Új privát üzeneted érkezett!

Puszedli, nekem is az összebújás jön be ilyenkor, meg előtte egy nagyon jó meleg- forró fürdő :D
pbj12

Roni drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :wink: :wink:
nani72

Roni a két pocaklakódnak átadom a lapetőmet :lol:
pbj12

Kuglica!

Fú na ne már,annyira szerettem volna,ha zebrával ébreszted a fórumot:(:(:(Na de látom,nem adod fel!(persze biztos k...va szarul vagy a látszat ellenére)Nnnnnya fel a fejjel,sok vigasztaló puszi!

Roni!
Hajrá Kicsik!

És Mindenkinek drukk kinek ezért kinek azért!
keny

Szép estét mindenkinek!

Kugli, sajnálom a tesztet. Clostival orvosi kontroll nélkül ne bűvészkedj, sokkal többet árthat, mint amennyit használna, mellékhatások, ciszta...stb. Nem olyan sok az idő februárig!

Roni, akkor kapaszkodjon az a kettő!

Amina ++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszi: dejooo, akkor tenyleg sikerul osszehozni a talit!
Es nagyon remelem, hogy nincs semmi baj, csak a lombik megijesztette a pirit.

Roni: mai adag babaragi +++++++++++++++++++++++++++

Na megyek keszulodok, 9-kor indulunk pestre. Nemreg reggeliztem, de igy hogy tudom, hogy mar nem ehetek, csak a pungalas utan, maris ehes lettem :oops: :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina+++++++++++++++

Kuglica már tegnap is akartam írni, csak rohanásban voltam. A clostihoz orvosi kontroll kell. Nekem a két lombik között fél év telik el, nem sok az a 2-3 hónap, kicsit pihen a szervezeted és hajrá spontán baba! Dokibácsi szerint a gyógyszerek hatására sok párnál egyszercsak beköszönt a baba. :lol:

Roni hajrá Te és a babócák+++++++++++++++++++++++++

Holnap felébrednek a babák. Remélem nagyon. Én is csatlakozom hozzád Roni.

Szép napot mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina - drukkolok!!!!

Rona+++++++++

Csajok - mi van, ha valaki a punkcióra beteg lesz, kezd fájni a torkom :-(, próbálom most kúrálni magam, valószínüleg hétfőn lesz a punkció, volt aki szedett antibiotikumot punkció előtt?
leo50

Ok, lányok - átgondoltam én is. Nem lesz Closti-kúra. Azért köszönöm a sok véleményt - tényleg. (Csak azért jutott az eszembe, mert higgyétek el, a baloldalalom Clostival is csak minden második hónapban és csak 1 db tüszőcske tudott megjelenni a hárominszemnél két alkalommal.. egyszer jelent meg kettő - ciszta is lett az egyikből. De mivel a lombiknál még Gonallal sem volt semmi a baloldalon és a jobb oldalon a doki elmondása szerint a "három gyönyörű tüsző"-ből is csak egy, azaz egy petesejt volt kinyerhető.. hát gondoltam, hátha nem olyan veszélyes nálam, ha rádolgozok.) Na de mindegy.. nem kísérletezek, mert a cisztától félek - azzal megint csúszhatna a február.
kuglica

Amina - hajrá! :) Hogyhogy neked megengedték a reggelit? te kis huncut.. ezt hogy érted el? ;)

Irises - nagy drukk neked holnapra. Mikor derül ki, hogy felébredtek-e?

Roni - Pöttyök! Tapadááááááás! :)

Leo - Szerintem antibiotikum mehet (sőt, én úgy érzem, hogy szedni is kellene).. de lehet, hogy a legegyszerűbb, ha felhívod a dokit - és akkor gyorsan megnyugszol és még lesz időd ma receptet is szerezni a házi orvostól vagy a Kaáliból. Drukkolok, hogy gyorsan meggyógyulj.
kuglica

Amina: ++++++++++++++++++++++megadrukk!

Leo: punkció után kapsz antibiotikumot mindenképpen, addíg meg méz és frissen facsart citromlé!

Kuglica: jó döntés! :wink: Februárra regenerálódj egy kicsit. (nekem volt olyan, hogy 20-22 gyönyörű egyforma tüszőm volt és egyetlen petesejt sem volt bennük.)

Roni: ++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Leo, én nem kaptam antibiotikumot pukció után, szerintem telefonálj a dokidnak. Ha vírusos a dolog, az AB nem használ :?
C vitamin, Cink, meleg, mézes tea és homeos bogyók. Ja, a Bioparox spray is nagyon jó (lokális AB), de én pl. az ízétől annyira öklendeztem, hogy nem bírtam szedni.
Drukkolok, hogy hétfőig meggyógyulj !

