Új privát üzeneted érkezett!

Amina, visszahívni esetleg a tisztázás érdekében? :roll:
(nagy nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!)

((((((((((((((((Mniki)))))))))))))))))))), akkor érthető ez a nagy csend!!!

Roni, hajrá, minden rendben++++++++++++++++++++++++++

Kugica, ezek a férfiak :wink:

Timi, akkor jó pihizést!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina: hívd fel B-t mobilon!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Laptető a köv. AKCIÓSÉ!!!

kalkata

Oke, felhivtam 8) mindkettot kell szurni. (es nem harapta le a fejem :oops: :D ) kosziiiiiii

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: naná, hogy nem harapta le a fejed! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Leo - gyere, mesélj, mi volt ma uh-on?
kuglica

Niki: nagyölelés,! örulok, hogy jelentkeztel ;)

Leo: :?:

Pbj: hat nem hiszem, hogy ennyi ido utan valosat mutatna a teszt, de ki tudja. A holnapi vervetel ugyis elarul mindent, ugye elmesz?

Roni: hajra embrikek! :)

Kalkat: hogy allsz melo ugyileg? remelem mar kevesebb van!

Puszi: hogy allsz a pirivel?

pussz mindenkinek!

amina09

Drága Nikim:(((((((((((((((((((((((((((((((((puszillak
Vendég

Sziasztok Csajok!

Minden Akciósnak millió drukk!!!!!

Na ma bejelentkeztem a Kaáliba is nov.20-ra,megbeszélni a fagyi témát:)
keny

Keny - hajrááááá! :) De akkor úgy érted még mindig, hogy majd csak jövőre.. vagy már idén is megpróbáljátok?
kuglica

Semmit sem tudok,pláne azért mert nem igazán ismerem a fagyimenetet,bár kezdek kiigazodni a többi csajtól.Szóval nem erőltetek semmit,és nem is fér bele dec.15-ig,vagy igen???Majd meglátjuk mit mond Attila? :wink:
keny

Niki, ez egyszerűen nem igaz!4Annyira sajnálom és ölellek!
Farkasok tippje engem is érdekelne, ha átküldi, továbbítsd már nekem.

Amina, épp most akartam válaszolni, de látom, már tudod.

Puszedli: piri???

Én: ma voltam T. dr. nál. Elégedett volt az inzulinommal is. SZerinte a 0 perce s a fő és az jó.
Az L-Thyroxint ismét emelte.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
És milyen az a O perces jó eredmény beírnád a referenciát?
keny

Keny - na akkor majd mesélj. Puszilom Attilánkat. :wink:

Niki - így ismeretlenül is: nagyon sajnálom. Kitartás! :roll:

Baba - mi az a L-Thyroxint?
kuglica

L-Thyroxin,asszem pajzsmirigy gyógyszer
keny

Pbj - holnap nem leszek gép-közelben, csak este valamikor, de azért drukkolok neked a vv-re, gondolok majd rád.
kuglica

sziasztok!

roni!
még csak most olvastam a sztoridat! igen... ezek aranyos sztorik! (lehet, ,hogy a másik 3 baba 1 helyre kerüljön?pl. hozzám?) jó fej leendő apukák... az én párom is csak udvariasan hallgat ált. és teszi, amit kell!

amina!
örülök, hogy megoldódott a gondod! nem gond, hogy pár nappal később mégy - szerintem! hétvégi babócák... ez izgi!majd írj!

pbj!
holnap majd gondolok rád! talán most 1 babóca van odabenn és azért nem akar a 2. csíkocska megjelenni... de ez csak 1 5let... azért drukkhegyek holnapra!

kuglica!
akkor vizsgadrukk neked és utána majd jöhet a teszt!sok sikert!

irises!
jó, hogy te is itt vagy! igyekszem követni téged is!

persze többieknek is minden jót!

nálunk: csüt-ön kiderül, hogy a genny-cucc eltűnt-e, remélem igen!ja+ holnap megyünk a TEGYESZbe, mert vmit akarnak tőlünk öri-baba ügyben... 1000 ? van bennem... majd jövök!
gysmintlegyen

Pbj drukk a holnapi vv-re, Veled vagyunk, hogy meglegyen az kis manó!

Sminti, lehet, hogy lemaradtam, de Ti már az örökbefogadáson ügyeztek?? Azt megkérdezhetem, hogy mennyi idő után döntöttetek így? Ez nagyon szép dolog, csak az "elején" írtó nehéz, ahogy b.körben látom.
És ha eltűnt a problémád, akkor folyt köv. lombik is?

Kuglica: tanulni-tanulni-tanulni :D

Niki, így ismeretlenül is, erős csajszi vagy nagyon!!!!

