Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Linocs köszi! Az a baj, hogy minden ilyen Pest közelében érhető el főleg erre felénk nem nagyon!

Schat! Nekem is nagyon jó a kóla néha! Sőt! nagy kávézó voltam! Azt mondta a doki, hogy egyet nyugodtan ihatok, de rá sem bírok nézni!Talán megérzés! Viszont a kólát nagyon meg tudom kívánni! Persze azért nem minden nap és nem rendszeresen iszom, de néha nagyon jól esik!;)

Kép
klaccc

Klacc kólaivászat nálam is megy :oops: (bár cukormentes)

Kép
hné29

Sellon igen nagyon mas itt persze azert azt meg kell emliteni ,hogy a magyar rendszer is nagyon jo szerintem!
En nem is reagaltam a bifsztekre ilyesmire ,mert sajna nem vagyok nagy hus evo! Viszont parom uncsi tesoja evett mind a 3 terhessegenel en mindenki egeszseges! Lanyok otthon is eleg annyit kerni mikor vert vesznek ,hogy nezzek meg a toxoplazmat is ,mert a verben kimutathato ,hogy volt e mar! Itt rogton azzal kezdik az elso vervetelnel!

Jajj nem er itt az embert frankfurti levessel meg turoscsuszaval! :D
Tudom nem bonyolult ,de nem irnad le a te receptedet???

Latom akkor a colava nem vagyok egyedul!
:oops:

Kriszta
schat

Schat,
itt is az első vérvételnél nézik a toxoplazmát. Én legközelebb 12-én megyek védőnőhöz, akkor meg is lesz az eredmény, s neki fogják megküldeni.
Na, kólát én is szoktam inni, nagyon szeretem.

cs-andi,
írtad, hogy szoptatás alatt nem ajánlott a szénsavas ásványvíz fogyasztás a tej miatt. DE nem értem. Hogyan jutna a tejbe buborék?
Vendég

schat!

Parancsolj:

A vékonyra vágott kelkáposztát(kb. 80 dkg) a kockára vágott krumplival(4db) és 2db húsleves kockával felrakom főni.
Amíg fő,szalonnát pirítok.Ennek a zsírjában sütöm meg a karikára vágott virslit.
Ha megfőtt a káposzta,krumpli berántom. Ezután 1/2l tejfölt rakok bele.
Belerakom a virslit. Hagyom egy kicsit még főni és kész
Fűszereztem:
Só,bors,majoranna,köménymag(ízlés szerint)

Jó étvágyat :lol:

Kép
szilvancs75

Schat,
nyálcsorgatás végett leírom én is, hogy épp most ettem finom, friss, metélőhagymás kőrözöttet fehér kenyérrel... :D Az volt ma az első a boltban, amit vettem.
Vendég

Lányok egy tanács! A cukormentes dolgokkal nem árt vigyázni, mert általában aszpartam van benne, ami erősen rákkeltő. Nem ürül ki a szervezetből, hanem csak gyülemlik. Ettől még a cukor is jobb.
Mi semmit nemeszünk és nem iszunk, amiben aszpartam van.

Én nemrég sütöttem tököt, de ilyen ízetlen tököt még életemben nem ettem.
Túrós tésztát akartam ma csinálni, de elfelejtettem tésztát venni, így holnap lesz. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Szilvancs-Sellon-Schat:milyen jóízűeket eszetek itt. :D :D Egészségetekre.

Én meg alig jutok gép elé.Teljesen lefoglal az örökmozgóm egész nap.. :roll:

Kólát én is iszom,kb.minden 3-4. naponta. :wink:

Valaki kérdezte a terhestornát.(Bocsánat,nem tudom ki volt az.)
Én a jövőhéten szeretném elkezdeni.Nekem nagyon sokat segített szüléskor az ott megtanult levegővétel.meg olyan jó kis csapat alakult ki,hogy a mai napig összejárunk,vigyázunk egymás gyerekeire,néha bulizni is eljutunk 7-esben. Szerintem jó dolog minden szempontból.

Ma voltam 12 hetes uh-on.A nyaki redő:1,6mm lett.Azt mondta az orvos,hogy nagyon jó. :lol:
Nagyon örülök,jó volt látni a babát 3 hét után.

Üdv. az újaknak.

