Babamama! Én már csak elfogultan tudok beszélni a JB konyhájáról. Khm, mi steaket eszünk, és az olyan, h jajj, nagyon finom
.
szóval:
- a konyha profi. az ételek nagy részét világszerte ugyanígy készítik. Megbízható. Amit rendelsz, azt kapod, tuti jó minőségben.
Az adag igen korrekt, sosem tudtam volna többet enni
.
- a hely nagyon hangulatos. A berendezés, akár a kinti, akár a benti, Nekünk nagyon bejön.
- a kiszolgálás profi, korrekt
Összeségében ugyan még csak havnta sem járunk, de amint módunk van vhol enni, tuti ide megyünk már évek óta. Még soseem csalóstunk.
Az árak. nem drágább, mint máshol (bár mondom máshvá nem járunk), állapítsátok meg.
Mi ketten szombaton ettünk egy-egy főételt, a férjem egy palacsintát, én ittam egy pohár bort, a párom vagy 3üdítőt, és én is 1et. Fizettünk 5ezer magyar ftot, borravalóval 5500. Sztem korrekt.
NAgyon finom a francia hagymaleves cipóban. Ezzel tutiziher, h jóllakik az ember
, 450ft. Bár már rég ettem.
Isteni a különlegességek között a nemtudomanevét milyen saláta piritóssal, húskockákat tesznek rá, különleges (asszem konyakos) öntet van a tetején hmmm. Fél adag is elég!!!
De az utóbbi alkalmakkor mindig marhát eszünk, azok árai 1500tól 2500ig vannak, körettel. Sztem nem sok, a színvolalhoz mérten!
Ennyi jut eszembe hirtelen
.:Angi:.