Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Monyo meg kimaradt a szulesrol amit akartam irni...en is paraztam, nem tudtam mi lesz...amikor fajasok voltak...juj akkor nagyon rossz volt, foleg amikor besurusodtek, de mindig arra gondoltam, hogy a vegen itt lesz a kezemben es igy a szervezetem valahonnan, ki tudja honnan szerzett energiat es tovabb tudtam lepni. Nekem nagyon alacsony a fajdalomkuszobom, de azt mondjak tok jol birtam. A furdokadban a vizben valo fekves, vagy ucsorges az nagyon bejott, a tizede a fajdalom. Meg majdnem aludni, vagyis szunyokalni is tudtam...
szoval ne parazz, ne panikolj...

Üdv.
Aisha
aisha

laptetu megint....na meg nem akarok terhes lenni megint, kell egy kis szunet...persze nem evek...:)

Üdv.
Aisha
aisha

koszonom lanyok,megjegyeztem.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Meme,
csatlakoznom kell a többiekhez. Hiába meresztgetem a szemem, semmit sem látok :roll: .
Ilyenkor azért ha petezsákot még nem is, de megvastagodott mnyh kellene látni, nem lányok? De én olyat sem látok :roll:
De most mit is mondott pontosan a doki, mi a kicsi? A petezsák vagy látott már benne valamit és az a kicsi :roll: ?
Most megint őszinte leszek és nem akarok vészmadár lenni, nagyon- nagyon remélem, hogy tényleg nem m.k. terhességről van szó :roll: .

Meli,
akkor nemsokára kezded a szurikat. Hurrá :D :D :D .
Nekem majd a decemberi vérzést követően kell visszamennem, elvileg januárra vagyok előjegyezve. Remélem nem szúr ki velem a ciklusom és hamar elmegy ez a 2 hónap vagyis inkább 3.

Aisha,
igaza van a munkatársaidnak, Panni tényleg gyönyörűűűűű. Olyan édes kis szája van.

Nem tudom ki hozta már fel. Én a Hannát 4 hónapig tudtam szoptatni. Egy homeós bogyót szedtem, attól rengeteg tejem lett, de az én lányom úgy döntött 4 hónaposan, hogy nem kell neki a cici. Elfordult tőle :cry: . Nagyon szomorú voltam miatta :cry: .

Lucuzs,
én is örülök az új ciklusodnak :D . Jó lesz az a Tapolca :D .

Mi volt még?

Kép

Kép
ranita1979

Meme,
olyan nincs, hogy két tüsző megrepedése között napok teljenek el, igaza van Lucuzsnak. Én úgy tudom, hogy amikor az LH csúcs van, akkor repednek, az repeszti meg őket. És egyszerre mindegyiket.

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Jó, hogy néha jössz! :D
Decemberben mit fognak csinálni? Miért akkor kell visszamenned?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Többiek! Merre vagytok?

Loviné! Syl! Timcsi! Hajni!... Ki, hogy áll?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita
Valamit nem jól látsz,ugyanis nem m.k terhesség, és megvastagodott mnyh már múlt heti UH-n is volt.

Most inkább megyek, majd jövő 7en leszek.
Sziasztok

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs,
hogy őszinte legyek, nem tudom mi lesz akkor.
A doki azt mondta, hogy a törvény 3 hónap szünetet ír elő, ezért akkor menjek, amikor a decemberi vérzés már elmúlt. Azt mondta lesznek vizsgálatok, de hogy milyenek azt nem tudom :roll: .
Nem kérdeztem azt sem, hogy hogyan fogom kapni a szurikat. Remélem nem azért kell akkor mennem, hogy a 21. naptól kapjam őket. Azt nem akaroooooom. Az túl sok lenne a jóból :?
Úgyhogy ez nekem is egy nagy kérdés.