Szerény vélemény szerint egyáltalán nem gond egy kis torokfájás, mert nem mély altatásban végzik a punkciót, ez akkor lenne inkább gáz, ha tubust nyomnának le a torkon, azzal a bacikat akár a tüdőbe is be lehet juttatni.
Sőt, még jó is lehet a legyengült immunrendszer, mert jobb esélyeket biztosít a babák megtartásában. (egyes dokik ezért adnak lombiknál szteroidot)
Szóval csak hajrá :wink: !!!
mniki

Sziasztok!

Kuglica,
jó döntés!!! Hidd el gyorsan eltelik ez a három hónap. Pihen a szervezeted és legközelebb sokkal többen lesznek majd. :lol:

Roni,
Nekem a doki azt mondta, hogy akár milyen furcsa, az alkohol (nem tömény) tartja meg legjobban a terhességet. A vörösbort ajánlotta, naponta 1 dl. Na jó volt mikor kettőt ittam, ha nagyon görcsöltem vagy ideges voltam, és teljesen ellazított. :lol: Most már nem is kívánom, de akkor jól esett. A vérnek nagyon jót tesz. :wink: Tehát tessék borozni. Mai babaragacsok mennek! :lol:

Puszi,
megérkezett a puszi a pocakomra. Babuci köszönöi szépen. :lol:

Leo,
szerintem is hívd fel a dokidat.

Amina,
drukkok mennek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem annyira jó volt mikor elaltattak. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

csajok koszi, szerintem maradok a hazipatika meg homeopatianal....., lazas nem vagyok, ugyhogy addig minden OK
leo50

[b]Amina, nagyon várlak!!!!
[/b]
Puszi, szintúgy :wink:

Leo, jobban? de jó, akkor minden OK

Irises, drukk holnapra a fagyiknak!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Cupp Mindenkinek,

mennek a drukkok 1000000rel! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok!

Találkoztam Aminával, de sok időnk nem volt beszélgetni, mert engem rögtön behívtak, aztán amint kijöttem, őt hívták be. Hiába, egy a dokink! :lol:

Amina: nagyon megváltoztál amióta nem láttalak! Annyira csinos vagy!!!! :P (B.al beszéltem ám a pungálásod után is :wink: , így tudom hány petike van!) Nagyon drukkolok a randihoz!

Az akciózóknak: ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam: terhes nem vagyok, ciszta sincs (huhhhhhh :oops: ), de akkor meg miért nem jön már meg???? 43. cn. :roll: Progim 15, B. dr. szerint ez alapján 7végén meg kell, hogy jöjjön. :?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina én is várlak ám, kiváncsi vok :-)
leo50

sziasztok!

Drukközön a stimuzóknak!

Amina gondolok rád!

Puszika, akkor hálisten nincs semmi bajod, a mensi pedig hétvégére meg fog jönni :!: és kész!

Off téma bocsánat:
vasárnapra (9-11-ig) kéretik drukkolni a keresztfiamnak, indul a Magyar Fodrászbajnokságon, férfi fodrászati 2 számból. Nagyon sokat modellezik, "gyúrás" van az első helyre. :)
A Symában lesz, a Beauty fórum keretében. Én annyira izgulok.
nani72

Puszi, huhhh :P akkor hétvégén megjön és heppiii!!!!

Amina??????????????
(tudom messze van Szeged, de türelmetlen vagyok... bocsi)

Nani, akkor vasárnapra drukközön, hajrááá!!! te tanítványod??? :wink:

Irises???

kalkata

Puszika: nagyon örülök, hogy végre nem rossz hírt kaptál!! Ez most megint a természet hülye játéka.... de most már nyugi, a hvégén tuti beköszön Hozzád piri

Amina, mi volt ma? Hogy van a 12es csoport.

Irises: remélem felébredtek a kicsik és hvégén csatlakozol a reménykedő teamhez

Leo: Gyógyító drukkokat küldök a hvégére!

altatással kapcsolatban: amikor nekem volt a leszívás, egy csajszi bevallotta, hogy ivott 1 pohár vizet. Erre nem altatták el. Szegényt nem volt jó nézni, ahogy totyogott lefelé a lépcsőn... Szóval óvatosan a reggelivel, meg főleg annak bevallásával!

