Sziasztok!
Zsani!
A héten tp-en vagyok Dorkával, légcsőhurutja van, iszonyatosan rondán köhög. Tegnap este adtunk neki kúpot a doki javaslatára és valóban nyugisan telt az éjszaka. De azt mondta csak egyet adjunk neki, ugyhogy kiváncsi leszek ma milyen éjszakánk lesz.
Tegnap reggel persze nem tudtam hova tenni, Tibi hajnalban ment itthonról mert ismét zh-t irattak. Így elvittük Bencét suliba, majd jött velem Dorka a belgyógyászatra (K@rvára hiányzott most ez neki) aztán a munkahelyre, ott reggel még kiraktam a gyakorlatokhoz mindent amit frissen kellett. Most Farkas Andi helyettesít, de tartok tőle, hogy a jövő héten nekem 4 nap édes kevés lesz a következő 2 gyakszi előkészítésére.
Meglátjuk.
Délután Tibi itthon javította a dolgozatokat, így közben tudott Dorkára vigyázni, én pedig mehettem fogászatra ha már volt időpontom.
Cziku már pénteken volt gyakorlaton jól ki is kérdeztem az ausztrál nyaralásáról. Szép színe van, látszik hogy nem itthon a munkahelyen töltötte az időt. Képeket is fog majd mutatni, de mivel a héten nem vagyok,utána meg ki sem fogok látszani a munkából, nem tudom mikor.
Míg ő nyaralt, a felesége megkérdezte a baba nemét.
Kislányuk lesz, Luca.
Egyébként jól vannak, minden oké velük, várják a pici lány érkezését.
Megnéztem a képeidet, tényleg szépen alakul már a kis Gergő kuckója.
Miket kell még venned?
A kenceficék valóban jó ha az első időkben gyógyszertáriak, mert azok nem tartalmaznak semmilyen allergént. Biztos hogy nem lesz tőle kiütéses, vagy piros vagy semmi más baja a baba bőrének. Bár... ha belegondolunk.... a klinikán Johnsons termékkel fürdetik őket ami köztudottan nem a legjobb ugyhogy már az első pillanattól edzve lesz a bőrük.
Skype-tok van? Nekem van msn is, skype is, de skype-on mindig be vagyok jelentezve, sokkal több ismerős van fent azon. Legalábbis nekem.
Ha tudjátok töltsétek le és izgitsátok be. Nem tudom mennyire nehéz, nálunk Tibi csinálta én csak skype-olok rajta.
Alíz!
Milyen volt a lagzi? Meddig maradtatok? Balázska élvezte?
Többiek merre vagytok??
Hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal???
Tudom Kriszti , nálatok már akár holnap is lehetne ünnep, minden megvan.
Többieknél?
Nálunk is alakulnak, Mikulás ajándék megvan a gyerekeknek, a karácsonyinak is a nagy része.
Bence pókerkészletet kap (tőlünk), Casio karórát (anyuéktól), Gazdálkodj okosan társast (öcsémtől) a sok apróság mellett, Dorka pedig egy táncoló szőnyeget (tőlünk) , "józsaszín Hejcegnős laptopot" (anyuéktól)
, egy 36 cm-es Malacka plüsst (öcsémtől).
Persze lesz még Pókemberes gatya, zokni, Hercegnős bugyi, pizsama, hajgumik, dvd-k , mesekönyvek és miegymás.
Irjatok!!!!!!!!!!!!!
Mindenki eltűnt?????