Szép jó éjszakát Csajok!
Orsi!
Ha már bedobtad a kérdést.....és teljes mértékben igazad van
...... legyen a tali a játszóház előtt!
Mert ez még tényleg kimaradt az egyeztetésből!
Tök igazad van! Én sem értem, hogy ilyenkor....mikor az ember lánya kisbabát vár..... mitől gondolják azt a családtagok, rokonok, stb, hogy több hülye lenne az utcán!!! Ezt nekem is mondták Adrinál, hogy hagyjam már abba a vezetést
, de elég hamar leépítettem mindenkit
Jáznál meg már nem is mondták.
Tudom, csúnya dolog volt, de megkérdeztem Tőlük, hogy ha nem várnék babát és akkor történne velem valami, akkor nem sajnálnának vagy mi van?
Na ez kicsit sziven ütötte őket, de igazat adtak nekem!
És az anyósülés tényleg "veszélyesebb", mint vezetni!
Remélem azért a "japános" megjegyzésemmel nem bántotalak meg!!!!
De tényleg egyből az jutott eszembe és tényleg nagyon tetszik!!!!
Andi!
Őszintén sajnálom!
(((((((((((((((((())))))))))))))))
Remélem Bali és Férjed meg Tesód jól vannak. Nem beteg senki!
Persze, hogy kapsz "kimenőt"!!!! Amennyi csak kell. Az ilyen dolgot nagyon nehéz feldolgozni, és ha Neked erre van szükséged, legyen. De azért ha már érzel erőt Magadban, gyere.
Legalább annyira, hogy jól vagytok, senki sem beteg!
Tenci!
Még mindig nem értél ide?!?!?! Hol kóbászolsz????
Vagy ellepett már a hóóóóóóóóó!?!?!?!?
Mert akkor küggyed ide is!!!!!
Kriszta!
Akkor Pankától ezt a "klotyozást" kaptátok most Apjával Mikire!
Szép volt Panka! Ügyi vagy!
Ovival minden okés? Nálatok lesz h1n1 oltás az oviban? Beadatjátok Neki? És talira nem jöttök el? Örülnénk neki mindannyian!!!!! Naaaaaaaaaaaaaa!?!?!?!
És Petya? Vele is minden okés?
Judy!
Szupernő vagy!!!!
És hogy ennyi mindent vettél 5 rugóért?!?!?!
Mondom én szupi vagy! Tényleg, annyit még elárulsz, hogy végül is mennyibe kerültek a felnik a gumikkal? Visszanéztem, de nem láttam, hogy írtad volna.
Nekem meg most jutott az eszembe, hogy remélem azért 100 alatt megúsztad!
Vero!
Ez a Te Lacid, nem semmi pasi!
Má nem bántásból meg semmi közöm hozzá, de legalább megkérdezett előtte, hogy mit szólsz a karácsonyi ötletéhez.....a családi busójáráshoz?
Nem lenne Neki is jobb, ha ezt a szép ünnepet "csak" 5-ben töltenétek? Mármint oké, hogy mamik meg papik jönnek/mentek, de nem gondolja, hogy azért a 3 gyerek mellé....meg főzöl meg takarítasz, stbstbstb..... még idehoz 6 másik embert?!
Na jó, inkább nem megyek bele! De azért nagyon drukkolok, hogy ez a szép ünnep nagyon jól sikerüljön Nektek (is)!!!!!!!!
És akkor hajrá csütörtök!!!! Várom már én is!!!!
Csajok!
Orsinak tök igaza volt!
Akkor a tali a Campiban a játszóház előtt legyen fél 11-kor!
Mentem alunnyi!
Szép álmokat Mindenkinek!