Na folyt köv. vasárnaptól...
Dongó!
Nagyon tetszett a hozzáállásod a betolakodóval kapcsolatban!
Tök jó, hogy már Te is érzed a mozgást! Gratu!
Arra, hogyan tudtuk meg a babót: nálunk inszemináció volt, úgyhogy ütemezve volt a dolog, együtt néztük a tesztek eredményét. A későbbi pozitív eredménynek meg sokáig nem is mertünk örülni, mert ez a doki szempontjából is isteni csoda volt, hogy így összejött. Meg hát később jöttek a komplikációk, fenyegető vetélés, haematoma, ilyesmi. Akkor meg azért nem mertünk nagyon örülni, mert bizonytalan volt, hogy megmarad-e a Picurka. Csak a 12. hét után lélegezhettünk fel kicsit, onnantól kezdtük tényleg elhinni, meg mertünk örülni is neki. Dióhéjban ennyi az én sztorim...
Angie!
Remélem ennyi idő után még olvasod a válaszomat!
Örülök, hogy benéztél hozzánk, és hogy a körülményekhez képest jól vagy! Megértem, hogy fájna a szíved, ha gyakran jönnél közénk. De azért ha kedved van, én szívesen veszem, ha jelentkezel! Szívből kívánok Neked mielőbbi gondtalan babavárást! Sok erőt és kitartást! Vigyázz magadra!
Szabccsi!
Na ne itasd az egereket! Árt a babónak! Bár abszolút érthető, hogy bosszant ez a konyhai baleset...
Örülök, hogy megoldódott nagyjából a probléma!
Én szerencsére minden nap többször érzem babóka rugdosását, mocorgását. De ne aggódj, néha van, hogy lustiznak, és kihagynak 1 napot. Vagy te még eddig abszolút nem éreztél mocorgást? Az sem gáz, nekem van több olyan ismerősöm, aki csak a 20. hét után kezdte érezni.
Nyilalás, szurkálás nekem is szokott lenni, de állítólag ez normális, a méh növekedése miatt van.
Anikó!
Tetszett a sztorid! Jó, hogy Te is ilyen szerencsés voltál!
A természet tényleg tud fura dolgokat, meg csodákat művelni!
Gratula a cukor eredményhez!
Detty!
Jobbulást! Remélem mihamarabb rendeződnek köztetek a dolgok!
Ha lesz időd, várom a levelet!
Párkapcsolat témában:
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt, és több ,mint 2 éve vagyunk házasok. És ugye az első babánkat várjuk. Szerencsére nekünk volt időnk egymással foglalkozni, a kapcsolatunk nagyon jó, sokat törődünk egymással. Remélem ez szülés után is így marad. Mi esküvő óta szerettünk volna babát, de hát ennyi idő kellett, míg végigjártuk a "kálváriát". De az a lényeg, hogy sikerüt, így is nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Simán lehetett volna az a forgatókönyv, hogy sosem jön össze...
Honey!
Tetszett a tesztes sztorid!
Mamacka!
Szörnyű ez a történet a kisöcsédről! Sajnálom! Egyébként vallásilag és gyerektémában (létszám, védekezés, ilyesmi) azt hiszem, eléggé egyezik a véleményünk. Meg mi is 3 gyerkőcöt tervezünk...
Danyuci!
Lehet, hogy Te csinálod a legokosabban, hogy 10-ig számolsz!
Kispötty!
Üdvözöllek én is, és gratulálok az újabb kisfiúhoz!
Én is szedtem a Duphastont a 12. hétig. Neked mire kellett, ha nem vagyok indiszkrét?
Úgy látom, Te is ugyanabban a cipőben jártál, mint én vérömleny témában! A volt férjed miatt meg nem lehet könnyű az életed... Fel a fejjel, kitartást!
Viggi!
Gratula a fiúcskához!
Szegény! Nem irigyellek a fogtéma miatt!
Testvér téma:
Nekem egy bátyám van, 2 és fél év a korkülönbség köztünk. A mi kapcsolatunk azóta jó, mióta nem lakunk együtt.
Régen egyfolytában veszekedtünk, verekedtünk, martuk egymást. Persze ez amiatt volt, hogy folyton irányítani akart, parancsolni, kioktatni. Én meg ezt nem nagyon tűrtem, de hát ő volt az erősebb...
Mióta külön élünk, jó tesók vagyunk.
Én mindig szerettem volna kistesót, de hát nem lett. Azt hiszem, erről írtam már korábban... Úgyhogy szerintem ezért is van az, hogy 3 gyerkőc van tervbe véve, Férjem is pont ennyit szeretne, neki sajnos nincs testvére, érthető, hogy nagy családban gondolkodik...
Anicca!
Én elejétől fogva nem dolgozhatok sajna a veszélyeztetettség miatt. Az elején elég rossz volt, de mostmár nem bánom, hogy itthon vagyok. Csak hát anyagilag nem valami rózsás így a helyzet...
Azért Neked óvatosan a munkával! Ne hajtsd túl magad!
Ennyi hétfőig bezárólag.
Folyt. köv, míg bírom szusszal!
Bár már zsong a fejem, de legalább már haladok a vége felé!