Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

gota: ez nagyon erdekes, nekem is felajanlottak az aminot, nekem kerdes sem volt hogy nem, pedig 35 alatt vagyok. de 1 heten belul valaszt kaphattunk volna. a doki elfogadta az indokom, mert 5 honappal babosodas elott vetelesem volt. egyebkent tudom nehez, de annyira orultunk a babonak, ha beteg lett volna akkor is ugyanolyan szeretettel vartuk volna mint most. de 4 angyal vigyaz a kis Pannira (elvesztettunk egy babat tavaly augusztusban, aztan apukam, nagymama es nagypapa hagyott bennunket itt...)

monyo: ez igen, szep lak :) nem akartlak elkeseriteni, de meg most fogsz szepen felszedni kilokat. en az utolso 2 heten nottem szepen, es akkor akkoranak ereztem magam mint egy balna.

lucuzs: hoeses, de jo lenne itt is, itt csak esik es hideg van. sajna itt nem sokszor van ho :( pedig jo lenne egy feher Karacsony Pottom Pannival es anyuval itt :) tul sokat kerek azt hiszem, eleg lesz Pannival :)

eclipse: teljesen meglepodtem mit irtal, ilyen eros a parod, en is azt kivanom neked amit ti kivantok magatoknak.

meme: szoval holnap a nagy nap:) kivancsian varom mit mond a dokker :)

Pannika egyebkent jol van, okosodik, erosodik es jatszik a szuleivel, es ok mint egy hercegnot szolgaljak :)

Üdv.
Aisha
aisha

ki keri a laptetum???szivesen passzolom :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs,
nov. 18. du 2 óra, aztán este 8-ra már otthon leszünk és kész, márciusig nyugi! Jövő héten beszalad egy vérvételre meg ekg-ra, és semmi más nem kell, nagyon örülök neki, hogy nem nyöszteti senki. Apa nem fél, mert tudja, hogy a legjobb helyen lesz.

Eclipse
eclipse
Budapest

kacsi a closty emeli a hot,en mertem closty kozben es picit megemelte a ciklus elso feleben.

aisha tudom hogy meg ezutan jon a java es nem is banom a kilokat ha a derakam nem fajna enyire :roll: de sajnos ez van.
pannikarol nincs kep?

Kép
monyo83

Monyo: gondolod hogy nincs ;) van ezer, csak a hulye babanetre le kell kicsinyiteni es erre nem mindig van ido :( sajna sajnalom a derekadat :(

Üdv.
Aisha
aisha

Itt is esik a hóóóóó!!! Na jó, csak szállingózik:)

Aisha! De jó hallani felőled!

Eclipse
Nagy drukk apácskádnak!! Ha meglesz a műtét, Isten sem állíthatja meg a dobogó tetejéig! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

aisha ha lesz idod kicsinyits le parat.
te miben hoztad ki Pannit a korhazbol?overalban vagy kiskabatban vagy miben?

Kép
monyo83

Hmeme,
képzavar!!! :lol: :lol: :lol: A műtét csak a babásodáshoz kell, a futókájának mindegy! :lol: :lol: (tudom, hogy értetted, csak marhulok) :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Monyo: eloszor is a sogorom jott autoval, es o hozott bennunket haza, o taxizik, igy nem kellett autosules. De a babakocsi az olyan, hogy autosules+kocsi...

Kép

szoval abban uldogelt, es kisinget kapott, rugdalozot es kiskabatot. Aztan ugye volt sapikaja es takaroja. Az autoban meleg volt, az autoig kb 20 masodpercet volt kint, plussz 1 perc alatt beertunk az autotol a lakasig. Jo kis meleg volt a gyerkoc. de elso heten azt gondoltunk sokkal melegebb kell neki, aztan piros foltos lett picit az arcocskaja,,,tul melege volt, most mar beallitottuk amit szeret, igy nincs tobb folt :)

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Nicsak, Aisha is megkerült! :lol: :lol: Panka édes csöppség! :lol: Jó a járgány! :)
Ja és kérném a laptetűt! Ugye nekem adod? :lol: :lol:

Gota, drukk+++ Ez azért elég veszélyes beavatkozás..... Hány éves vagy? Én úgy tudom, hogy 35 felett csinálják ezt, vagy ha gond van a bébivel. ....

Monyó, röpül az idő.... :) Szép pocid van!

Na ma új ciklust kezdtem. Semmi extra, nagyon jól viselem...

Ebédelni mentem.
mókica

Moki: laptetu a tied:) a francba...csirked megint 1-et mutat....

