Sziasztok!
Panndi: De jó hogy Te is jöttél!
Jók a vonalzók! Hihetetlen, hogy Fruzsi mindjárt fél éves!
Hogy rohant el ennyire az idő?
Amúgy hogy vagytok? Lányok okosodnak, ügyesednek, nőnek?
Szerintem nem a Te Zsófid kicsi, hanem az enyém nagy, hogy ekkora ruhák kellenek neki.
Tavasszal még a 86-92es pólók jók voltak rá, most meg már a 104es kezd kicsi lenni. Hirtelen nagyon nekilódult a növekedésben.
Babett: Tényleg nem gond a szobatisztaságnál a body, legalábbis é Zsófim is szívesen hordja. Úgy vagyok vele, hogy az sem baj, ha pár csepp a bugyiba becsorog míg ráülünk a bilire, de a dereka ne fázzon meg kinn. De Ő is ügyesen tudja már tartani és bodyt tényleg csak akkor adok rá, ha kimegyünk. Csak sajnos már nem sokáig tudok rá valót venni, ha így folytatja a növekedést.
Vonat kb nekünk is annyira jött ki mint a játéknetes, mert akkor volt 15% kedvezmény a webes rendelésekre, meg itt van a szomszédban a boltjuk, úgyhogy a szállítási ktg-et is megspóroltuk.
Zsófi ajándéka már megvan karácsonyra, viszont Esztinek nem tudom mit vegyünk. Annyi mindenünk van már...nem férünk a játékoktól, egy második babakocsit vagy ilyesmit nem szeretnék venni, nem is lenne sok értelme. Nincs valami ötletetek?