Új privát üzeneted érkezett!

Milyen most látom, nagyon gratulálok!!! :lol:

Kép
Kép
akella

Akella! Mi is csak most látjuk, hiszen milyen csak ma csinálta meg a vonalzit ;)
Vendég

Csibucka

Neked is kösziiiiii...megkaptad este a smileyt?

Nagyon fáradt voltam és nem bírtam tovább maradni msn-en... :oops:
Bár simán elaludnék bármikor-állva is! :lol:
Vendég

Nem kaptam meg sajna. Az írás átjött, de a msmiley sajna nem :(
Vendég

Akella

Ti meg már a finisben mindjárt!!!

Remélem jól vagytok?!
Vendég

Csibuc akkor mingyá küldöm,ha fent vagy!
Vendég

csibuc köszönöm jól vagyunk, csak az utolsó két uh-n egy picivel több magzatvizet láttak. Ahogy utánanéztünk és érdeklődtünk a vége felé nem olyan nagy gond, sok embernek van ilyen és nem is tudják mitől.
Akkor van nagy baj, ha már az elején is sok a magzatvíz. A doki elküldött egy külön vérvizsgálatra, amiből megnézik, hogy a babát nem-e érte fertőzés. Én úgy érzem nem és nem lesz semmi gond, de azért belénk verték az ideget, így próbáltam lenyugodni, mert se nekem se a picikémnek nem jó. Nagyon sokat mocorog, néha úgy érzem kimászik a hasamból :lol: A több magzatvíz esetén még az fordulhat elő, hogy hamarabb fog esetleg kibújni. Én nem bánnám, ha karácsony előtt összejönne, bár a szüléstől még mindig parázom :roll: Hétfőn megint megyek uh-ra és megnézik van-e változás.

Kép
Kép
akella

Milyen, Csibuc
ha érdekel priviben leírom én vagy Bri 8)

Igen Bri, láttam :twisted:

Nem egy méterrel járok a föld felett, hanem kb 3-mal :lol: :lol:

Milyen
naná, hogy sok-sok erőt adtál ezzel nekünk :!: 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty várom a privit
Vendég

Én is :D :D :D
Vendég

ok, írom..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok anyum raul a netre :roll: utana jovok

Akella
Koszonom mikor szulsz? 8)

Milyen
Egyedul :shock: nem semmi 8) Nem akarod te azt tudni :roll:

Csibuc
Tenyleg jo volt az uzencsi mintha egy masik ened irta volna :wink: lehet ez az igazi csibuc :shock: :)

Betty
Eszmeletlen de hamarosan en is irok asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: hajjaj, pedig nem vagyok skizo, csak eddig visszafogtam magam..... 8)
Vendég

Már nekem is megvan a piszkozat a fejemben :twisted: :lol:

betty615

Na én is megnézem asszem.
Vendég

Sziasztok!

Esthajnal: írtam neked privit :D

Szépséges estét és drukkok mindenkinek, kinek mihez van éppen rá szüksége ++++++++++++ :D :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag
köszönjük, és mi is drukkolunk nagyon neked :!: :wink:
Babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

bridget 12.29-re vagyunk kiírva, de majd babóca eldönti, hogy mikor szeretne kijönni :lol: Én nem bánnám, ha karácsony előtt kibújna, de csak azért, mert az év végi idő nem túl szimpatikus.

Kép
Kép
akella

Hali!

Milyen, véééégre, örülök, és nagyon-nagyon gratulálok picúr manócskátokhoz! :D
Rókacsaládot üdvözlöm :P Csudaédi a vonalzód :wink:

Akella, nyugi emiatt, nekem is nagyobbik lurkómnál sok volt a magzatvíz, de nem volt semmi gond egyébként, sőt, nem bújt ki hamarabb sem, pont a 40. héten méltóztatott előkukkolni, igaz, nagy nyaggatásra, mert a magzatvíz már folydogált rendesen, de fájások nem voltak, így végül gyógyszeresen indították a szülést.
Szüléstől meg természetes, hogy félsz, én is féltem, míg éltem. :twisted: :lol: Amúgy rosszabb, mint amit gondolsz, hogy lesz, de túl lehet élni, és amikor megszületik a baba, és a pocidra teszik, annál szebb és csodálatosabb érzés nincs is a világon! Majd meglátod! :wink:

Betty, majd én is kérem azt a bizonyos privit! Köszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag köszönöm ,nagyon aranyos vagy. Gondolom, hogy nem lesz egy vidám party, de még senkiben nem maradt bent baba :lol:
Hétfőn megint megyek uh-ra, remélem minden rendben lesz.

Kép
Kép
akella

Csillag

kösziii!