Mindenkinek szép estét,aki uh-ra megy jó eredményeket! :)

Norci
Kép
Kép
norci2007

Szilvancs koszi a receptet! Maj sor kerul ra ,ha anyu hazamegy!
Lanyok anyu hozott turot,liba zsirt,pogacsat,meg feherrepat is....-na most karacsony van! :D 8)

Norci orulok a jo hirnek! Igy tovabb!!!

Irni akartam meg,de szerintem roka randi gyanus vagyok!

Szep estet nektek!!!

Kriszta
schat

Köszi Norci!
Ezzel megerősítettél! És hol jártál?
Úgy tűnik Siófokon is találtam egy helyet, ahol van csoportban! Mert az egyéni szerintem nem olyan jó! Pont ez miatt a csapatszellem miatt!;)

Kép
klaccc

Kép
Vendég

Susytunder,
én is úgy vagyok vele, hogy jöhet a cukor, de nyilván mértékkel, és akkor abból sem lehet baj. Én a sütőtököt mindenhogyan szeretem, mint általában mindent. Számomra nem létezik rossz étel. :? Ilyen mindenevő vagyok.
A tésztáról jut eszembe, hogy te nem szoktál házilag készíteni? Én holnap krumplis tésztát készülök csinálni, és bármilyen tésztás étel van itthon, mindig frissen gyúrom hozzá a tésztát. Nagyon ízletes úgy.

Klacc,
én Siófokon élek. Megyek nemsokára védőnőhöz, és lehet, hogy érdeklődni fogok nála a terhestorna után.

Norci,
gratulálok a szép eredményekhez. A pénteki UH-n nálam is 1,6 lett a nyaki redő.
Vendég

Szöszmöszke: Nekem is van szívzörejem, küldtek is szívuh-ra az első terhesség idején. Igaz,nem a belgyógyász, hanem a nőgyógyász a terhesgondozóban. :roll: :roll: Uh-val megnézik, mi az oka és igényel e teendőt. De ha korábban is hallották már a dokik, biztosan minden oké lesz. Nekem valami antibogyóról beszélt annó a doki, hogy akkor szülés közben kapnom kell, de fene tudja , hogy van....

Csak tortúra egy kicsit az uhu, mert 1,5 órája várakoztam, mire kiderült, hogy az OSZTÁLYOn van az uhu, nem az ambulancián és voltam már vagy 32 hetes....csak addigra kaptam időpontot...

Köszönöm az invitálást, majd küldöm az adatokat a tábliba. :wink:
jaimee1

Sellon!
Akkor majd légyszi szólj, hogy mit mondott! Én a Siófitnél néztem, hogy szerdánként van! Te is szeretnél járni?;)

Kép
klaccc

Sellon
Nekem sem volt eddig rossz tök, de ez tényleg olyan, mint a víz.
Erről jut eszembe, hogy én annyira kevés vizet iszok. Jó ha 1 litert naponta. Valahogy nem jut eszembe, nem kell, apa már hordja utánam. :?
Tésztát nem szoktam csinálni, nincs rá időm, de anyukámék vidéken készítenek, és mint pl. most kaptam egy csomót csak túrós tésztához valót nem. Imádom a húslevest anyukám metélt tésztájával. :)

Használjatok ki minden időt lányok, mert ha meglesz a baba, már sok mindent nem tudtok majd úgy csinálni, ahogy azt megszoktátok. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok lányok!!
Bocsi,csak gyorsan írok,mert otthon nincs netünk,és a melóhelyről írok!Most időm sincs visszaolvasni! :oops:
Mucus:megvan még a farmer?Mérsz rá??
Kedden megyek uh-ra,védőnőhöz,szerdán pedig a dokihoz! :D
MOst mennem kell!
Sziasztok!Moncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

Sziasztok!

Susytunder,
én úgy szoktam csinálni, hogy nyáron elkészítek sok tésztát, mert akkor hamar megszárad, és utána csak meg kell főzni. Ilyenkor télen pedig, amikor főzök valamilyen tésztás ételt, csak gyorsan meggyúrom, és már kész is. Nagy rutinom van már benne, így hamar végzek. Igazad van, a húsleves házi tésztából a legfinomabb! Az a kedvenc ételem!

