Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól, szerencsére minden ok!
Méhszáj teljesen zárt, babóka szépen fejlődik.
UH nem volt, mert a dokimnál a magánrendelőben csak hüvelyi van, azzal meg már nem vizsgál. Majd 28. héten lesz, de kb. 2 hét múlva megyünk 4D-re, már nagyon várom, hogy megtudjuk a baba nemét.
Hát nem tudom, mitévő legyek, nagyon elbizonytalanodtam én is oltás témában. Pedig azt hittem, senki és semmi nem fog változtatni a véleményemen.
Megkérdeztem a nőgyógyászomat, hogy oltassunk vagy ne, és teljesen meglepődtem a véleményén, azt mondta, ez nem kérdés, halaszthatatlanul igen! Azt mondta, nem is érti ezt az egész hisztit ekörül, csak akkor árthatunk magunknak, ha nem adatjuk be, mert kismama létemre bele is halhatok, ha elkapom. Viszont a vakcina teljesen ártalmatlan a babára nézve. A dokim nagyon elismert, jó szakember, és adok a véleményére, ezért elbizonytalanodtam. De még nem tudom, hogy döntünk az ügyben. Mostmár tényleg tanácstalan vagyok, mivel teszek jót.
Kispötty!
Én szedem a Femibiont a terhesség elejétől. Eleinte a 800-ast, most a 400-ast. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Detty!
Köszi a gratulációt!
Nagyon aranyos a kislányod, és Te is csini vagy a képen! Nem is látszik, hogy fáradt vagy!
Mamacka!
Lehet, hogy hülyének néztek, de mi az a Halva? Még sosem hallottam róla. De ha édesség, akkor már eleve nem lehet rossz.
Én is elég édesszájú vagyok.
Heni!
Szegény kisfiad jó beteg lehet! Gyógyuljon meg minél hamarabb!
Aranyosak a képek róla! Egyébként a Donát név nekem is jobban tetszik. De a Domi és Doni tényleg lehet, hogy furi együtt...