Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse! Apa nem semmi kemény, hogy ezt így kibírta!!! Az elismerés mindenképp jár neki! Gratula! Aztán a dobogó meg jön a baba után! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na elcsíptem a laptetőt! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

köszi, de hamarabb lesz neki dobogó mint baba!
Ritka szarul állunk gyerektéma terén! Én azt kívánom, jövő tavasszal már nyerjen a párom, de baba ki tudja, mikor lesz, lesz-e, arra nem lehet számítani!

Plusz, azt megbeszéltük, hogy babával ultrafutni már nem nagyon lehet, mások is visszavesznek amikor jön a baba, szóval mindenféleképpen hamarabb érje el a futó sikereket!

Ez fontos!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Úgy legyen, ahogy ti szeretnétek!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Akkor te mit ajánlassz nekem Bajcsi-ügyben? Magánba kéne kezdenem valamelyik dokinál?
Őszintén, ez már túl soknak tűnik nekem.......... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ha nektek sok az úti költség mellé még 10000 Ft, akkor egyértelműen ne!
Sajnos én nem tudtam okos lenni a Bajcsy ügyben, meg nem is vagyok tősgyökeres pesti.

Jelen pillanatban, még mindig úgy tűnik, hogy inkább progeszteron hiány van a háttérben, és nem feltétlenül szervi gond.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Mizujs csajok? milyen volt a 7vége?

Eclipse
Apának gratula a teljesítményhez!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Aki szedi az utrot, elárulja kb. mennyi pénz? Köszike!

Gota
Köszi a gratulát! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Gota!
Egy kérdés! Te mikortol kaptad az utrot? Hányadik 7ben voltál? szerdán töltöm az 5-et, akkor lesz uhu, meg felír bogyóka (gondolom utrot, és progeszteront-bár lehet a kettő ugyanaz, ebben nem vagyok jártas). Remélem még nem lesz késő.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Megyek, főzök valami ebédet apának mire hazajön. :) Mert megérdemli:)
még 2 nap és uhu:)

Utána néztem az utronak. azt írják, hogy nem késő még, ha 5-7. héten kezdik a szedést. Akkor még időben vagyok. Azt hiszem nem kéne mindent túlaggódnom. Eddig még semmi nem utal arra hogy baj lenne, remélem nem is lesz. A hasszúrkát meg nyomást megkérdeztem, azt mondta a doki, hogy az is normális, mert a méhizomzat illeszkedik a helyzethez, megnyúlik a beágyazódás miatt, felkészül a babó fejlődésére. Ugyhogy emiatt sem kéne izgulnom, de mégis azt hiszem majd csak szerdán nyugszom meg egy picit. Majd ha a doki azt mondja, hogy van petezsák, és ott ahol lennie kell és minden rendben.

Na jó, tényleg megyek, mert gondolom már nagyon unjátok, hogy állandóan panaszkodok, meg mindenre ráparázok. Bocsi csajok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nem tudom érdekel e valakit, de hoztam egy görbét:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 20000_.png
mókica

Móki! Szóval vérfolt... :evil: Fenébe...

Meme! Megértjük, hogy izgatott vagy és természetes, hogy egyben bizonytalan is. :lol: Nyugodtan írj, ahányszor csak jól esik! Szívesen meghallgatunk!
Ja, és a házipatika oldalán van gyógyszerkereső, ott biztos találsz az Utrogestannak árat. Ez progeszteron, igen.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, lehet fura amit írok, de valahogy nem izgat, hogy megjön.
Mai tornát letudtad már?
Én lassan neki állok!
mókica

Mókica! Ez tényleg fura, de te érzed természetesen. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica!
Nem hiszem el!!! :?

Meme!
Az utro nem drága,de hogy pontosan mennyi,nem tudom,de gyógyszerkeresőben tényleg megtalálod.Proginézést ahogy gondolod.Nekem jobb volt a biztonság,én legközelebb is tuti nézetnék,aztán legfeljebb kiderül,hogy nem kell pótlás! :wink:

Eclipse!
Ez nem semmi!A párod igazi hős! :D Tavaszra dobogót kívánok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Köszi mindenkinek! Megnéztem, tényleg nem vészes.támogatással 1660 30db.

Zazzy
most lesz kész a progim, szerdán megtudom, hogy mi az eredmény. Meg akkor lesz uhu. Ha minden rendben, akkor kapok utrot vagy dupastont. Valami ilyen nevet mondott a doki ma a telefonban. Nekem is fontos a biztonság. Mindennél fontosabb. Pláne ha a babóról van szó. De 100%-ig megbízom a dokimban. Nélküle nem tartanék itt.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Duphastonom van egy rakás fölösleges!Ha esetleg kell majd,megbizniszelhetjük!Tavaly anyu ment el egyszer a körzetihez felíratni,és azt hitte úgy szedem,mint a metet,napi 3at folyamatosan :shock: azt hiszem 9 dobozzal írt :shock: :lol: egy helyett(anyunak meg fogalma sem volt,kiváltotta mindet).

