Sziasztok!
Bábaildi: nagyon komoly helyen voltatok, tényleg szuper lehetett..
Böbus: nagyon szép a lánykád..
Eszty: örülök, hogy jól vagytok..
Danó nagyon ügyes, tudom, hogy ismétlem önmagam, de annyira hihetetlenül gyorsan megy az idő és olyan gyorsan fejlődnek ezek a manócskák..
Orsi jobban van már?? (érzelmileg)
Dóri: meg vagyok ám, csak történt egy kis malőr..
az történt, hogy tegnap előtt este, 3 egeret fogtunk, abból kettőt a konyhaszekrényben és a konyhapulton..
na, gondolhatjátok, milyen felfordulás volt nálunk..
mindent fertőtleníteni kellett, rengeteg mindent ki kellett dobnom..
tegnap egész nap takarítottam, fertőtlenítettem, reggeltől éjfélig, gyakorlatilag megállás nélkül..
ráadásul enni sem nagyon bírtunk, mert nem volt mivel és nem volt hol..
mondjuk én rá sem értem annyira, mert igyekezni kellett a srácok miatt (is)..
nagyon durva volt..
szerencsére megtaláltam a lyukat, ahol bejöttek, úgyhogy megcsináltuk, úgy tűnik több nincs bent..
kopp-kopp..
amúgy akkor jöhettek be aznap. mert nyoma még nem volt annak, hogy bent voltak, de az, hogy a konyhaszekrényben, és rajta rohangáltak, teljesen sokkolt..
Matyikám a drága, pedig könnyes szemmel jött utánam, miközben próbáltuk elkapni , hogy ő lemossa őket, csak ne rakjam ki őket, mert a barátjuk és ő szereti mindegyiket..
végül meg tudtam győzni, de meg kellett ígérnem, hogy csak a lábuk lesz ragasztós, a hátuk nem és a lábukat is lemosom, ha kivittem őket..
fiúk jól vannak??
Etelka: húú, de izgi..
most már nem sokára itt a nagy nap..
teljesen ki vagyok akadva, hogy milyen gyorsan pörögnek a hónapok..
Nitacska: Barnus csodaszép, és milyen nagy már..
nálunk amúgy minden oké, minden a régi..
szószátyár Matyi továbbra is löki a sódert keményen..
most teljes télapó lázban ég, ennek örömére már a télapó is csatlakozott Jacksonhoz és a többi barátjához, természetesen jön velünk mindenhova, és közösen rendezik el a buta bácsik sorsát..
Ákos nagyon komolyan elkezdett beszélni..
most már használja is a szavakat, nem csak utánunk mondja..
ma pl. adtam neki egy kekszet, mire ránézett, majd rám és közölte velem, hogy "keksz", majd mikor elfogyott, rámutatott a szekrényre, ahonnan kivettem és közölte velem, hogy "keksz"..
pussz
Móni