Kép

Kép
ranita1979

Meme,
nem megbántani akarlak, csak aggódok. Az én esetem jutott eszembe. De nálad még véletlen se legyen úgy.
Mindegy, ezután megtartom az aggályaimat is, meg a véleményemet is magamnak.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nincs energiám visszaolvasni.
Mi várakozó állásponton vagyunk.Én rendbe vagyok api mütétje 27-én lesz és utána a természet eldönti, h mit szán nekünk.
Vendég

Már rég jártam erre, de most benéztem. Minden oké velünk, csak inzulinoznom kell kétszer naponta és diétáznom. De ez van, ezt kell szeretni. Abbahagyatták velem a metformint és utána már az inzulin jött. Én szedtem volna végig, de a dokinőm nem akarta felírni.

eclipse: Mi sem vagyunk házasok és mégis tb-s inszemjeink voltak. Csináltatni kell közjegyzővel nyilatkozatot. 15.000 volt! De ez minden intézménynél külön kell, szóval gondold meg hová mentek. A Kaáliban én úgy tudom, hogy nem csinálnak tb-s inszemet, a budaiban meg azt is. A regisztrált élettársi kapcsolat más. Az lehet azonos neműek között is. Ebben az van, hogy közös gyermeknek tekintitek a meddőségi kezelésekből született gyermekeket. Apasági nyilatkozatot ennek ellenére kell majd csináltatnunk, hogy a papa nevére anyakönyvezzék a babánkat.

hmeme: Nekem volt teli petezsákom is és üres is. Sajnos tesóbaba felszívódott.

melinda: Már beavatkozásod is volt? Csak mert a bmc-ben a vizsgálatokhoz tényleg nem kell, de a beavatkozáshoz már igen. Csak hogy ne érjen meglepetés.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kacsi! Jöttem kérdezni, mi volt az uh-n, vagy mikor lesz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról! Végül is nem kaptam rossz híreket! Jobb oldalon van egy 12 mm-es tüszőm, méhnyálkahártya 6 mm és még csak a 12. napon vagyok. Hétfőn megyek újra, reméljük addig is szépen növekszik.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi! Ezek tényleg jó hírek! Szép tüsző! Drukk, hogy szépen nőljenek is tovább! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo!
Pelenkakérdés nem egyszerű!Newborn-ból semmiképp ne vegyél sokat!Ha nagyobb baba lesz,vagy ugye mi pl.kórházban voltunk még egy kicsit pluszban,és mire hazaértünk a newborn-t(1-es) kinőtte :shock: Szóval inkább 2-esből vegyél többet!De mondom,mindenben(ruhákban is)az dönt majd,hogy mekkora lesz Noémi!
Szerintem napi 4-5 pelus az átlag,de vannak valóban olyan babák,akik minden szopi után kakálnak.Lara a másik véglet volt,5 naponta kakált.Anyatejes babáknál a heti egy is teljesen normális!
Én eleinte éjszaka is mindig tisztába tettem,de fölösleges!Egy jó pelenka bírja reggelig a pisit!
Az én lányom sosem állt be a 3-4 óránkénti evésre,mindig sűrűbben evett ennél(és tul.képp még most is)de neki így volt jó.Sosem volt hasfájós, tudják ők mikor mennyi kell nekik! :D
Hihetetlen különben,hogy mindjárt szülsz te is!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: latod en is igy voltam, az 1-es kb 3-4 napig volt jo, egy kisebb csomagot vettem, az el is fogyott, a 2-es kicsi mar...1 honapig tudtuk hasznalni. Eveszetrol meg annyit, hogy Panninak 1 hetig volt baja amikor 2 dolgot ettem, amit nem szeretett, most az nincs napirenden es mar nem is faj a hasa. O is akkor eszik amikor o akarja, en nem ebresztgetem. Csak a korhazban kellett mint diabeteszes baba 4 orankent kellett ennie...na de mar itthon itt senki nincs aki bennunket piszkalni...most vettem uj rucikat, mert az 1 honaposokat kinotte...a laba es a hasa kicsi :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszokat!
Ma van a szülinapom :o) a 23.
Apával este mérsékelt pzsgőzés, mert holnap reggel korán kelünk, megyünk a Dunakanyarba terepfutásra, megint... apáék 32-t, én 20-at futok, a célban találkozunk.
Aztán vasárnal a Gerecsében közösségi terepfutós összejövetel, kaja-piával összekötve, nem fogunk unatkozni a hétvégén :D
Kellemes hétvégét nektek is!