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

na vagyok már én is. ma voltam Debibe az uhun. elég szar gép volt, azon max. csak annyit tudtak volna megállapítani, hogy van e gyerek. na mindegy. utána kellett menni a genetikai tanácsadóba. egy fiatal dokinő volt, akit nem érdekelt semmilyen uhu eredmény, csak a vérvételt nézte. úgyhogy ott bent feltette a nagy kérdést, hogy még ma szuratok e vagy nem. a sokkhatás következtében alig tudtam visszafogni a sírást. úgyhogy szúrtak ma. az maga nem volt nagy szám, csak az ideg. na mindegy, egy a lényeg, 26-án kell menni az eredményért.
ma fekvés volt, a héten meg pihi.
úgyhogy ugrott a nagy tervnek, hogy meglepi lesz a neme, de azt mondom, ebből az egész vizsgálatból ez legyen a legnagyobb gondom.

Kép
gota79

Jó reggelt!

Gota,
Nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és úgy is lesz.
Húúú, 26-a az nem mostanában lesz. Miért nem tudják egy kicsit összekapni magukat, hogy ne kelljen szegény szülőknek a kezeiket is lerágni :twisted: :twisted: :twisted:

Móki,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem értem, nem értem, nem értem......

Eclipse,
apának gratula, egy hős volt :D

Meme,
nem drága az utró,az igaz, de ha monjuk napi 6 szemet kell belőle használni, akkor egy doboz semeddig sem elég :roll: . Dehát ezzel ne is foglalkozzál most, szerintem ha havi 30ezerbe kerülne se lenne gond :? Nem igaz :D ?

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt mindenkinek!
Hogy smint ma reggel?

Ranita
Ebben igazad van.! De csak kíváncsizásból kérdeztem, mert hallottam olyat is, hogy 40.000 egy doboz.

Gota
Amnióztak? De minek? Találtak valamit, ami indokolta, vagy elmultál 30 éves?
Biztos nem lesz semmi baj! Drukkolok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Olyan furi!
Gota nem rég zebrásodott, most pedig már félidős. Monyo is lassan a finishbe ér....egyszerüen úgy szalad az idő. Elképesztő!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok! Képzeljétek! Nálunk havazik! Egy kicsit csak, és eddig havaseső volt, de most már havazás! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

készítettem blogot, ahol végígvezetem a terhességem minden apró lépését:) Aztán ha megszületett a picibaba, megmutatom apának. Sztem örülni fog neki :)

Valaki ír blogot a terhességről közületek? Publikált? Meg lehet nézni?:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs
Az klassz! Imádom nézni a hóesést. Csak utána nem szeretem, mikor ki kell menni a hóba, hidegbe:)

Nálunk is elég sötét van, nem tartom kizártnak, hogy itt a Mecseken is elkezd ma megint. Mondjuk itt már esett 1 hónappal ezelőtt is:) De úgy...nem láttam az út túloldalát. Pedig csak 2 sávos:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ettem finom mandarint. Tegnap apa vett nekem 1kg mandarint, meg karalábét. Vacsira ettem 1 kiflit, meg fél liter kaukázusi kefírt, aztán ettem egy karalábét nyersen, meg fél kg mandarint. :)
Aztán most elfogyott a másik fél kg is. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

sziasztok.

Eclipse gratula apanak,nagyon ugyi volt.

Gota,miert kellet szurni?nalunk 35ev alatt nem szurnak.

Moki,sajnalom :cry:

Hmeme ovatosan a karalabeval,puffadast okoz ami most az elejen onmagaban is van.nehogy megijedj ha tele leszel gazokkal :wink:

Kép
monyo83

monyo
köszi az infot. Ezt nem tudtam. Bár nem érzem most hogy fel lennék fújódva. De olyan jól esett! Meg sok benne a vitamin! Bár ha azt vesszük, akkor a mandarin meg savas, a banán cukros,...alig ehetnénk gyümölcsöt, zöldséget.:) Kár hogy nem találtak ki valami olyan gyümölcsöt, aminek nincs mellékhatása, és mindig olyan íze van, amilyet éppen kívánunk :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Monyo
Hogy érzed magad a terhességed 27. hetében? Sokat mozog a pici lányod? Mikor mész uh-ra? Csináltattok 4d-s UHut? Nagy már a pocakod?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme lehet mindent enni,de a K betus kajak puffasztanak,karfiol,kaposzta stb,attol meg lehet kajalni beloluk csak szoltam hogy tudj rola.

Noemi mozog,eleg sokat.Szombaton ugy fekudtuk apaval hogy a hasam a hatahoz ert es megrugta az apjat :lol: azota azt jatszak hogy apa megbokodi a hasam Noci meg valaszol neki.
Jovo heten megyek dokihoz,valszeg kedden.4d en voltunk a 22ik hetben fergeteges elmeny volt,apa akkor latta eloszor a lanyat.
A terheseget viszonylag jol birom bar a derekam nagyon faj,foleg ha sokat allok,a derekammal mindig problemaim voltak.
a pocakom eleg nagy,megprobalok egy kepet csinalni.

