Bangla, nagyon várjuk, hogy mi volt veled, veletek. Szóval, Annus, engedd be őkat a blogba, légyszi!
Ehhez, Bangla, részetekről egy E-mailcímre van szükség, amit küldhetsz priviben Annusnak, vagy le is írhatod itt a fórumra. A blogon meg böngészhetsz majd kedvedre, már sokminden van arrafele.
Mi volt a backspace-szel???
Hát, én már csak ilyen bagoly vagyok.
Csak ilyenkor van időm tulajdonképpen olyasmivel foglalkoztatni, ami kikapcsolódás, és ez az. A lányok tudják, hogy a babanetezés, és a velük társalgás volt, ami fontos pillanatokban lenyugtatott, és lenyomta a vérnyomásom, és maradhatott még napokat bent Dani a hasamban.
És, igen, 1 napra voltunk kiírva, de azért mi is elsiettük picit. (Hozzátok képest tényleg csak picit.)
Szofi, én imádkozom, hogy a legjobb történjen, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb fog történni.
Én is írtam a blogba.
Kutyafüle, jó kis napod volt, pihenj jól! Rikinek fini kajcsijai lesznek!
Niki, jól eszik Lili-lány...
Azért sztem szopi maradhat, de sztem próbáld a más kaja előtt szoptatni! Vagy így csinálod?
Mert ha előtte van cici, akkor még nem váltódik ki, vagy nem így van? Korrigáltan Dani is hasonló korú Lilihez!
Gergő nagyon aranyos a kéoeken! Olyan jó látni mosolygós babaképeket, nagyon szeretem őket!
Voltunk ma babausziban, Réka, ti nem voltatok, igaz, mert nem láttunk benneteket... Pedig nagyon vizslattam az embereket... Ja, és nem is kértem NAGY BOCSÁNATot, hogy nem mentem a talira... Együtt mentünk volna... Jaj, ne haragudj!!! Semmi gáz a videó miatt, csak picit ijesztő...
Csilla, ügyi vagy RR-ügyileg!
Mozza, neked meg megnyitok egy fitness-szalont, és meggazdagszom!
Úgyis fent vagyok éjjal sokáig, majd a hozzád hasonló elszántságú emberkékre szakosodom.
Viccen kívül, én sem értem, miért nincs olyan szalon, ami nyitva tart éjjel is, tuti megfizetné, akinek csak éjjel jó. De én azt sem értem, hogy az uszik miért zárnak be mind éjjelre... Biztos víztisztítás miatt. De olyan jó lenne, ha lehetne úszn járni éjszaka! Én tutira mennék...
Panndi, jó utat! Hova mentek?