Lányok nekem olyan jól esik itthon lenni és egész nap semmit tenni. És jelentem nyomom a vörösbort :D
roni34

Amina: Puszi írásából gondolom, hogy minden rendben, de azért nagyon kíváncsi vagyok hányan vannak a randihoz! :wink:

Puszi: akkor ez most jó hír!

Roni: hajrá vörösbor!

Bevallom így utólag, én mindíg rendesen megreggeliztem, vizet meg még fent is ittam. Persze erről ott nem tudtak! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi, legalább ciszta nincsen :) Simán lehet, hogy most az éves hosszú ciklust kaptad ki...remélem, hétvégén tényleg megjön.

Amina, remélem, minden rendben volt, várunk a hírekkel.

Lányok, szerintem a reggelit, ha megengedték, az IR miatt lehetett. Én a legutóbb szédültem már, annyira éhes voltam, én is későn kerültem be a műtőbe.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Na vegre tudok irni...

Puszi: jo volt talalkozni, es sajnalom, hogy nem tudutunk tobbet beszelgetni, meg hogy a nagy izgalomba el sem koszontem :oops: - azt hittem meg visszajovok :)
/jah köszi a dicseretet :oops: , hat reg talalkoztunk, meg az IRem elott, es TE is nagyon jol nezel ki... hiaba mi csak egyre szebbek vagyunk :D :D :D :wink: :wink: :wink:

7 petikenk lett, tobbre szamitottam, de ez is jo :). (punkcio utan viszont elegge rosszul voltam, kesz kin volt szegedig az ut :oops: , de mar jobban vagyok.)

Reggli: 12,30-ra volt bejegyezve a punkcio, es 7 oraval elotte nem szabad enni, en 5-kor reggelizem konnyut es keveset :wink: . Es ezt tenyleg nagyon be kell tartani, mert volt ott egy lany, aki bevallotta, hogy evett 1 falatot, es ivott 1 pohar vizet, es nem is altattak el. Viszont bevallalta igy is a punkciot. Nagyon fajt neki, el lehet kepzelni.

Koszonom meg 1x a drukkokat, most mar megyek alduni, regeneralodni.

Puszi: menzimeghozo drukkok ++++++++++++++++++++++

amina09

Puszi jó, hogy nincs ciszta, megjön az szépen, ha mondja a doki.

Amina várunk.

Én nem mertem enni inni a punkcióig, nagyon rossz volt, de kibírtam, 12kor volt, sokat kellett várni.

Nekünk holnap reggel kell telefonálni :lol: Remélem felébrednek :lol:

Mi is betáraztunk most két üveg vörösbort, én múltkor nem ittam, most már tudom miért nem sikerült...

Roni drukk, igyad csak szépen a vörösbort :lol:

Nani hajrá a Keresztfiadnak, vasárnapra drukk!

Szép estét mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina,
szupeeeeeer!!!!! :D (és ügyi voltál a kajálással is :lol: )
mennek a randidrukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
nomanó :roll: :oops: ne máááár, Piri anyó, ne csináld ezt Puszikával!!! :evil:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni :P

Kuglica :P

Irises :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Vigyázzatok Magatokra, pusz Mindenkinek! Mi most elutazunk Apumékhoz, vasárnap jövök, remélem, jó hírekre :wink: )

tillidian

Amina: a 7 az szuper eredmény! Szerelmes estét kívánok a sejtecskéknek. (ilyen car időben mi mást tudnának csinálni, mint összebújnak egymással :wink: )

Till: jó utat, vigyázz Lencsire, nehogy összekapjatok vmi megfázást.
roni34

Köszi Lányok! Ma rádolgozok, megyek bulizni a barátnőimmel, ereszd el a hajam lesz reggelig! Kitáncolom ezt a fránya Pirirt!!!! :lol:Kép

Joccakát! *

Kép

Kép

*puszedli*

Amina - ez nagyon szupi!!!!! Roninak igaza van, ez az idő másra sem jó, kár, h nekünk most nem lehet :P :oops:

Puszi - jó bulizást!

Holnap megyek UH-ra, beadtam az utolsó Gonalt :-)
leo50

Szép estét mindenkinek
és ahogy nézem szép is , mert csak jó dolgokat hallok.

Amina, csodás szuper hírek, 7 db micsoda randizás lesz ott :lol:

Leo, holnapra egy nagy kalappal++++++++++++++++++

Puszedli, nagyon jó bulizást, kicsit irigykedem is :D , Nagyon örülök, hogy cisztának nyoma sincs

Till, hogy telnek napjaitok mesélj nekümk egy kicsit a csöpp szerelmedről, kell még fogpiszka?? :oops: :lol:

Irises, FELÉBREDNEK, nem kell parázni+++++++++++minden rendben lesz

Roni, tényleg nagyon szuperkirály ilyenkor otthon fetrengeni :P , és ebbe még el is lehet fáradni, de nagyon :oops:

Ha valakit kihagytam akkor jajjjjj bocsánat :oops:
pbj12

Amina gratula a 7 petikéhez.