Üdv.
Aisha
aisha

cuki Pannika :lol:

koszi az infot.mi mozesben hozzuk haza plusz kispokroc meg ruci,igy tuti nem fazik majd meg.

Kép
monyo83

monyo: autot akarunk vasarolni, igy ez a babakocsi igy egyben egy jo otletnek tunt. nekunk nincs mozeskosarunk, nem sokaig tudtuk volna hasznalni...most el sem hiszem, hogy nincs 1 honapos, es mar ismeri a kezeit, rugdalozik a labaval es tartja a fejecskejet...

most ezt lattam felaron, azt hiszem meg is veszem, ha meg van :)

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Még mindig esik a hó. Igaz, nem marad meg, de tényleg itt a tél.

Mindjárt hazaér apa, aztán benyumjuk a pizzát, amit sütöttem:) Illetve a sütő süti:) De sztem finya lesz.

Meme

Kép
hmeme
Németország

a hcg-m lett magas, és a dokinőt semmi más nem érdekelte. a magas érték miatt a 21es triszómára, ami a Down kor jele. a neten olvastam, hogy ez az érték magas a cukorbetegeknél, illetve a lombikos mamáknál. bár ugye én nem vagyok lombikos, hasonló gyógyszereket szedtem, pl az utrot, amit a 13-14 hétig szedtem.
ebből hoztak ki egy magas valószínűséget. bár az itteni uhun semmi jele nem volt. a dokker mondta, hogy a Downosok kisebbek, és vannak más jelei is. nálam semmilyen jel nem volt, sőt babóca végtagjai még hosszabbak is a korához képest.
amúgy 30éves vagyok, a dokim is azt mondta, hogy szerinte nem csinálják, mert sem az uhu, sem a korom nem igazolja. na mindegy. nem bírtam volna ki még 20hetet azon izgulva, hogy beteg lesz e a baba, vagy sem.

Kép
gota79

Most olvastam egy cikket a hazánkban alkalmazott 16.heti vérvételről. a lényege hogy az egyik egyetemen végeztek egy vizsgálatot, melynek az lett az eredménye, hogy 10000 állapotos nőből 500nak lett pozitív az eredménye, amiből 12! bizonyult Down szindrómának.
amúgy a tesztet mint már írtam sok minden befolyásolja többek között a túlsúly is (nekem kb. 30kg van).
ja és a tesztre az is rá van írva, hogy 60%os a megbízhatósága.

Kép
gota79

Gota: én már mondtam neked, hogy ne aggódj, nekem is rossz eredményem volt és nézd meg Pannit, egészséges, gyönyörű kislány. Én nem akartam amniot, mert mindegy volt egészséges vagy sem, a miénk és nagy szeretben vártuk. Az uhu után, amikor mondták semmi jele sincs downnak, akkor azt mondta okés. Nem aggódtam előtte sem. Sajnos terhességi cukrosként végeztem, ezért is volt ilyen nagy súlyú Panni :)
Ja és a tesztről annyit, hogy én sokkal rosszabb megbizhatóságot olvastam a neten...sokszor ad fals eredményt, úgy is hogy negatív és sajnos downos lesz a pici...

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Tesóméknál mikor jött a baba, 10 hetesen magasabb nyakredőt mértek mint az átlag (de még határon belül volt), azt mondták, dawn-os a gyerek.16 hetesen amniozták, kihozták, hogy nagy a valószínüsége hogy down-os lesz a pici. A csaj 56 kg-val ment szülni. Császározták, és a baba teljesen esészséges, dawnnak jele sincs. 3,65 kg-val és 51 cm-rel született. Most lesz 2 éves, és több esze van, mint a szomszéd gyereknek, aki 4 éves. (és nem csak azért, mert a tesóméké)Szóval ezek a vizsgálatok sztem csak arra jók, hogy 1. megrémisszék a szülőket, 2. ha esetleg baj van, ne tudd beperelni őket azért, mert nem szóltak. Inkább mindenkire ráhúzzák, hogy betegen fog születni.Tudom, vannak kivételek, de most egy pár gyerkőc született a környezetemben, és egyik terhesség sem ment simán. Mindenkit ijesztgettek, ennek ellenére mindegyik gyerkőc egészséges lett! Szerencsére!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs!