Klacc,
megérdeklődöm, amit lehet, és megírom neked. Pont azon gondolkodtam, hogy én meg talán kinézek a netről valamilyen gyakorlatokat, s azt itthon fogom végezni. Eddig se sportoltam rendszeresen, gondoltam, a házi is jó lesz. :D
Vendég

Sellon: Le a kalappal, hogy magad készíted a tésztát, biztosan sokkal finomabb, mint a bolti.

Susytündér:

[quote]H írta:asználjatok ki minden időt lányok, mert ha meglesz a baba, már sok mindent nem tudtok majd úgy csinálni, ahogy azt megszoktátok.

Így igaz. Már a várandósság is más, mint az első babával. Rékával még minden másnap figyeltem, hogy nézhet ki a kisbabám, most ez kimarad idő hiányában. És a hetek is mintha gyorsabban telnének....

Adataim:
34 éves vagyok
Hetényi Géza Kórházban fogok szülni (Szolnok)
5. hónapban jött össze a babó
2. csemete lesz, Réka lányom az Egyeske, ő most 22 hónapos

Van valaki, akit kínoznak a rosszullétek? Émelygés? Hányás? Vagy csak én vagyok kakukktojás? :lol:
jaimee1

Szilvancs: Én is közelebb lakom az RS-hez, mint az Árpád-hídhoz ám :) Jó kaja lesz ma nálatok!!!

Klacc: A terhességem előtt napi 3 kávét ittam, ami 0-ra redukálódott az első 10 hétben, de aztán újra megkívántam, de sokkal gyengébbet és csak reggel iszom. Kólát iszonyúan meg tudom kívánni, de csak 2-3 kortyot, úgyhogy otthon nem iszom, mert nincs szíven ezért kibontani egy üveggel. Vendégségben időnként iszom egy fél pohárral.

Norci: Gratulálok a jó eredményekhez! Jó tudni, hogy minden rendben odabent :)

Sellon, nem ér! Te is a kajával jössz!!! :)

Én fasírttal töltött krumplit ettem, jó kis házi csípős savanyúsággal :) Ma este lesz sütőtökleves főzés, nyámi :)

KépKépKép
bogme

Jaimee
Engem a hányinger kínoz nagyon. Mikor már azt hiszem, hogy na elmúlt, akkor mindig előjön, és sokszor úgy érzem jó lenne jól kihányni magam, de nem jön semmi. :?

Tényleg gyorsabban telnek a hetek. Nem régen még pozitív tesztre vártam, ma meg betöltöttem a 12. hetet. :shock:

Lányok! Mindjárt szülünk! :lol: :lol: :lol:

Sellon
Rám is jött a húsleves ehetnék, holnap azt főzök. Most meg megyek megfőzöm a túróstésztát. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Én is imádom a sütőtököt! De levest még nem ettem belőle! Biztos nagyon finom! Leírná valaki a receptetet?

Ma úgy is nagyon benne vagyok a főzésben!Nagyon szerencsétlenül jártam! Paradicsomlevest főztem és cukor helyett sót vettem a kezembe, amiből 2 evőkanállal bele burítottam! Tettem én bele mindent: krumplit, szódabikarbónát, de ehetetlenül sós lett! Úgyhogy kezdtem újra!

Kép
klaccc

Klacc: Íme a recept. Gyorsan lefordítottam neked, mert angolul van meg.

Tökleves – Pumpkin soup
2 közepes fej hagymát kockára vágunk, 3 dkg gyömbért kis kockára vágunk, vagy lereszelünk. Mindkettőt egy kis olajon üvegesre pároljuk, majd ízlés szerint megszórjuk curryvel (curry helyett használhatunk indiai fűszert is). Hozzáadunk 1,5-2 kg kockára vágott sütőtököt (sonka vagy kanadai) és felengedjük vízzel (hogy ellepje). 2 zöldségleves kockát teszünk hozzá. Amikor a tök megpuhult, turmixoljuk és 2 dl tejszínt teszünk hozzá. Hozzáöntünk 1 dl félédes fehérbort és felfőzzük. Pirított tökmaggal, vagy kenéyrkockával a tetején tálaljuk.