Eclipse
eclipse
Budapest

Kacsi, ez jó hír!

Lucuzs, megint együtt megy a ciklusunk... :wink:

Vicky, már 26 hetes vagy :shock: rohan az idő.... :D Gyere sűrűbben!

Loviné, neked is nagyon örülök hogy jöttél. Apa műtétjéhez drukk!!!!!+++++++++++++++++
mókica

Vicky!
Sajnálom az inzulint! :( Én ezért táraztam be metet jó előre,esélyét sem akartam megadni,hogy ne legyen terhességre.Hihetetlenek a dokik komolyan!Olyan szépen rendben tartotta a cukromat,hogy csak na!pedig mennyi édességet ettem! :oops:

Eclipse!
Isten éltessen!
Ez aztán a hétvége! :D Jó lesz,biztosan,az idő milyen?itt ma egész nap esett.Úgy úúúúúúúúúúúúútálom!

Kép
Kép
zazzy

Eclipse!

Isten éltessen sokáig!

pont a héten néztem az iwiwen milyen szemtelenül fiatal vagy :wink:

Kép
gota79

én meg ma félidős lettem.

Kép
gota79

aisha: Te is inzulinos voltál? Mennyi inzulint kellett adnod a végére? Kicsit félek tőle, hogy a 15. héten kapott reggel 4, este 3 adagon sokat kell emelni. Mondjuk még nem nagyon kellett, csak azt mondta a doki, hogy legfeljebb ebédre is szúrjak 2 egységet, ha olyat eszek. Meg reggelire 5-öt, ha valami tejterméket is ennék. Milyen különleges kezelést kellett kapnia a babádnak a kórházban? A cukros dokinénim azt mondta, amit egy másik cukros lány babájánál is tapasztaltunk, hogy infúziót és cukros vizet kellett kapnia szülés után. És utána állandó vércukormérés, amíg bent voltak. De azóta jól vannak és nála sem kell már inzulin. Bocsi a sok kérdésért.

zazzy: Hát én is szedtem, amíg csak lehetett. A 15. hétig sikerült. Már annak is örültem, hogy az első 12 hét ment vele. Mondjuk a terhelésesem így is 7,7 lett a 7,8-as max-hoz képest. És ráadásul úgy hogy az előző esti még állítólag hatott. Utána 4 nap kórház és akkor állandóan 7 felett mértem, bár az akkori mérőm sem volt jó. Mindegy, már megszoktam.

mókica: Hát nagyon rohan az idő, az biztos. Majd megpróbálok többet jönni.

gota: Gratula a félidőhöz.

eclipse: Neked meg a szülinaphoz gratula.
vicky79
Budapest III. kerület

eclipse: boldogat :)

vicky: nekem nem kellett szurnom magam, nem jutottam el az inzulinig. dieta eleg volt. metet sem szedtem. a korhazban a babat a szules utan a sarkanal megszurtak, hogy milyen a cukra, szerencsere nekunk jo volt, aztan tejcizett, igy 12 oraval kesobb is jo eredmenyt mertek a babonal...szoval minden okes vele. de mondtak, hogy extra tejet adtak volna neki, ha az enyem nem eleg. remelem minden okes lesz veletek...mekkora a picike? Pannika 4.38 kg-val szuletett szoval te is szamits egy nagy babora.

Pannika ma rosszalkodik, nem akar aludni, csak 1 orakat...de itthon van apja igy jol birjuk.

