Sziasztok!
Most van egy kis időm, mert Dalma alszik, kajánk van, a holnapi ovis menüt meg bevállalta a nagymama, csak el kell menni érte.
Jobbulást a betegeskedőknek!
Anikó: biztos furcsa lesz újra dolgozni. Még szerencse, hogy Szandra jól viseli a bölcsit. Én meg szeretném várni, míg Dalma 2 éves lesz és csak utána megyek vissza dolgozni - szerencsére egyelőre úgy néz ki, hogy bvan hova.
A karácsonnyal én nagy bajban vagyok. Saját készítésű ajándékra nincs időm, így hogy messze az ovi és ebéd után már mennem kell, a férjem meg max. fürdetésre van itthon, nem megy. Így kénytelen leszek csináltatni a naptárt a nagyszülőknek. Lucának társasjátékban gondolkozunk, meg megvettük Neki a még hiányzó két darab Anna, Peti, Gergő könyvet - nálunk még mindig sláger. Dalmának viszont nincs ötletem, ugyanis tele vagyunk neki való játékkal. A Lego Duplo túl sokáig nem köti le, mostanság autózik, de az meg van itthon vagy 30db, mert Luca is mindig nagyon szerette az autókat. Szóval bajban vagyok, főleg, hogy a nagyszülők is engem nyaggatnak, hogy adjak ötleteket.
Képzeljétek, már kb. két hete megszűnt a Dalma utálat Luca részéről.
Végre együtt játszanak, együtt fürödnek. Ugyan vannak még tiltott területek, ahova Dalma nem mehet, illetve olyan játékok, amihez nem nyúlhat - pl. Luca ágya és az ott felhalmozott játékok, de néha még a kedvenc, mindenhova magával cipelős csacsiját is nekiadja.
Ráadásul az én, eddig egy percig meg nem ülő, örökmozgó lányom újabban rengeteget szinez, rajzol, fest. A hétvégén vettünk Neki egy készségfejlesztő füzetet, ami 3-4 éves korosztálynak való - annyira tetszett neki, hogy az 50 oldalt 2 délután kivégezte. Csak ámulok és bámulok, hogy mennyit változott.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Tündi