Én bort nem teszek bele, mert nem szeretem az ételben és friss gyömbér helyett jó a zacskós is :)

Sellon: Jó főzőcskézést! :)

KépKépKép
bogme

Jaj Susy neked is! :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok!
Pont ma írták össze a munkahelyemnek,hogy ki kér oltást.Én aláírtam,hogy NEM."Volt ilyen rublika is. :) "

Fanetta!
Mi a másodiknál megállunk,mert már "idős"lennék újabbat vállalni. :roll:
Én Domival 8 kilót híztam és szülés után két héttel már nem volt ratam.
Én attól jobban aggódok,hogy alapjáraton se vagyok egy véznaság,sőt! :oops:

Kaja:Tegnap halászlét főztem mert Hajdú Peti hétfőn azt készített a vacsora csatába. :x Többet nem nézek ilyen műsorokat. :lol: :lol:

Van egy termékcsalád a Forever és nekik van egy Aloe first nevű termékük.szerintem igazi csodaszer mert rengeteg mindenre jó.Pl.Mi használjuk nyáron bőrre napozás után,torokfájáskor,náthánál orrba,égésre,sebekre és most már a hüvelyi bajokra is. :lol: Nem olcsó mert 4-5 ezer körül van de sokáig elég.

Linocs!
Én Kispesti vagyok.

Moncsi!
Megvan még :wink: írom az adatokat.
Hosszúság 118cm
Belső szárhossz.82cm
Csípőbőség 54cm

KépKép
Kép
mucus75

Kép

A mai felvétel:) Minden a legeslegjobb érték lett:)
Babának és nekem is! Csak vashiány, de az mindig is volt :?

Kép
hné29

Nekem is van itthon sütőtök dobok is be a sütőbe. :D

KépKép
Kép
mucus75

Klacc, ne is mondd! Én lengyel származású vagyok, és a lengyelek a paradicsomlevest sósan eszik. Mikor először ettem Magyarországon (még gyermekkoromban) édes paradicsomlevest, azt hittem, elájulok. Én azóta is sósan szeretem, de azért meg tudom már enni édesen is. Mondjuk, hogy ezt kikerüljem, soha nem csinálok. 8)

Susytunder, én is csinálok húslevest valamelyik nap, de nem ma, mert ma rántott levest készülök csinálni, mindjárt neki is állok. Úgy hogy ha nem vagyok, arra gondoljatok, hogy ájuldozok a konyhában a finomabbnál finomabb illatoktól! :D

És még nekem is van itthon tököm, azt be is teszem a sütőbe.
Persze, a mérlegre mindig kitartóan ráállok, és még csak 2 kiló jött rám 13 hét alatt, aminek nagyon örülök. Ezt a 16. hétig tartani is akarom. Most mit csináljak, ha nagyon fontos számomra az alak... :)

Bogme, még sütőtöklevest én se ettem soha. A férjem nem szereti a sütőtököt, így mindig magamnak készítem, de csak sütve. Mi valahogy teljesen más ételeket szeretünk a férjemmel.
Vendég

Kép
Vendég

hné, gratulálunk! Leírod az értékeket, hogy mi is elolvashassuk?
Vendég

Tényleg, cs-andi, az én terhességi korom hogy hogy megállt a táblázatban?
Vendég

Sellon: Az nehéz lehet, hogy más az ízlésetek. Mi a párommal hasonló ízvilágot kedvelünk és szinte mindent megeszünk mindketten, így könnyű finomat főnöm, hiszen mindig értékelik is :)

Mérleg most eléggé elkeserített. Nekem is fontos az alakom... most mit csináljak, ez van! És egész idáig szép lassan, csak kicsit gyarapodtam. Erre most 1 nap alatt feljött 1,5 kiló!!!??? Nem is értem, lehet hogy rosszul mér, elemet kell cserélni! :) Így már annyi vagyok, amennyit november végéig engedélyeztem magamnak és hát még csak most kezdtük a novembert :(

KépKépKép
bogme

Nekünk nem digitális, hanem ilyen analóg mérlegünk van, ahol pont a 0-án áll a mutató, de ezt lehet is állítani, ha kicsit elmegy, visszaállítani. Mikor szoktad mérni magadat? mert esténként, amikor például már ettél, és mögötted a nap, fél-egy kilóval mutathat többet a mérleg. Én esténként tusolás után pizsiben állok rá, mert akkor hiteles adatot kapok, nem pedig napközben, mikor 3 kiló ruha rajtam van.