Irises drukk a fagyi gombócoknak. Anyukámnak épp ma meséltem Rólatok és a fagyis ébredésről, csak pislogott szegénykém, hogy mik vannak már!
(Eddig ő (is) azt hitte, hogy ha pl 6 psejt és baba van, akkor mind jön vissza a pocakba. Tegnap mindenki "Jézusom 6" felkiáltással kezdte az sms-t... úgy érzem komoly felzárkóztatást kell tartanom hvégén a családomban :roll:

Szép estét mindenkinek!
roni34

Sminti: csütörtökre a legjobbakat! :P

Baba, Amina: Piri sehol. pedig tegnap spéci mensimeghozó tornát nyomtam. :evil:

Kugli: pajzsmirigy alulműködésre való gyógyi.

Kép

Kép

*puszedli*

Roni: akik nincsenek benne a "lombikban", fogalmuk sincs mi ez, milyen,.. hogy működik. Ilyenek nálam is voltak ám! Pl.: ahány petesejt, azt hiszik, annyi baba lesz. És ha beültetik, tuti megmarad mind. Ja! Van aki azt hiszi nem a mi babáink a lombikbabák. Nem saját, hanem másoké. És még sorolhatnám! :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Niki,
így ismeretlenül is nagyon sajnálom a veled (veletek) történteket!! :( Kívánom, h. minél hamarabb kiderítsék, h. mi okozhatja hüvely-flóra problémát!!!

Sminti,
úgy látszik én is lemaradtam az öribabáról! A legjobbakat kívánom hozzá!!! :)

Puszedli,
nekem régebben irtó rendszertelen volt a menszim, ezért kitapasztaltam, h. egy fergeteges éjszaka rendre meghozta az "eredményét" másnap. :oops: :D

Pbj,
drukk a holnapi vérvételhez!!

Kép
arikon78

puszi!
köszi!!!!!!!!!!!!!!!ránk fér!

roni!
mi már több, mint 2 éve várunk öri-babára... a lombik-téma sokáig nem volt szimpi nekünk...vártunk és vártunk.. hátha spontán összejön...végül májusba voltunk először a Kaáliba, apánál vannak gondok, vagy kevés a katonácska vagy nem jó minőségű - emiatt azóta nem tudunk kezdeni... most épp túl van pár antibiotikum-adagon... reméljük, hogy lesz saját baba is, de nyitottak vagyunk, röviden ennyi...

jó éjt lányok!
gysmintlegyen

szia arikon!
épp az előbb vázoltam röviden a dolgokat!ha van pár perced, olvasd l!

1ébként olyan jó, hogy Ti ebben is mellettem álltok!!!!!!!!1000 hála!
gysmintlegyen

Sminti: akkor lehet azért hívnak be, mert megszületett a TI babátok?! :P

Arikon: gondolod ezt a "módszert" nem vetettük még be? :lol: :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Niki, nagyon nagyon sajnálom :(

Roni, nekem is 4 volt, látod ez egy jó szám.... :D ne agyalj szépen nőnek és lehet hogy holnap már 5 en lesznek

Keny, nov 20 körül kb hányadik napon leszel a ciklusodban??

Az én párom ma este végig a netet böngészi a tesztekről olvas beszámolókat :) , aranyos ahogy így kutatgat, és a hcg telejes nevét is tudja már :oops: , nem is értettem mit mond az elején.Még azt is tudja mi a különbség a 10-20-25 között

Gysmintegyen, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, szerintem jó híreket fogsz kapni++++++++++++++++++++

szép álmokat mindenkinek
puszi
pbj12

Szép jó reggelt! :)
Már fent vagyok 4-től.. nem bírok aludni. :roll:
Sminti - minket is komolyan érdekel az örökbefogadás, írtam neked privit.
Pbj - drukk még egyszer a mai napra!
Leo - most esik le a tantusz, hogy ma van szerda.. tegnap még csak kedd volt, úgyhogy te ma mész UH-ra.. ugye? Össze vagyok egy kicsit zavarodva. Majd írj, hogy mi volt.
A lombikról való ismeretekkel kapcsolatban: tényleg úgy van, hogy azt hiszik az emberek, hogy ez már valami tuti módszer. Nekem is többen gratuláltak a beülti után, hogy na akkor most már terhes vagyok.. ami jó lenne, persze.. de akkor is viszás egyből ezt hallani vagy olvasni.. mert hát mi tudjuk, hogy 39. évtől az esély cca. 20% (és a másik 80% elég nagy ahhoz, hogy ne vegyük figyelembe). Na mindegy.. ez csak egy ilyen kis hajnali szösszenet volt.
Egyébként ma reggel 4-kor, miután felkeltem, pisiltem és arra gondoltam, hogy tesztelni kellett volna.. de már későn jutott az eszembe. Jó lenne túllenni ezen a "sokkon". Túl sokat jár az agyam, kezdek kimerülni.
Mindenkinek szép napot kívánok. Én 9-18 óra között ún. teszt-vizsga napon leszek (ez még csak egy ilyen gyakorlás), este majd jövök ide.. holnap pedig vizsgázom. :shock:
pusszantás, jók legyetek! :)
kuglica

sziasztok, bocsánat a bepofiért .