Jól írod,a szülés durvább,.mint amit el tudsz képzelni...de megéri ám!!!

Akella

Az elsőnél az ismeretlentől félsz,a másodiknál meg már tudod mitől félj!! :wink:
Vendég

milyen próbálom magam ráhangolni :lol: Valami majd lesz, gondolom azért segítenek abban, mit és hogy csináljak :lol: :lol: :lol:
A fájdalomküszöböm elég nagy, de ott majd elválik mennyire :wink:

Kép
Kép
akella

Megyek elteszem Magunkat holnapra. Kár, hogy előre nem lehet a pihenést összegyűjteni :lol: :lol: :lol:

Puszi és Mindenkinek további szép estét!

Kép
Kép
akella

Itt vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen :!:

Nagy nagy gratula :!: T e kis sunyi :lol: Úgy örülök hogy végre jó hírt is hallunk :lol: :lol:

Betty :!: Bri :!:

Én is szeretném tudni miről beszéltek :shock: :shock:
Vendég

Annmari
küldöm.....

Szijjja Briii :!: :D

Nem vagyok most valami fényesen.... :roll:

betty615

Csibuc
Nem azert irtam :lol: :lol: :wink: De meg nem volt idom valaszolni ra kivan nyitva egy oldalon es majd ahogy lesz idom irok :wink:

Kis*
Szia itt is 8) Hajra kettes beulti 8) :lol:

Akella
Huuu akkor szilveszterkor nalatok nagy buli lesz :D

Tobbiek? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Annmari
Elotte ulj le es igyal meg egy herb nyugtato teat :roll:

Betty
Meee mi van :shock: ne izej ma mi tortent? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Herb nyugtató tea :lol: ez jóóó :lol:

Ja, úgy semmi komoly, bizti a gyogyiktól van, most éppen ver a víz, meg a rókakoma kerülget....úgyhogy ma lehet, nem maradok olyan sokáig...

betty615

Persze vigyazok Annmari egeszsegere :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol:

Na, most már jobb, voltam klotyón, mert most meg hirtelen hasmarsom lett :oops: :lol:
Már nincs semmi baj :lol:
Ez a tabi okozta mellékhatás, mert ez mind rajt van, ami nekem volt :lol:

Annmari
akkor már te is érted :!: :wink:
Kellett volna téllleg ez a herbatea előtte.... :roll: :lol:

betty615

Bri :!:

Aranyos vagy hogy vigyázol rám :lol:

Betty :!:

Köszi :!: Hát nálam is kiverte a bíztosítékot rögtön :evil: Ezért érzem igazságtalannak az életet :cry:

Egyébként nekem is volt olyan hogy a szuriktól hőhullámaim voltak :oops: De olyan is volt hogy észre sem vettem :!: Remélem nálad sem tart hosszú távon :!:

Ja :!: Bri :!: fogsz akkor végül is menni a cukor terhelésre :!: Nekem kedden lesz erdmény :!:
Vendég

Betty
Hat ez a bromo ilyen...en emlexem 1nap vettem be hasmenes hanyinger,szedules olyan szinten hogy ment a szoba,ngyon rosszul voltam :x Jobbulast :roll:

Annmariiiiiiiii jol vagy????????? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Annmari
Azt mondtak a csajok,hogy bekavar az eredmenybe...meg a pajzsmirigyesbe is es igy nem tudom mi legyen mert ha jo akkor lehet nem is jo csak mert a bekavarastol ha meg rossz lehet nem is rossz csak a bekavarastol... :? hetfon felhivom a dokim Kaaliban :roll: De igy lehet nem megyek :roll: nincs ertelme :?

Betty nem a szuriktol van ki hanem a bromotol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
a bromot szedem 21.-e óta folyamatosan felet minden nap. Elvileg attól nem lehet.
Sztem a sumamed kapszulától voltam ki az előbb 2 van egy dobozban, és mind a kettőt be kellett vennem, ez ilyen valami kiírtja az összes létező baktériumot, ami benned van...hát belőlem kihajtott mindent :lol: :lol:

betty615

Bocsi lányok vendégeim jöttek,így búcsúzom :!:

Jó éjt mindenkinek :!:
Vendég

Jó éjt Ann :!:

Bri te vagy még :?:
Mert el vagy tüntetve te titokzatos tóbiás :lol:

betty615

Itt vgyok 8) salit keszitettem 8) Jaaam azt is ismerem 8)

Annmari kerdeztem valmit elozo oldalon de nem valaszoltal....magas fsh-val kapcsibsan....majd leirom megint 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na lathatova tettem magam bar nekem igy is neha ugymutatja,hogy nem vgyok itt :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oksika, te salátakészítő :wink: 8)
Húú most én is megenném :oops: :lol:

betty615

Hun voltal :shock: en meg mar azt hittem elmentel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok!