Nálunk az van, hogy ha egy ételnek van édes és sós változata, akkor többnyire a férjem az édeset kedveli, én viszont a sósat, de azért van kivétel, pl. káposztás tészta, amit ő is sósan szeret. Ő szereti a salátákat, én inkább a savanyúságot, ő viszont ezt nem, én nagyon szeretem a kovászos uborkát, ő az eceteset, és így tovább. :D
Vendég

Sellon leírom:)

Ez Uh:

Mater hólyag kp.telt,ép szerkezetű.
1 élő embrió CRL:53mmNT 2.1mm Orrcsont látható.Szívműködés:jó.Gerinc épnek, követhetőnek tűnik. Magzatvíz:kp.Plac.kezd.tap.:hátsó fal,mélyen és fundus. MSZNUT által előírt protokoll alapján elvégzett vizsgálat szerint jelenleg durva fejlődési rendellenesség nem látható.

vért és vizeletet kicsit később, mert vagy 50 tétel :lol:

Kép
hné29

Sellon: Ez nem lehet egyszerű a kajával :):):) Mondjuk legtöbbször megoldható :)
Mérlegre mindig reggel állok. Előfordul, hogy este is, akkor tényleg több az ember! A lényeg végülis a viszonyítás, nekem a reggel fixebb időpont, azért akkor mérek. A mérleg digitális, egy tizedesig mér. Érdekes, hogy van amikor 1,2 kg is van a különbség az előző este és az utáni reggel között és van, hogy csak 0,2! :) Ez van!

KépKépKép
bogme

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a szép mértekhez :D
Végre van már fűtés az irodában sokkal komfortosabb. Mi jövő csütörtökre kaptunk időpontot UH, elég eseménydús nap lesz, mert reggel elmegyek a háziorvoshoz belgyógyászati szűrésre, aztán UH, genetikai vérvétel, aztán 5 perce hívott a védőnőm, hogy megjöttek az eredményeim, minden rendben van, csak mégis akad egy kis bibi, összetört a laborban az egyik kémcső, amiben a vérem volt, azért újra kell mennem, hepatitis b-t szűrni, ennek a beutalójáért újra be kell mennem a terhesgondozóba. Nem tudom mi lesz még, de jobb lesz, ha ma nem csörög többet a telefonom, mert eddig mindig csak valami gubanc miatt csörgött.

mucus: ne is mond a vacsoracsatát, múlt héten azt hiszem sütött a Rákóczi Feri brownie sütit, másnap annyira rosszul voltam, hogy egész nap hánytam, de amint hazaértem meg kellett sütnöm, és az volt az egyetlen dolog, amit megmaradt bennem :D

Jó főzőcskézést mindenkinek, nekünk vendégeink lesznek este, úgyhogy szerintem majd valami hideget eszünk.

puszi

Kép
bdori

De jókat főztök itt egész nap! Én még csak most készülök haza a munkából, de be kell mennem a boltba, hogy vacsira készíthessek valami finomat...
Hné! Gratulálok a jó eredményhez!
Nekem a 11. hét végén kezdődött egy kis émelygés, és ami még rosszabb, gyomorfájás, aminek a csúcspontja az éjszaka közepe és a reggel. Van még valakinek ilyen? Borzaszó sz@r éjszakáim vannak.

szösz

Kép
szöszmöszke

Hné,
nekem is hasonlóak voltak az adataim, de most már legközelebb úgy tudom, hogy csak a 18. héten kell mennem UH-ra, addig meg minden óriásit fejlődik odabent. Azért hihetetlen, nem? Hogy néhány óra alatt is mm-eket fejlődnek...

Bogme,
én pl. az előbb is ráálltam a mérlegre, és 58 kg-ot nyomott. Igaz, ma alig ettem, ha eszem, akkor kb. 59-et mutat. Végülis, fél kiló ide-vagy oda nem számít, csak ne 5 kiló legyen 1 hét alatt. :D A szüleimnél digitális mérleg van, régebben nekem is volt olyan, hogy ráálltak, 57-et mutatott, aztán öt perccel később 58,5-öt, meg ilyenek.

Már végeztem a főzéssel, ettem is belőle, mert nagyon éhes voltam.