hátha valakit érdekel., egy másik fórumra tették be a Sejtjeink c. filmet itt letölthető. csak nem haragszanak meg érte.

https://share.ols.inode.at/UHTZ2BF22JWQ ... 3YRDDSFurl

Drukkolok mindenkinek!
Vendég

PBj+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sminti: huhaaa, felgyorsultak az esemenyek nalatok :) :) :) legutobb is mar kozeli sorszamotok volt, lehet, hogy tenyleg itt a TI babatok?! :)
(mi meg nem mertunk telefonlani, hogy hanyadikok vagyunk a sorban, pedig elvileg majus ota mar haladt a sor a TEGYESZnel... :roll: :oops: )

PBJ, Kuglica: +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, ez a franya piri...

Leo: hanyra mesz uhura? en 3 korul! tali? :)

Baba: szuper, hogy jo lett az inzulinod! vegre javulnak a dolgok.

/tenyleg total sotetseg van a lombik temaban, neha olyanokat tudtak kerdezni tolunk is, hogy leforudltam a szekrol..., mondjuk addig jo, amig nem tudjak.../

amina09

Amina, de jó megoldódott a kérdés este (én bevallom bealudtam :oops: ), munka talán már kevesebb lesz, legalábbis reménykedem erősen

Kugica, a reggeli nagy izgalmon túl :D

Puszi, pirihozó drukk+++++++++++++++++

Baba, örülök a jó T. véleményezésnek!!!! amúgy jobban???

Keny, pikk-pakk itt lesz 20-a!!!! rohan az idő!

Sminti, akkor a mai nap csigalassan fog telni számotokra :lol:

Pjb, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(aranyos kis sztori az férjuraddal :) )

Boniko, köszi

kalkata

Pbj!
Ha minden igaz a ciklus elején,de nálam ezt nem lehet tudni.Az biztos,hogy ma a a 20.napon vagyok ,és 32-35 naposak a ciklusaim.
keny

Sminti: izgi! Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a TEGYESZ-ben! :wink:

Amina: nálatok nem járnak ki fél évente látogatni? Hozzánk igen és olyankor mondják is a sorszámunkat. Valamikor tavasszal voltak nálunk és meglepődtem, mert nagyon sokat haladtunk előre a sorban. Az már más kérdés, hogy hamarosan kiállunk, de amilyen kedvesek nálunk még véletlenül sem akartak kivenni minket, amíg meg nem születnek a lányok. :D

Kuglica: ++++++++++++++++++++++++++++

Pbj:+++++++++++++++++++++++++++++

Roni: mikor kell telefonálni ma?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Keny: akkor akar bele is ferhettek dec 15-ig, szerintem.

Timi: Gratulalok a 33 hethez! hogy erzed magad? Öf: nalunk nem, vagyis nem tudom, mert ugye szeptemberben kaptuk meg a hatarozatot, de az elso bejelentkezestol szamit a sorrend-ami majusban volt. Tehat ha ugy nezzuk, meg nem telt le a hatarozat ota a fel ev, de haladni mar kellett hogy haladjunk . Na majd megejtek egy telefont azert. :)

Kalkat: gondolom jo faradt lehetsz szegenykem! uj gyogyszert hogy birod?

huh, egyre jobban szur es feszul a hasam, elozo lombikoknal nem volt azert ilyen... :oops:

amina09

Amina: szerintem nyugodtan telefonálj! Nálunk fél évente jönnek látogatni a jelentkezés óta. Köszi, jól vagy vagyok, vagyis nem akarok panaszkodni! :wink: Most már érzem, hogy teher, mégha édes is. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

PBJ: :?: Remélem jó hírekkel jössz!

Kugli: ezer drukk, most már akkor a vizsgádhoz IS!

Amina: minden rendben lesz!
Mikor is mész uhura?

LEo: drukk Neked is! Mi volt ma?

Roni: hajrá!

