Nevek tekintetében szerintem sem érdemes foglalkozni mások véleményével. Olyan nevet úgysem talál az ember, ami mindenkinek tetszik. Meg a legtöbben szerintem be sem vallják a másiknak a név hallatán, hogy borzalmas, és neki nem tetszik. Inkább azt mondják: Tényleg? Az szép vagy aranyos név. Én azért finoman meg szoktam mondani, ha nem tetszik, de anélkül, hogy megbántanám a másikat. Elvégre neki kell tetszenie. A lényeg, hogy apa és anya megegyezzenek, és mindkettőnek tetsszen a név.
Anikó!
Megnéztem a fehérvérsejt eredményt, nekem 11 volt. De a védőnő azt mondta, ez nem gáz, mert 10-ig normális, de terheseknek magasabb szokott lenni.
Köszi az elismerést! Hát igen, kijutott bőven a kálváriából, de tényleg a végeredmény a fontos, és nagyon remélem, hogy abszolút happy end lesz!
Tök jó olvasni, ahogy drukkoltatok nekem az olvasáshoz!
Köszi!
Heni!
Mentségemre szolgáljon, hogy én azért nem hiányoltalak, mert napokig olvasni sem tudtam a fórumon. Amint látod, lett is lemaradásom bőven, alig tudom behozni. Remélem ilyen többet nem lesz, mert ennyit olvasni és válaszolgatni már elég fárasztó. Igaz senki nem kért rá, én magam miatt csinálom, mert kíváncsi vagyok, ki mit írt, és kivel mi történt. Így Rád is kíváncsi vagyok!
Kisfiadnak jobbulást! Mi lett vele?
Oltás témában én is maradok a korábbi döntésemnél, és nem oltatom be magam. Meg senki a családban. Próbálom én is a híreket egyik fülemen be, másikon kiengedni. Nem veszek róla tudomást. Csak reménykedem, hogy nem lesz semmi gáz...
Névválasztással még mindig nem jutottunk előrébb.
Férjecském eddig még nem nagyon nyilatkozott, mondván, hogy még ráérünk vele. Azok a nevek, amik nekem tetszenek, többnyire neki is, úgyhogy szerintem nem lesz nehéz megegyezni, csak ő még nem mondott magától nevet.
Szilvi!
Hát ez van, nem trafáltam bele, de a jószándék megvolt.
És nincs mit! Az elismerést meg én köszönöm!
Csini vagy a képen! Ott is növöget a pocak! Kíváncsi vagyok, egy napon fogunk-e szülni! Izgi!
A fejed is a helyén van!
Szerintem semmi kifogásolnivaló nincs rajta! Több önbizalmat!
Kispötty!
Köszi, ez jól esett!
Nem is tudtam, hogy a Duphastont vérömleny miatt is adják. Nekem az inszem és a hormonhiány miatt kellett szednem az elejétől a 12.hétig. Jó drága gyógyszer, az biztos!
Vivi!
Azt, hogy "Hogy lehet ennyit írni?" azt rám értetted? Vagy arra, hogy am block mindenki mennyit írt? Egyiken sem csodálkoznék!
De hát én is azért írtam sokat, mert sok volt a reagálnivaló...
Detty!
Alexával kapcsolatban sajna semmi jó tippem nincs... No tapasztalat az ügyben.
Szabccsi!
Számolj majd be, milyen volt a szülésfelkészítő!
Anicca!
Én éjszakánként 2-3x is felkelek pisilni, de szerencsére visszaalszom legtöbbször. Az alvókámmal nincs baj, szerencsére.
Csézjang!
Jó utat! Egyetértek a véleményeddel!
Honey!
Hát ja... Várom a privit!
Időjárás változást én még nem tudtam megfigyelni, milyen hatással van a babára. Nekem nem tűnt fel semmi különbség sem rossz időben, sem jóban.
Na végre itt a vége!
Remélem a válaszok is ilyen becsületesen jönnek majd nekem, mint ahogy én válaszoltam mindenkinek!
Amúgy velünk minden ok, ma megyünk dokihoz, majd jövök az eredménnyel!
Üdv mindenkinek! Szép napot!