Szöszmöszke, én jól vagyok mostanában (a hétvégés esetet leszámítva), kivéve, hogy rengeteget tudnék aludni. Lefekszem este kilenckor, másnap reggel hétkor meg még alig tudom a szememet kinyitni, pedig én korábban soha nem igényeltem sok alvást.
Vendég

Sziasztok!

Bdori, én azóta akarok hagen dazs fagyit enni, az volt a brownie mellé. :) Most a szüleimnél vagyok Orosházán és itt nem lehet kapni, ugyhogy jöv.hét csütörtökig még álom marad.

Jaimee, még nekem is vannak rosszulléteim, fáradság és hőemelkedés. :( Szolnoki vagy? oda jártam fősulira. :)
silva

Mucus, hogy használtad a first-öt a problémádra? Befújtad? Jó tudni, h. erre is jó lehet! :)
silva

Sziasztok!

Kisfiam 2008 decemberi, már van pár kinőtt holmink. :)

Ezeket hirdettem most meg a teszveszen, esetleg ha érdekel valakit:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Silva: Igen, szolnoki vagyok és én is idejártam fősulira. Milyen szakos voltál és mikor? Én külgazd és 2002-ben végeztem. Mmmm...fagyi...azt én is kívánom....

Szöszmöszke: az egyetlen, ami még jól megy, az az alvás. :roll: :roll: :roll: Minden más egy folyamatos hányinger és öklendezés....

Sellon: Ez az álomkór el fog múlni...Mondjuk én Rékával a végén is folyton aludtam volna...csak akkor meg már nem tudtam. Hol egyfolytában rúgdosott, hol éhes voltam, hol meg pisilni kellett. De jó edzés volt az éjszakai szopikhoz. :lol: :lol: :lol:

Én nem tudok főzni, olyan erősen reagálok a szagokra, most házhoz hozzák az ebédet....

Hné: gratula a jó eredményekhez!

Susytündér, Silva: Akkor sejtitek, mit élek át. És fogytatok is?
jaimee1

sziasztok

oltás
sima infulenza oltást beadatam a gyerekeimnek ,és kutya bajuk se lett töle ,de ezt a h1n1 még nem döntötem el ,pedig sok nem kötelező oltást beadatam már a fiaimnak,és soha nem gondolkoztam még egy oltáson se ennyit .

én ma délután megint vacakul vagyok fáj megint a hasam legalul :( igy csak fekve tudok most írni :) .

susytündér,jamee
minden terheség más mig az elsőnél ráértem mindig elmeni akár minden héten az orvoshoz adig a másodiknál már nem anyira most meg a 3. már nagyon összekell egyesztetnem dolgokatt mert nagyfiam fogászati kezelése miatt kihagytam a terhesgondozást hétfön ,igaz a vízelet eredemény is csak kedden lett kész ,uh is csak holnap lesz meg ,kérhetek holnap egy ujabb időpontott a terhesrendelésre.

sellon
én is ilyen vagyok alvasban igy a férjem mormotának hivott mostanába . :D
csics

ebéd én ma kfc csirke kosarat etem a páromal meg most egy kozerv barackot .
csics

Jo estet lanyok!

Hne gratulalok az uhu-hoz!!! Remelem holnap nekem is rendben lessz minden,matol hagytam el az utrogestant!

Szoszmotke nekem is rem ejszakaim vannak mostanaban....-hol a hanyinger,hol a hajfajas ma ejjel meg arra ebredtem,hogy omlik a ver az orrombol! Meg is ilyedtem rendesen,de szerencsere nem sokaig tartott! A hanyinger emelyges meg a 11.-ik hettol ujra nagyon aktiv!

Lanyok ti meg itt annyi jot foztok,hogy gyozze az ember utanatok fozetni anyuval! :D Mindent megkivanok mikor olvasom! :oops:

En nem is nezem a sulyomat,csak mikor mernek ,de meg mindig kevesebb a startnal szerencsere.

Szurkoljatok nekem letszi holnap,mert kiderul ,hogy jarkalhatok e mar picit vagy tovabbra is agynyugalom! A vervetelrol mar nem is beszelve ,remelem sikerul 1 szurassal megusznom! :roll:

Szep estet nektek!!!