Mi ma élvezzük még egy kicsit kettesben az életet, film, bor, holnaptól 3-4 leszünk már :lol:

Puszi jó bulizást!

Akciódús ez november!

irises

Amina,
gratu a 7-hez, jó randizást!! :D

Puszi,
most kivételesen meghozó drukkok!
buli az jó, rásegít!

Leo,
kis megfázás sztem se gond, ez nem mélyaltatás.
++++++++++++++++

Irises,
fagyiknak ++++++++++++++++

Roni,
++++++++++++++++

Kugli,
nem biztos, hogy teljes a dugulás. ha csak egy jópofa szűkület, akkor épp jó arra, hogy egy pici lukon apa katonája még átmegy, elkapja a petét, de a megtermékenyített petesejt már túl nagy, hogy visszafelé átférjen u.azon!

na, punkció, nekem egy kivétellel mindig 1 óra körüli jutott :roll: (ehhez ugye kb éjjel fél2-es tüszőrepi) csillagokat láttam addigra az éhségtől. amúgy én is úgy tudom, 6 órával előtte elég kihagyni, de ezért nem keltem föl.

angel37

Szépjóóóóóóóóóreggelt !

Nem tudok mar aludni... :oops:, remelem sokat huncutkodtak a petesejtek, es nem voltak jokislanyok :)

Irises: hajra fagyibabak, naná hogy felebrednek, hiszen eleve csak akkor van fagyasztas, ha a biologus ugy latja, hogy 90%-os eselyuk van, hogy felebredjenek. Hanyra mesz? B is benn lesz es akkor o csinalja, mazlista ;)
Jah, es en is borozni fogok, veszunk valami fincsi voros szarazbort, sajttal. nyami nyami... 8)

Puszi: remelem jo volt a buli, es hajra piri!

Angel: huh, 1ora mindig... az kemeny, nekem eddig 10 korul voltak :oops: , es igy is alig birtam ki kaja nelkul. Mondanom sem kell, hogy imadok enni... :oops: :D
Irnal privibe egy kicsit magatokrol, Diokarol legyszi!

Tilli: nemsoka 1 honaposak lesztek ! :)

Leo: drukk drukk +++++++++++++++++++++++++++

amina09

Jóreggelt!

Amina, jó randizást a 7 sejtecskének!

Puszika, most még biztos alszol...jó vót a buli?

Iris, drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo++++++++++++ !

Roni+++++++++++++++!

Timi, már csak bő 1 hónap (vagy kevesebb) és jönnek a lányok!

Kalkata, a versenyre nem én készítem fel Tomit, az egy külön kategória ( a versenyzés), annak is megvan a saját "divatja".A férfi modellek haja iszonyat szét van festve/melírozva.

Hétfőre beidéztek minket a rendőrségre meghallgatásra a karambol miatt. A fiú még eddig nem ismerte el a tettét...húzza az időt.

szép hétvégét csajok!
nani72

Jó reggelt!

Húúúúú... itt mennyi minden van készülőben!

Amina - gratula a 7 pöttyhöz!! :) Hány órakor kell telcsizni? Nagyon drukkolok!!

Irises - na eljött a szombat! nagyon szorítok!! Neked mikor kell telefonálni?

Roni - pihenj, borozz!! :wink: ++++

Leo - hajrá! :)

Angel - köszi szépen az infót.. így megértettem. :roll:

Puszi - na milyen volt a buli? ;) (nekem egyébként ma megjött..)

szép hétvégét mindenkinek!
kuglica

Sziasztok Lányok!

Visszajöttek mind a hárman, de sejtveszteség van és várni kell egy napot hogy beinduljanak újra. Angel Te olyan nagy szakértő vagy, volt Neked ilyen? A biológus a férjem szerint elég bizakodó volt, de ki tudja, lehet hogy csak így akarta érteni.

Kérek szépen drukkokat lályok, köszi. Úgy látszik ez a fagyis is tiszta izgalom...

