Noémi: tuti vizsga után (hacsak nem fog még tanítani) megmondanám a frankót a parasztjának. Mégis mit képzel? nem taknyos kölkeket rángat.
Mukkancs: símán szoptass. Remélem sikerült így tenned. Nem tom emlékszel-e milyen gyönyörű gyomorgyuszit nyaltam be a tengeren. Tartott közel egy hétig. Gézengúz pár pelussal többet gyártott, meg kis különkiadású panasz, de nem volt gáz.
Tabati: méghogy nem tűnik soknak a napok száma? Tényleg a hetek valahogy barátságosabbnak tűnnének.
Cosmo: már jó sokféle kaját ismer a kis barátnőnk. S jól tette, hogy a kis gyümikéért reklamált. Aranyos lehetett, ahogy utána mégis jött az álommanó.
Preta: tényleg hivatalos lánykérés? És senki nem érti anyós-após nyelvét? Khmmm....hosszúra ne húzzátok a találkát, unalmas lehet a fordítósdi.
Zsu:
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ja, és köszi szépen a csajszim fotójára a kedves szavakat.
Tegnapelőtt írtam, hogy gyors verziójú kaját kellett készítenem, mert a fiam keresztbe tett. Erre apa vasárnapra is ugyanazt rendelne mikor jönnek anyósék. Igenám, csak ahhoz nekem nincs olyan nagy hőálló cuccosom, aminek teteje is lenne. Mondtam, hogy elviselek egyet szülinapi előlegbe. Mondta, hogy a szülinapi ajándékom meglepi, de ha akarom, akkor vegyünk Gézuval ma olyan cuccost. Remélem kapunk.
Ja, s ma reggel elment, s csak holnap este jön haza. Mennek pályát írni a 2 hét múlva esedékes versenyre. Mondtam, hogy nem ajánlom, hogy valami elromlott autóra hivatkozva ne jöjjön haza holnap este, mert én anyósékat nm fogom egyedül pátyolgatni, akkor takarodót fújok, s megyünk Gézuval Tétáért és Anyukámért. Hétfőn meg majd magyarázhatja a tanítónéninek, hogy Edina miért nem jött még haza, s miért nincs suliban.
Na, léptem, kínozzuk tovább a szopi témát. De most legalább megvan a virtuális ellenség ami ellen küzdünk (a miki)