Kriszta
schat

sellon, nemtudom, de már korrigáltam.bocsi!
sütőtök leves nálunk is folyamatban van és nagyon örülök a gyömbéres verzióna!!korábban sosem szerettem, de a gyerek meg imádja és megkostolta, minekután rájöttem, hogy ez nem is rossz...he-he
hűű a csokifagyival most megmerényeltetek!!már nyitom is a dobozt!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat az uh-val kapcsolatban és is viszont kívánom mindenkinek!

Főzés:ma paradicsomleves és tojásos galuska,salátával volt az ebéd nálunk.

Sellon:lengyel származású vagy?Nekem egy kollégám felesége lengyel és Ő tényleg sósan főz,a kollégám meg édesszájú nagyon.szoktak vitatkozni,de nem nagyon.Olyan jó hallgatni mikor lengyelül beszélnek,nekem tetszik. Én nagy nyelvbolond vagyok,imádom a nyelveket.

Klacc:nekem ingyenes volt a terhestorna.A védőnők szervezik és az Sztk-ban volt/van egy nagyteremben.Ez a 22.kerületben van,de szerintem ott Siófokon is szerveznek a védőnők tornát.
Jó lesz Nektek Sellonnal Balaton-parti babáitok lesznek,biztos szerik majd a vizet.Jó lehet ott lakni. :D

Szép estét mindenkinek.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Jaimee
Igen, én 3 kilót fogytam, szerencsére azóta is tartom, ennek az egynek örülök benne.

schat
Drukkolok holnapra!
Nálatok van már az üzletekben karácsonyi készülődés?

Kép
Kép
susytunder

Susytunder igen van nem is kicsi,de nekem mar kicsit giccses nagyon!
Tudod en visszasirom a 89 koruli karacsonyokat,azoknak olyan jo hangulata volt...-orultunk a narancsnak a banannak karacsonykor.Most meg itt van ez az aru aradat,millio termek,csili-vili!
Eleg sok itt az aruhaz zurichben es ahany annyi fele extrem dekoracio ami neha mar riaszto! Ami itt erdekes ,hogy a karacsony fat dec 1-je utan mar felalitjak sokszor,igy jobb a karacsonyi hangulat
is!
A negativum az hogy nincs szaloncukor itt!!! :( :)

Otthon is nagy mar a keszulodes?

Amit elfelejtettem ,hogy a zurichi fo palyaudvaron felalitanak 1 10m koruli fenyo fat amit a Swarowski ceg diszit. Na az valami csodaszep!
Majd rakok fel rola kepet!

Szep estet nektek!!!

Kriszta
schat

Ja es koszonom a drukkot!!! :wink:

Kriszta
schat

Norci: Gratula a UH-eredményekhez.

Jaj nekem olyan lassan megy az idő. Mikor leszek már 12 hetes? Hétfőn megyünk UH-ra, már számolom, hogy hányat kell még aludni. A legközelebbi meg januárban lesz, aaaaaah. Olyan jó nektek, hogy gyakrabban mehettek.

Kajáról jut eszembe, hogy most a rakott krumplit kívántak meg, de olyan fáradt vagyok, hogy csak a hétvégén fogom tudni megcsinálni. Ma például szokás szerint hazajöttem délben pihenni, és kivételesen még álmodtam is. Magyarán ritka hulla voltam. Én már 9 órakor indulok az ágy felé. :oops:

Hné: Gratula a szuper ereményekhez, de jó hogy ti is megleshettétek a picit.

Én még egyelőre nem szedtem fel kilót. Az "induláshoz" képest inkább 3 dekát fogytam, de gondolom ez hamar változni fog.

H1N1: Valaki korábban kérdezte, hogy nálunk mi a helyzet. Beszéltem a védőnővel, meg olvastam fórumokat és mindenhol azt mondják, hogy az anyuka döntse el magának, mert ők nem tudnak semmit ajánlani. Én sem fogom beadatni magamnak, mert honnan tudjam, hogy milyen mellékhatása lesz a bébire.

Schat: Nagyon szorítok!

Azt is kérdeztétek, hogy hogyhogy fordítom a recepteket a férjemnek. Valóban nem beszél magyarul, sajnos. Próbálom tanítani de sajna nem nagyon megy, mert mindig elfeljeti amit már egyszer megtanult. Egyébként angol. A szüleim mindig is nyaggatnak, hogy nem tanítom, meg hogy hogyan beszéljenek vele. Most mit csináljak :cry:
picilulu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?