Mi volt a dokinál? Mit mondott? Mik a következő lépések?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Még nem voltam a dokinál. De már nem is megyek, lemondtam a találkozót.
Tegnap kértem időpontot Tapolcára, jövő hét csütörtökön megyünk az első vizsgálatokra (ha nem fogok menstruálni).
Ott mindkettőnkkel egyszerre foglalkoznak, és jobban is értenek a meddőséghez, mint egy sima nőgyógyász. Így talán nem fogunk felesleges köröket futni olyan vizsgálatokkal, amik aztán később értelmetlen eröltetésnek tűnnének.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok Lánykáim! :D

Egy percre beugrottam, mert épp a tesóméknál vagyok, otthon még mindig nincs gép!Megpróbálok összeszedni pár dolgot, de előre is bocsi, ha kihagyok valakit! :oops:

Ranita,
most nektek hogyan tovább?
Mikor mentek a kövi lombikra?

Lucuzs,
örülök, hogy továbblptek, és drukkolok, hogy jó híreket kapjatok Tapolcán!

Kacsi,
szerintem a closty nem emeli meg az alaphőt, de én nem vagyok szakértő! :roll:

Monyo,
Noci-lak irigylésre méltó!Énisénisénis! :D :D

Aisha,
Panni nagyon édes!Igazán formás kislány!Anyukádék voltak nálatok?Ti mikor jöttök majd haza?

Eclipse,
drukk apácskának a műtéthez!

Velem minden oké.Pénteken hagyom abba a fogigátlót egy hétre, aztán utána dec.2ig kell szednem és dec. 7től kezdem a szurikat!Nagyon várom már!

Most mennem kell!Mindenkinek drukk-hegyek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Meli! Dejó hallani felőled! :lol: Remélem azért hamarosan elkészül a gépetek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Bocs, most semmi nem reagálok, csak egy linket hoztam
http://www.konnyenfogyok.hu/
mókica

Lucuzs
Megértelek! És drukkolok, hogy Tapolcán minden rendben menjen!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Még 3 óra és indulunk a dokihoz! :) Jajj!! Nagyon várom!! De nagyon félek! Annyira parázok, hogy valami nincs rendben. Félek, hogy azt mondja, hogy van petezsák de nincs benne élet, vagy nem is tudom.
5.héten már doboghat a pici szíve? Vagy majd csak a 6. héten?
De mi van, ha dobognia kéne, és nem dobog... Lennék már egy 4 órával késöbb!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Nyugi! Minden rendben lesz! És elméletileg csak petezsákot fogtok látni, a szívhang csak a 6. héten lesz! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Aisha megnéztem Zyva-t:)
Hatalmas!:)
Hajacska kihullot?

Gota nekem is feltették a kérdést,hogy szúratok e, gondolkodás nálkül nemet mondtuk..hittük,hogy egészséges babánk lesz a vetélést pedig picit sem akartuk kockáztatni.(afp 1/97hez down kórt mutatott,nagy kaki az egész vizsgálat)
Ki szúrt?és ki uh-zott?
Minden jót!!!!!
Vendég

kincs,
köszi. nem tudom a nevüket, mindkettő nő volt. amúgy nekem Debrecenben csinálták. én nem bírtam volna ki 20hetet végigparázni, hogy nem lesz e baj. végül is már túl vagyok rajta, olyan nagy szám nem volt. nekem 1/78, az életkorral összesítve 1/102 az arány. de hiszem hogy nem lesz semmi, szerintem az uhu kimutatta volna, de én csak így fogok megnyugodni.

Kép
gota79

hmeme varunk a hirekkel.
szivhang meg nem lessz az majd csak legkozelebb.
szoritok.

Kép
monyo83

Gota nekem is ott csinálták az uh-t és ott is szültem :wink:
Nekem is minden doki (kaális,két nőgyógy) azt mondta dobjam a kukába az afp papírtmuh-n minden rendben.
Természetesen megértem a döntésed,az a jó ha biztos vagy és nem idekeskedsz!
Vendég

Kincs,
a hétfőn lévő dokinőt az afp eredményen kívűl semmi más nem érdekelte :twisted: csak szúrni, szúrni, szúrni.

Kép
gota79

most néztem meg, Vad Szilvia volt aki mondta, hogy kell szúrni. a többit nem tudom, mert anyukámnál vannak a papírok, hogy táppénzre iratott. persze debibe rosszul töltötték :evil: ki őket így csak mától tudtak kiírni. ha visszamegyek javítani, akkor tudtak volna hétfőtől is, de annyit nem ér.

