, mert rajtam kívül ujat nem látok. Ha én vagyok akkor mi rosszat írtam?

Üdv. Ancsu
ancsuka

Ancsuka, írtam neked privit!
Vendég

Zsu, akkor Én nem is gondolkodom ilyen vitamin szedésén, mert én drága kis szervezetm hajlamos ilyen össze visszaságokra, de hogy szeretném, hogy újra felboruljon minden, mikor örültem, h be lett állítva!

akkor marad a c-vitamin meg a folsav egyenlőre!

Ancsuka, tőlem is ment egy privi!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép lányok!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka :lol: :lol: :lol: :lol:
Most jót röhögtem, hogy azt hitted, te vagy a növény :lol: :lol: :lol:
Már hogy lennél te kis butha :?: :lol: :lol:
De ari vagy :lol:
A csajszik bizti megírták....meg ahogy látom te sem hagytad szó nélkül a dolgot :lol: 8)

Angyal
Zsu
Szuzy
Bri
Cukigabi
.................és még aki esetleg kihagytam...hatttalmas cupp megy nektek :!:
Kép

betty615

Betty!

Szuri még mindig OK?És azt meddig nyomatod?És mi lesz utána?Nem tudom hogy megy ez a long protokoll :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
ezt a szurit leszívásig adnom kell, szal kb. még 2 hétig durván, de közben 3. cn.-en bekapcsolódik a gonal is (jövő hét eleje ez elvileg, mármint nem ami most jön, hanem az utána következő eleje :lol: ), és onnantól 2 szuri megy+ prednisolon tabi+betadin kúp+utro...egyenlőre...6. cn-en UH, ami elvileg 18.-19.-ére esik + - 1 nap.

betty615

Sziasztok

Nem tudjátok véletlenül, hogy a fogigátló után hányadik nap jön piri néni?? Csak mert, hogy pénteken megyek uh-ra, akkor már valószínűleg megjön addigra, egy kicsit kellemetlen lesz úgy menni... :oops:
Vendég

Zsu!

Sajnos nem tudom!

Kép
cukigabi
Budapest

Mindegy, a dokinéni biztos tudja, hogy meglesz, amikor kell mennem!Mert mondta, hogy ha elfogy a gyógyszer akkor az 5-6 napon menjek! Volt valaki már "így" uh-n?
Vendég

Zsu
én sem tudom sajna ezt, de valószínű nekem is meglesz még kicsit, mikor fogok menni....meg azt hiszem Brinél is volt ilyen, de nemtom pontosan, nála e :oops: hülyeséget meg nem akarok írni....
Sztem egyébként nődokiknál ez természetes..

betty615

Sziasztok!

Zsu, Én már többször voltam úgy uh-n, ne aggódj emiatt náluk ez nem probléma, csak nekünk olyan ciki!
Én legelőször annyira meglepődtem, h úgy kell mennem, de nem kell aggódni!
Hogy mikor kell megjönnie, sajnos nem tudom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, atya gatya... mennyi mindent kell szúrnom, bevenned....csak most olvastam a blogodban ...ezeket mindenkinek kell alapból :?:vagy függ az előzményektől :?:

Mindenkinek nagyon drukkolok, sokat gondolok Rátok, pusszantás! :wink:

Princzike, merre vagy :?: olyan nagyon régen jártál erre :?: :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?