Megint itt vagyok, jöttem hozzátok feltöltődni. Tudom, írtam már, de sokszor sírva vinnyogok a frappáns hozzászólásokon. Jobb, mint egy wellness hétvége. :lol:

A baj az, hogy csak nagyon későn jutok géphez, bár mindent elolvasok, írni már nincs erőm.

Milyennek és Panninak gratulálok, többieknek megy a drukk. :wink:

Mindenkit puszilok, remélem, hamarosan jobban ráérek majd, akkor többet jövök. : bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Hali!

Itt vok,nincs semmi baj hál'Istennek csak zsúfoltak voltak a napok.
Egyenlőre semmi tünetem nincs ...kívéve az álmosság egész nap(most is majd el alszom de jöttem nektek írni :) )Majd csak nov.23.-án megyek dokihoz..akkor már lesz szívhang is.

Betty!

Én is akarom tudni...olyanm rejtélyesek vagytok :shock:

Látom ma kezdted a szurikat..ügyes vagy!Anno a lombikos barinőmnek én adtam be,mert mentünk nyaralni együtt.

Milyen!

Gratula!!! :wink: :wink: :wink: Ezt a meglepetést :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bikfy
Jo keson jottel en meg itt vgyok bar nem gondoltam volna valaki meg jon :oops: Igy nem lattalak :? Ez a wellness hetvege jooo :lol: :lol: :lol: es meg ingyert is van :wink:

Meselj van valami baj,hogy felkell toltodj? :roll: Remelem nem amugy is itt a hetvege es majd jol feltoltodsz szep ido is lesz setaljatok egy nagyot a paroddal :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty, ha megtennéd, hogy elárulod, hogy melyik témakörben találom (amit priviben küldtél), azt megköszönném. Bizti béndzsa vagyok, de nem lelem. :twisted:

Tsók özön mindenkinek, legyen csodás hétvégétek gyerekek! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bikfy
ez tényleg jó duma "wellness hétvége" :lol: :lol:
Esetleg ha felajánlanának neked valahol egy ilyet, majd mi elmegyünk a csajokkal, viszünk laptopot, te meg itthon vinnyoghatsz addig rajtunk :lol: :lol: :lol:
Nem ám, csak vicc volt :!: :wink:
Mi újság veled, mesélj :?:

Panny
örülök, hogy azért jól vagy, még ha álmatag is... :lol:
(privi ment)

Ehcs
privi ment, hol leled :arrow: (jó ez a szó :lol: )

betty615

Jó reggelt!

betty: én is csatlakozom a "klub"-hoz, már 3-4 napja szoros barátságot köttöttem a nagy fehér porcelánkacsával :) Lehet a PCOS gyogyi miatt van, de olyan mértékben megy a hasam :shock: :shock: :shock: Már azon gondolkodom, hogy esetleg benyaltam valami virnyákot és lehet jövő héten elhúzok dokkerhez, mert ez nem normális. A metnek egyébként is (Meforal) van ilyen hashajtós mellékhatása, na de eddig komolyabban semmi gondom nem volt tőle :?

bikfy: gyere gyakrabban, ha meg szomi vagy akkor egyenesen kötelező :wink:

Bri: várom a privit. Lehet figyelmetlen vagyok de Nálad miért emlegetik az OGTT (cukorterhelés) vizsgálatot? Nem igazán értem azt a bekavarós mondatot sem :( Egyébként akartam még kérdezni, hogy Te is szeded az L-Thyroxin-t? Ha igen akkor az éhgyomri bevétel után mennyit kell várni a kajával? (Anyósom is szedi, ő esküszik arra, hogy fél órának kell eltelnie, amíg hat a gyogyi.)

Csajok, holnap ismét elrepülünk messzibe, de igyekszem azért esténként bekukkantani Hozzátok. Kellemes hétvégét és jó pihit mindenkinek!

Kép
Vendég

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]Petra

Sok sikert neked :!:
Jelentkezz, hogy mi lett az eredmény :wink: [/color]

Betty: Ma reggel, a 38. napon, kb. 1 hét késéssel végre megjött. Lehet, csak a sok stressz miatt késett. :roll:
Vendég

Az lehet Petra..
Sajnálom..... :roll:

betty615

Csibuc
én már jól vagyok teljesen...nemtudom mi lehetett hirtelen, de már mindegy is :!: :wink:

Holnapra akkor jó utat nektek, és aztán jelentkezz ám a messziségből :!: :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?