Üdv.
Aisha
aisha

aisha: Köszi, hogy leírtad nekem. Eddig a baba a terhességi heteknek megfelelő, a diéta és az inzulin kordában tartja a cukrunkat. Állítólag így nem lesz olyan nagy baba, hát majd meglátjuk. Remélem februárban és nem előbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
bocsi, de nem igazán értettem, amit nekem írtál! :oops: Mire gondolsz?
Az előzetes vizsgálatokat megcsináltattam a saját kórházamba.A lombikot pedig fizeti a tb.Azt mondták, mostmár "csak" a gyógyszereket kell fizetnünk!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda: Én úgy tudom, hogy a kaáliban nincs ingyen az inszem. Annak idején mikor gondolkoztunk hogy melyik intézményt válasszuk, akkor 40.000 Ft-ot kértek a beavatkozásért. Ezért írtam, hogyha nem csak a lombik esélyes nálatok, hanem még szóba jöhet az inszem is, akkor inkább a budaiba mennék a helyedben.
vicky79
Budapest III. kerület

melinda: Vagy nem is ezt beszéltük, hanem a papírt? A beavatkozás előtt elkérték tőlünk az élettársi papírt. Ha nem lett volna meg, akkor nem csinálják meg az inszemet és a lombikot sem, bár tudok olyanról, akinek az inszemnél nem kérték. A budaiban már jó előre szóltak, hogy mindegy mikor csináltatjuk meg a papírt, de a beavatkozásra meg kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

lehet hogy már írtad, csak nem emlékszem :oops: . babóca nemét már tudjátok?

Kép
gota79

Nem tudom, hogy írtam-e, de kislányunk lesz, legalábbis a 18 hetes genetikai uh-n annak látszott még nekünk is. Nevünk még nincs, mert 3 van és még nem döntöttük el, hogy melyik legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
köszi, mostmár értem! :wink:
Nekünk csak a lombik jöhet szóba, úgyhogy az inszemet nem tudom.De a lombik az ingyenes.
Mi házasok vagyunk a férjemmel, viszont erről semmilyen papírt nem kértek!Mondjuk ők tudják! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lehet hogy így egyszerűbb nekik, csak én úgy értettem, hogy nem vagytok házasok. Akkor szerintem is elég a személyi meg a lakcím kártya, hiszen abban minden benne van.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi házasok vagyunk, csak Eclipse kérdezte, hogy ez hogyan is működik, mert ők nem házasok, és szerette volna tudni!
Gratulálok a kislánykádhoz!

Loviné,
drukk apácskának a műtéthez!

Mókica,
Veletek mi újság?Valami fejlemény?Jöhet privien is! :wink:

Ranita,
hamar eltellik ez a pár hónap, ne aggódj!Aztán már kezdhettek is újra!
Nagyon drukkolok, hogy minden flottul menjen!

Lucuzs,
veled mi újság?
Apácska hogy van?Regenerálódott már?
Mikor is mentek Tapolcára?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Eclipse! Utólag is boldog születésnapot! :lol:

Mókica! Igen, megint egyszerre, de most te vagy kicsit előrébb. :D

Meli! Csütörtökön megyünk Tapolcára. De addig el kell múlnia a mensinek meg a barnának is! :roll:

Mi péntek-szombat anyáéknál voltunk Bogival, mert apa megint elutazott 2 napra. És sajnos jövő hétvégén is el fog. :( De talán ez lesz az utolsó ilyen 2 napos! :roll:
Mensi végre most szép erőteljes! Hogy ettől-e nem tudom, de hasmenésem is lett tegnap, így ma reggel már 56 kg alatt voltam! :lol: :lol: :lol:
Vásároltunk tegnap és vettem diétás mézet, meg diétás nutellát! :lol: Kell, hogy teljesebb lehessen az étkezésem/életem, mert múltkor pl azon sírtam el magam, hogy nekem nem lesz igazi karácsonyom szaloncukor és finom beigli nélkül. De azóta felkutattam, és van diétás szaloncukor, mégha drága is. :wink:

puszi Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli, köszi, jól vagyunk. Nincs semmi különös. Spontán hónap lesz.... :wink:
Icipicit fogytam. Nem sokat talán fél kg-ot :)

Lucuzs, diétás méz???? :shock:
mókica

Sziasztok!