Amina Neked is drukk az osztódáshoz, jó szám ez a hét :lol:

Kuglica új hónap új remények, én mindig ezt gondolom mikor megjön:)

Mindenkinek jó pihizést.

irises

Irises - nagyon szorítok akkor neked továbbra is. Holnap hánykor derül ki?
kuglica

Reggel 9-kor. Remélem minden oké lesz.

irises

Hat csak 2 termekenyult meg :cry: :cry: :cry:

amina09

Amina - ne pityeregj (sokat.. ). Tudom, hogy érzel. De kettő pötty, az kettő pötty! Lombikod lesz! .. és ez a lényeg.
kuglica

Irises - nagyon drukkolok!
kuglica

Jó reggelt! (Én most keltem) :wink:

Amina: Kép Eddig jó arányban termékenyültek meg, nem? :shock: De tudod: csak ELŐRE nézünk! :arrow: Ez a 2 babácska erős és Veletek akar maradni!!!!!!! :P

Irises: hajrá eszkimók!!!!!!! :wink:

Nos, a bulin nem éreztem jól magam, nem tom miért nem, de nem. Ez van.

Kép

Kép

*puszedli*

Amina 2 szép és abból 2 baba lehet. Ezenkívül tudod, hogy holnapra még elindulhat egy pár. Nekem is így volt, másnapra még egy elindult. Drukk!

Most nagyon bízunk mi is, hogy a mienk is újra tovább osztódnak, majd meglátjuk.

irises

Puszedli jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

irises

Amina!
Naaa ne légy szomorú jók lesznek az ikrek :wink:

Irises!
Hajrá a kis Fagyikáidnak!!

Roni!
Ragsztó++++++++++

Puszi!
Aztán jó volt a buli????

Én most jöttem meg a sima nődokitól minden okés,mehetek a fagyira :) Csinált Uh-ot a jobb oldalon ahol még van vezetőm 19mm-es tüszi van,és 8mm-es a mnykh,szóval szerinte hajráááá :wink: :wink:

Pussz Mindenkinek!
keny

Keny - de jó!!! :) Érzem a "hangodból", hogy már jobb kedved van. Úgy örülök. Meglásd, minden jóra fordul. Én is kezdem magam összelapátolni. Beszerveztem magamnak az elmúlt egy-két napra dolgokat, azok elvonták a figyelmemet.. és most már valahogy "nincs értelme sírni".. ahhoz késő. :roll: Indulunk tovább!
kuglica

Amina: két ügyes babácska! Én is voltam így, 7 petesejtből 2 termékenyült meg, aztán másnapra már hárman voltak. :wink: De kettő is elég az ikrekhez! :wink: Drukkolok neked nagyon!

Puszi: jó reggelt! :D

Irises: drukkolok a fagyibabáknak!

Keny: mindent bele! :oops: :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina,
annak a kettő kis ügyesnek nagyonnagyon szorítunk!!
hátha holnapra még csatlakoznak a lustábbak!

majd írok pü! nem ígérem, hogy ma, de nem felejtem!

Irises,
ilyenem látod nem volt...
olyan volt, hogy 3-ból 1v2 volt teljes, a másik részlegesen olvadt, ezt mind visszakaptam. azt mondták, a részlegesek is esélyesek. ilyenkor ugye még nem differenciálódnak a sejtek, valszeg most figyelik, hajlandó-e továbbosztódni szabályosan. (gondolom a sejtveszteség a részleges)
drukkolok!

Keny,
sztem is hajrá :wink:

Roni, Leo,
++++++++++++++++

angel37

Igen, részleges lehet. Apa beszélt a biológusal, ő meg ugye nem mindent tud. Végülis mindegy, holnap úgyis kiderül mi lesz, ha túélte valamelyik(k) és osztódik tovább, az akkor biztosan tud valamit, érdemes lesz visszatenni, ha nem nem. Ez van, még egy este.

Roni Leo+++++++++++++++++++++++++

Amina remélem jobb kedved van :lol: és holnap is jó híreket kapsz.

irises

Amina, (tegnap is olvastalak este), 2 kis gyönyörűből is lehetnek szép ikrek, tudod, fel a fejjel és csak ELŐRE!!!!! Minden rendben lesz!!!

Irises, hajrá!!!!

Keny, akkor "mindent bele" :wink: :wink:

Puszi, van ez így néha...

Nani, értem, akkor az teljesen más világ, majd írj a jó eredményekről!! :)
(Hihetetlen, remélem hétfőn már lesz valami előrelépés az ügyben...)

Alle, pihenj is néha kicsit! (ezt pont én mondom...)

Babi, hogy vagy??

Leo, jobban?

Ez az idő tökéletes az összebújásra Lányok!! :oops: HAJRÁÁÁ!!

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?