Kép

Kép

*puszedli*

Amina, osztom Puszi véleményét, most MINDEN renden lesz!!!!
Pénteken UHU?
(új gyogyi egyenlőre OK, csak rengeteg pattanás miatta :shock: )

kalkata

Hála az égnek a 4 pöttyünk ma is jól volt :D Holnap délben mehetünk értük!
Annyira, de annyira izgatott vagyok. Ja és Krizsa doki mondta, ha akarjuk megnézhetjük őket a mikroszkóp alatt. Jaj már olyan kíváncsi vagyok a kis szépségekre :lol:

Az mitől függ, hogy hány babát kérhetek vissza?
roni34

Ja és bocsánat, hogy most csak a magam öröméről írok... de azért persze mindenkinek szorítok az aktuális akcióhoz+++++++++++++++++++++++++++++
roni34

Roni - na.. milyen jó hírekre jövök itt! :) Szuper! Az hogy hányat kapsz vissza, függ a korodtól, attól, hogy hányszor próbálkoztatok már, stb., szóval ahogy a doki megítéli. Ügyesek vagytok! :)

Pjb - hol vagy? mik a hírek? :roll:

Puszi és mindenki - köszönöm a drukkokat a vizsgához. A mai teszt-napon (gyakorlásból) 4 adag teszt volt. Kettőből átmentem, egy határeset/visítva, egy teszt esetében viszont nem. :roll: Úgyhogy a holnapi napra elkél a drukk.. kb. 50% esélyem van. (Bocsi az off-ért.)

Leo - várunk..

Timi - ez olyan gyönyörű, hogy cca. másfél hónap múlva már két kicsi lány lesz a karácsonyfátok alatt. Annyira jó.. :wink:

Amina - jól értem? ti is intézitek az öf-t? De jó..

Kalkata - ne dolgozz túl sokat.. :roll:
kuglica

Pbj: ?

Kuglica: drukk a vizsgahoz!

Roni: veled egyutt orulunk ;), hanyat szeretnel visszakapni?

Kalkat, Puszi es Mindenki: tenyleg minden rendben van es hala drukkjaitoknak a tuszok osszeszedtek magukat. Ma mar repesztjuk oket, es tátátátá: pénteken pungalnak. (Doki megdicsert, hogy milyen szepen nottek, nem hitte vna, hogy szombatnal hamarabb lesz a punkcio :oops: :D )

amina09

Kugli: +++++++++++++

Amina: jeeeeeeeee! Tudtuk mi, nem igaz? :lol:

Roni: kor és hányadik lombik függő, hányat kaptok vissza.

Pbj: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica: akkor nagyon nagyon drukkolok holnaphoz!
Mar elinteztuk az of-t, most varakozunk.:) Egyelore a TEGYESZ-nel, aztan az alapitvanyhoz akkor megyunk, ha ez nem sikerulne.

amina09

Roni gratula a négy kis pöttyhöz! Én is nagyon örültem mikor kaptam a jó hírt. A nézegetés pedig egészen megható, mi majdnem elsírtuk magunkat mikor megláttuk őket!

Igen érdekes ez a fagyis téma. Én sem tudtam semmit, a szlengen (sítáborosok ... stb.) meg csak pislogtam. Mindenesetre én máris jobban szeretem mint a sima lombikot, mert ahhoz képest nagyon laza az egész. (Ez csak az én véleményem...) Összesen két UH volt és két injekció. Csak hát kevesebb az esély, de sebaj én nagyon bízom. Még így is van, és ez a lényeg a csodák pedig itt járnak-írnak közöttünk.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina - ez szuper!!! Látod, milyen ügyes vagy? :)

Irises - vannak csodák, bízni kell! :wink:
kuglica

Amina :) aztán csak ügyesen :wink:

Roni, grat a 4 szépséghez!

Olvasó módban vagyok, igyekszem követni az eseményeket, nálunk sok történés nincsen.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

nem sikerült..... :evil: , de ez várható is volt....
Most értem csak haza a srácokkal, ha leteszem őket visszaolvasok és írok.

puszi J
pbj12

Pbj: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Pbj - sajnálom... :(
kuglica

Pbj: sajnálom :(
Amikor én csatlakoztam ehhez a fórumhoz, épp Till írta vkinek, hogy nem csüggedni, mert mától indul a felkészülés a következő alkalomra! Anno nekem (igaz csak inszem után) ez annyira ült, hogy elkezdtem egészségesebben élni: enni és sportolni és 10kg-ot sikerült is ledobnom a mostani lombikig. Egyszóval úgy mentünk neki, hogy én/mi mindent megtettünk, hogy rásegítsünk a sikerre. Szóval fel a fejjel, most babázz egy kicsit a két kölökkel, aztán irány előlről.

Amina de jó, akkor hétfőn már nálad is pocakban lesz a baba.

Irises: Te is most hétvégén kapod vissza a fagyisokat ugye?

Kuglica: rajtad a világ szeme. Drukk a vizsgához és aztán a pozitív teszthez.

Sminti mit akartak a TEGYESZ-be? Csak nem????
roni34

Timi : mi volt ma a dokinál? Mekkorák már a csajok?
roni34

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?