Kép
monyo83

Monyo
Köszi hogy szóltál! Hálás vagyok! :)

Te szedsz/szedtél utrot? Hányadik héttől?Meddig? Mennyit?
Én már alig várom, hogy mocorogjunk.:) Tudom, az még legalább 10-11 hét...:( Nagyon sok van még addig.
Gondolom apával is madarat lehetett fogatni amikormeglátta a lányát! Mi holnap megyünk. Mondtam apának, hogy ha nem akar nem kell jönnie, hiszen jóesetben is csak egy piciny pöttyöt lát. Azt mondta nem baj, de a mi kis pöttyünk. Ennek persze nagyon örülök, és reméltem is hogy ezt válaszolja:) Ugyhogy holnap megyünk pöttyöt nézni. Sajnos a magánrendelőben nem tudja a doki kinyomtatni a képet, de apa lefotózza telefonnal az uhos masinát:) Remélem látszani fog. Majd ha látszik, akkor felteszem nektek is a képet megkukkantani:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

na asszem sikerult magamrol egy kepet csinalni.ez most keszult.
Kép

Kép
monyo83

4+6on voltam eloszor dokinal akkor kaptam az utrot,bar elotte is illet volna szednem hisz ugy beszeltuk meg a dokival hogyha terhes leszek rogton el kell kezdenem szedni.
2*1et szedtem a 12ik hetig,aztan abbahagytam igy szokas mert onanntol mar a mehlepeny termeli a progit a babanak.

nalatok huvelyi vagy hasi Uh van az elejen?nalunk huvelyi.

Kép
monyo83

Jajjjj!!de szép babalak!! Gratula hozzá!

Nálunk is hüvelyi van. Az első hasi azt hiszem a 10.héten van. Akkor ha én holnap pont 5. héten kapom, még nem késő!
Mi csak múlt héten beszéltünk róla, mert nem gondolta a doki sem, hogy ilyen hamar teherbe esek, és spontán!

Egy kérdés, ami lehet hogy buta kérdés. Szted mikor derül ki, hogy egyedül vagy többen vannak? Holnapi uh-on látszik?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Monyo! Nagyon szép pocakod van! És milyen nagy már!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Mostanában nem túl nagy itt a forgalom! :)
Lucuzs!
Még mindig havazik? Itt Pesten még nem esik, de állítólag délutánra ideér!

Meme!
Biztos nagy élmény lesz holnap az uh! Majd hozz képet, nagyon kíváncsiak vagyunk! :)

Monyo!
Szép poci! :) A 4d-ről nincs fotód?

Egy kérdésem lenne: A closty emelheti az alaphőt? Nekem ebben a ciklusban eddig 36,7-36,8 körüli a hőm, pedig ilyenkor max. 36,6 szokott lenni. :shock: Nem értem. Pénteken megyek uh-ra, akkor leszek a 12. napon, remélem jó híreket kapok.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

igen holnap mar latszani fog hogy egy vagy ket petezsak van.

Kép
monyo83

Kacsi! Még havazik, de nem marad meg, +2 fok van.
Péntekre drukk!!!

Meme! Holnap mikor mész uh-ra?

Én is holnap megyek nődokihoz. Megbeszéljük a hogyantovábbot...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi
Pénteken mennek a drukkok!! Azt nem tudom, hogy a closty emelheti e a hőt, én nem sokáig mértem a hőmet.

Monyo
köszi, akkor jól gondoltam.:)
Azt mondta a doki, hogy van esély az ikrekre, mivel mind a 2 petefészkemben egy-egy érett pete volt 14-én.:)
Nem tudom, hogy mit csinálnék, ha ikrek lennének! Először biztos megijednék, de boldog is lennék. Apa meg pláne. Nagy vágya hogy ikrek legyenek.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs
Fél 4-re megyek. 5-re itthon vagyok, és jövök a hírekkel:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Oké! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Te hányra mész?
Mennek a drukkok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én fél 11-re. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Adjatok valami tippet, hogy mit főzzek apának! Légysziii!! Nem jut semmi eszembe. Az a baj, hogy mikor elkezdem, akkor még kívánom. Mire elkészül undorodom tőle.:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Priczikével miújság? Rég járt felénk! Ő is már 7 hetes kb. nem?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Most néztem, Princzike már 8 hetes és 3 napos! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, én is pint most néztem meg:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

most elég sok kismama van köztünk. Szerencslre! Csak azt sajnálom, hogy nem mindenki kismama, aki az szeretne lenni!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Megyek pakolászok, takarítgatok kicsit. Aztán összedobok valami kaját. De hogy mit?? Majd kitalálok valamit! :)
További szép délelőttöt! Délután jövök! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kezd megmaradni a hó! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Loviné! Nálatok mikor lesz apa műtétje? Jól emlékszem, hogy most Novemberben?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?