Kép
gota79

Monyo
Köszi. Még egy óra és indulunk. Próbálok megnyugodni, de a torkomban dobog a szívem.
Majd megmondom a dokinak, hogy először legyen UH, aztán ha minden rendben, akkor azt csinál velem amit akar (persze képletesen) :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

gota e lenyeg hogy tulvagy rajta.biztos minden rendben van de neked is az a legjobb hogyha nyugodtan viszed vegig a terheseget.

hmeme.eloszor kezzel szoktak megvizsgalni,megnezi a doki a meh allapotat,nagysagat es aztan szoktak Uh zni,de bizti minden okes lessz.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Megjöttünk.
Végülis nem mondott nagyon rosszat, leszámítva, hogy még nem biztos hogy megmarad a picúrunk. Nagyon picike, nem látszik, hogy még pici vagy már pici, és sorvad. Hát remélem az előbbi. Kaptam 3x2 utrot.
Jövő 7en szerdán megyek megint, addigra már látszani kell, hogy megmaradt vagy sem.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meli: anyuek Karira tervezik az utazast...haza talan jovo nyaron megyunk, egyutt mint egy kis csalad.

Kincs: nem hullott ki a hajacska, borotvalva lett es lesz :)

Hmeme: ne aggodj, az nem segit, inkabb probal pihenni es pozitivan gondolkozni, az sokat segit.

ma megyek megint vezetni...megorit ez a masik oldalon valo vezetes....

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha
Köszi! Igyekszem!

Kíváncsiak vagytok az Babó első fotójára?:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Viszont ami nagy félelmem volt, hogy méhen kívüli lesz. És NEM! Bent van a méhemben, csak nagyon picuri. De remélem az utro megerősíti a Babót!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Van köztetek olyan, akinek szintén hasonlót mondott a doki?
- "Még nem egyértelmű, hogy azért ilyen pici mert nem fejlődött még jobban, vagy azért, mert visszafejlődik a petezsák."

Ha van valaki akinek mondtak hasonlót, akkor írjon légyszi!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: nekem a vetelesemkor mondtak ezt....1 hetre ra elverzetem...

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha
Ebbe nem merek belegondolni!
olyat már olvastam, hogy 6.héten nem volt szívhang, és nem tudták, hogy még vagy már nincs. De szerencsére ott még nem volt. És egészségesen megszületett a baba.

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: en nem azt mondtam te is igy jarsz, keredeztel es en valaszoltam. Nekem akkor nem volt eros a tesztem es nem is erosodott. En is hallottam kulonbozo sztorikat, nem lattak, lattak, stb...
mindenkinek az esete mas, nem lehet osszehasonlitani. azt sem biztos mikor volt ped...szoval meg nem elkeseredni, csak probalj nyugodtan elni 1 hetig es szedni, vagy dugdosni az utrot!

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha
Tudom, én kérdeztem, és köszönöm is az őszinteséged!
Szednem kell az utrot,bogyóba kaptam.

Igyekszem nem elkeskenyedni. Végülis még nem mondott konkrétra semmit. Azt viszont mondta, hogy amugy minden jó, csak hogy mi lesz belőle...Szóval most azt sulykolom a buksimba, hogy minden rendben! És jövő hétem már látni fogjuk, ahogy ver a pici szíve! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Azért kíváncsiak vagytok a picurinkra?:)

Hát itt van Ő!!

Kép
Mi pici Babónk

Meme

Kép
hmeme
Németország

mit jelentenek az UH-n a
G:
H:
F:??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sehol senki?
Befejeztem a nyafogást!:) Előbújhattok!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Szia Meme! Én megjöttem (anyóséknál voltunk délután).

Sajnálom, hogy nem a legjobb híreket kaptátok... de hinni kell, hogy a baba élni akar, és jövő héten ott lesz szépen növekedve!
Küldöm a pozitív energiákat! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi lucuzs!

Most már kezdek pozitív irányba billenni. Bízom benne, hogy az utro segít megtartani a terhességet. Végülis rosszat nem mondott, megnyomkodott, azt mondta rendben. Azt is mondta, hogy nem feltétlen rossz, hogy ilyen pici. Csak meg van az esélye, hogy nem nő tovább. Átbeszéltük apával, megnyugtatott, megvígasztalt. És azt mondta, hogy bármi is lesz, ő imádni fog, ha véletlen bekövetkezne az amit nem szeretnénk, akkor fogjuk fel úgy, hogy legalább idáig már eljutottunk.
És igaza van! Ugyhogy most minden bizodalmam a Babóban és az utroban!
:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na jó éjt csajok!
Megyek odabújok apához.

Sziasztok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok! Jó reggelt! :)

HOgy s mint vagytok?

Szép napra virradt a reggel:) Nem tudom miért, de most nyugodt vagyok, és boldog. Azt hiszem az utro megnyugtatott. Most hogy szedem, már nem lehet baj! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?