Milyen, csak röviden:
szerintem nem a csajszi a hibás, hiszen őt is ugyanúgy "lelketlenül" nevelte az anyukája, legalábbis a leírásából ez derül ki számomra. Ráadásul a férje sincs mellette, hisz külföldön dolgozik, vagyis mondhatni, hogy egyedüli szülőként neveli gyermekét, ami azért lássuk be, nem egy leányálom, még akkor sem, ha anyagilag támogatva van valamelyest. Egy gyereknek apa is kell! Drágalátos uraság meg kijelenti, hogy neki 4 kölök kell. Hát menjen a sunyiba, mert nem ő van reggeltől estig, és éjjel is a gyerekekkel, így könnyű pofázni, nem? Tehát megértem ebből a szempontból. Meg azért lássuk be, amikor az embernek megszületik az első gyermeke, felfordul a világ, mindaz, ami addig fontos volt, háttérbe szorul, akkor is, ha nem akarjuk. Szóval ezt is megértem.
Viszont amivel nem értek egyet, az az, hogy ha ennyire nem akart több gyereket, akkor miért nem választott több biztonsági eszközt? Ráadásul amit használt, az semmire sem való. Gondolom megkérdezhette volna mondjuk a dokiját, mielőtt alkalmazta azt a bizonyos fogigátlót. Jobban járt volna, ha felírat bogyót, vagy spirált helyeztet fel, vagy akármi, még sok módszer van, amit ha kombináltan használ, nem eshet teherbe, legalábbis kb. 1 % esély van rá.
És én nem javasolnám neki, hogy vetesse el a gyermekét, hiszen nagyon sokan várnak babára, inkább szülje meg, és ha még akkor is úgy érzi, mint most, akkor adja örökbe.
De az is lehet, hogy addig hatszor meggondolja magát.
Csibuc, nekem is az előző nődokim ellenezte a Gynevacot, de tudod miért? Mert ha meggyógyulsz, akkor nem kell olyan sokat járnod hozzá, ami által ő nem kap annyi pénzt. Ezt persze nem hangoztatják a kedves orvosok.
A mostani nődokim szíves örömest felírta, mert ő a többi szenyó pénzhajhásszal ellentétben becsületes, és őszinte ember.
Amúgy meg mindössze tejsavbaktériumokat tartalmaz ez a szer, vagyis pont olyat, amit a nők szervezete alapban is gyárt, csak ha valamiért felborul pl. a hormonháztartásod, vagy picit legyengül az immunrendszered, ebből a baktériumból is kevesebb lesz, ami akár fertőzéshez, gombásodáshoz is vezethet.
Ilyen tejsavat tartalmaz még az intim mosakodó többek között, akkor azt se használj, mert káros?
Bikfy, én igenis javaslom a Gynevac beadatását, nekem is jót tett, nem először adattam be. Házidoki is felírhatja, de javaslom a
www.gynevac.hu oldal tanulmányozását is, sok érdekeset megtudhatsz belőle
Bridget, jöhetsz holnap délelőtt, ha tudsz
Puszkány