Na megint egy rövidre még így fürdés előtt.
Judy!
Köszi az Apeh-es tippet!
János egyébként a használtautó.hu-n nézelődik. Vectrát is ott nézte ki és vettük meg Neki áprilisban!
Igen, én is láttam már occsón
X5-öst. De hát akkor is....azért azt fent-tartani....!!!!
Meg igazán nem is kéne, max. akkor, ha tényleg futná rá!!!
De ez a veszély nem fenyeget!!!
De nem baj, szokott lenni BMW nyílt nap és ott ki lehet próbálni az autókat! Nekem már az is nagy élmény lenne, ha egyszer kipróbálhatnék egy X5-st meg mondjuk egy Z4-st!
Orsi!
Lexus tényleg szép, de hát az is irdatlan árban van!!!!
Főleg, mert azok már általában hibrid autók. Ha mondjuk még a Mazda is tetszik és olyat szeretnétek, amit családinak is lehet használni meg Szabi felszerelése is beleférjen, akkor abból a Mazda MPV-t ajánlanám. Egy nagyon kedves és elismert harmonikás zenész barátunknak is az van....diesel.....és teljesen meg van vele elégedve és Ő is be tudja cuccuolni bele az egész bandát.
(dob, gitár, erősítők, stbstbstb.)
Bajoromat meg azért kell lecserélni, mert ha a Nagyok is itt vannak, akkor két autóval kell mennünk.....ami ugye nem túl gazdaságos
...... ezt nevezném a "fő oknak", a másik meg az, hogy Kicsikém jövő áprilisban már 12 éves lesz és most még talán adnak érte annyit, hogy jól járjunk vele. Különben semmi baja, tök jó, full extrás és tényleg nincs vele sem....mint ahogy Szabi nissanjával sem.....semmi gond.
János akart Mazda MPV-t meg VW Tourant is, de nekem azok annyira nem tetszettek. Bár Gyurié...zenészbarátunké.....az tetszik
de ha már választanom kell, akkor a francia "szarokat" .....má bocsássá meg Tenci+Judy+Apukám
!!!!
....... mint Espace meg 807sw megatöbbi, hát azt aztán végképp NEEEEEEEEM!!!! Szóval ezeket mind "kiszortam"
János listájáról és kizárólagos alapon így maradt a Ford Galaxy! Azzal még meg tudnék barátkozni.....és hát bevallom, hogy barátkoztatom is magam azzal!!
Röviden
ennyi a történet autóm csere ügyben!
Vali!
A tali az
jövő hét csütörtökön lenne!!!! Nehogy holnapután induljatok útnak!!!!!
A helyet meg a pontos időpontot még nem egyeztettük le százra, mert Judy-n meg Orsin meg Rajtad meg rajtam kívül mások még nem nyilatkoztak.
De persze közzétesszük az időpontot, ha pontos lesz!!!
Úgy hogy
Többiek is tessék mán nyilatkozni végreeee!!!
Na húztam fürdetni! Szép estét Mindenkinek!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssss.....HAJRÁ REÁL MARGIT!!!!!!!