Lucuzs!
Én is el vagyok egy kicsit keseredve a karácsony miatt, főleg a sok finom süti és egyéb édességek miatt. Már mondtam mindenkinek a családban, hogy viszek édesítőszert, ha sütni akarnak. :D
Egész december hónap nálunk nem szól másról, csak a névnapokról ( van vagy 6), karácsonyról, szilveszterről. Kemény lesz a megtartóztatás. Főleg, hogy nem szedem a merckformint, s elvileg csak diétával tudom elkerülni a terhességi cukrot. Hát ezt a diétát nem nekem találták ki. :(

Eclipse!
Így utólag is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!

Erről jut eszembe, mármint a terhességi cukorról:
kb. 1 hónapja voltam belgyógyásznál, aki egyben diabetológus is. Volt egy poénos megjegyzése, amit én azért nem vettem olyan poénosnak, mivel vérrögképződés ellen naponta szúrom magam hasfalba. A megjegyzése ez volt: "Az lesz a jó, ha a hasam egyik felébe a Fraxiparine-t (ami a vérrög ellen van) a másik felébe az inzulint kell majd beadnom"
Valahogy én ezen nem tudtam nevetni.
Eddig szerencsére, jó volt a terheléses cukrom, majd januárban megyek legközelebb.
jucus80

Meli, ment pü!

Lucuzs, megy a drukk csütörtökre. De Győr nem lett volna közelebb nektek?

Jucus, hát nekem se ezt a diétát találták ki. Én eszem mindent.Csak kevesebbet. Már ott tartok, hogy pl.: Fanta túl édes.
mókica

Mókica! Igen, diabetikus méz, végülis ízesített fruktóz szirup, de nem mondanám meg, hogy nem méz.

De, Győr 90, Tapolca meg 120 km, de valahogy ez szimpatikusabb volt. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és Meli! Köszi a kérdést! Apa már jól van. Szinte már nincs is semmi nyűge, szóval ezen is túl vagyunk... remélem. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzike,

mi újság? nagyon eltüntél. remélem semmi gond.

Kép
gota79

jucus: Nekem inzulinozni kell a 15. héttől. :( már váltogatnom kell a combom és a vállam, mert nem tudom hogy hová adtam és 1 hónapon belül nem lehetne ugyanoda. Neked babásan is a hasadba kell adni a szurit? Csak mert nekem azt mondta a diabos dokinéni, hogy a kismamiknak inkább a combot vagy a vállat szokták javasolni. Mondjuk ez az inzulinra vonatkozik. Együtt érzek veled, remélem tényleg nem fog kelleni az inzulin.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky, mi a favorit név a kicsi királylánynak? :)

Jucus, remélem nem kell majd neked inzulin. Drukkolok nagyon!

Princzike, Nocciola, Hajni, Babszika jó rég jártatok erre. Remélem jól vagytok.... :)
mókica

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat!! :D

A hétvége fantasztikusan telt el....

Szombaton apa ezüstérmes lett egy 33km/1370m szintkülönbségű, nagyon durva versenyen! Dömösről a Duna-partról egyből felfutottak a Dobogókőre, onnan le a Lukács-árkon, és fel a Prédikálószékre, a Vadálló-köveken túl, ahol helyenként négykézláb kellett felkúszni, mint a gekkó...

Úgyhogy hamar meglett a dobogó! :D :D :D :D

Én pedig a 20-km-es távon indultam, ami Dobogókőt kihagytam, "csak" egyből a Prédikálószékre kellett felkúszni, onnan Pilisszentlászló, és az Apátkúti-völgyön le Visegrádra.

4 hónap kihagyás után csak a szintidőn belüli teljesítés volt a cél, szerencsére 45 perccel az idő előtt értem be, tehát nem volt gondom, és jöttek még be mögöttem is, fiúk is, lányok is :D Minden teljesítő emlékérmet kapott, kitűzőt, oklevelet, és rengeteg kaja volt!

Vasárnap pedig a Gerecsében 25-en voltunk közösségi futáson, de ott már én nem futottam, mert fájt, és még most is fáj a combom, majd holnap.... és utána kaja-pia volt, egyszóval fantasztikus!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

És még valami, amiről erről nem tudtatok....

Apácskám súlyosan látássérült, orvosi értelemben vak. egyik szemén 60, másik szemén kb. 80% látótérkiesése van, és a meglévő látómezőn is kb. -10dioptria. A tudomány jelen állása szerint nem gyógyítható. Mi bízunk a természetgyógyászatban...

Szóval amikor írom, hogy hegyet mászunk barlangászunk, ultramaratont fut a hegyen, ő azt így teszi....

A tegnapi napon a magyar terepfutók közösségi 1 nap leforgása alatt 121 ezer Ft-ot gyűjtött össze felajánlásokból, hogy egy extra fejlámpát, amivel még ő is lát a sötétben, megkaphassa, plusz kifizetik neki a Mont Blanc körüli ultramaraton (2010 aug. vége) 100 eurós nevezési díját....

Olyan emberek adtak 5 ezer Ft-okat, akikkel a Párom max. 1-szer találkozott, amikor leelőzte őket hegymenetben felfelé a szombati versenyen...

A mi életünk nem átlagos, de a legboldogabb!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Vicky,
nekem eddig mást nem mondtak, a belgyógyász azt mondta, hogy oda kell adni, a védőnő, aki a legelsőt beadta, is azt mondta, hogy oda kell. Erre azért még rákérdezek majd, hogy lehet-e hasba adni végig. Mondjuk elég bizarr a dolog, mert még annyira nem feszül a hasam, de pár hónap múlva már nehezebb lesz a helyzet.
Neked terhesség előtt volt problémád a cukroddal?
Remélem nem kell majd inzulin, most elég jól száműztem az étrendemből a " veszélyes" dolgokat.
A favorit nevekre én is kiváncsi lennék!
Nálunk még nem tudni mi lesz, talán majd e hónap 19-én nyilatkozik a picur, akkor megyünk újra UH-ra.

Mókica,
köszi a drukkot!!!

Eclipse!
Le a kalappal előttetek!
Ilyenkor szoktam rádöbbeni, hogy milyen lusta disznó vagyok :D Nekem már pl. a 2. emeletre való lépcsőzés is komoly nehézségi fokot jelent. Jó, hogy van valami, amiben örömötöket lelitek!
Csak így tovább!!!!!
jucus80

mókica: Bocsi, hogy csak most válaszolok. A babánk neve Barbara lesz. Szeretnénk még majd második nevet, de ez még nincs meg.

jucus: Metformint szedtem 3x850 mg-osat. Ezzel nem volt gond a cukrommal, de ezt abbahagyatták, mert az én dokim nem szereti terhesség alatt adni. Így lettem inzulinos. A favorit nevek között volt még a Dorina és az Emese, de most maradt a Barbara. Ezzel egy bajom volt csak, hogy én becézve mindig Barbinak hallottam, de az nekem nagyon nem tetszik. Aztán kaptam nagyon jó ötleteket és a Barka és a Barbus meggyőzött. A második név meg majd valami rövid, amiben lehetőleg már nincs "r" betű, mert lehet hogy az már kicsit sok lenne. :) Frankó Barbara a teljes neve eddig. Remélem már nem növesztünk kukit, mert akkor mit csinálok a rózsaszín cuccokkal és kezdhetnénk elölről a névválasztást. Most a fiúnevünk Tamás, mint az apukának, mert eddig biztosnak tűnik hogy lány.

eclipse: Büszke lehetsz apácskára.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mától újra van itthon net, úgyhogy majd jövök, és visszaolvasok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

hol van mindenki...meseljetek kivel mi van...

Babszika, Lovine...olyan regen voltatok erre...

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, örülök, hogy meggyógyult a neted! :D

Vicky, a Barbara szép név. Babinak is hallottam már becézni. Barbara Emese jól hangzik. :)

Tényleg hova tűnt mindenki?
mókica

Sziasztok
Megkerültem :)

Kacsi
Drukkolok, jól hangzik a 12 és a6-os mnyh-ha

Hmeme
Akkor most már hangosan is gratulálok neked! Szuper Júliusi babád lesz? :lol:

Hoztam nektek képet. Bár nem a legjobb minőség, mert telóval kellett fényképezni a dokinál:
Kép

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?